Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.261
inşallah canımIyi uykular bol bol yansin yaglar uykumuzda
İnşallah canımSagol canim
benle beraber gelmisti galiba maşallahhemen mezun mu oldu darisi bize inşallah
Sevindim canım tamamen düzene girer inşallahDuzeldi cok sukur canim bugun baktim tansiyonuma dalgalanma var ama cok dusuk degil sagol canim
Senin menuyu goremedim mezunmu olsun yoksa bu aralar cok fazla takip edemiyorum
Mezun olduysan tebrik ederim canim
Ay mezunum buralari birakma sakin sagol canim sicaktan oldu galiba ay kilolar gidince hafifledinmi kizSevindim canım tamamen düzene girer inşallah
Evet dün mezun oldum teşekkür ederim❤
Üzme kendini canım hepimizde benzer hikayeler var ben daha önce 100den 65e inmişken çok geçmeden 91 ile buraya geldim 65 ile mezun oldum ama desen ki kendine güveniyor musun yok valla yine alabilirimTakımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
Hosgeldin canim inşallah birlikte saglikli kilolar verecezTakımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
Darisi butun 9. Takima inşallah canimİnşallah canımhem de iyi bir yüzde yapmıştı mezun olduğunda ben sürüne sürüne mezun olmuştum
Geçmiş olsun canım daha iyi olursun inşallah. Bende de genetik bir düşük tansiyon durumu var 9-6/8-5 aralığında.Duzeldi cok sukur canim bugun baktim tansiyonuma dalgalanma var ama cok dusuk degil sagol canim
Senin menuyu goremedim mezunmu olsun yoksa bu aralar cok fazla takip edemiyorum
Mezun olduysan tebrik ederim canim
MerhabaTakımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
Buralardayım canım bütün gün okudum yineAy mezunum buralari birakma sakin sagol canim sicaktan oldu galiba ay kilolar gidince hafifledinmi kiz
Tebrikler canim maşallah kilo almak kolayda vermek zor sakin geri alma
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlarsın. Bağışıklık sistemini güçlendirecek yiyecekler sebzeler çaylar vitaminler vs. bu ara yüklen inşaAllahhastayım canım yatıp kalkıyorum bugun zorla yuruyuse gıttım ateşım yukseldı ama bakalım ankarada da hastaneye gıtmek ıstemıyorum
Merhaba maalesef hepimizin benzer kilo alma hikayeleri var.Takımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
Sagol canimGeçmiş olsun canım daha iyi olursun inşallah. Bende de genetik bir düşük tansiyon durumu var 9-6/8-5 aralığında.
Başım döner, sanki yer ayağımdan kayıyor gibi olur.
Bol su içmek ve uyku düzenliliği çok iyi geliyor canım. Tekrar geçmiş olsun ♥
Aman Allah korusun almazsın umarım. Kiloları verip korumaya geçince sana danışırımÜzme kendini canım hepimizde benzer hikayeler var ben daha önce 100den 65e inmişken çok geçmeden 91 ile buraya geldim 65 ile mezun oldum ama desen ki kendine güveniyor musun yok valla yine alabilirimasla iştahım eksilmiyor
evet inşallahHosgeldin canim inşallah birlikte saglikli kilolar verecez
Darisi butun 9. Takima inşallah canim
Bende zor kilo veriyorum ya az bir kacak yapsam yapışıyor gitmiyor
Hepsini denedim ama bir iki gün bile devam etmiyor hiçbir diyet. En son Yitik şifayı iki hafta yapıp 6 kilo verdim. Bu kadar kilo vermek bile devam etmek için motive etmedi. Kurallara uymak zor geliyor maalesefMerhaba
Olursun merak etme gerçekten biraz azimli olursan verirsin. Daha önce denedin mi duydun mu bilmiyorum dukan ve karatay diyetini biraz araştırmanı önerebilirim. Kilo oranın bir tık fazla hepimizden daha cabuk kilo verebilirsin
Caninin istedigi seyleri gunduz ogle sabah saatlerinde yemeye calis canim aksamda hafif biseyler ye o sekilde dengede tutarsin zaten sen cabuk kilo veriyorsun metobolizman hizli maşallahBuralardayım canım bütün gün okudum yine
Hafifledim vallaeski kıyafetlerimi giyebilmek büyük moral oldu darısı herkesin başına inşallah
Kilo koruma zor gerçekten canım inşallah almam. Bu hafta biraz bocalayacak gibiyim haftaya tartılana kadar, ne yesem ne içsem bilemedim bugünDiyet sonrası yeni bi yemek düzeni oluşturmaya çalışıyorum sistem oturacak yavaş yavaş
Tebrikler, umarım koruma aşamasında da başarılı olursunSevindim canım tamamen düzene girer inşallah
Evet dün mezun oldum teşekkür ederim❤
Teşekkür ederim. Ben de buradaki güzel dostluk ortamını çok motive edici buluyorum. Hayatın içinde benzer zorlukları yaşayıp pes etmeyen güzel insanlar bana güç veriyor.Merhaba maalesef hepimizin benzer kilo alma hikayeleri var.
Duygusal açlık stres hastalıklar vs. 120 leri gördüm. Gidişatı tersine çevşrmek adına diyetisyene başvurdum önceden de öok girişimim oldu ama koruyamadım kiloları. Ve burayı keşfettim. Allahin izni kararlılık motivasyon ve azimle olmayacak hiçbir şey yok. Beraberce vereceğiz tüm fazlalıklarımızı inşaAllah. Hoşgeldiniz tekrar
Aynen ya kaçamağım 100 gram aldığım 1 kiloDarisi butun 9. Takima inşallah canim
Bende zor kilo veriyorum ya az bir kacak yapsam yapışıyor gitmiyor
Ah kuzum keşke kelin merhemi olsaydıAman Allah korusun almazsın umarım. Kiloları verip korumaya geçince sana danışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?