Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kadının fendi erkeği yendi
Sende mi ateş grubusun yoksa
toprak grubuyum canjm Basak burcuyum
Biraz dik başlıyım eyvallahım pek yoktur
Işte simdiden yarın yapacağım işleri düşünüyorum
Biraz dondurucuya domates biber koyacagim
Handandandan
Sizin oralarda uygundur kapya biber burda fiyat 5_6lira
Inermi acaba çok seviyorum
bende baslaıdm canım hazırlığa bamya barbunya ile domates ve patlıcan konserve olarak hazırlıcam ama eylul un ilk haftası yapıyorum onları. Fasulye de aynı sekılde o zamanlarda koyucam kırmızı biber konusunda emin degılım. Gecen sene kayısı seftali de koydum ama kızlar cok sevmedi meyve suyu olarak karadut ve vısne koydum dolaba bırde gecen sene kızılcık koymus tum bıraz ondan da koymayı dusunuyorum tabı dondurucuda yer sorunum da var
Rabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum ben
ben kızların tum dun yaramazlıgından sıkayet edip uyudular inda da komik anları konusup guluyor uz esımle. Bı ara hergece foto video da bakardık Rabbım onların yoklugunu gostermesın
cok gecmıs olsun canım . Bı kac gun daha boyle devam ederse bence test yaptırın. Arayın eve gelerek de numune alıyorlar hangı ıldesınız
ise baslayınca duzen olayı oluyor ama dinlenme kısmına bırsey diyemem canım
merhaba canım Merve ben ismin yabancı gelmedi bana bende uc senedir burdayım gıt gellerle beraber saglıkla zayıflarız ınsallah

Bu saatte hobi niyetine bamya temizliyorum bır gunluk ama kararacak diye korkuyorum. Kızlar bugun daha normal olunca hemen yastık ıclerıni bosalfıp yıkadım kuruttum hava sıcaktı. Halıları topladım sil supur yaptım yıkamaya vercem banyo tuvalet dezenfekte ettim Kızları yıka yatır saat 10 olmustu esım 11 e dogru geldi çay yaptık o zaman baslaıdm ayıklama ısıne barbunya sabaha kaldı. Ayy yazarken yoruldum
Esımle yarın salonun yerını degistırcez Allah tan mani gelmezse neyse ben kalan bamya ları da bitireyim yarın gorusuruz ınsallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlarsın. Bağışıklık sistemini güçlendirecek yiyecekler sebzeler çaylar vitaminler vs. bu ara yüklen inşaAllah
hemen immun sıstemı destekleyıcı ılaca basladım canım meyve yıyorum aralarda da

Sağol inşallah. Aynen ben de üç yıldır 9. Takım müdavimiyim
gecen hafta ankara çok sogudu umarım oyuzden hastayımdır
Geçmiş olsun

Hosgeldin canım, hedef kilona inene kadar ayrılma buralardan
Olmaz diye birşey yok.
İlk sayfa ilk mesaja 2020 mezunlarını ve verdikleri kiloları ekledim.
Eğer geçen yıl izne ayrılıp gitmemiş olsaydın sende şu anda hedef kilonda olabilirdin
Pazartesi ve Cuma bildirimlerine ve günlük sohbetlere muhakkak bekliyorum
Menü yazmak ve menü yorumlamak zaten bu işin kilit noktası biliyorsun
Menülerindeki hataları görmek ve kaçamaksız menülerin hedefe nasıl ulaştırdığını gördükçe motivasyonun daha da artacak zaten

ipin ucunu bi kere kaçırırsam devamı geliyor canım, o yüzden dediğin gibi her hafta tartılmaya devam söylediğin mantıklı, akşamları hafif geçirirsem yararıma olur
Tebrikler, umarım koruma aşamasında da başarılı olursun
Teşekkür ederim umarım koruyabilirim

İştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirme sürecinin işaretidir canım, korkma kendine gelecektir.

İnşallah canım hem de iyi bir yüzde yapmıştı mezun olduğunda ben sürüne sürüne mezun olmuştum
Kendine haksızlık yapma
6 ay gibi bir sürede her hafta eksilerek 26 kilo verdin.
Senden bi yarım sen çıktı düşünsene

Ne zaman izne ayrıldığını hatırlıyor musun canım

Akşam 5'ten sonra hiçbirsey yememeyi alışkanlık haline getirirsen hep bu kiloda gidersin canım.

İF diyeti 16/8 yada 18/6 olarak hayatına yerleştirmeye çalış

Hepsini denedim ama bir iki gün bile devam etmiyor hiçbir diyet. En son Yitik şifayı iki hafta yapıp 6 kilo verdim. Bu kadar kilo vermek bile devam etmek için motive etmedi. Kurallara uymak zor geliyor maalesef
Niyet et canım, sözlü olarak..
Dilinle inanarak niyet ettiğin zaman bütün organlar o niyete uymaya niyet ediyor, o zaman kurallara uymakta daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…