- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.421
9.Takımımın güzel fit Hatunları
Tartıya son 2 gün
Menülerinize extra özen gösterelim ki yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım
Leslie Cok iyi canim, istikrarli gidersen hem kilo vermede Hemde sıkılaşmasa çok işe yarıyorİnşallah sevindim bende pazartesiden beri yapıyorum
Evet cidden etkili baya araştırdım bir arkadaşım da yapıyordu faydasını gordu bakalım işe yarar inşallahLeslie Cok iyi canim, istikrarli gidersen hem kilo vermede Hemde sıkılaşmasa çok işe yarıyorben yarına hamlarım herhalde uzun zaman oldu yapmıyalı
Sevindim valla güzel şeyler olacak inşallahtartıda bu sabah güzel şeyler gördüm ama cumaya kadar paylaşmıcam süpriz olsun
gerçi ben deneme haftasındayım daha
Menü paylaşmamışsın, ne yedin ne kadar yedin, saat kaçta yedin bilmiyoruz.
Menülerini paylaşırsan neyi eksik yada fazla yaptığını görebiliriz
Takımda yer almak istiyorsan hergün aynı şeyleri yesende menü paylaşmalısın canım.Benim neredeyse her gün aynı sabah kalkıp su, sirkeli su içme, sonrasında öğlen 12’de yumurta ve 7 zeytin bir dilim ekmek, bazen onu da yemiyorum. Akşam salata , peynir- et-ton vs. Geçen hafta sadece iki gün iki dilim börek ve karpuz yedim. Ama su içme olayını unutuyorum.
Hg cnm sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllahAdı:Times
Yaşı:32
Evli/bekar:Bekar
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:173
Kilo:94,6
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.
Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.
İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Yatmıyorum ki amaSürekli yatmak kemiklerin baskı yaptığı yerlerimizde ağrı yapar canım
Hesap detaylarına girersen eğer alta doğru indiğinde görürsünKızlar imza kısmında vücut kitle endeksiniz görünüyor yaa,onu nasıl ayarlıyorsunuz ???
Beni gaza getirebilir gibi hissettim de
Yok kural olarak değil osabrımın kotası doldu
Çok teşekkürler :)Hesap detaylarına girersen eğer alta doğru indiğinde görürsün
Eee yediklerim tırmalasın ama dimi22 temmuz çarşamba
Tek öğün 16.30
Domates salatası ve tavuk döner
Spor yok akşam leslie yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
@zsaracoglu
gozun audin canimOldu oldu :)
16sında belli oldu da, benim değerim beklenenden düşüktü sanırım geç döllenme oldu. Allah’a şükür şimdi değerim hızla yükseliyor arkadaşlar.
hosgeldin canim.ben ayse 6 yasinda kizim varAdı:Times
Yaşı:32
Evli/bekar:Bekar
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:173
Kilo:94,6
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çocukluğumdan itibaren yanlış beslenme ve haşimato tiroiditi.
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kilo geçmişimden bahsetmek gerekirse..Çocukluktan itibaren şişman bebek sağlıklı bebektir mottosuyla büyütüldüm.Sağlıklı şeyleri sevmezdim ve sağlıksız da olsa bişiler yemiş olmam annem için yeterliydi.Aslında çok da yeterli değildi çünkü iştah açıcı iğneler,vtamin hapları desteğiyle de baya bir zararı dokundu diyebilirim..Küçüklükten haşimato tiroiditim var ama zamanında tedavi edilmedi,kilo da insülin direncini tetikleyince yıllarca obez hatta morbid obez olarak hayatıma devam ettim.
Üç yıl önce radikal bir karar alarak sağlıklı beslenme ve spora başladım (diyetisyen desteği de almıştım) 130 kilodan 90 kiloya kadar düştüm. Yaşadığım bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle diyete ara verdim ve son 1 yıldır 90-95 kilo arası gidiyorum.Bir türlü 89'u göremiyorum :) Aslına bakarsanız en son 93 idim ama 2-3 gündür fast food besleniyorum ve tartıda 94,6'yı gördüm bu sabah.Bir kısmı ödemdir muhtemelen ama yine de tartıda gördüğüm son rakamı yazdım yukarı.
İlk hedefim 89'u görmek, nihai hedefim de 70 kilo.. Her obez gibi diyetisyen geçmişim olduğundan sağlıklı beslenmeye aşinayım .Sadece gaza gelmem ve istikrarı korumam gerekiyor.Umarım desteğinizle bunu başarabilirim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Bugün ve yarın tek öğün yapıcam hafta sonunun ve dünün ağırlığını atmam lazım birde regliye 2/3gün kaldı şişiyorum haliyle eksi göremesemde sabit görmek istiyorum
Tavuk dönerin yanında ekmek varsa çok fena22 temmuz çarşamba
Tek öğün 16.30
Domates salatası ve tavuk döner
Spor yok akşam leslie yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
@zsaracoglu
Kolay gelsininsatdan geldim yeni
yine temizlik yaptik kollarim koptu
spor yapicak hal kalmadi
yagmur yagiyo simdi hava serinledi sukur
İnşaat bittimi canım temizlik yaptınızinsatdan geldim yeni
yine temizlik yaptik kollarim koptu
spor yapicak hal kalmadi
yagmur yagiyo simdi hava serinledi sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?