Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başarılar diliyorum canım her zaman bekleriz

Aynen oyle yapmayı cok ısterım ama kurallara menu paylasım vs begenı yorum dyeınve bı acaba yapamazsam dıye dusundum yenı üyeyim de ben. sorun olsun ıstemedım. Tam kurallara uymak suan zor olabilir dıye

hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
basiniz sagolsun canim Mekani cennet olsun insallah Bütün dünya Su iletten ins tez vakit kurtulur
Günaydın kızlar kızım sabaha karşı 3 kere hıçkırarak ağladı uykusunda uyutmadı yine bıcırık
rüya görüptemi korktu acaba
Günaydın canım
Kilo bildirimini alalım
Cuma insallah gelecek o bildirim, dün Ilk kez erkenden kapattim yemegi fazla gelirim bise olur motivem cökmesin cumaya Allah yardimcim olsun

ortanca 2 ye buyuk orta 1 olacak canim. Disiplin saglamayi cok isterim . bi duzen kurmam lazim gercekten. Ozellikle buyuk ortaokullu oldugu icin zorlanmasini istemiyorum. Youtuber tavsiyeni tabiki isterim.

Dizlerim için doktora gideceğim ama aylardır erteliyorum virüs korkusuna
gecmis olsun canim. Dizlerinin durumu nasil cok agriyormu
Günaydın herkese ☺ ilk bildirim benden olsun
62.6 kiloyum ne azalma ne de eksilme var sanırım vücudumu şaşırtmam gerek
sabit olmanda guzel canim artida degilsin en azindan
Cuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
kaptan kaptannn basladigimiz yerw geri donuyoruz gibi ikimizde
Cuma 81.9
bugün 81.5
eksin gayet iyi canim
Herkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm

Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
tebrikler canim
ne guzel canim ellerine saglik. Hayirli bol musterilerin olur ins
Günaydın kızlar

dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan

bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
gecmis olsun canim. Nesi vardi
Cuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
sabit olman da guzel canim
Günaydın kızlar kızım sabaha karşı 3 kere hıçkırarak ağladı uykusunda uyutmadı yine bıcırık
kiyamam kuzum. Benimkide agladi 2 kere falan. Ruya falanmi goruyorlar acaba korkarak uyaniyor
cuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
eksi candir
Cuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6
masallah tebrikler
Tunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
eksi candir canim
masallah canim benim.
Hoşbuldum canım iyiym çok şükür. Sen nasılsın kızlar nasıl
iyiyim sukur canim. Kizlarda iyiler sukur . kilolarla ugrasiorum iste
Haydi hayırlısı bakalım ilk günü tamamladın mı dün yaptım bugün de yaparım psikolojisine bürünüyor insan bugünü kaçamaksız atlatırsan tamamdır kuzum
ins canim. Bende bunu istiyorum
Kilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Tebrikler canim

Merhaba hanımlar :)

geçen cuma: 61,1
bugün: 60,8
fark: 0,300 gram

bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık

ekside olman super

Hic bilmiyorumki canim. Ama cok uzun surecegini sanmiyorum

Eksin güzel ama Cumartesi daha fazla eksi idin diye hatırlıyorum.
Bu Cuma ümidimizi sana bağladık

Noterde 10-15 dk lık iş diye biliyorum canım, tabi bekleme süren olursa uzar.

Annemin vekalet verme işi olur sürekli, ondan biliyorum, ama biz küçük bir ilçedeyiz

Burdaki yazılan yorumları tek tek nasıl cevap verilir bilmediğimden bazen cevap veremiyorum yeni yeni öğreniyorum bunu biri bana öğretsin. Nasıl yapılır her posta cevap yazıp karıştırmamayı
Deneme-yanılma yöntemini dene canım
Ancak öyle öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…