Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yoktur inşallah bi şey asansör kısa süreli
İnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
Şimdi "bizimkiler de korona mı oldu acaba" diye kara kara düşünüyorum.

Bende boğaz ağrısı da var ama İnşallah birşey yoktur.

Anası ortalığı karıştırıyor yine.
Bende "ben gelmeyeceğim, sen git" dedim.
Bakalım anası mı galip gelecek ben mi
La havle deliriyorum böyle insanlara seni geçtim küçücük çocukların mutsuzluğuyla mutlu olacak herhalde
İyi yapmışsın belki de iki ayrı müşteriye tarttı adam ürünü almadan seninki kaptı poşetleri

İnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
Şu sıra hep denizdeydiniz ya canım enfeksiyon kapmış olabilirler belki aklına getirme hemen kötüyü

La havle deliriyorum böyle insanlara seni geçtim küçücük çocukların mutsuzluğuyla mutlu olacak herhalde
Kendi bilir canım, aklıyla mantığıyla hareket etmeyen adamı hayatımda daha fazla tutamayacağım.
"Pişman olursan geri dönüşü yok, tayinin çıktığı gün eşyalarını toplar gidersin" dedim.

İnşallah canım
Benim kızla birlikte 3-4 arkadaş son 2-3 haftadır aynı şikayetleri yazdık. Çocuklar hem ishal hem de ateşleri yükseldi. Başka bi şeydir canım denk gelmiştir şimdi o durumla

Benim kızla birlikte 3-4 arkadaş son 2-3 haftadır aynı şikayetleri yazdık. Çocuklar hem ishal hem de ateşleri yükseldi. Başka bi şeydir canım denk gelmiştir şimdi o durumla
Bağırsak enfeksiyonu da olabilir, yaz aylarında genelde olabiliyor bu şikayetler

bu hafta ikinci olmuşuz

bireyselde lina0156 ikinci olmuş, bende 3. olmuşum. ilk defa derece aldım

lina0156 canım sen yarışmadan mı ayrıldın. msj ları okuyamadığımdan hiç bilgim yoktu. inşallah sıkıntılı bir şey yoktur.

Günaydın herkeseee
Bugün erken başladım güne sabah namaza kalktıktan sonra uyuyamadım bir daha, 6 da kahvaltı ettim Dün kuaföre gittim pandemi falan saçlarım almış başını gitmiş, kestirip toplattım biraz, eve gelince de boyadım. Kaşlarda tamam, eşim yok mutfağa pek uğramıyorum velhasıl bugün daha iyiyim şükür

Huuu Huuu
Kızlar yediklerimize dikkat edelim cuma bildirim yapmiyoruz diye bi rahatlık olmasın

üzerinizde sizlerinde benim uzerimde olsun

kizimin kahvaltısını yaptirip bayram temizliğine start veriyorum an itibariyle
Takım içi bildirim yaparız yine, Cuma olmasa da Perşembe olur, yoksa ipin ucunu kaçırıp 2-3 kilo alıp dönenlee olabilir Alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…