Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar kızım sabaha karşı 3 kere hıçkırarak ağladı uykusunda uyutmadı yine bıcırık
Sicaktan uyuyamamistir belki dun yatmadan once cocuklari banyo yaptirdim rahat uyusunlar diye

Satarsın hatta güle oynaya satılır. Bir tanesini bırak istediğin hedefe ulaşınca motive olur sana

Burdaki yazılan yorumları tek tek nasıl cevap verilir bilmediğimden bazen cevap veremiyorum yeni yeni öğreniyorum bunu biri bana öğretsin. Nasıl yapılır her posta cevap yazıp karıştırmamayı

Kizlar faydasi olur belki daha onceki kilo verme sureclerimden ve son yillarda neden hic kilo vermedigimden bahsedicen biraz.

Oglumdan sonra arti 35 kilo ile dogumdan eve dondum. Tam 95 kiloydum. Direk depresyona girdim tabi. 6 ay boyle devam etti. Gaz problemlerinden zaten dogru durust bisey yemememe ragmen hic kilo vermedim. Hayatim boyunca hic aaa kilo vermisim demedim. Her gram eziyetle gitti emin olun. 6 aylik olduktan sonra oglum kosu bandi aldim. Her firsatta spor yaptim cok az yedim sutum azaldi ama yinede vazgecmedim. 4 ay kadar sonra 75 leri gordum. Sonra bir yil icinde 67 yi gordum ve kizima hamile kaldim. Tamamen plansiz olarak. Yine dogum ve yine 90 li kilolarla evdeydim. Bu sefer sutumun azalacagini bildigimden acele etmedim. Kizim bir bucuk yasindayken 86 kilodan 3. Gurupta 3ay kadar surede 67 yi gordum. Bu sefer iki cocukla kosu bandini kullanamadim ama aksam babamiz eve gelir gelmez 1500 - 2000 ip atladim oyleki bacaklarim yamuldu. Sonra ise basladim 6 yil oldu ve 74 um. Benim kilo verme sirrim gece kurt gibi ac uyumak. Gurul gurul mideyle uyumadigim surece kilo veremiyorum.oyle ara ogunlu diyetisyen listeleri banamisin demiyor. Ha motive olunca kilolarin bir bir gittigini gorunce iltifatlar takdir edilmeler pespese gelince aclik hissetmiyosun. 6 yildir bu 7 kiloyu verip verip aliyorum. B12 ve demir eksikligim vardi. Suan duzeldi. 70 i gorunce bi rahatlama bi tatliya ekmege baslama hop 10 gunde geri. İstikrar olmayinca bverilen kilonun hic bir onemi yok gittigi gibi donuyor. Ama dogum sonrasi kilolarimi vermeseydim suan 140 kilo filandim. İstedigini giyebilmek kadar guzel bir sey yok. Alin size motivasyon. Simdi bi on kilo daha ver diyenlere ooo ne kilolar verdi bu bunye diyorum. Vucudum orantili sporun etkisiyle himbillikta yok. Ama aksama kadar masa basi otur otur totomun sekli degisti. :) Soyle bir 60 lari gorsem. Yine 3 ayda 15 kilo versem sizinle ah daha ne isterim. Nolur birakmayin beni suan cok iyi gidiyorum bence. Varmisiniz kizlar?

Cuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6
Tebrikler canim
cuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
Tebrikler canim
Handandandan
Canım ya sende kayısı çayı içiyorsun ne yesem wc goturuyor karin agrisida yapıyor bugün icmiycem sendede ayni etkiyi yaptimi
Daha önce aldığım kayısı çayı böyle yapmamisti
bende kullaniyorum bir kac gundur iciyorum cani. karin agrisi ve ishal yapiyor cok icmemek lazim
icmedigin zamam kabizlik yapar tarti oncesi icmek daha iyi
günaydın arkadaşlar

cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4

diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
Cumaya halledersin canim
Günaydın kızlar

dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan

bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
Gecmis olsun canim
Herkese günaydin hayirli haftalar
Gunaydin canim
Cuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
Arti olmaktan iyidir canim
Günaydın herkese ☺ ilk bildirim benden olsun
62.6 kiloyum ne azalma ne de eksilme var sanırım vücudumu şaşırtmam gerek
Arti olmaktan iyidir canim bol su ic odem varsa gider
Cuma 81.9
bugün 81.5
Artilar gidiyor tebrikler canim
Herkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm

Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Tebrikler canim
Cuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Cumaya halledersin canim
Günaydın Kızlar
Mutlu, huzurlu, kaçamaksız, bol eksili bir hafta diliyorum hepinize
Gunaydin kaptanim inşallah

@Berfinblog
Buraya gel canım
İlk sayfada takım kurallarimiz var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur seni tanıyalım
Tamam kurallara göz atayım suan önümde sınavım var ondan dolayı belkı tam yapamam korkusu var ama baslamak ısterım sizlerle

Günaydın canım
Kilo bildirimini alalım
Aaa nasıl unuturum
Oyun arkadaşlarını mı rüyasında görüyor acaba
Hiç bilmiyorum canım çok ağladı başım ağrıyor uykusuzluktan öğlen ben de onunla uyurum galiba
Zaten önümüz yine karanatina diye gevşettim galiba
Seminere gideriz bak. sınav görevinde aldığın iltifatlar yerine bu defa geri almışsın gibi cümleler duymak istemiyorsun herhalde
Cuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6
süpeerrr
Tunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
Cuma’ya iyi bir yüzde bekliyor bizi yani
Sicaktan uyuyamamistir belki dun yatmadan once cocuklari banyo yaptirdim rahat uyusunlar diye
Aslında çok sıcak sayılmaz ama belki de öyledir

Burdaki yazılan yorumları tek tek nasıl cevap verilir bilmediğimden bazen cevap veremiyorum yeni yeni öğreniyorum bunu biri bana öğretsin. Nasıl yapılır her posta cevap yazıp karıştırmamayı
Canım cevaplamak istediğin bölümü seçtiğin an zaten altta alıntı geliyor zaten hepsini seçmeden cevaplamak istediğini alıyorsun böylece

Sen de hiç bırakma bizi canım ben de öyleyim aç uyumadığım günün ertesi eksi görmüyorum hiç bi şekilde ve hedef kiloma ulaştığımda sanki geri almayacakmışım gibi yemeye başlıyorum korumak kilo vermekten daha zor geliyor İnan bana

Bende minimalist yaşama dönmeye karar verdim, satmam gereken o kadar şey var ki.

Biraz tüyo verebilir misin bana, nedir püf noktası bu işin

Dolaba ilk kez üye olduğumda ürünlerimi koydum 3 ay tek birr satış yapmadım, sinirlenip kapattım :))
Sonra orada satış yapan bir arkadaşım 250 satışı bulunca, ürünü öylece koyup satamadığını anladım, satıcılarla iletişime geçmek, takipçi ve ürün beğeni sayısını arttırmak gerekiyor. Tanıdıklar vasıtası ile bir wp gurubuna üye oldum, dolabın bir algoritması var, başarılı satışçıların ürünlerini ve çok beğeni alan ürünleri sayfalarda üst sıralara taşıyorlar, bizde bunu yapmaya çalışıyoruz. Dolap alıcısı genelde ölücü, pahalı şeyler satılmıyor, beş lira için çirkeflik yapan çok ama evdeki eskileri değerlendirmek için iyi bir platform. Benim maksadım diktiklerimi satmak, evlerini süsleyen, dikiş seven insan artık çok az o yüzden sabırla ağır ağır gidiyorum, kendime bir ek gelir yaratmaya çalışıyorum. Ama giyim, mutfak eşyaları vs çok hızlı gidiyor. Denemek isterseniz yardımcı olurum:)

Tamam kurallara göz atayım suan önümde sınavım var ondan dolayı belkı tam yapamam korkusu var ama baslamak ısterım sizlerle
Hoş geldin aramıza canım sınavlar misafirler gezmeler hep olacaktır önemli olan bismillah deyip başlamak sonrasında bi şekilde kendini ayarlıyorsun ve kaçamaksız geçirdiğin iradeli davrandığın her gün daha çok bağlanıyorsun diyetine daha bi gurur duyuyorsun kendinle tabi senin kararın

Merhabalar herkese kuralları okudum paylasılanları gordum cok hosuma gıttı hepinizi tebrik ederim kolaylıklar dilerim herkese. ama sanırım tam aktif olmam gerekiyor buraya şimdi onumde sınavım da var söz verip yapamayabilirim menu paylasımı vs. Sorun olsun istemem. O yuzden sınavımdan sonra yani 1 ay sonra ınsallah aranızda olmayı ısterım herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…