Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese
Bu sabah keyifsiz uyandım
Tartıda keyifsiz hala 82,9 diyor
Pek motivasyonum yok
Bugün ki mangal faciasını da atlatırsam bakacağız artık
Attreantecim, vücudun eşik atlayacak buna hazırlanıyor olabilir mi?
Bence canını sıkma, kalk bir yürüyüş yap bomba gibi olursun

Hoşgeldiniz :)

hoşgeldin canım, maşallah çok güzel vermişsin Belkide artik menülerin miktari degismeli, vucut beslenme sekline alismis olabilir. Eminim burda kiracaksin takildigin yeri
Tutamadım kendimi tartıldım :)))
Valla asabım bozuldu ya
Bu sebepten iste tartilmamak lazim

hoşgeldin canım, maşallah çok güzel vermişsin Belkide artik menülerin miktari degismeli, vucut beslenme sekline alismis olabilir. Eminim burda kiracaksin takildigin yeri

Bu sebepten iste tartilmamak lazim
Teşekkürler,bu aklıma gelmemişti açıkçası.Olabilir,artık baya düzenli beslendiğimden rutinim gibi bişi oldu.Belki o yüzden kilo veremiyorumdur.Sağlıklı beslenmeye an itibariyle başladım,yine veremezsem artık porsiyonlara el atarız el mecbur

Kolay gelsin canım, tartıldın mı hiç, kilon ne durumda merak ediyorum
sagol Kaptanım. Geçen hafta aynı şekilde beslendim. 62.8 dim, yani 1 kilo vermiştim. Pazartesi tartılmadım. Dün tartilayim dedim, 15 yıllık emektar tartım bozuldu, tartilamadim. Simdilik dikkat ediyorum. Kilo almak istemiyorum bakalim.
Oo hadi hayırlısıyla gelin insAllah dünya telaşı işte hep bişey çıkıyor
sagol canim. Aynen öyle
Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum
Hayirli olsun. Sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallah

Hoş geldin canım

Uykucu
Listeye girmiş miydin 3.takımda, mezun mu oldun, izne mı ayrıldın.
Nasıl ayrıldın 3.takımdan canım
Listedeydim 10kikoya yakın verdşm izne ayrıldım hamile kaldım ayrıldım
Sonra tekrar girdim ama sorunlardan dolayı çıkmıştım geçen sene (3çocukla evdeki sorunlardan dolayı)

Listedeydim 10kikoya yakın verdşm izne ayrıldım hamile kaldım ayrıldım
Sonra tekrar girdim ama sorunlardan dolayı çıkmıştım geçen sene (3çocukla evdeki sorunlardan dolayı)
Geçen yıl listeleden ayrıldığın tarih neydi canım

Kızlr dün giremedim kusura bakmyın
Ailevi sorunlar eşimle de aramı bozuyo onla uğraşıyorum sürekli tekrarlaya. Bi durum olduğundan kalıcı çözüm bulmak istiyorum eşimden ne kadar anlayışlı olmasını beklersem sonra ban patlıyo benlik bişey de değil oysa
Dün bütün gün yattımm en son köye gittim çocuklarla orda kalayım diye gece eşim aldı özür diledi onun da bi suçu yok ama
Neyse karışık bi durum anlatmak isterdim ama yeterince rezil oldum bu konuda hayatım boyunca unutmak istiyorum
Menüm baya kötü ama yazayım daha kahvaltı etmedim

Handandandan uykucu melek miş o ara nickim sonra değiştirmişim

Allah selamet versin canım insallah tez zamanda düzelir tüm sorunlarin

Handandandan uykucu melek miş o ara nickim sonra değiştirmişim
2 saatten yakın oldu listelerde seni bulmaya çalışıyorum, keşke tanıtım formuna yazmış olsaydın önceki nickini
1 üyenin nickini bulmaya bu kadar vakit ayırırsam vay benim halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…