Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yazamasm sagolun sormussunuz ates yukseliyor ilacin etkisi gectikce az once 38.9 gorduk. Doktor enfeksiyon dedi ama idrar bakmak istedi oda yapmadi olmadi idrar yarn deniycek simdilik ates dusuruculerle devam ediyorz
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer

Afiyet olsun, hafif bir menü
Peynir miktarı önemli :) bir de soda sade öneriliyor biliyorsundur gerçi de. İçine sen limon attıysan o başka tam çıkaramadım anlamını limonlu sodanın
21 Temmuz Salı

12:30 bir kase düğün çorba, 6 yk nuhut, 1 adet yeşil biber

18:00 yeşil çay

19:30 50gr ton balık ile salata

spor yok
hafif olmuş bugün de canım afiyet olsun iş yerinde yiyemiyorum demiştin sanırım haliyle akşam yemeğinin saati sarkmış tabii. O pek elinde değil :)
İf diyeti mi yapıyorsun ? :)
Çok güzel menü canım afiyet olsun

Yok aslında kendimi çok tok hissettiğim için yemek istemedim

Geçen haftadan bu yana hiç kilo kaybım yok. Bir gün de moralim bozuktu ve saçma sapan az da olsa yedim. Yedim yani. Yürüyüş koşu yapmadan her gün, haftada en az beş gün egzersiz yapıyorum. Anlamadığım incelme de olmadı. Daha önceden hemen göbekten verirdim. Hiç hayatımda bu kadar uzun süre göbeğim olmamıştı. Sinirlerim bozuldu. Sanırım evde sürekli kalmak, uykusuzluk, uyku düzensizliği de etkili oldu.

Menü paylaşmamışsın, ne yedin ne kadar yedin, saat kaçta yedin bilmiyoruz.
Menülerini paylaşırsan neyi eksik yada fazla yaptığını görebiliriz

Mutfaktan yeni çıkıyorum zormuş yemek yapmak
Balığı 0 yağlı bugulama yaptım mercimek çorbası yaptım bi de ayaklarım iflas etti
Çok güzel başlangıç yaptın canım, Cuma günü tartıda eksiyi görünce iyiki girmişim o mutfağa diyeceksin

Son düzenleme:
Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
Hayırlı olsun canım kucağına aldığının haberini de alırız inşallah

Daha önce başka takımda yarıştımı :2yıl oldu 3. Takımda 10kilo verdim hamilelik derken aldım tekrar girdim ama yapamadım 3 çocukla şimdi kararlıyım
Uykucu
Listeye girmiş miydin 3.takımda, mezun mu oldun, izne mı ayrıldın.
Nasıl ayrıldın 3.takımdan canım

Canim hoşgeldin. Kızın aralıkta mı doğdu sanırım bebeklerimiz aynı ay doğumlu. Nasıl gidiyor ek gida konusunda biz biraz zorlanıyoruz. Yeni yeni yemeye başladı ama püre haline getiriyorum.
Hoşbuldum canım Evet aynılar. 20 Aralık benimki. Ek FIFA’da zaten yavaş gitmeyi tercih ettim sindirim sistemine çok yüklenmeyim diye. Eline alıp kendi yemek istiyor her şeyi. Malum boğazına falan kaçar diye çok veremiyorum büyük parçalar koparıyor çünkü. Kendi yiyince güzel yiyor. Ben verince cebelleşiyoruz. Daha yeni sebze çorbalarına ceviz büyüklüğünde çift çekilmiş kuzu kıyma koymaya başladım. Labne yaptım. Yoğurt zaten veriyordum. Bi De meyve o kadar

Arkadaşlar yorum yapılmıyo denmesin diye nacizane yorumladım :) hepinize sevgiler

çok hafif menünüz gitsin kilolar :)

kahvaltınızı dolu dolu yapınca diğer öğünler hafif olmuş çok mantıklı sabah alınanları vücut yakıyor zaten

21 Temmuz Salı

12:30 bir kase düğün çorba, 6 yk nuhut, 1 adet yeşil biber

18:00 yeşil çay

19:30 50gr ton balık ile salata

spor yok

ne güzel ne hafif menü doyduysanız :)

çok güzel bir menü benim de biraz hafifledikten sonra ortalama böyle bir menüm olsun isterim

ekmek hiç yok tebrik ettim :)

Ellerim ayaklarım gözlerim şiş ruh halim fena. Regl olucam olamadım bi türlü. Her tarafım yanıyor menopozlu gibiyim
Ben de aynı durumdayım Günüm geldi olmayacak gibiyim, bi de bu hafta wc sıkıntısı çekiyorum. Elim yüzüm vücudum şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…