Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın niran ❤
Yataktan kalkamadim hâlâ
Hep öyle oluyor yemek yemekle kendimizi mutlu etmeye calisiyoruz
Ins herşey istediğin gibi olur

Kendine haksızlık yapma
6 ay gibi bir sürede her hafta eksilerek 26 kilo verdin.
Senden bi yarım sen çıktı düşünsene
U UcanSupurge kesinlikle öyle. Senin verdiğin kilonun yanında benimki hiçbir şey değil o kadar süre azimli ve kararlı olmak çok başka
Akşam 5'ten sonra hiçbirsey yememeyi alışkanlık haline getirirsen hep bu kiloda gidersin canım.

İF diyeti 16/8 yada 18/6 olarak hayatına yerleştirmeye çalış
Ben de öyle düşünüyorum kaptanım. Saatlerimi bu şekilde ayarlayabiliyorum yarım saat ileri yarım saat geri gibi bir düzenleme yaparak. Akşam yemeğinden sonra bi şeyler yemeyi kestim zaten dün de yemedim burada gerçekten sağlıklı yeme alışkanlığı edindim, çok şey kattınız bana

Günaydın cnm cuma aksam benden bı yaş büyük ablama gittik kaldık annemlerle dünde hepimize patlıcan biber kozledik onlarla uğraştık ondan gelemedim nasılsıniz
Oyy bayılırım ellerinize sağlık

Günaydın cnm cuma aksam benden bı yaş büyük ablama gittik kaldık annemlerle dünde hepimize patlıcan biber kozledik onlarla uğraştık ondan gelemedim nasılsıniz
Ellerinize sağlık canım

Bende birazdan sahile ineceğim, deli danalar gibi gezeceğim
Eşim geldi, 10 gündür çocuklarla tek başıma idim, bunaldım iyice, bugün kendime izin verdim.

Hayırlı pazarlar hanımlar
Bamya meselem bittığinde gece 3 olmustu.
Sonra da menıskus olayım hortladı ve ben evde oda oda turladım agrıdan saolsun kızlarım da uykuya daldığim sure zarfında uyandırdı beni. Şenlik dolu bir geceydi
Gec yaptık kahvaltiyı kendime gelemedim hala

Ucmelekannesi ve Fit mutlu anne

Sözleştiniz mi
Birlikte kayboldunuz yine
Hicbir sozlesme yok

Hafize annemlerle sehir disindaki kiz kardesimdelerdi. Kislik patlican kozlediler .
Kizkardesimin evi bahceli.

Biz bugun birlesecegiz annemlerde. Annem sac boregi yapacagim gelin diye aradi az once. Ben bu donguden kurtulamayacagim. Cok saglikli ve az bir kahvalti yapmistim ama yine bozulacak
Diyete girmekle girmemek arasinda arafta kaldim

İns yarin basliyorum diyete evet evet basliyorum

Geçmiş olsun.

Ellerinize sağlık canım

Bende birazdan sahile ineceğim, deli danalar gibi gezeceğim
Eşim geldi, 10 gündür çocuklarla tek başıma idim, bunaldım iyice, bugün kendime izin verdim.
Oh sefan olsun benden taraf da gez en son martta denizi görmüştüm eğer eşim kaza yapmasaydı şavşata gidecektik sözde bayram tatilinde araba hala serviste
Kuzum seni liste paklar şu artıları at da gel hadi bugün son olsun inşallah yarın güzel bir başlangıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…