- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.261
çok haklısın canım türk kahvesi çarpıntı yapıyor diye içemiyorum nescafe bağımlılık yaptı nerdeyse çay hiç aramam ama nescafe hergün içmek istiyorum sigara da kullanıyorum ikisi çok iyi gidiyoAfiyet olsun canım
Menün güzel ama o nescafelerden vazgeçmelisin, kilodan ziyade nescafe böbreğin en zor süzdüğü kahve çeşidi ve de karaciğer enzimlerini bozuyor, bırakmaya çalış bence
çok haklısın canım türk kahvesi çarpıntı yapıyor diye içemiyorum nescafe bağımlılık yaptı nerdeyse çay hiç aramam ama nescafe hergün içmek istiyorum sigara da kullanıyorum ikisi çok iyi gidiyo
onun harici dibek kahvesini beğenmiştim tadı nescafeye benziyor diye olmazsa işyerine alayım bir paket
ben de çay şekerini 4 şekerden 1 e düşürdüm bu da bir başarıdırBende sigara kullanıyorum, deli gibi çay tiryakisiyim, şekeri azalttım epey diyete başlayınca yine de sıfır şeker içemiyorum ama gayret ediyorum. Nescafe bağımlılığı yıllar önce yaşadım 20 li yaşlardaydım, ablamla birlikte günde üç dört fincanı bulurduk sonra baktım ki mideme dokunuyor vazgeçtim , dibek kahvesinden ziyade keçiboynuzu özü içebilirsin çok lezzetlidir ve çokta yararlı, keboy marka netten arat bulursun harika bir icat:)
ben de çay şekerini 4 şekerden 1 e düşürdüm bu da bir başarıdır
keçiboynuzu özüne bir bakayım bayılırım öyle sağlıklı şeylere çok teşekkür ederim
canım aramıza hoş geldin. burada inşallah kilo verirsin. bu arada Aslıhan. 1,5 aydır bu gruptayım.ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: HAYIR
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU / YAZAR
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HASHİMATO TİROİDİ / ASTIM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM
Benim kız da 1 gün de sütten kesildi ve deli gibi süt isterdi yarım saatte bir içerdi. Oyalamak için başka şeyler deneyin misal senden uzak olsun biraz. Eğlenceli aktivite bulsan olmuyor mu canım? Acaba sütten bir anda kestiğin için mi etkilenmiş olabilir mi?Oğlanlar böyle bence
Benim kızlar 1 günde unutmuşlardı
Oğlanı sütten keseli 15 günü geçti, sürekli istiyor, uykulu iken de böyle huysuzluk yapıyor
Hoşbuldum canım :KK:canım aramıza hoş geldin. burada inşallah kilo verirsin. bu arada Aslıhan. 1,5 aydır bu gruptayım.
16/8 İF diyetine çok yakın beslenmen ama 3 öğün yapıyorsun, 2 öğün yiyip ikisinin arasında bir kase yoğurt yesen daha hızlı kilo verirsin, diyet motivasyonun da artar canım.28 Temmuz 2020 Salı
Sabah 08:30 1 bardak limonlu su
Kahvaltı : 09:15
1 ad sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 ceviz
1 salatalık
2 dilim ekmek
Ara 11:45
1 fincan yeşil çay
Öğlen 14:00
5yk naneli kabak yemeği
1 salatalık
1 dilim ekmek
Akşam 18:00
1 kase tavuk suyuna çorba
Avuç içi kadar tavuk + 3 halka dilim patates (fırında)
Su 2 lt (daha içerim)
Spor yok @zsaracoglu
Gayet güzel ama yatmadan önce birşey yiyip içmezsen gece yağ yakan hormonun daha fazla salgılanır28temmuz menüm
Uyanınca limonlu ılık su
10:00 bi haşlanmış yumurta domates peynir 7zeytin 1dilim tm buğday ekmegi yesil çay
12:00 bi dilim ananas bi kase yoğurt
15:00sade soda
16:00 4kasik yoğurt tarçınlı
18:30 bi kase pırasa yemeği 3catal tavuk
Bi bardak ayran
Uyumadan ya ayran ya yoğurt yerim
Şu 3lt
Spor ev isi
Gayet güzel.iyi aksamlar kizlar
28 temmuz
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 kizarmis yumurta 1 kk peynir 1salatalik 1 dilim karpuz
Ara
Bir kac ceviz
Aksam 17.30
1 tb kiyma kavurma 1 dilim karpuz 1b ayran
2lt su
30dk yürüyüş
Afiyet olsun canım, gayet güzel menün28.07.2020
09.30
1 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Domates-salatalık-biber-roka
14.30
1 bardak süt
5 çiğ badem
18.00 (akşam yemeği)
2 adet kabak dolması
1 kase yoğurt
su : 3 litre
45 dk orta tempo yürüyüş : 90 puan @zsaracoglu
İşin kötü tarafı eşim ağzına sebze sürmez hep et yemeği yiyor. Bizde yemek işi çok karışık o yüzden :)Yorumu yanlış yere yazmışım, töbeler olsuuunn herkesten özür dilerim, o sayfaya yorum yapmayacaktık :)))
Gün içinde aslında benim de vaktim olmuyordu ama şimdi akşamdan ayarlıyorum öğlen öğününü, eşim işe yemek götürdüğü için hergün mutlaka taze yemek yapıyorum ya mevcut yemekten bi tabak ayırıyorum ya da akşam yemeğini hazırlarken arada atıyorum pişiyor. Hiç olmazsa sabah kalktığımda pişiriyorum. Çok çaresiz zamanlar için nohut ve buğday haşlıyorum mesela bir bardak nohut iki bardak buğday gibi, soğuyunca bu miktarı dörde bölüp buzluk poşetlerine koyup donduruyorum, öğlen yemeğim olmadığında bir iki saat önden çıkarıp ayran çorbası yapıyorum o çorba bana iki gün gidiyor:)))Köfte yoğurduğumda kendime bir öğün yetecek kadar üçer tane strece sarıp donduruyorum. Yemek yaparken mesela bir çeşit zeytinyağlı yapıp atıyorum dolaba. Sende bebek olduğu için bu kadar sık giremeyebilirsin mutfağa, pişirdiğin zaman mesela yemek sıcakken kavanoza al porsiyonluk, sonra ters çevir vakumlanır o , buzdolabına at en az bir hafta bozulmadan duruyor. Bu arada ayran çorbası diyet için harika bir yemek hem besin değeri yüksek hem de inanılmaz tok tutuyor
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım, gayet güzel menün
Afiyet olsun canım, saat kaçta yedin akşam yemeğiniAkşam
3 köfte
Bir karnıyarık
2 yk yoğurt
4 tane köfte ile pişmiş biber
Afiyet olsun arkadaşlar, kalori değerleri güzel ama öğlen yemeğiniz yok, öğün atlamak metabolizmanızı yavaşlatır naçizane tavsiyemdir
Hoş sohbetleriniz olsun ama burda olsunÇok haklısın ya benim öğlen hep böyle atıştırmayla geçiyor da yiyecek bi şey bulamıyorumalmam gereken kalori miktarının altında kalıyorum. Ben de korkuyorum metabolizmam yavaşlayacak diye. Süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum mutlaka, yanına ne yiyebilirim şipşak hazırlanacak bebek olduğu için çok çeşit yemek yapmaya vaktim olmuyor
Menülerin çok güzel canım, afiyet olsun28 Temmuz Salı
12:30
bir kase mantar çorba,
dört yk kuru fasulye,
bir adet mücver
bir kase cacık
19:30
6 yk kaşığı karabuğday ile yapılan salata
2 adet ceviz
bir bardak kefir
21:00
muhtemelen bir kupa kahve
Ay hiç farkında değilim oradan alıntı yapınca yazdım gittiHoş sohbetleriniz olsun ama burda olsun
Dondurma olmamış biliyorsun canım.28 temmuz 2020
10:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tane krep
Domates
Salatalık
Yarım dilim kavun
Yarım tatlı kaşığı tereyağı
2 su bardağı şekersiz çay
14:30
Sütlü sade Türk kahvesi şekersiz
1 tane kara erik
1 top vanilyalı dondurma
17:00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı kuru fasulye sussuz
1 Su bardağı yoğurt
3 litre su
20 dakika zumba
60 puan
Dondurma diyette yemiyoruz28 Temmuz Salı
Sabah 8.00
1 yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir
1 fincan kahve
Öğle 12.00
1 kase sebze yemeği
1 bardak ayran
Akşam 18.30
1 kase Maraş dondurması
Su: 1.5 lt
Spor : 30 dakika hızlı tempolu yürüyüş
Hoş sohbetleriniz olsun ama burda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?