- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.201
Bizde çocuklarla balkonda uyuyoruz...Kizcem uyudu balkonda keyif yapıyorum sessizlik ohh mis artik gece 1kadar otururum
En güzel saatlerKizcem uyudu balkonda keyif yapıyorum sessizlik ohh mis artik gece 1kadar otururum
Bir yürüyüşte bacaklar ağrıdıysa epey hareketsizsin o zaman :))Akşam dışarı çıktım yürüyüş oldu hem dolaştık bacaklarım ağrımış
Afiyet olsun gayet hafif bi menü olmuş8 Ağustos menüm
Sabah 10
Bir dilim t.buğday ekmeği
Peynir, domates,1yumurta
Cay
12:00
Sütlü nescafe
Yeşilcay
15:00
karpuz, bir mürdüm eriği
17:30
Sebzeli kıyma
Bir kase yoğurt
2lt su
400trambolin, birazkarın kol hareketi yaptım
Aynen canım haklısınListedekiler ve listeye girmek isteyenler tüm kurallara uymak zorunda...
Biz de sadece onları takip ile sorumluyuz.
Cumadan Cumaya gelenlerde zaten motivasyonumuzdan nasiplenemiyorlar, dikkat edersen kilo verimi ya olmuyor ya da artı oluyorlar.
İsteyen gelir, istemeyen de keyfi bilir canım
Benim agrim olmadı alışkın olduğum içinAkşam dışarı çıktım yürüyüş oldu hem dolaştık bacaklarım ağrımış
Çok fazla mesaj akışı olan takımlarında polemiği eksik olmuyor biliyorsunAynen canım haklısın
Valla kızım uyuyunca sevindirik oluyorumEn güzel saatlerBenim kızlar uyurdu normalde dışardan gelince şaştı bekliyorum ayaklarımı uzatıp dinleneyim
aslında öyle değil kızlar sağolsun oturup kahve keyfini zor yapıyorum. Karantina süreci evde kaldık hareketsızlık oldu evet ama bir aydır evde değildim nerdeyse yüzme yürüyüş hareket halındeydımBir yürüyüşte bacaklar ağrıdıysa epey hareketsizsin o zaman :))
Hem zıplayıp hem yürüdüm fazla geldi baya da kalmısım dısarda hıc oturmadımAfiyet olsun gayet hafif bi menü olmuş
Aynen canım haklısın
Benim agrim olmadı alışkın olduğum için
Seninde alisinca agrimaz
Ayy sorma onada baktım dünÇok fazla mesaj akışı olan takımlarında polemiği eksik olmuyor biliyorsun
Benım kız da aynııııValla kızım uyuyunca sevindirik oluyorum
Dk başı soru soruyor anne şumu bumu o ne demek yarında yürüyüşe çıkalım çok güzel oluyor
Aksamdan yarinin planını yapmaya bayilir anası kılıklı
Senin bu kız seni çok yorar demedi demeValla kızım uyuyunca sevindirik oluyorum
Dk başı soru soruyor anne şumu bumu o ne demek yarında yürüyüşe çıkalım çok güzel oluyor
Aksamdan yarinin planını yapmaya bayilir anası kılıklı
Bizde kimse dedikodu bilmiyor Allah'tanAyy sorma onada baktım dün
Taaa nerelerden nereler karismis tek o takimla kalmamış
2 TLIşte simdiden yarın yapacağım işleri düşünüyorum
Biraz dondurucuya domates biber koyacagim
Handandandan
Sizin oralarda uygundur kapya biber burda fiyat 5_6lira
Inermi acaba çok seviyorum
Herkes öyle diyo vallaSenin bu kız seni çok yorar demedi deme
Benimkiler de aynı anneleri gibi plancı
Akşamdan ertesi günün planı yapılıyor, ertesi gün kahvaltı da ve yemeklerde ne yiyeceklerine kadar sorup not ediyorlar, Allah'tan corona geldi de, yarın nereye gideceğiz dertleri kalmadı
Çok sevdim ben bu pandemiyi
Burcun nedir senin canımAksamdan yarinin planını yapmaya bayilir anası kılıklı
OğlakBurcun nedir senin canım
Benimkiler aşırı sosyal.Herkes öyle diyo valla
Kuzenleri var liseye universiteye giden benim kiz en küçükleri onlara gitmek istiyor
Kizkardesimin kiziyla bir yas var aralarinda onunla vakit geçirmeye bayiliyor
Teyzesini çok sever oda anaokulu öğretmeni onun dilinden bi teyzesi anliyor onu dinliyor
Sende de 2 kız varsa anlarım halindenaslında öyle değil kızlar sağolsun oturup kahve keyfini zor yapıyorum. Karantina süreci evde kaldık hareketsızlık oldu evet ama bir aydır evde değildim nerdeyse yüzme yürüyüş hareket halındeydımbugün 7bucukta cıktım 10 da geldim
Kalkiyim bende yapayım kayisili form cayBizde çocuklarla balkonda uyuyoruz...
Onları uyuttum.
Kayısılı form çayımı yudumluyorum sessizliğe karşı
Rabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum benBenım kız da aynııııdüz duvara tırmanıyoruz dışarı cıkarıyorum yıne aynı evde yıne aynı ufaklık zaten cok olmadı yürüyor ıkısı tüm evi talan edıyorlar aksam uyuduklarında düğünden cıkmış gibi kafa yaşıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?