Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yapim canım istemesemde uğraşmam halletmem gereken şeylerle ilgileniyorum
Birde havalar çok sıcak pişiyoruz.
Sen neyapıyorsun iyisindir inşallah
Şükür canım iyiyim bugün nakil işlemlerimi hallettim bakalım ne zaman başlıyoruz biz de okula
Karar senin kuzum eline sağlık ama bayram haftasıydı diye yapmışlardır diye düşünüyorum bundan sonra listedeki herkesin düzenli paylaşım yapacağına inanıyorum
Hoş geldin canım ben de Zehra takım kaptanımız da uygun görürse katılabilirsin aramıza

Tesekkurler Zehra. Oyleyse onaylanmayi bekliyorum .

Takıma çok az uğruyorsun canım, haliyle diyet motivasyonun eksik kalıyor olabilir.
Daha sık gelmeni ve menülerini eksiksiz yazıp diğer üyelerin nenülerini yorumlamanı tavsiye ederim
Olabilir. Bunu dikkate alıcam

Mezun mu olmuştun 3. Takımdan canım ?
Sayilmaz. 86 dan 69 a kadar dusmutum. hedefim 60 ti fakat ise baslayinca yogun oldugum icin devam edemedim mesaj yazmaya vaktim olmadi grup puanini etkilemek istemedim vs. Sebeplerle severek ayrildik burada birlikte kilo vermenin nasil birsey oldugunu cok iyi biliyorum tek basima beceremiyorum cok uzun zamandir. Bir bakiyorum 70 bir bakiyorum 77 kiloyum. Okadar hizli alip veriyorumki artik kendime inancimi kaybettim.

Hoşgeldin Elifcim,
3 takım geçmişine baktım
Birgün aniden ortadan kaybolmuşsun.
En sevmediğimiz üye haber vermeden giden üye, çünkü takım olumsuz etkileniyor
Bize de aynısını yapmayacaksan, kendini takım ile özdeşleştireceksen, motive olurken motive edeceksen başlayabilirsin

İyiyim kuzum
Kendimi karantinaya aldım, Bakıcının eşinde covid çıktı
Biraz tedirginiz bu yüzden ama onun dışında herşey yolunda şükür
Sen nasılsın balımm
Koruma da idare ederi işte
insAllah sizde bişey çıkmaz canım Rabb'im korusun
Vala ben çok su içiyorum ya gece sabaha kadar 1.5 lt içiyorumdur tartıya çıkmayı hiç canım istemiyor av olsam da kendimi böyle tamamen boş hisedemiyorum sabah tartıldım ama çok tatmin etmedi

Tesekkurler hosbuldum. Hayir aniden kaybolmadim 3 ay kadar kaldim yanlis hatirlamiyorsam gurupta ise girdikten sonra mesaj yazamadim sohbetlere katilamadim kilo veremedim epey sancili bir surecti gittim geldim surekli ben bakmadim suan grup gecmisine ama boyle hatirliyorum. Dedigim gibi bende beni burada tutacak arkadaslar istiyorum cevap verilmeyen mesajlar yazmak eminim kimsenin hosuna gitmez.
Suan gercekten kilo vermeyi cok istiyorum. Vazgecersem soylerim merak etmeyin.

Slmlar kızlar MaşAllah herkes süper kilolar vermiş tebrik ederim hepinizi
Bende durumlar aynı
24 temmuz cuma: 90.5
7 Ağustos cuma: 91
Fark: +500 ama ben sabit olduğumu düşünüyorum sadece cuma günleri geceleri biraz az su içmek istiyorum unutuyorum tabi almadım ama veremedim de bı kaç gündür de 2-3 kasık günlük tahin-bal yiyorum süt olsun diye onun dışında ekstra yüklendiğim birşey yok düzenli yürüyüşe başlayacağım nasipse artık havalar soğuyans kadar dışarda soğuyunca evde leslie başlıycam

Tamam simdi anladim. 3. Takimda 17 kiloyu 2014yilinda vermistim. Sonra 2018 bi bakip cikmisim 8. Takimada girmistim ama bu yillarda kilo veremedigim icin hic yazmadim. Zaten mesajlarda da hep ne kadar yogun oldugumdan bahsetmisim.

Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 26 günlük oğlum var kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah

Canım burda kimse öyle bir davranışta bulunmaz merak etme sık sık gel sohbete katıl ki beraberliğimiz pekişsin ayrılmak istediğin zaman da önceden haber ver olur mu ama hedef kilona ulaşmadan ayrılmanı istemem benim hedef kilom 70ti ilk baktım takım motivasyonu ile baya iyi gidiyor 65e çektim ve mezun oldum kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen onu kendine hedef belirle

Hoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını

Tamam simdi anladim. 3. Takimda 17 kiloyu 2014yilinda vermistim. Sonra 2018 bi bakip cikmisim 8. Takimada girmistim ama bu yillarda kilo veremedigim icin hic yazmadim. Zaten mesajlarda da hep ne kadar yogun oldugumdan bahsetmisim.
Takımımızda çok güzel bir ortamımız var canım.
Herkes birbirini burada tutmak kilo vermesine yardımcı olmak için çaba sarf ediyor, tek taraflı motivasyon mümkün değil zaten, menü yazarak başlayabilirsin, menü sayfamıza yukarıdaki etiketten gidiyorsun, menü sayfasının ilk mesajı ve bu sayfanın ilk mesajında takım kurallarımız var, kurallarımıza sıkı sıkıya uymani istiyoruz.
Azimli ve disiplinli olmak ilk şartımız...
3.takımda 2018 de listeden bildirimsiz çıkmışsın bu arada.
Ben Niran 3 çocuğum var, öğretmenim, takımda bende 15 kilo kadar verdim, şimdi izinde biraz aldım, aldıklarımı vermeye çalışıyorum

LoveAndMarriage
Mezuniyetin hayırlı olsun canım
Takımda kalarak korumaya da burada devam edebilirsin.
İlk sayfa ilk mesajda 2020 Mezunlarımıza ismini ekledim
Teşekkür ederim kaptanım Buralarda olacağım
Bütün takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bu kadar motive oldum. Gruba katılmasaydım bu kadar kısa sürede ve istikrarlı bi şekilde veremezdim kilolarımı

Spor beni çok motive ediyor canım yediklerime daha çok dikkat ediyorum yaktığım kaloriler boşa gitsin istemiyorum bayram rehavetini üstünden at ve daha sıkı devam et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…