Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım hemen dişlerini fırçala, arkasından tuzlu su (salamuralık tuz) ile gargara yap, sonrada 2 diş sarımsak çiğne..
3 gün üst üste yap bunu, geçecektir.

Bebeğim var hala emiyor sabahları açlıktan gözüm dönmüş oluyor.
Benim de bebeğim var emziriyorum sadece anne sütü alıyor. Ne zaman liste paylaşsam olmamış diyorlar sonra daha az yemeye başlıyorum bu sefer çok acıkıyorum 2 gündür açlıktan olsa gerek şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor. Pazartesi gününden bu yana 300 gram daha gitmiş. Ama ben bittim. Yorum yapanlar emzirmeyi de göz önünde bulundursalar iyi olur. Daha hırslanıyorum bu sefer bünye çöküyor

Ben de bı ara öyle yaptım.
Hem kızım yoruldu hem ben hem göğüslerim çok acıdı.
Olduğu kadar yap kendini çok zorlama.

Ben de bı ara öyle yaptım.
Hem kızım yoruldu hem ben hem göğüslerim çok acıdı.
Olduğu kadar yap kendini çok zorlama.
Zorlama çalışmıyorum 2 aydır aynı sistemle kilo veriyorum. 8 kilo gitmiş. Kaçamak yapıyorum yine gidiyor. Çünkü emzirmeden dolayı kalori yine gidiyor. Ortalama 600 kalori. Ben de azar azar gitsein uzun sürede vereyim diyorum 3 ayda 16 kilo verdim. Daha vermem gereken 5 kilo var

Bebeğin kaç aylık? Bende emziyorum ama benım kızım büyüdü yani bizimki keyif yapıyor oyuzden daha rahatım. Bebeğin küçükse eğer tabi ki cok kısamazsın bende öyleydım başım dönüyor halsizleşiyordum.
emziren anneler menünün başına belirtirse ona göre yorum yapılır. Bende bilemiyorum çünkü kimlerin bebeği var yeni geldim.

3.5 aylık. Aslında sen de haklısın canım. Artık böyle bildirim 60 olmama 2 kilo kaldı zaten

Bebeğin kaç aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…