- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.081
Çok teşekkür ederim canım benimLoveAndMarriage ve Namaria bireysel derecelerinizi tebrik ederim canlar bu hafta takımı sırtladınız resmen
Çok teşekkür ederim canım kaptanım inşallah devamı gelecek Allahın izniyle
Çok yorgunum yarın çok sorularım var yardımcı olacağınıza inanıyorum canımSorabilirsin Canım çekinme, benim de bilmediğim şeyler oluyor. Birbirimize yardımcı olacağız elbette
Çekinme sor canımÇok yorgunum yarın çok sorularım var yardımcı olacağınıza inanıyorum canımbahar temizliğinin sonuna geldim o yüzden bütün gün girebilirim ama şimdi uyumam gerek. Herkese hayırlı geceler ☺
Sevmem mi ben de bu ara karanlıkta şarkısına sarmış durumdayımHoşunuza gider mi bilmiyorum ama bugün geceye bu şarkıyı bırakmak istiyorum...
Doğdun da büyüdün ama yaşamadın sen....
Bende 3 gündür bozuk plak gibi döne döne bunu dinliyorumSevmem mi ben de bu ara karanlıkta şarkısına sarmış durumdayım
Kar kaplamış, solmuş güller görende sarılıp dallarına öpesim gelir ...
İyi uykular canım benim de uykum ve baş ağrım var biraz ama küçük hanım geç uyur herhalde bugün nakil işlemleriyle uğraştık uyku saati epey gecikti haliyle geç uyandı geç uyur muhtemelenBen yatıyorum artık kızlar
Hepinize iyi geceler
Soracağım ama kafam çok yoğun bugün çok temizlik yaptım işlerden dolayı oğlumu bile ihmal ettim ama bitti tek elbise dolabı ve vestiyer kaldı sonra rahatım çok şükür.Çekinme sor canım
Bizde sora sora öğrendik
Sen slow dinlemesen keşke canım ruh halini etkilediğini söylemiştin daha önceBende 3 gündür bozuk plak gibi döne döne bunu dinliyorum
Birde ona bakayım
Afiyet olsun canım iyi yapmışsınız annen yanına mi geldi ?Bugün 2 seneden sonra annemi yemeğe götürdüm balık yemeğe
Menümü anca yazabiliyorum şimdi kusurabakmayın ♥
Takımımızın birinciliğine de bireyseldeLoveAndMarriage arkadaşımla kendimin derecelerine de çok sevindim daimi olsun hepimiz için inşallah
Dinlemem normalde canımSen slow dinlemesen keşke canım ruh halini etkilediğini söylemiştin daha
Evet canım sıkıntılı bir sene geçirdik çok şükür Rabbime sıkıntılarımdan kurtuldum annem çok kahrımı çekti benle dertlendi yoruldu onu sevindirmek istedimSen slow dinlemesen keşke canım ruh halini etkilediğini söylemiştin daha önce
Afiyet olsun canım iyi yapmışsınız annen yanına mi geldi ?
Çok teşekkür ederim kaptanımmm
Teşekkür ederim canımLoveAndMarriage ve Namaria bireysel derecelerinizi tebrik ederim canlar bu hafta takımı sırtladınız resmen
Afiyet olsun canımBugün 2 seneden sonra annemi yemeğe götürdüm balık yemeğe
Takımımızın birinciliğine de bireyseldeLoveAndMarriage arkadaşımla kendimin derecelerine de çok sevindim daimi olsun hepimiz için inşallah
Kizcem akşamları daha bi canavar oluyor telefonu elime alamiyorumKaça tamam, %3 'e mı
Kizzz bu hafta artimi geldinKizcem akşamları daha bi canavar oluyor telefonu elime alamiyorum
Telefonu istiyor
O yüzden kısa yazdım
%2 olsun yaaaa
Hoşgeldin canımADINIZ: Elif
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:74
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2/10 VE 7
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYİR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:EVET 3. TAKİMDA 17KİLO
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYİR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İNCELMEK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Hamileliklerimde 35 kilo aldim son gebeligimde 25 ini verdim 10 kilo yapisti verip verip aliyorum motivasyon ve disiplin icin sizin desteginize ihtiyacim var. Fakat ev is cocuklar yogun bir hayatim var. Kendime pek vakit ayiramiyorum beni burada heyecanla ve azimle tutacak arkadaslarla karsilasmayi umuyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsunTeşekkür ederim kaptanımBuralarda olacağım
Bütün takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bu kadar motive oldum. Gruba katılmasaydım bu kadar kısa sürede ve istikrarlı bi şekilde veremezdim kilolarımı
Senide tebrik ediyorum canım çok güzel kilo verdin ❤Bugün 2 seneden sonra annemi yemeğe götürdüm balık yemeğe
Nasilsin tatlim ne var ne yok,Bende 3 gündür bozuk plak gibi döne döne bunu dinliyorum
Birde ona bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?