Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biraz moralimi düzeltmeye çalışıyorum, kilo veremediğim için ciddi mutsuzum, mutsuz olunca hepten iştahım açılıyor
Bi ajandaya günlük ve haftalık planlama yapmanı öneriyorum canım.
Her hafta evdeki haftalık menüyü planlayıp, kendi ajandana da gün gün neyden ne kadar tüketmen gerektiğini saatleri ile birlikte yaz, tıpkı diyetisyen listesi gibi.
Her sabah uyanınca önce ajandana bak, hatta günlük olarak kağıtlara yazıp buzdolabının üstüne asabilirsin.
Böylelikle diyet motivasyonunu yüksek tutarsın

İyi fikir yapacağım bunu

Selam kızlar bana da yer varmı
Azimli ve disiplinli olan herkese yer var tabi ki
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurarak burada paylaşırsan seni tanıyalım

Azimli ve disiplinli olan herkese yer var tabi ki
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurarak burada paylaşırsan seni tanıyalım
29yaşındayım ıkı kuzu annesiyim daha önce ilk hamılelık sonrası ocak-mayıs arası 22 kg vermiştim ıkıncı doğumdan sonra yine verdim ama karantina dönemi malesf kendimi yemeğe verip aşırı kg aldım. İnsallah beraber yeniden kg vermeyi umut ediyorum.

5 ayda 22 kilo verecek kadar azimli olan şimdide verebilir.
Kendini tanıtarak başlayabilirsin

Kızlarrr suan cok mutluymm bugn esim dedi havalarda cok sicak bende ucusa gidiyorm ztn siz gidin en iyisi 1-2 gune hatta yarnki ucus bildirimine gore ya oncesi ya sonrasi gidebilrz ufaktan toparlanmaya basliycam. Bayram sonrasina kalir diyordm ama bayramda ailemle olucam sanirim hadi hayirlisi cok mutlu oldum yaa :)

Dun regl oldm bugn tarti inmis enazindan 6lari ucundanda olsa gordm oda sevindirdi

Gözünaydın canım uzun zaman olmuştu gitmeyeli
Ne kadar kalacaksın belli mi peki

Tunaydinlar diyeyeim.
Bugün çok geç kalktık. Gece kızım çok uyandı .
Burnu genzi dolu ama keyfi yerinde .
Kahvaltı apartman bahçe temizliği bebeler evi toparla anca gelebildim.

Spor yapan var mı kızlar?
Ne tür sporlar yapıyorsunuz?
El ayak ağırlığı aldım ama yürüyüşe çıkamıyorum.
Evde ağırlıkla yapabileceğim spor var mı?
Önerilerinize açığım.

Hoşgeldin canım. Herkes karantina sürecinde az çok aldı. İnşaallah istediğin kiloya inersin

VisneReceliii bu formu doldurarak kendini tanıtır mısın

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı:
Yaşı:
Evli/bekar:
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:
Kilo:
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

__

__

Takımda genel olarak yürüyüş ve leslie yapılıyor.
Google Play'den ağırlık çalışması içeren aplikasyonlara bakar mısın canım, kendine uygun olanı indirip yapabilirsin

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı:Vişne
Yaşı:29 (30a merdiven dayadım)
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:5.5, 1.5
Emziriyormusun: evet
Meslek:—-
Şu anda çalışıyomusun: Ara verdim
Boy:160
Kilo:
Hedef:65 sonra 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :ikinci hamilelik sonrası
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Karantina zamanı ve sonrası bir türlü engel olamadığım yeme krizlerimin önüne geçmek için aranıza katıldım.Bunun tamamen sıkıntıdan olduğunu biliyorum aşacağıma inanıyorum. Daha önce ciddi kilo vermiştim yine vermek istiyorum.

Handandandan kilomu yarın sabah söylerim bugün tartılmadım

Hoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…