- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.381
Attreantecim, vücudun eşik atlayacak buna hazırlanıyor olabilir mi?Günaydın herkese
Bu sabah keyifsiz uyandım
Tartıda keyifsiz hala 82,9 diyor
Pek motivasyonum yok
Bugün ki mangal faciasını da atlatırsam bakacağız artık
Hoşgeldiniz :)Adı:Times
Yaşı:32
Evli/bekar:Bekar
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:173
Kilo:94,6
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.
Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.
İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
hoşgeldin canım, maşallah çok güzel vermişsinAdı:Times
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.
Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.
İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Bu sebepten iste tartilmamak lazimTutamadım kendimi tartıldım :)))
Valla asabım bozuldu ya
Teşekkürler,bu aklıma gelmemişti açıkçası.Olabilir,artık baya düzenli beslendiğimden rutinim gibi bişi oldu.Belki o yüzden kilo veremiyorumdur.Sağlıklı beslenmeye an itibariyle başladım,yine veremezsem artık porsiyonlara el atarız el mecburhoşgeldin canım, maşallah çok güzel vermişsinBelkide artik menülerin miktari degismeli, vucut beslenme sekline alismis olabilir. Eminim burda kiracaksin takildigin yeri
Bu sebepten iste tartilmamak lazim
sagol Kaptanım. Geçen hafta aynı şekilde beslendim. 62.8 dim, yani 1 kilo vermiştim. Pazartesi tartılmadım. Dün tartilayim dedim, 15 yıllık emektar tartım bozuldu, tartilamadim. Simdilik dikkat ediyorum. Kilo almak istemiyorum bakalim.Kolay gelsin canım, tartıldın mı hiç, kilon ne durumda merak ediyorum
sagol canim. Aynen öyleOo hadi hayırlısıyla gelin insAllahdünya telaşı işte hep bişey çıkıyor
Hayirli olsun. Sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallahCanım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınızaBeta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum
Hangi takımda bulundun canım, listeye girdin mi birde ne sebeple ayrıldın
Hoş geldin canımAdı:Times
Listedeydim 10kikoya yakın verdşm izne ayrıldım hamile kaldım ayrıldımUykucu
Listeye girmiş miydin 3.takımda, mezun mu oldun, izne mı ayrıldın.
Nasıl ayrıldın 3.takımdan canım
Geçen yıl listeleden ayrıldığın tarih neydi canımListedeydim 10kikoya yakın verdşm izne ayrıldım hamile kaldım ayrıldım
Sonra tekrar girdim ama sorunlardan dolayı çıkmıştım geçen sene (3çocukla evdeki sorunlardan dolayı)
Hiç hatırlamıyorum ama eylül gibiydiGeçen yıl listeleden ayrıldığın tarih neydi canım
Nick mi değiştirdinHiç hatırlamıyorum ama eylül gibiydi
Tombikkim di galiba o araNick mi değiştirdin
Ben bulamadım canım, sende bi bakar mısın, ne zaman ayrıldığına
641.etapta ayrılmışım sonra 6ayım dolmadığı için giremedim freedeydim öyle buldumNick mi değiştirdin
Ben bulamadım canım, sende bi bakar mısın, ne zaman ayrıldığına
641.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
( 20Eylül- 27 Eylül)
***3. Takım 641. Etap***
Sahgull(65,7/64,7/1/%1,52)
Hepfitim(83.5/83/0,5/%0,60)
uykucu melek(64///%) bildirimsiz ayrıldı
ervanazlim(82,6/82/0,6/%0,73)
Pisi pisi kopatim(68,1/67,5/0,6/%0,88)
Kedilovic(63,7/62,9/0,8/%1,26)
Olvidos(68,9/68,1/0,8/%1,16)
Canim cocuklarim(72,4/71,4/1/%1,38)
pretty_rose(61,2/60,6/0,6/%0,98)
Canpare(61,9///%) bildirimsiz ayrıldı
murya07(79,1/78,4/0,7/%0,88)
3. Takım ortalaması : 0,854
* * * 9.Takim 641. Etap * * *
Ucmelekannesi(67.5/67.2/0.3/%0.44)
Poni Bon (86.8/85.1/1.7/%1.96)
Karizmator (64.3/63.5/0.8/%1.24)
Masal3487 (64.8/64.1/0.7/%1.08)
9.takim ortalamasi : %1.180
***13. Takım 641. Etap***
dira90(62.1/61.8/0.3/%0.48)
LAydLiNe(72.1/71.8/0.3/0.42)
Meltemesintisi80 (56.3/55.7/0.6/%1.06)
pessinus(75.9///%) Kilosu sabit
2135 (69.5/69/0.5/%0.71) Yeni üye Başlama Tar: 11.09.2019 Baş.Kil: 70 Hedef:58
13. Takım Ortalaması: % 0.534
Allah selamet versin canım insallah tez zamanda düzelir tüm sorunlarinKızlr dün giremedim kusura bakmyın
Ailevi sorunlar eşimle de aramı bozuyo onla uğraşıyorum sürekli tekrarlaya. Bi durum olduğundan kalıcı çözüm bulmak istiyorum eşimden ne kadar anlayışlı olmasını beklersem sonra ban patlıyo benlik bişey de değil oysa
Dün bütün gün yattımm en son köye gittim çocuklarla orda kalayım diye gece eşim aldı özür diledi onun da bi suçu yok ama
Neyse karışık bi durum anlatmak isterdim ama yeterince rezil oldum bu konuda hayatım boyunca unutmak istiyorum
Menüm baya kötü ama yazayım daha kahvaltı etmedim
2 saatten yakın oldu listelerde seni bulmaya çalışıyorum, keşke tanıtım formuna yazmış olsaydın önceki nickini
Amin canım inşallah yeminle yaşlandım sırf şu sorjndan dolayıAllah selamet versin canım insallah tez zamanda düzelir tüm sorunlarin
Bu nicke göre de diskalifiye olmuşsunTombikkim di galiba o ara
Bi bakayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?