Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım
Menün güzel ama o nescafelerden vazgeçmelisin, kilodan ziyade nescafe böbreğin en zor süzdüğü kahve çeşidi ve de karaciğer enzimlerini bozuyor, bırakmaya çalış bence
çok haklısın canım türk kahvesi çarpıntı yapıyor diye içemiyorum nescafe bağımlılık yaptı nerdeyse çay hiç aramam ama nescafe hergün içmek istiyorum sigara da kullanıyorum ikisi çok iyi gidiyo
onun harici dibek kahvesini beğenmiştim tadı nescafeye benziyor diye olmazsa işyerine alayım bir paket

Bende sigara kullanıyorum, deli gibi çay tiryakisiyim, şekeri azalttım epey diyete başlayınca yine de sıfır şeker içemiyorum ama gayret ediyorum. Nescafe bağımlılığı yıllar önce yaşadım 20 li yaşlardaydım, ablamla birlikte günde üç dört fincanı bulurduk sonra baktım ki mideme dokunuyor vazgeçtim , dibek kahvesinden ziyade keçiboynuzu özü içebilirsin çok lezzetlidir ve çokta yararlı, keboy marka netten arat bulursun harika bir icat:)

ben de çay şekerini 4 şekerden 1 e düşürdüm bu da bir başarıdır
keçiboynuzu özüne bir bakayım bayılırım öyle sağlıklı şeylere çok teşekkür ederim

ben de çay şekerini 4 şekerden 1 e düşürdüm bu da bir başarıdır
keçiboynuzu özüne bir bakayım bayılırım öyle sağlıklı şeylere çok teşekkür ederim

Sütle içerim bazen
Keklere hamur işlerine falan koyarım tadı kakao gibi
Bu arada keçiboynuzunun kendisi de çok sağlıklı, çok tatlı aşerdiğim zaman yerim, harika bir atıştımalıktır, üstelik bir tanesi 40 kalori, sadece yerken çekirdeklerine dikkat etmek lazım, demir gibiler :))) keçiboynuzu sert olduğu için uzun çiğneniyor epey süre acıkmıyorum yedikten sonra

canım aramıza hoş geldin. burada inşallah kilo verirsin. bu arada Aslıhan. 1,5 aydır bu gruptayım.

Oğlanlar böyle bence
Benim kızlar 1 günde unutmuşlardı
Oğlanı sütten keseli 15 günü geçti, sürekli istiyor, uykulu iken de böyle huysuzluk yapıyor
Benim kız da 1 gün de sütten kesildi ve deli gibi süt isterdi yarım saatte bir içerdi. Oyalamak için başka şeyler deneyin misal senden uzak olsun biraz. Eğlenceli aktivite bulsan olmuyor mu canım? Acaba sütten bir anda kestiğin için mi etkilenmiş olabilir mi?

16/8 İF diyetine çok yakın beslenmen ama 3 öğün yapıyorsun, 2 öğün yiyip ikisinin arasında bir kase yoğurt yesen daha hızlı kilo verirsin, diyet motivasyonun da artar canım.

Gayet güzel ama yatmadan önce birşey yiyip içmezsen gece yağ yakan hormonun daha fazla salgılanır

iyi aksamlar kizlar
28 temmuz
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 kizarmis yumurta 1 kk peynir 1salatalik 1 dilim karpuz

Ara
Bir kac ceviz

Aksam 17.30
1 tb kiyma kavurma 1 dilim karpuz 1b ayran
2lt su
30dk yürüyüş
Gayet güzel.
Sohbete gelmez oldun ama

Afiyet olsun canım, gayet güzel menün

İşin kötü tarafı eşim ağzına sebze sürmez hep et yemeği yiyor. Bizde yemek işi çok karışık o yüzden :)
Köfte her zaman buzluğumda olur ondan çıkarabilirim aslında. Kavanozu da deneyeceğim teşekkür ederim tavsiyeler için :)

Akşam

3 köfte
Bir karnıyarık
2 yk yoğurt
4 tane köfte ile pişmiş biber
Afiyet olsun canım, saat kaçta yedin akşam yemeğini
Menümüzü günün sonunda yeme işleri bittikten sonra tek mesajda paylaşıyoruz canım

Afiyet olsun arkadaşlar, kalori değerleri güzel ama öğlen yemeğiniz yok, öğün atlamak metabolizmanızı yavaşlatır naçizane tavsiyemdir
Hoş sohbetleriniz olsun ama burda olsun

28 Temmuz Salı

12:30

bir kase mantar çorba,
dört yk kuru fasulye,
bir adet mücver
bir kase cacık

19:30
6 yk kaşığı karabuğday ile yapılan salata
2 adet ceviz
bir bardak kefir

21:00
muhtemelen bir kupa kahve
Menülerin çok güzel canım, afiyet olsun

Dondurma olmamış biliyorsun canım.
Kaçamaklara sadece Cuma günü eksi ile gelindiğinde görmezden gelebiliriz

Dondurma diyette yemiyoruz
Üstüne hem geç saatte, hem 1 kase hiç olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…