Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cıs baklava börek
Aynen öyle canım, sitede tek biz varız sanıyorum, o kadar sessiz
Karantinanın başından beri böyle olmamıştı ama burada vaka da yoktu.
Hangi şehir? Aman dikkat edin ya
hoşbuldum canım :) inşallah
Hoşgeldin

Hoşgeldiniz ben de geçen hafta katıldım beraberce verecez kiloları inşallah

Maşaallah çok hamaratsın
Bayram temizliği mi var yoksa hep mi böylesin
Evet bayram temizliği kaptanım normaldede
Temizlik yapmayı çok severim düzeni çok seviyorum
Şöyle bi anım var
Kızım 10.senede tüp bebek tedavisiyle kucagima aldım 40fln çıktı evde düzen diye bir şey kalmadı yatak odasıyla mutfak arası yaşıyorum gibi geliyordu anneme gittim kızım 3aylik bi ağlıyorum anne ben temizlik yapamıyorum her yer dağınık diye

Bunun yanında lohusa depresyonuda geçirdim kızıma bişey olur diye uyku uyuyamiyordum

Ekim kasım gibi yeniden tüp bebek tedavisine basliycam bu sefer hamileligiminde bebegimin ilk aylarının tadını çıkarmak nasip olur inş

Akşam yemeği faslının bitmesi ile menümü yazıp geldim:)
Sıcaktan yoruldum, evin içinde iki iş yapıyorum hop duşa koşuyorum
Sporda hayal oldu bu havanın yüzünden valla yaz bitsin diye gün sayıyorum hiç sevemedim bu mevsimi Rabbim gücenmesin
Diyet sanırım iyi gidiyor, bugün daha az acıktım, kaptana ve arkadaşlara menüleri de yorumlayacağıma söz vermiştim, hadi yazın da bakayım :))))

Hoşgeldinnnn:)))
Gencecik tazecik nefes, bir çırpıda verirsin bu kiloları
Yazar olmana bayıldım, özelden yazar mısın kitabının adını bende okuyayım, yazar değilim ama sitenin kitap kurtlarından biriyim, kocaman bir kütüphanem var:) çok sevindim gelmene :)))

İlk günün günahı olmaz demişler :))
Ama sabahki simit yerine iki galeta olabilirdi
Öğlen köfte ekmek var ise patates kızartmasından vazgeçilebilirdi
Akşam öğününü de sakın atlama olur mu, yoksa çok acıkır ya gece yersin ya da ertesi gün ipin ucu kaçar, birlikte düzenleyelim ister misin menülerini, fikir verebiliriz

Son düzenleme:
Aynen öyle canım, sitede tek biz varız sanıyorum, o kadar sessiz
Karantinanın başından beri böyle olmamıştı ama burada vaka da yoktu.
nolacak bu durumlar bilemiyorum ya eskisi gibi olamıycaz artık
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 15 günlük oğlum var kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah

Afiyet olsun ilk gün diyette
Simit, ekmek olmamis daha dikkatli ol
Afiyet olsun canım böyle böyle ekmeği azaltacaksin işte ❤

nolacak bu durumlar bilemiyorum ya eskisi gibi olamıycaz artık

Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 15 günlük oğlum var kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
Afiyet olsun ilk gün diyette
Simit, ekmek olmamis daha dikkatli ol

Afiyet olsun canım böyle böyle ekmeği azaltacaksin işte ❤

Merhaba kızlar Hoşbuldum bayramdan sonra başlayacağım sıkı diyete şimdilik adapte olma smacıyla paylaşım yapıyorum

Çok ağır gidiyor çok
SAbrım taşıyor bazı günler ama sonra buraya geliyorum hemen vazgeçmemeye çalışıyorum
Buraya sık sık yaz ❤
Birincilerin paylaşımını oku
Diyet başarı öyküleri motivasyonu arttırıyor onlarida oku
Bende senin gibiydim daha yeni yeni toparladim

Yorumu yanlış yere yazmışım, töbeler olsuuunn herkesten özür dilerim, o sayfaya yorum yapmayacaktık :)))

Gün içinde aslında benim de vaktim olmuyordu ama şimdi akşamdan ayarlıyorum öğlen öğününü, eşim işe yemek götürdüğü için hergün mutlaka taze yemek yapıyorum ya mevcut yemekten bi tabak ayırıyorum ya da akşam yemeğini hazırlarken arada atıyorum pişiyor. Hiç olmazsa sabah kalktığımda pişiriyorum. Çok çaresiz zamanlar için nohut ve buğday haşlıyorum mesela bir bardak nohut iki bardak buğday gibi, soğuyunca bu miktarı dörde bölüp buzluk poşetlerine koyup donduruyorum, öğlen yemeğim olmadığında bir iki saat önden çıkarıp ayran çorbası yapıyorum o çorba bana iki gün gidiyor:)))Köfte yoğurduğumda kendime bir öğün yetecek kadar üçer tane strece sarıp donduruyorum. Yemek yaparken mesela bir çeşit zeytinyağlı yapıp atıyorum dolaba. Sende bebek olduğu için bu kadar sık giremeyebilirsin mutfağa, pişirdiğin zaman mesela yemek sıcakken kavanoza al porsiyonluk, sonra ters çevir vakumlanır o , buzdolabına at en az bir hafta bozulmadan duruyor. Bu arada ayran çorbası diyet için harika bir yemek hem besin değeri yüksek hem de inanılmaz tok tutuyor

Son düzenleme:
nacizane yorum yapayım ben de

afiyet olsun canım akşam pirinç yerine bulgur yesen süper olurmuş, akşam 8 deki kanat da cila olmuş
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun benim menülerim de yaklaşık böyle
afiyet olsun canım güzel menü
iyi aksamlar kizlar
28 temmuz
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 kizarmis yumurta 1 kk peynir 1salatalik 1 dilim karpuz

Ara
Bir kac ceviz

Aksam 17.30
1 tb kiyma kavurma 1 dilim karpuz 1b ayran
2lt su
30dk yürüyüş
afiyet olsun azcık sebze olsa süper olurmuş
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Menün güzel ama o nescafelerden vazgeçmelisin, kilodan ziyade nescafe böbreğin en zor süzdüğü kahve çeşidi ve de karaciğer enzimlerini bozuyor, bırakmaya çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…