Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun gayet hafif bi menü olmuş
Aynen canım haklısın
Akşam dışarı çıktım yürüyüş oldu hem dolaştık bacaklarım ağrımış
Benim agrim olmadı alışkın olduğum için
Seninde alisinca agrimaz

En güzel saatlerBenim kızlar uyurdu normalde dışardan gelince şaştı bekliyorum ayaklarımı uzatıp dinleneyim
Valla kızım uyuyunca sevindirik oluyorum
Dk başı soru soruyor anne şumu bumu o ne demek yarında yürüyüşe çıkalım çok güzel oluyor

Aksamdan yarinin planını yapmaya bayilir anası kılıklı

Bir yürüyüşte bacaklar ağrıdıysa epey hareketsizsin o zaman :))
aslında öyle değil kızlar sağolsun oturup kahve keyfini zor yapıyorum. Karantina süreci evde kaldık hareketsızlık oldu evet ama bir aydır evde değildim nerdeyse yüzme yürüyüş hareket halındeydımbugün 7bucukta cıktım 10 da geldim
Afiyet olsun gayet hafif bi menü olmuş

Aynen canım haklısın

Benim agrim olmadı alışkın olduğum için
Seninde alisinca agrimaz
Hem zıplayıp hem yürüdüm fazla geldi baya da kalmısım dısarda hıc oturmadım olsun hareket olsun

Benım kız da aynıııı düz duvara tırmanıyoruz dışarı cıkarıyorum yıne aynı evde yıne aynı ufaklık zaten cok olmadı yürüyor ıkısı tüm evi talan edıyorlaraksam uyuduklarında düğünden cıkmış gibi kafa yaşıyorummm

Senin bu kız seni çok yorar demedi deme
Benimkiler de aynı anneleri gibi plancı
Akşamdan ertesi günün planı yapılıyor, ertesi gün kahvaltı da ve yemeklerde ne yiyeceklerine kadar sorup not ediyorlar, Allah'tan corona geldi de, yarın nereye gideceğiz dertleri kalmadı
Çok sevdim ben bu pandemiyi

Herkes öyle diyo valla
Kuzenleri var liseye universiteye giden benim kiz en küçükleri onlara gitmek istiyor
Kizkardesimin kiziyla bir yas var aralarinda onunla vakit geçirmeye bayiliyor

Teyzesini çok sever oda anaokulu öğretmeni onun dilinden bi teyzesi anliyor onu dinliyor

Benimkiler aşırı sosyal.
Sitede kendi adımızla değil, kızların annesi ve babası olmakla ün yaptık

Sende de 2 kız varsa anlarım halinden

Rabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…