- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.321
gec olduŞükür canım iyiyim bugün nakil işlemlerimi hallettim bakalım ne zaman başlıyoruz biz de okula
Ölüyorum abla napiyim biraz yogunluk var Bende yavas yavas bitecek son bi kac sey kaldiDream00 sen neler yapiyon cnm
Bugün hava cok sicakti, siz disari cikabildinizmi
Senin kizin wc işi ne oldu
Inanirmisin Uzun zamandir bütün gün Herhalde bugun Evde olcam
Oy bu hava gibiyse orasi nasil yaptinİki saat ütü yaptım en sevmediğim ev işipartim çıktı daha da bir şey yapmam bugün
Yok canım gram terlemedim hava çok sıcak değil yani dışarısı sıcak sayılır da evlerin içi serin klima olmadığı haldeOy bu hava gibiyse orasi nasil yaptinBen dolaptakileri zor katladim yemek yapacamda nasil yapcam diye düsünüyorum
bakalım canım 24 Ağustosta başlıyoruz sözde ben maksimum 31 Ağustos’tan itibaren 3 hafta geçen dönemin telafi eğitimi yapılacak ondan sonra okulların tekrar kapatılacağını düşünüyorum açıkçasıgec olduokullar acilmicak deniyormus canim bildiri gelmis ne zaman acilacagi kesin degil diye,,
Allah’ını seversen kaç kilosunInanirmisin Uzun zamandir bütün gün Herhalde bugun Evde olcamAma basladim kaptanim hedefim bu aksam 6 dan Sonra yeme isini kapatmak biraz göbüsüm cikti ayvami oluyor Göbek egzersizi yapmaya calisicam
ozaman Cok sanslisiniz canim, burda bi derecelerde Evdede duruYok canım gram terlemedim hava çok sıcak değil yani dışarısı sıcak sayılır da evlerin içi serin klima olmadığı halde
bakalım canım 24 Ağustosta başlıyoruz sözde ben maksimum 31 Ağustos’tan itibaren 3 hafta geçen dönemin telafi eğitimi yapılacak ondan sonra okulların tekrar kapatılacağını düşünüyorum açıkçası
Allah’ını seversen kaç kilosun57 de düşüp bayılayım şurda
Bildirimini bekliyor olacağım 58 altı olursansuan gercekten kilomu bilmiyorum tartilmakta istemiyorumCuma ilk tartimi yapacam insallah
Bu kadar affedersin zikkimlanmaya 58 altinda gelirsem kendimi tebrik edecemBildirimini bekliyor olacağım 58 altı olursan
Başla biran evvel, kolay mı veriyoruz o kilolarıBu kadar affedersin zikkimlanmaya 58 altinda gelirsem kendimi tebrik edecem
Ben telafi eğitiminin bile sekteye uğrayacağını düşünüyorum canım.bakalım canım 24 Ağustosta başlıyoruz sözde ben maksimum 31 Ağustos’tan itibaren 3 hafta geçen dönemin telafi eğitimi yapılacak ondan sonra okulların tekrar kapatılacağını düşünüyorum
Leslieye başla hemenInanirmisin Uzun zamandir bütün gün Herhalde bugun Evde olcamAma basladim kaptanim hedefim bu aksam 6 dan Sonra yeme isini kapatmak biraz göbüsüm cikti ayvami oluyor Göbek egzersizi yapmaya calisicam
Geçmiş olsun canım, eşinin kaza yaptığından haberim yoktu, sağlığı iyi değil mieşim kaza yapmasaydı şavşata gidecektik sözde bayram tatilinde araba hala serviste
Başla biran evvel, kolay mı veriyoruz o kiloları
Insallah karari verdim ölmek var dönmek yokLeslieye başla hemen
Karın egzersizleri yap o zaman canımInsallah karari verdim ölmek var dönmek yokLeslie de kararsizim cünkü bütün vucut olarak vermek istemiyorum, hafif ciksin göbegi düzeltsem yeterli Benim icin
Benimkisi mutlu olmak değilde stres atmak tam anlamıyla...Hep öyle oluyor yemek yemekle kendimizi mutlu etmeye calisiyoruz
Elinize sağlık canım, sağlık ve huzur ile yemek nasip olsun İnşallahGünaydın cnm cuma aksam benden bı yaş büyük ablama gittik kaldık annemlerle dünde hepimize patlıcan biber kozledik onlarla uğraştık ondan gelemedim nasılsıniz
Ne yapacağız bu yaşta bu menisküs sıkıntıları ile bilmiyorum kiHayırlı pazarlar hanımlar
Bamya meselem bittığinde gece 3 olmustu.
Sonra da menıskus olayım hortladı ve ben evde oda oda turladım agrıdan saolsun kızlarım da uykuya daldığim sure zarfında uyandırdı beni. Şenlik dolu bir geceydi
Gec yaptık kahvaltiyı kendime gelemedim hala
Kaçamak hakkını sadece ailenle biraraya gelince kullan o zaman canımBiz bugun birlesecegiz annemlerde. Annem sac boregi yapacagim gelin diye aradi az once. Ben bu donguden kurtulamayacagim. Cok saglikli ve az bir kahvalti yapmistim ama yine bozulacak
Ben geceleyin yapıyorum, herkesi uyutunca, şiir eşliğinde, acaip mutlu oluyorumİki saat ütü yaptım en sevmediğim ev işipartim çıktı daha da bir şey yapmam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?