Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım
Test yaptırdınız mı

Geçmiş olsun canım

İyi geceler canım, dönünce dinlenirsin İnşaallah
Tatiller her zaman yorucudur

Epey azaltmışsın canım, bu menü seni eksiye götürür.
İnşallah Mümkün mertebe azaltmaya çalışıyorum. Çok kötü besleniyormuşum son 1.5 yıldır. Bıraktın mi gidiyor ya. Çok fena bu yeme mevzusu. Gruba katılıp menü yazmaya başlayınca fark ettim nasıl korkunç bir yeme düzenim olduğunuMidemi çöplüğe çevirmişim valla

Geçmiş olsun
Hastaneye gittinizmi

Menü yazmak ve menü yorumlamak bu konuda ufkumuzu açıyor gerçekten.

Çok fazla mesaj akışı olan takımlarında polemiği eksik olmuyor biliyorsun
bence olsun ya ben bakamıyordum artık bakabılıyorm ama cok sohbet olmuyor.
Işte simdiden yarın yapacağım işleri düşünüyorum
Biraz dondurucuya domates biber koyacagim
Handandandan
Sizin oralarda uygundur kapya biber burda fiyat 5_6lira
Inermi acaba çok seviyorum
ben de kışlık domates ve domates bıber yapacağım
bu ay ortasına kadar hallederım herhalde kışın mis gibi bugün kayısı aldım buzluğa atıcam. Pazardan da kiren,vişne falan alırım sonra iyi oluyor
Sende de 2 kız varsa anlarım halinden
ahhhhhh bak anlarsın ikisi de aynı
Rabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum ben
aminnnnnnnnn tabi canımm bende uyudukları zaman özlüyorum Annelik işte

Menü yazmak ve menü yorumlamak bu konuda ufkumuzu açıyor gerçekten.
Hani derler ya söz uçar yazı kalır diye. Cidden öyle.yazınca lönk diye yüzüne çarpıyor gerçekler normalde o kadar yendiğini fark etmiyorsun. Git gel at ağzına. Gark etmeden dünyaları yiyorsun

Edibe12

Hoşgeldin canım
Gel artık, başlayalım bir yerden
Selam kaptanım. Hep takipteyim sizi, maşallah siz güzel güzel verdikçe benim de içimde umut yeşeriyor. Bayramda baya kötü beslendim. Bir iki gündür dikkat etmeye başladım. İstikrarlı bir şekilde iki üç kilo verebilirsem hemen takıma dönmeyi düşünüyorum.

Hani derler ya söz uçar yazı kalır diye. Cidden öyle.yazınca lönk diye yüzüne çarpıyor gerçekler normalde o kadar yendiğini fark etmiyorsun. Git gel at ağzına. Gark etmeden dünyaları yiyorsun
Daha etkili bir yöntem daha var.
Gün boyu ne yiyorsak aynı miktarda masaya koyup , günün sonunda yediklerimize bakmak ne kadar yediğimizi farketmemize neden oluyor...

Gel takımda ver canım
İstikrar hep birlikte motivasyon sağlayınca oluyor biliyorsun

Gel takımda ver canım
İstikrar hep birlikte motivasyon sağlayınca oluyor biliyorsun
Doğru söylüyorsun. Hazır motive olmuşken takımla bu motivasyonu devam ettiririm.
Cuma 98’dim. Pazartesi ilk bildirimimi yaparım. Yarından itibaren menülerimi de yazayım. Ayy heyecanlandım şimdi. Hadi bismillah, inşallah en yakın zamanda 80’lere inerim

Biraz yorum yapıp yatayım artık iyi geceler ♥
Afiyet olsun canım bir öğünde 2 protein olmasa daha iyi olur barbunya salata ya da cacık+sebze gibi olsa daha iyi olur.
8 ağustos
11.30
12 dilim kızartma patates
1 yumurta
Domates salatalık
1 dilim tb ekmeği

16.00
2 tane kıymalı Gül böreği
Ayran

17.00
1 kaşık sufle

19.00

1 parça haşlama
Afiyet olsun canım biraz sebze eklesen öğünlerine çok iyi olur
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…