Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.Takımımın güzel fit Hatunları
Tartıya son 2 gün
Menülerinize extra özen gösterelim ki yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım

tartıda bu sabah güzel şeyler gördüm ama cumaya kadar paylaşmıcam süpriz olsun
gerçi ben deneme haftasındayım daha

İnşallah sevindim bende pazartesiden beri yapıyorum
Leslie Cok iyi canim, istikrarli gidersen hem kilo vermede Hemde sıkılaşmasa çok işe yarıyor ben yarına hamlarım herhalde uzun zaman oldu yapmıyalı

Leslie Cok iyi canim, istikrarli gidersen hem kilo vermede Hemde sıkılaşmasa çok işe yarıyor ben yarına hamlarım herhalde uzun zaman oldu yapmıyalı
Evet cidden etkili baya araştırdım bir arkadaşım da yapıyordu faydasını gordu bakalım işe yarar inşallah tabi abla şimdi hamlarsın benim kollarım ağrıyor kaç gündür

Menü paylaşmamışsın, ne yedin ne kadar yedin, saat kaçta yedin bilmiyoruz.
Menülerini paylaşırsan neyi eksik yada fazla yaptığını görebiliriz

Benim neredeyse her gün aynı sabah kalkıp su, sirkeli su içme, sonrasında öğlen 12’de yumurta ve 7 zeytin bir dilim ekmek, bazen onu da yemiyorum. Akşam salata , peynir- et-ton vs. Geçen hafta sadece iki gün iki dilim börek ve karpuz yedim. Ama su içme olayını unutuyorum.

Takımda yer almak istiyorsan hergün aynı şeyleri yesende menü paylaşmalısın canım.

Menü paylaşma nedenimiz eksik ve fazla yaptıklarımızın diğer üyeler tarafından görülüp uyarılması ve aynı hatalara devam etmemek.

Yine menüleri yorumlamakta hem diğer üyelerin doğru yanlışlarını söyleyip motivasyon sağlamak hemde kendi doğru yanlışlarımızı görüp düzeltmek.

Yazdıklarına göre eksiğin su gibi gözüküyor yine de saat ve miktarları ile birlikte yazarsan güzel olur.

Menünü yazmış olsan eksik olan şu miktarından dolayı muhakkak uyarırdık mesela.

Hg cnm sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah

22 temmuz çarşamba

Tek öğün 16.30
Domates salatası ve tavuk döner

Spor yok akşam leslie yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
@zsaracoglu
Eee yediklerim tırmalasın ama dimi
Açlık çekmiyorum zaten yarın da böyle yaptım mı cuma düzenime döncem

Oldu oldu :)

16sında belli oldu da, benim değerim beklenenden düşüktü sanırım geç döllenme oldu. Allah’a şükür şimdi değerim hızla yükseliyor arkadaşlar.
gozun audin canim
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
hosgeldin canim.ben ayse 6 yasinda kizim var
27 yasindayim.suan izindeyim
izinde aldigim kiloyu verip listeye giricem inslalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…