Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dugun sonrası tam anlamıyla 27 temmuz sonrası menu yazmısım ve hıc eksigım yok 7 menu yanlıs olmjs canım

benimki sıcaktan degıl tatlım ben dugun sonrası adapte olamadım sanırım birde cok yorulduk halim yok acıkcası evin rutin ısını ancak yapıyorum canım
Tebrik ederim canım düğüne ve bayrama rağmen boşvermeyip dikkat ettiğin için.
Sağlığınız nasıl, iyi misiniz
dugun evresinde ev sahibi olmanın da verdıgı etkiyle hizmet alanında yer aldım ve tabagımı hep olculu aldım gıttıgım yerde onume her konanı yemedim kosturma da bana ıyı geldi aslında.
Dısarda yedıgım sure zarfında da saglikli seyler yedım kebap da bu kısma dahildir ınsallah
Sadece sporum yok hergun pılates yapardım halbuki ama hıc enerjim yok kızların hasta olması memleketten gelen korona haberleri de beni cok etkiledi modum düşük nispeten
Tartılırken esim yanımdaydı kilomu gorunce sasırdı o kadar yedin kilo alacağına verdin mi diyor yedıgım de adıyaman Urfa ve sivasta yedıgım kebap o kadar ustunden 10gun gectı
Kızlar hala hasta ama gece cıldırması ve ates yok burunları selale esimde bende normal e donduk sukur canjm
Ayın 18 ındne beri full aktiftjm canjm dugunumjz vardı spor niyetine kosturma vardı ama ıkı hafta ıcın eh diyelim sonuca

2 temmuz menum

Saat 11.30 kahvaltı
Kucuk kase menemen
Bir dilim peynir
Cok az ekmek

Saat 18.30 aksam
200 gram fajita
Salata

Bir top dondurma
Gözümden kaçmış 10menu alt alta yazilinca

Dun esim bamya almıstı Allah tan fazla degil ama temizlemesi uzun suruyor başak burcu takıntıları yuzunden parmaklara kuvvet aksama da dunya utum var. Resmen fanı ıslerle gunu bitiriyorum sonra da üzülüyorum yastık ıclerıni yıkayıp kurutmak ıstiyorum ama kızlar napar bilmiyorum

ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:74
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2/10 VE 7
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYİR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:EVET 3. TAKİMDA 17KİLO
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYİR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İNCELMEK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Hamileliklerimde 35 kilo aldim son gebeligimde 25 ini verdim 10 kilo yapisti verip verip aliyorum motivasyon ve disiplin icin sizin desteginize ihtiyacim var. Fakat ev is cocuklar yogun bir hayatim var. Kendime pek vakit ayiramiyorum beni burada heyecanla ve azimle tutacak arkadaslarla karsilasmayi umuyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…