Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo verdikçe bu durum düzelecek canım, birgün gelecek ilaç kullanmaya gerek kalmadan adet göreceksin
kaptanım desteğin için çok teşekkür ederim motivasyon oluyor mesajların o günleri de göreceğim inşallah yazarım burda da kendiliğimden regl oldum diye Allah ömür verirse

kaptanım desteğin için çok teşekkür ederim motivasyon oluyor mesajların o günleri de göreceğim inşallah yazarım burda da kendiliğimden regl oldum diye Allah ömür verirse
O günleri görmeni gönülden istiyorum.
O günler gelipte "artık çok iyiyim, kilo verdim, ayak ağrılarım geçti, kendi kendime adet oldum, özgüvenim arttı" diye mutlu olduğunda mutluluğun mutluluğum olacak

Hadi inşallah yeni baslangicin hayirli olsun cnm, nasil gidiyor peki. Benmki olmadi gbi oglanin hastaligi girince araya yemekler bile aksadi gec yedm hamurisi yedm vs

Slmmm kizlarr maalesef +400 insallah cumaya kadar toparlarim. Ne yazıkki Haftasonu kaçamağı oldu

Halledersn cnm alinti kalms naslsn nasl gidiyor kiz hala disten zorlaniyormu

Sagol cnm cok sukur bu sabah iyi atesimiz dustu

Geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah bı an önce

Amin cnm cok sagol insallah :)

Günaydın herkese
Bu sabah keyifsiz uyandım
Tartıda keyifsiz hala 82,9 diyor
Pek motivasyonum yok
Bugün ki mangal faciasını da atlatırsam bakacağız artık
Bi anda gidebilir canım cumaya bakalım, ve hergün tartılmamanı tavsiye ederim

Adı:Times
Yaşı:32
Evli/bekar:Bekar
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:173
Kilo:94,6
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.

Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.

İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Hoşgeldin arkadaşım
Çok cesursun biliyorsun değil mi
130 dan 90 a düşen 70 e de düşer demek ki verebiliyorsun

Hoş geldin sağlıkla görürsün inşallah eksileri

Hoşgeldin arkadaşım
Çok cesursun biliyorsun değil mi
130 dan 90 a düşen 70 e de düşer demek ki verebiliyorsun
Hoşbuldukk, Teşekkür ederim,inşallah :)

Aslına bakarsanız Pandemi'den beri diyet ve spor yaptım ama en az 92,5'u görebildim.Orda takılıp kalıyorum.Belki bir yerde hata yapıorum ve siz bunu görüp yardımcı olabilirsiniz diye aranıza katılmak istedim.Umarım hayatımda ilk kez ideal kilomu desteğinizle görebilirim

Hayırlı işler canım

çok sağol canım

Hoşgeldiniz beraberce tüm fazlalıklarımızdan kurtulacağız inşallah

Takılma hepimizde oluyor maalesef
Ara ara moralimizde bozuluyor, bugün ben öyleyim mesela:))
Ama vazgeçmemek önemli olan

Hoşgeldiniz inşallah başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…