Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şükür canım iyiyim bugün nakil işlemlerimi hallettim bakalım ne zaman başlıyoruz biz de okula
gec oldu okullar acilmicak deniyormus canim bildiri gelmis ne zaman acilacagi kesin degil diye,,
Dream00 sen neler yapiyon cnm

Bugün hava cok sicakti, siz disari cikabildinizmi

Senin kizin wc işi ne oldu
Ölüyorum abla napiyim biraz yogunluk var Bende yavas yavas bitecek son bi kac sey kaldi Birde Kindergarten aciliyor bu hafta.. alinacak seyler var Onlarda halledilmeli..

Havalar cok kötü sicak cocuklari serinletmeye calisiyoruz Havuza gidemiyoruz korkuyorum corona yüzünden

büyük tuvaleti asamadik abla yapmiyor wc ye Bunaldim gercekten siz ne yaptiniz alistimi yavru? Kindergartena yollicakmisiniz? Sende kayipsin gelmiyorsun
Inanirmisin Uzun zamandir bütün gün Herhalde bugun Evde olcam Ama basladim kaptanim hedefim bu aksam 6 dan Sonra yeme isini kapatmak biraz göbüsüm cikti ayvami oluyor Göbek egzersizi yapmaya calisicam

gec oldu okullar acilmicak deniyormus canim bildiri gelmis ne zaman acilacagi kesin degil diye,,
bakalım canım 24 Ağustosta başlıyoruz sözde ben maksimum 31 Ağustos’tan itibaren 3 hafta geçen dönemin telafi eğitimi yapılacak ondan sonra okulların tekrar kapatılacağını düşünüyorum açıkçası
Inanirmisin Uzun zamandir bütün gün Herhalde bugun Evde olcam Ama basladim kaptanim hedefim bu aksam 6 dan Sonra yeme isini kapatmak biraz göbüsüm cikti ayvami oluyor Göbek egzersizi yapmaya calisicam
Allah’ını seversen kaç kilosun 57 de düşüp bayılayım şurda

Yok canım gram terlemedim hava çok sıcak değil yani dışarısı sıcak sayılır da evlerin içi serin klima olmadığı halde
ozaman Cok sanslisiniz canim, burda bi derecelerde Evdede duru

allahtan hayirlisi canim Bende kapanacagini düsünüyorum Hem orda Hem burda, malesef ticari yöndende baya esnetildi kurallar vakkalarda artti, zor bi kis gececek belliki

suan gercekten kilomu bilmiyorum tartilmakta istemiyorum Cuma ilk tartimi yapacam insallah

bakalım canım 24 Ağustosta başlıyoruz sözde ben maksimum 31 Ağustos’tan itibaren 3 hafta geçen dönemin telafi eğitimi yapılacak ondan sonra okulların tekrar kapatılacağını düşünüyorum
Ben telafi eğitiminin bile sekteye uğrayacağını düşünüyorum canım.
Seminerde uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirmeler olur muhtemelen, sonrasında da yine Eba olur gibi.
Bizim burada açık havada bile maske zorunlu oldu, bu güne kadar doğru düzgün vaka yokken hızla artmaya başladı

Leslieye başla hemen

Günaydın cnm cuma aksam benden bı yaş büyük ablama gittik kaldık annemlerle dünde hepimize patlıcan biber kozledik onlarla uğraştık ondan gelemedim nasılsıniz
Elinize sağlık canım, sağlık ve huzur ile yemek nasip olsun İnşallah

Ne yapacağız bu yaşta bu menisküs sıkıntıları ile bilmiyorum ki

Biz bugun birlesecegiz annemlerde. Annem sac boregi yapacagim gelin diye aradi az once. Ben bu donguden kurtulamayacagim. Cok saglikli ve az bir kahvalti yapmistim ama yine bozulacak
Kaçamak hakkını sadece ailenle biraraya gelince kullan o zaman canım
Annenden sonra kaldığın yerden devam et, yarın hafif tut mesela.
Sabah bildirime gelmeyi de unutma sakın.
Rakibim sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…