- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.401
Özür dilerim kusura bakma bilmiyodum2 saatten yakın oldu listelerde seni bulmaya çalışıyorum, keşke tanıtım formuna yazmış olsaydın önceki nickini
1 üyenin nickini bulmaya bu kadar vakit ayırırsam vay benim halime
Çok çok teşekkür ederimHayirli olsun. Sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallah
641 etaptan sonra bidaha girmedim zaten 6ayım dolmuyodu freede durdum bi ara ama takım kapandıBu nicke göre de diskalifiye olmuşsun
gozun aydin cnm. insallah kucagina almayi da nasip eder Rabbim.Çok çok teşekkür ederim
hosgeldin cnm. insallah en kisa surede hedefine ulasirsin.Adı:Times
Yaşı:32
Evli/bekar:Bekar
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:173
Kilo:94,6
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.
Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.
İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Bebek mi geliyoÇok çok teşekkür ederim
İnşallah canım hayırlısıyla geliyor :)Bebek mi geliyo
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza aldırsın
Amin çok teşekkür ederimgozun aydin cnm. insallah kucagina almayi da nasip eder Rabbim.
Hoşgeldin Times, bizden önceki neslin yanlış fikirlerinin kurbanıyız biz maalesef, benim annemde beni pirinç unlu mamalarla büyütmüş, yetmemiş lisede iken okuldan öğle arasında geldiğimde ya 5 yumurtayı yağda pişirir, ya da 300 Gr kıyma ile kağıt kebabı yapıp yedirirdi kilo alayım, çok zayıfmışım diye...Adı:Times
Yaşı:32
Evli/bekar:Bekar
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:173
Kilo:94,6
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.
Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.
İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Sürekli yatmak kemiklerin baskı yaptığı yerlerimizde ağrı yapar canımSırt ve bel ağrım çok. Hareketsizlikten mi, aldığım hormonlardan mı, hamileliğin ilk ayından mı bilemedim
Teşekkürler,hoşbulduk :)Hoşgeldin Times, bizden önceki neslin yanlış fikirlerinin kurbanıyız biz maalesef, benim annemde beni pirinç unlu mamalarla büyütmüş, yetmemiş lisede iken okuldan öğle arasında geldiğimde ya 5 yumurtayı yağda pişirir, ya da 300 Gr kıyma ile kağıt kebabı yapıp yedirirdi kilo alayım, çok zayıfmışım diye...
Artık çok yemenin sağlık olmadığının ,kilolu olmanında estektiksel durmadığının farkında olduğumuza göre ideal kilomuza inene kadar azimle ve disiplinle sağlıklı beslenerek kilo vereceğiz, sonrasında da kilomuzu ve sağlığımızı korumak için sağlıklı besleneceğiz.
Bugün listelere bakma kotamı doldurdum canım, yarın bakacağımEki Görüntüle 2665965
Handandandan kaptanım buldum ben etiketledim deminde görmedin emin olamadım tekrar baktım diskalifye görünmüyo zaten nicki de sonra değiştirmişim ondan sonra listeye girmedim
Tamam kaptanımBugün listelere bakma kotamı doldurdum canım, yarın bakacağım
Yok kural olarak değil oTamam kaptanım
İşiniz zormuş onunda kotası oldupunu bilmiyodum
İnşallah sevindim bende pazartesiden beri yapıyorumGecikmelide olsa bugun Leslie ye basladim insallah devamida gelir
Heycanlı9.Takımımın güzel fit Hatunları
Tartıya son 2 gün
Menülerinize extra özen gösterelim ki yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?