- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.761
Badem değilde ceviz ye canım, kahvaltıda yersen daha iyi olurAynen ben de tam olarak onları listeliyordum şu an canım. Bu akşam mesela ekstra salata yedim, yarın da gündüz biraz badem ceviz yerim teşekkür ederim
Olur canım, neden olmasıninşallah kaptanim haftaya daha fazla kilo vermeye calisacam
Bu hafta beslenmem biraz duzensizdi
Bu hafta rakip yarismasi olursaLoveAndMarriage ile rakip olmabilirmiyim birbirimizi motive ediyoruz :)
Gebelik gibi bir düşüncem, bir süre tartılmayacağım canımHandandandan
Canım sen bu hafta listeye girecektin
Istediğin kiloyu göremedin galiba
Kaç kilo çıktın bugün
Hurmayı diyet listene mümkün mertebe alma canımcanım diyet listemde antep fıstığı yokdiyetisyenimin de haberi yok onun yerine leblebi yemeliydimama 10 badem ve 1 pors. meyve var regl yaklaştı polikistik overdan dolayıilaçla olduğum için tatlı isteğim fazla diye hurma tercih ettim
yani tamamen benim tercihlerim biraz fazla olmuş evet haklısın canım
Kaç yaşında senin kızlarÇocuklarla çarşıda dolaşmak ölüm iki kız bişey değenmiyolar yok beline oturmuyomuş yok o ayakkabı olmazmış o kıyafetin altına bunlar 15inden sonra nasıl olur bilmem
Ah ah...U UcanSupurgeHandandandan kızlaaaar sizin bebek düşünceniz vardı naptınız çalışmalara başladınız mı
Henüz belli değil canım, belki bayramdan sonraPerşembeye kadar saat 3 ten sonra sıvı dışında bir şey yememeye yemin ettim inşallah telâfi edeceğim. Sen ne yaptin kaptanim. Giriyormusun listeye son durumun nedir
Bu hafta çok gelmedin canım, sürekli buralarda olmak diyet ruhunu canlı tutuyor.İnşallah
Moralsizim bu konuda
İlk hafta ne kadar iyi hissediyordum
Bu sabah 7 de uyandım eşimi yola uğurladım hafta sonu evde olmayacak
Normalde varana kadar bin kere ararım, kafayı vurdum yattım 12 de kalktım, sürekli başım yatak istiyor niye böyleyim anlamadım.
insAllah hiç bişey olmamıştır canım bazen aynı evde yaşayan fertlerin hepsi pozitif olmuyor belki yoktur bindiği kişideKızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Dün akşam üstü bizim binadan bir aileyi pozitif corona nedeniyle götürdüler, eşim de dün öğlen bu ailenin bi ferdiyle asansöre binmiş
Ah ah...
Hayal olarak kalacak galiba.
Geçen ay adet 5 gün kala serbest bırakayım dedim, doğumdan beri 33 günde bir olan adetim 29 güne düştü.
Bu ayda kedi köpek gibiyiz heriflePazartesi de tayin isteyip gidecek, yolları ayırıyoruz, gitmeden spermlerini çalmaya çalışacağım
Ya dur bakalım inşallah yoktur bir şeyKızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Dün akşam üstü bizim binadan bir aileyi pozitif corona nedeniyle götürdüler, eşim de dün öğlen bu ailenin bi ferdiyle asansöre binmiş
Niye tayin istedi ki yineAh ah...
Hayal olarak kalacak galiba.
Geçen ay adet 5 gün kala serbest bırakayım dedim, doğumdan beri 33 günde bir olan adetim 29 güne düştü.
Bu ayda kedi köpek gibiyiz heriflePazartesi de tayin isteyip gidecek, yolları ayırıyoruz, gitmeden spermlerini çalmaya çalışacağım
Anası ortalığı karıştırıyor yine.Niye tayin istedi ki yineUmarım çıkmaz ya da çıkarsa da yine iptal ettirir . Ben de istedim de boş yer yok hiç il milli eğitimin yayınladığı listede belki çapraz atamaya düşerim diye öylesine yazdım
Tamamdır tavsiyeyi dikkate alıyorumBadem değilde ceviz ye canım, kahvaltıda yersen daha iyi olur
Yoktur inşallah bi şey asansör kısa süreliKızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Kızlar dün akşam yazacaktım ama bebeğimi uyuturken uyuya kalmışım.
Çok canım sıkkın kızlar.
Korkma canım psikolojikPsikolojik midir nedir başım ağrıyor, midem bulanıyor
Ne canımı sıkacağım ayol
Hata ile insan bile ölüyor önemli olan bilerek yapmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?