Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen ben de tam olarak onları listeliyordum şu an canım. Bu akşam mesela ekstra salata yedim, yarın da gündüz biraz badem ceviz yerim teşekkür ederim
Badem değilde ceviz ye canım, kahvaltıda yersen daha iyi olur

Hurmayı diyet listene mümkün mertebe alma canım

U UcanSupurge Handandandan kızlaaaar sizin bebek düşünceniz vardı naptınız çalışmalara başladınız mı
Ah ah...
Hayal olarak kalacak galiba.
Geçen ay adet 5 gün kala serbest bırakayım dedim, doğumdan beri 33 günde bir olan adetim 29 güne düştü.
Bu ayda kedi köpek gibiyiz herifle Pazartesi de tayin isteyip gidecek, yolları ayırıyoruz, gitmeden spermlerini çalmaya çalışacağım

Perşembeye kadar saat 3 ten sonra sıvı dışında bir şey yememeye yemin ettim inşallah telâfi edeceğim. Sen ne yaptin kaptanim. Giriyormusun listeye son durumun nedir
Henüz belli değil canım, belki bayramdan sonra

Bu hafta çok gelmedin canım, sürekli buralarda olmak diyet ruhunu canlı tutuyor.

insAllah hiç bişey olmamıştır canım bazen aynı evde yaşayan fertlerin hepsi pozitif olmuyor belki yoktur bindiği kişide
hadi hayırlısı

Ya dur bakalım inşallah yoktur bir şey yine de tedbirli olun Allah korusun
Niye tayin istedi ki yine Umarım çıkmaz ya da çıkarsa da yine iptal ettirir . Ben de istedim de boş yer yok hiç il milli eğitimin yayınladığı listede belki çapraz atamaya düşerim diye öylesine yazdım

Anası ortalığı karıştırıyor yine.
Bende "ben gelmeyeceğim, sen git" dedim.
Bakalım anası mı galip gelecek ben mi

Badem değilde ceviz ye canım, kahvaltıda yersen daha iyi olur
Tamamdır tavsiyeyi dikkate alıyorum
Yoktur inşallah bi şey asansör kısa süreli

Psikolojik midir nedir başım ağrıyor, midem bulanıyor
Korkma canım psikolojik

Geçen hafta eltimler abisine gitti geldiler
2gun sonra abisinin oğluna test yapıldığını ve pozitif çıktığını öğreniyorlar

Onlarda hemen gidip test verdiler bizde aynı günün ertesi günü eltimlerle görüştük

Bende buraya yazmadım baş ağrısı boğaz ağrısı başladı kesin banada bulaştı dedim
Onların sonucu negatif gelince rahatladım

Aynı evde sadece abisinin oğlu pozitif cikmis
Anne baba kardeşler negatif
Korkma bulaşmamıştır

Handandandan
Canım boşver stres olma boşver görünen köy kılavuz istemez
Hata ile insan bile ölüyor önemli olan bilerek yapmamak.

Eşim şimdi pazardan geldi, getirdiklerini yerleştiriyordum, baktım 2 poşet bamya, kızdım, "çocuklar bamya yemiyor, sen 2 çeşit bamya almışsın" dedim, "1 kilo aldım" dedi, "burda 2 poşet var" dedim, baktı inanamadı, başkasının poşetini de almışım galiba" dedi
Geri gönderdim şimdi, pazarcıya ver sahibi illaki gelir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…