- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.281
toprak grubuyum canjm Basak burcuyumKadının fendi erkeği yendi
Sende mi ateş grubusun yoksa
bende baslaıdm canım hazırlığa bamya barbunya ileIşte simdiden yarın yapacağım işleri düşünüyorum
Biraz dondurucuya domates biber koyacagim
Handandandan
Sizin oralarda uygundur kapya biber burda fiyat 5_6lira
Inermi acaba çok seviyorum
ben kızların tum dun yaramazlıgından sıkayet edip uyudular inda da komik anları konusup guluyor uz esımle. Bı ara hergece foto video da bakardıkRabbim eksikliklerini vermesin, uyuduklarında da ev sessizliğe bürününce bocalıyorum ben
cok gecmıs olsun canım . Bı kac gun daha boyle devam ederse bence test yaptırın. Arayın eve gelerek de numune alıyorlar hangı ıldesınızDünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar
ise baslayınca duzen olayı oluyor ama dinlenme kısmına bırsey diyemem canımİyi geceler arkadaşlar bugün yoruldum biraz çarşı işi yürüyüş vs. pazartesi de işe başlıcam inşaAllah hiç özlemedim ama
Bayram tatili anne baba ziyareti şehir değişiklikleri vs derken hiç dinlemedim hayırlısı olsun bakalım
merhaba canım Merve ben ismin yabancı gelmedi bana bende uc senedir burdayım gıt gellerleTakımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
gecen hafta ankara çok sogudu umarım oyuzden hastayımdırAllah şifa versin canım şu sıra en çok duyduğum şey yazın ortasında herkes hasta
hemen immun sıstemı destekleyıcı ılaca basladım canım meyve yıyorum aralarda daCanım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlarsın. Bağışıklık sistemini güçlendirecek yiyecekler sebzeler çaylar vitaminler vs. bu ara yüklen inşaAllah
Sağol inşallah. Aynen ben de üç yıldır 9. Takım müdavimiyimtoprak grubuyum canjm Basak burcuyum
Biraz dik başlıyım eyvallahım pek yoktur
bende baslaıdm canım hazırlığa bamya barbunya iledomates ve patlıcan konserve olarak hazırlıcam ama eylul un ilk haftası yapıyorum onları. Fasulye de aynı sekılde o zamanlarda koyucam kırmızı biber konusunda emin degılım. Gecen sene kayısı seftali de koydum ama kızlar cok sevmedi meyve suyu olarak karadut ve vısne koydum dolaba bırde gecen sene kızılcık koymus tum bıraz ondan da koymayı dusunuyorum tabı dondurucuda yer sorunum da var
ben kızların tum dun yaramazlıgından sıkayet edip uyudular inda da komik anları konusup guluyor uz esımle. Bı ara hergece foto video da bakardıkRabbım onların yoklugunu gostermesın
cok gecmıs olsun canım . Bı kac gun daha boyle devam ederse bence test yaptırın. Arayın eve gelerek de numune alıyorlar hangı ıldesınız
ise baslayınca duzen olayı oluyor ama dinlenme kısmına bırsey diyemem canım ☺
merhaba canım Merve ben ismin yabancı gelmedi bana bende uc senedir burdayım gıt gellerleberaber saglıkla zayıflarız ınsallah
Geçmiş olsungecen hafta ankara çok sogudu umarım oyuzden hastayımdır
Hosgeldin canım, hedef kilona inene kadar ayrılma buralardanDoğru söylüyorsun. Hazır motive olmuşken takımla bu motivasyonu devam ettiririm.
Cuma 98’dim. Pazartesi ilk bildirimimi yaparım. Yarından itibaren menülerimi de yazayım. Ayy heyecanlandım şimdi. Hadi bismillah, inşallah en yakın zamanda 80’lere inerim
ipin ucunu bi kere kaçırırsam devamı geliyor canım, o yüzden dediğin gibi her hafta tartılmaya devamCaninin istedigi seyleri gunduz ogle sabah saatlerinde yemeye calis canim aksamda hafif biseyler ye o sekilde dengede tutarsin zaten sen cabuk kilo veriyorsun metobolizman hizli maşallah
Her hafta mezun olmamis gibi tartil istersen kilo bildirimini birakma bildirim yapacam dusuncesiyle fazla kacamak yapamazsin
Teşekkür ederim umarım koruyabilirimTebrikler, umarım koruma aşamasında da başarılı olursun
Tabiki canımKaptan ben hedef bildirecekmiydim?
İştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirme sürecinin işaretidir canım, korkma kendine gelecektir.Hastanede çalışan arkadaşı var bakalım sürekli konuşuyoruz onunla da. Yarın ki duruma göre bakarız. Biraz yemek yiyebilse kendine gelecek canlanacak da iştahı kapanıyor hep hasta olduğunda o da daha halsiz yapiyir onu
Kendine haksızlık yapmaİnşallah canımhem de iyi bir yüzde yapmıştı mezun olduğunda ben sürüne sürüne mezun olmuştum
Ne zaman izne ayrıldığını hatırlıyor musun canımTakımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
Akşam 5'ten sonra hiçbirsey yememeyi alışkanlık haline getirirsen hep bu kiloda gidersin canım.Buralardayım canım bütün gün okudum yine
Hafifledim vallaeski kıyafetlerimi giyebilmek büyük moral oldu darısı herkesin başına inşallah
Kilo koruma zor gerçekten canım inşallah almam. Bu hafta biraz bocalayacak gibiyim haftaya tartılana kadar, ne yesem ne içsem bilemedim bugünDiyet sonrası yeni bi yemek düzeni oluşturmaya çalışıyorum sistem oturacak yavaş yavaş
Niyet et canım, sözlü olarak..Hepsini denedim ama bir iki gün bile devam etmiyor hiçbir diyet. En son Yitik şifayı iki hafta yapıp 6 kilo verdim. Bu kadar kilo vermek bile devam etmek için motive etmedi. Kurallara uymak zor geliyor maalesef
Sende kendimi buldumtoprak grubuyum canjm Basak burcuyum
Biraz dik başlıyım eyvallahım pek yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?