Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(7-28 Ağustos) (3 haftalık)

Handandandan (73.2) ---------- 70.2
MmerVveeEee (76.6) ---------- 72
@Elisa01 (72.0) ----------70
Yasamakguzel123 (62.6) ---------- 59
Namaria 112.2------108.7
zumazuma 61,1 ---------- 58.6
Pembe Lotus (81.9)----------------78

VisneReceliii 78.4————————75

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Herkese günaydın :)
Son iki yorucu günden sonra şükürler olsun bu sabah çayımı alıp sakin sakin evdeyim
Dün sabah arkadaşlarımla buluştum gece 12 de döndüm eve, tüm gün beraberdik, menüde şaştı tabi ama psikolojik olarak bana çok iyi geldi, hem eski iş arkadaşlarım hem iki can dostum, dirildim gibi hissettim:)) Ve dün epeydir beli sıkıyor diye giyemediğim krem rengi pantalonumu ve yine epeydir giyemediğim bir bluzumu giydim:)) Çok kilo vermedim ama galiba yürüyüşlerin iyi etkisi olmuş, iki arkadaşımda bayağı incelmişsin dediler, sevindirik bir modda geçirdim dünü:)))
Perşembe günkü mobilya-temizlik yorgunluğundan sonra, dün ilaç gibi geldi yoruldum ama içimizi döktük gün boyu, sizde nasıl gidiyor kızlar, diyetler nasıl gidiyor

Çoklu alıntı yapmışım

Ohh ne güzel arada böyle yapmak lazım iyi geliyor kaç kilo verdin bilmiyorum ama kılo verip belirli süre geçtikten sonra kilo iyice oturuyor ve incelme oluyor bunu yaşamıştım.
Tabi yürüyüşlerin etkisi olmuştur

Namaria 112.2------108.7

denizbenimadim (73)-----------------69

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese, ben gruptan çıkıyorum. En son kilom 53, bu aralar çok yoğunum. Diyete ve spora devam ediyorum ama dikkatim çok dağınık ve yazmayı unutuyorum. Sizden çok faydalandım, motivasyon da oldu ama mesajları takip edemiyorum. Belki bir ara tekrar denerim eğer istediğim kiloya inemezsem. Mayıs’ta 58.8’di şimdi 53’e kadar düştüm. Günde iki sefer bildiğiniz birer saat egzersiz yapıyorum. Ama kardiyo egzersizleri yapmadan yavaş ilerliyor. Hepinizin hedefinize ulaşacağınıza inanıyorum. Öpüyorum

Yürüyüşleri içime sauna taytı giyip yapıyorum, bel ve basen bölgemde epey farkettirmiş, toplamda 4 kilo ya yakın verdim ama biçimde beligin değişme var, bir de termal tuz kullanıyorum taytla birlikte

Namaria 112.2------108.7

denizbenimadim (73)-----------------69
Poni Bon 84------------80

Ay ne güzel. Memleketteydim bende ordaki arkadaşlarla görüşmeye fırsat bulamadm ama sevdiğim akrabalar bile çok iyi geldi.
Diyeti hiç sorma 1 haft kaldım 1.5 kilo aldım geldim

Slm kızlar
ev işini bitirdim kv memleketten semizotu göndermiş onu ıyice temizlemem lazım aksama yemeğini yapacağım cacık yaninada yeter

birazdanda kayısı çayımı icecegim
sizler neler yapıyorsunuz
Oh kolay gelsin. Semizotu yemeği ekşi olmuyor mu?
Bende sabah geldim memleketten o kadar çok iş var ki temizlik yapmam, menemen yapmam, getirdiklerimi yerleştirmem, çamaşır işini halletmem, gider ayak kırılan cam lambaderin parçalarını temizlemem, kızlara banyo yaptırmam lazım. Hangisidn başlasam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…