Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah sen ve Elif yildizz rüzgar gibi geçtiniz tam motive hiç salmadan devam ettiniz takdir ve tebrik ediyorum canım

Spor beni çok motive ediyor canım yediklerime daha çok dikkat ediyorum yaktığım kaloriler boşa gitsin istemiyorum bayram rehavetini üstünden at ve daha sıkı devam et kuzum
Beni de öyle spor yaptığım zmn boşa gitmesin diye daha çok dikkat ediyorum bayramda aslında gezme durumu olmadığı için kaçamak yapmadım fazla sanırım ilk gidenler hep ödemdi demek ki bu kalanlar kilo dikkat etmekte fayda var

Cok memnun oldum kaptan. Ya ben 70 e kadar veriyorum ama sonra bi gevseme geliyo bana hop geri aliyorum. Diyetisyene baslamistim son kontrole gitmedim cunku listeme uymadim. 2 haftada 1.5 kg yag vermistim. Cok kilolar verdim ilk gevelikten sonra 35 ikinciden sonra 25 ve en fazla 4 ayda verdim. Ama ne olduysa 7 senedir 65 e dusemedim. Artik cocuklar bile ay anne yinemi diyettesin diyorlar. İnanin hep diyetteymisim gibi besleniyorum. Bu arada menumu yazdim.

Aaa herkese bi şekilde bulaşacak deniyordu şu an etrafımdaki kişilerden duyuyorum hep bi yakını bi akrabası filan
İnşallah size bulaşmamıştır kuzum geçmiş olsun hoş geldin
Geçmiş olsun canım, İnşallah bulaşmamıştır size.
Bizim binada bir ailede çıktı, aynı gün eşimle birlikte asansöre binmiş , eşimde bir belirti görmedik, sizde de olmaz inşallah
Sağolun kızlar, inşallah bulaşmaz bulaşsa da ki herkes geçirecek bu hastalığı diyorlar en hafif şekilde atlatırız inşallah
Tedirginiz tabii ama Allah sığınmaktan başka bişe gelmiyor elimden
sizler de ne var ne yok nasıl gidiyor herşey yolunda mo

Cok gecmis olsun. İnsallah sizde sorun olmaz. Cok dikkatli olun

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(7-28 Ağustos) (3 haftalık)

Handandandan (73.2) ---------- 70.2

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Aynen öyle canım tedbir illa ki almak lazım ama olacaksa da en hafif şekilde geçiririz inşallah o şükur yolunda bklm bı yaramazlık yok

* * * 9.Takım 686. Etap * * *BİRİNCİ

Beyazkugu87 (80.9/81.9/-1/%-1.24) + kilo bildirimi yaptığı için yüzdesi bölünmedi
zumazuma (61.6/61.1/05/%0.41) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür
ela_2019 (76.5/76.0/0.5/%0.33) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür, izne ayrılmak istiyor, 2.izin hakkı
mer_4260 (64.5/63.4/1.1/%0.85) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür
MmerVveeEee (76.9/76.6/0.3/%0.20) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür
Yasamakguzel123 (63.9/62.6/1.3/%1.02) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür
LoveAndMarriage (66.2/63.0/3.2/%2.42) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür, mezun olmak istiyor
Namaria (116.7/112.2/4.5/%1.93) etaplar birleştiği için yüzdesi ikiye bölünmüştür,
yeni üye BT:20/07/20 BK:119 HDF:100

9.Takım Ortalaması: 0.740

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 685. & 686. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (9.takim) ==> %0,740

2. (6.takim) ==> %0,726

3. (5.takim) ==> % 0,529

BİREYSEL DERECELER

1. redsonja87 ==>%2,76==> 5. TAKIM

2. LoveAndMarriage ==> %2.42==> 9. TAKIM

3. Namaria ==> %1,93==> 9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU
@Elifff80 ==> -%5,59==> 13.TAKIM

Ben hergun mrnu yaziyorum sadece dun uyuyakalmisim yazmadim canim

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum

Bayramda da azimle ve istikrar ile diyete devam ettiniz ve takımımızı 1.liğe taşıdınız

Takımların çoğu bayram nedeniyle döküldüler.

Bu demek oluyor ki haftaya çok güçlü gelecekler.

Bu nedenle zafer sarhoşluğuna kapılmadan hafta sonu kaçamak yapmadan diyete azimle ve istikrarla devam ediyoruz...

Haftasonu kaçamak yapamayınca Pazartesi eksi geliyoruz, ve pazartesi eksisi Cumanın garantisi oluyor...

Bu güne kadar yiye yiye bu hale geldik
Herşeyin tadını biliyoruz...

Unutmayın;
İstediğini yiyen istediğini giyemez...

Dışarda yemek artı getiriyor maalesef eksini götürmüş maalesef
Disarda yemedim canim disarda yememek icin evde yiyelim dedik eve geldik herkes acikti bende buzlukta hazir biseyler cikarip pisirdim borek falan vardi cok yemedim bir dilim yedim bugun aksilik ust uste geldi tartılıp yazdiktan sonra wc ye ciktim regl oldum inşallah haftaya daha iyi olur menumde yarindan itabaren daha dikkatli olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…