- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.041
MaşallahTeşekkür ederim kaptanımBuralarda olacağım
Bütün takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bu kadar motive oldum. Gruba katılmasaydım bu kadar kısa sürede ve istikrarlı bi şekilde veremezdim kilolarımı
Teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde bu kadar hızlı olduMaşallahsen ve Elif yildizz rüzgar gibi geçtiniz tam motive hiç salmadan devam ettiniz takdir ve tebrik ediyorum canım
Beni de öyle spor yaptığım zmn boşa gitmesin diye daha çok dikkat ediyorum bayramda aslında gezme durumu olmadığı için kaçamak yapmadım fazla sanırım ilk gidenler hep ödemdi demek ki bu kalanlar kilo dikkat etmekte fayda varSpor beni çok motive ediyor canım yediklerime daha çok dikkat ediyorum yaktığım kaloriler boşa gitsin istemiyorum bayram rehavetini üstünden at ve daha sıkı devam et kuzum
Cok memnun oldum kaptan. Ya ben 70 e kadar veriyorum ama sonra bi gevseme geliyo bana hop geri aliyorum. Diyetisyene baslamistim son kontrole gitmedim cunku listeme uymadim. 2 haftada 1.5 kg yag vermistim. Cok kilolar verdim ilk gevelikten sonra 35 ikinciden sonra 25 ve en fazla 4 ayda verdim. Ama ne olduysa 7 senedir 65 e dusemedim. Artik cocuklar bile ay anne yinemi diyettesin diyorlar. İnanin hep diyetteymisim gibi besleniyorum. Bu arada menumu yazdim.Takımımızda çok güzel bir ortamımız var canım.
Herkes birbirini burada tutmak kilo vermesine yardımcı olmak için çaba sarf ediyor, tek taraflı motivasyon mümkün değil zaten, menü yazarak başlayabilirsin, menü sayfamıza yukarıdaki etiketten gidiyorsun, menü sayfasının ilk mesajı ve bu sayfanın ilk mesajında takım kurallarımız var, kurallarımıza sıkı sıkıya uymani istiyoruz.
Azimli ve disiplinli olmak ilk şartımız...
3.takımda 2018 de listeden bildirimsiz çıkmışsın bu arada.
Ben Niran 3 çocuğum var, öğretmenim, takımda bende 15 kilo kadar verdim, şimdi izinde biraz aldım, aldıklarımı vermeye çalışıyorum
Aaa herkese bi şekilde bulaşacak deniyordu şu an etrafımdaki kişilerden duyuyorum hep bi yakını bi akrabası filan
İnşallah size bulaşmamıştır kuzum geçmiş olsun hoş geldin
Geçmiş olsun canım, İnşallah bulaşmamıştır size.
Bizim binada bir ailede çıktı, aynı gün eşimle birlikte asansöre binmiş, eşimde bir belirti görmedik, sizde de olmaz inşallah
Sağolun kızlar, inşallah bulaşmaz bulaşsa da ki herkes geçirecek bu hastalığı diyorlar en hafif şekilde atlatırız inşallahinsAllah sizde bişey çıkmaz canım Rabb'im korusun
Vala ben çok su içiyorum ya gece sabaha kadar 1.5 lt içiyorumdur tartıya çıkmayı hiç canım istemiyor av olsam da kendimi böyle tamamen boş hisedemiyorum sabah tartıldım ama çok tatmin etmedi
Cok gecmis olsun. İnsallah sizde sorun olmaz. Cok dikkatli olunSağolun kızlar, inşallah bulaşmaz bulaşsa da ki herkes geçirecek bu hastalığı diyorlar en hafif şekilde atlatırız inşallah
Tedirginiz tabii ama Allah sığınmaktan başka bişe gelmiyor elimden
sizler de ne var ne yok nasıl gidiyor herşey yolunda mo
Aynen öyle canım tedbir illa ki almak lazım ama olacaksa da en hafif şekilde geçiririz inşallah o şükur yolunda bklm bı yaramazlık yokSağolun kızlar, inşallah bulaşmaz bulaşsa da ki herkes geçirecek bu hastalığı diyorlar en hafif şekilde atlatırız inşallah
Tedirginiz tabii ama Allah sığınmaktan başka bişe gelmiyor elimden
sizler de ne var ne yok nasıl gidiyor herşey yolunda mo
İnşallah sağolunCok gecmis olsun. İnsallah sizde sorun olmaz. Cok dikkatli olun
Şükür kuzum Allah iyilik versinAynen öyle canım tedbir illa ki almak lazım ama olacaksa da en hafif şekilde geçiririz inşallah o şükur yolunda bklm bı yaramazlık yok
Ben hergun mrnu yaziyorum sadece dun uyuyakalmisim yazmadim canim9Takim menü tablosu
13 günlük menü takip listesi
zumazuma tam menu
Namaria tam menü
LoveAndMarriage 13menü paylaşım
@ATTRAENTE 11menü paylaşım
Pembe Lotus 10menü paylaşım
M mer_4260 7menü paylaşım
Yasamakguzel123 11menü paylaşım
@Zeynebim2020 10menü paylaşım
@evseem 5 menü paylaşım
@Elisa01 9 menü paylaşım
@hadikonusalim 7 menü paylaşım
@strontium 6menü paylaşım
MmerVveeEee 9menü paylaşım
@sabahvesen 4menü paylaşım
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
11kisi kırmızı kart almıştır
Tebrikler herkeseCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 685. & 686. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %0,740
2. (6.takim) ==> %0,726
3. (5.takim) ==> % 0,529
BİREYSEL DERECELER
1.redsonja87 ==>%2,76==> 5. TAKIM
2.LoveAndMarriage ==> %2.42==> 9. TAKIM
3.Namaria ==> %1,93==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Elifff80 ==> -%5,59==> 13.TAKIM
Disarda yemedim canim disarda yememek icin evde yiyelim dedik eve geldik herkes acikti bende buzlukta hazir biseyler cikarip pisirdim borek falan vardi cok yemedim bir dilim yedim bugun aksilik ust uste geldi tartılıp yazdiktan sonra wc ye ciktim regl oldum inşallah haftaya daha iyi olur menumde yarindan itabaren daha dikkatli olacamDışarda yemek artı getiriyor maalesefeksini götürmüş maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?