- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.781
İnşallah canımYoktur inşallah bi şey asansör kısa süreli
Bende boğaz ağrısı da var ama İnşallah birşey yoktur.Korkma canım psikolojik
Geçen hafta eltimler abisine gitti geldiler
2gun sonra abisinin oğluna test yapıldığını ve pozitif çıktığını öğreniyorlar
Onlarda hemen gidip test verdiler bizde aynı günün ertesi günü eltimlerle görüştük
Bende buraya yazmadım baş ağrısı boğaz ağrısı başladı kesin banada bulaştı dedim
Onların sonucu negatif gelince rahatladım
Aynı evde sadece abisinin oğlu pozitif cikmis
Anne baba kardeşler negatif
Korkma bulaşmamıştır
La havle deliriyorum böyle insanlara seni geçtim küçücük çocukların mutsuzluğuyla mutlu olacak herhaldeAnası ortalığı karıştırıyor yine.
Bende "ben gelmeyeceğim, sen git" dedim.
Bakalım anası mı galip gelecek ben mi
İyi yapmışsın belki de iki ayrı müşteriye tarttı adam ürünü almadan seninki kaptı poşetleriHata ile insan bile ölüyor önemli olan bilerek yapmamak.
Eşim şimdi pazardan geldi, getirdiklerini yerleştiriyordum, baktım 2 poşet bamya, kızdım, "çocuklar bamya yemiyor, sen 2 çeşit bamya almışsın" dedim, "1 kilo aldım" dedi, "burda 2 poşet var" dedim, baktı inanamadı, başkasının poşetini de almışım galiba" dedi
Geri gönderdim şimdi, pazarcıya ver sahibi illaki gelir dedim
Normalde bizimkini bırakır gelir ama bu defa uyanıklık yapmışİyi yapmışsın belki de iki ayrı müşteriye tarttı adam ürünü almadan seninki kaptı
Şu sıra hep denizdeydiniz ya canım enfeksiyon kapmış olabilirler belki aklına getirme hemen kötüyüİnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
Şimdi "bizimkiler de korona mı oldu acaba" diye kara kara düşünüyorum.
Kendi bilir canım, aklıyla mantığıyla hareket etmeyen adamı hayatımda daha fazla tutamayacağım.La havle deliriyorum böyle insanlara seni geçtim küçücük çocukların mutsuzluğuyla mutlu olacak herhalde
Benim kızla birlikte 3-4 arkadaş son 2-3 haftadır aynı şikayetleri yazdık. Çocuklar hem ishal hem de ateşleri yükseldi. Başka bi şeydir canım denk gelmiştir şimdi o durumlaİnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
İnşaallah öyledir canım, böyle durumlarda da akla hep en kötüsü geliyor maalesefŞu sıra hep denizdeydiniz ya canım enfeksiyon kapmış olabilirler belki aklına getirme hemen kötüyü
Bağırsak enfeksiyonu da olabilir, yaz aylarında genelde olabiliyor bu şikayetlerBenim kızla birlikte 3-4 arkadaş son 2-3 haftadır aynı şikayetleri yazdık. Çocuklar hem ishal hem de ateşleri yükseldi. Başka bi şeydir canım denk gelmiştir şimdi o durumla
Geçmiş olsun kaptanım Allah acil şifa versinİnşallah canım
Sağol canımGeçmiş olsun kaptanım Allah acil şifa versin
İyi eğlenceler canımGünaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp denize gidicez bakalım ⛱
Muhtemelen canım, çok geçmiş olsunBağırsak enfeksiyonu da olabilir, yaz aylarında genelde olabiliyor bu şikayetler
İyi eğlenceler canımGünaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp denize gidicez bakalım ⛱
Ayyy yok artık Allah yardımcınız olsun kaptanımHava sıcaklığı önümüzdeki Pazartesi Salı 46°C olacakmış burada
Hava sıcaklığı olarak ilkdefa duydum bu rakamı Nasıl geçiririz günleri bilmiyorum artık
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 684. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6.takim) ==> %1.227
2. (9.takim) ==> %1.182
3. (5.takim) ==> % 0.884
BİREYSEL DERECELER
1. @pesto26 ==>%3.53==> 4. TAKIM ,
2.lina0156 ==> %2.42 ==> 9. TAKIM
3.zumazuma ==> %2.22 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@candy_candy ==> -%2.67==> 13.TAKIM
Takım içi bildirim yaparız yine, Cuma olmasa da Perşembe olur, yoksa ipin ucunu kaçırıp 2-3 kilo alıp dönenlee olabilir AlimallahHuuu Huuu
Kızlar yediklerimize dikkat edelim cuma bildirim yapmiyoruz diye bi rahatlık olmasın
üzerinizde sizlerinde benim uzerimde olsun
kizimin kahvaltısını yaptirip bayram temizliğine start veriyorum an itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?