Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptan ben hedef bildirecekmiydim?

Yinede dikkatli olun canım ateş olmadanda oluyormuş yarinda devam ederse gitseniz daha iyi olur
Hastanede çalışan arkadaşı var bakalım sürekli konuşuyoruz onunla da. Yarın ki duruma göre bakarız. Biraz yemek yiyebilse kendine gelecek canlanacak da iştahı kapanıyor hep hasta olduğunda o da daha halsiz yapiyir onu

Ayy sorma onada baktım dün
Taaa nerelerden nereler karismis tek o takimla kalmamış
Bizde kimse dedikodu bilmiyor Allah'tan
Neyse...
Allah'ın adaletine güvenim sonsuz...
Yine kaçırmışım kadınlar kulübüne bi tek 9. Takıma bakayım diye katılmışım herhalde azıcık özet geçseniz nolurduuuu özelden yazabilirsiniz
Allah şifa versin canım geçen yaz ben öyle olmuştum enfeksiyon kaynaklı bir şeydir muhtemelen çok geçmiş olsun
Yarın da temizlik yaparsın kesin dinlemeden hop işe
Hoş geldin canım ben de Zehra
Daha etkili bir yöntem daha var.
Gün boyu ne yiyorsak aynı miktarda masaya koyup , günün sonunda yediklerimize bakmak ne kadar yediğimizi farketmemize neden oluyor...
TLC de öyle bir program vardı ne yediğini biliyorum diye
Hatta yine TLC de yemekkolikler diye programda her öğünde pizza yiyen bir çocuğa psikolog öyle bir şey yapmıştı bir yıl boyunca yediği pizza kutularını üst üste yığmıştı şok etkisi yapsın diye

Afiyet olsun

8 Ağustos Menüm
10.00: 1 yk kıymalı yumurta
3 yk sebze sote
3 dilim ekmek

15.45: 1 tabak mısır gevreği

1,5 lt su
Afiyet olsun
Guzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim guzel menu
8 ağustos cumartesi

10:00
2 tatlı kaşığı pekmez

17:00
bir bardak kefir

18:00
2 yk et sote

18:00
iki avuç kadar patlamış mısır

22:00
muhtemelen filtre kahve
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım hoş geldin

Teşekkür ederim Zehracığım

@Elisa01 canım nasıl oldun ? Tansiyonun yerine geldi mi ?
Duzeldi cok sukur canim bugun baktim tansiyonuma dalgalanma var ama cok dusuk degil sagol canim
Senin menuyu goremedim mezunmu olsun yoksa bu aralar cok fazla takip edemiyorum
Mezun olduysan tebrik ederim canim

Aslında çoğu hastalığın şifası aç kalmakta canım üzme kendini inşallah yarına toparlar

Duzeldi cok sukur canim bugun baktim tansiyonuma dalgalanma var ama cok dusuk degil sagol canim
Senin menuyu goremedim mezunmu olsun yoksa bu aralar cok fazla takip edemiyorum
Mezun olduysan tebrik ederim canim
Aynen canım maşallah hemencecik mezun oldu toparlanmana sevindim canım geçmiş olsun

Aynen canım maşallah hemencecik mezun oldu toparlanmana sevindim canım geçmiş olsun
Sagol canim
benle beraber gelmisti galiba maşallah hemen mezun mu oldu darisi bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…