- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.221
Geçmiş olsun canımDünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar
Geçmiş olsun canımDünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar
İyi geceler canım, dönünce dinlenirsin İnşaallahİyi geceler arkadaşlar bugün yoruldum biraz çarşı işi yürüyüş vs. pazartesi de işe başlıcam inşaAllah hiç özlemedim ama
Bayram tatili anne baba ziyareti şehir değişiklikleri vs derken hiç dinlemedim hayırlısı olsun bakalım
İnşallahEpey azaltmışsın canım, bu menü seni eksiye götürür.
Geçmiş olsunDünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar
Menü yazmak ve menü yorumlamak bu konuda ufkumuzu açıyor gerçekten.İnşallahMümkün mertebe azaltmaya çalışıyorum. Çok kötü besleniyormuşum son 1.5 yıldır. Bıraktın mi gidiyor ya. Çok fena bu yeme mevzusu. Gruba katılıp menü yazmaya başlayınca fark ettim nasıl korkunç bir yeme düzenim olduğunu Midemi çöplüğe çevirmişim valla
bence olsun yaÇok fazla mesaj akışı olan takımlarında polemiği eksik olmuyor biliyorsun
ben de kışlık domates ve domates bıber yapacağımIşte simdiden yarın yapacağım işleri düşünüyorum
Biraz dondurucuya domates biber koyacagim
Handandandan
Sizin oralarda uygundur kapya biber burda fiyat 5_6lira
Inermi acaba çok seviyorum
ahhhhhh bak anlarsınSende de 2 kız varsa anlarım halinden
aminnnnnnnnn tabi canımm bende uyudukları zaman özlüyorumRabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum ben
Hani derler ya söz uçar yazı kalır diye. Cidden öyle.yazınca lönk diye yüzüne çarpıyor gerçeklerMenü yazmak ve menü yorumlamak bu konuda ufkumuzu açıyor gerçekten.
Selam kaptanım. Hep takipteyim sizi, maşallah siz güzel güzel verdikçe benim de içimde umut yeşeriyor. Bayramda baya kötü beslendim. Bir iki gündür dikkat etmeye başladım. İstikrarlı bir şekilde iki üç kilo verebilirsem hemen takıma dönmeyi düşünüyorum.
Ooooooo birinci olunmus cok tebrik ediyorum.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 685. & 686. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %0,740
2. (6.takim) ==> %0,726
3. (5.takim) ==> % 0,529
BİREYSEL DERECELER
1. @redsonja87 ==>%2,76==> 5. TAKIM
2.LoveAndMarriage ==> %2.42==> 9. TAKIM
3.Namaria ==> %1,93==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Elifff80 ==> -%5,59==> 13.TAKIM
Daha etkili bir yöntem daha var.Hani derler ya söz uçar yazı kalır diye. Cidden öyle.yazınca lönk diye yüzüne çarpıyor gerçeklernormalde o kadar yendiğini fark etmiyorsun. Git gel at ağzına. Gark etmeden dünyaları yiyorsun
Gel takımda ver canımSelam kaptanım. Hep takipteyim sizi, maşallah siz güzel güzel verdikçe benim de içimde umut yeşeriyor. Bayramda baya kötü beslendim. Bir iki gündür dikkat etmeye başladım. İstikrarlı bir şekilde iki üç kilo verebilirsem hemen takıma dönmeyi düşünüyorum.
Doğru söylüyorsun. Hazır motive olmuşken takımla bu motivasyonu devam ettiririm.Gel takımda ver canım
İstikrar hep birlikte motivasyon sağlayınca oluyor biliyorsun
Afiyet olsun canım bir öğünde 2 protein olmasa daha iyi olur barbunya salata ya da cacık+sebze gibi olsa daha iyi olur.08 Ağustos 2020
Sabah bir bardak limonlu su
09:00 Kahvaltı
1/2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Çay
11:00 Yeşil çay
14:30
Bir kase yoğurt içine yarım armut doğradım
Akşam 19:00
5 yk barbunya yemeği
Cacık
Su 2 lt
Spor yok
1 tane haşlanmış mısır 20:30 civarı yiyeceğim
Afiyet olsun canım biraz sebze eklesen öğünlerine çok iyi olur8 ağustos
11.30
12 dilim kızartma patates
1 yumurta
Domates salatalık
1 dilim tb ekmeği
16.00
2 tane kıymalı Gül böreği
Ayran
17.00
1 kaşık sufle
19.00
1 parça haşlama
Afiyet olsun canım8agustos menüm
Sabah uyaninca limonlu su
10:00
Peynirli omlet 5zeytin domates salatalık dilim tb ekmegi
12:00 kayısı çayı bi erik
15:30 sade türk kahvesi
17:30 bi tabak semizotu yemeği,bi kase cacık
20:00 sade soda
21:00 Bi erik
3kasik yogurt 2cengelkoy salatalık
Şu 4lt
Spor 45dk hhızlı tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım8 Ağustos menüm
Sabah 10
Bir dilim t.buğday ekmeği
Peynir, domates,1yumurta
Cay
12:00
Sütlü nescafe
Yeşilcay
15:00
karpuz, bir mürdüm eriği
17:30
Sebzeli kıyma
Bir kase yoğurt
2lt su
400trambolin, birazkarın kol hareketi yaptım
Sabaha ateşi dusmeseydi hastaneye gidip yaptiracaktik Canım, fakat ateşi düşünce gitmedik. Burada vaka da var zaten ondan ev hastaneden iyidir dedik şimdilikGeçmiş olsun canım
Test yaptırdınız mı
Sağolasın CanımGeçmiş olsun canım
Hoşgeldin canımDoğru söylüyorsun. Hazır motive olmuşken takımla bu motivasyonu devam ettiririm.
Cuma 98’dim. Pazartesi ilk bildirimimi yaparım. Yarından itibaren menülerimi de yazayım. Ayy heyecanlandım şimdi. Hadi bismillah, inşallah en yakın zamanda 80’lere inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?