- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.501
Başarılar diliyorum canım her zaman beklerizMerhabalar herkese kuralları okudum paylasılanları gordum cok hosuma gıttı hepinizi tebrik ederim kolaylıklar dilerim herkese. ama sanırım tam aktif olmam gerekiyor buraya şimdi onumde sınavım da var söz verip yapamayabilirim menu paylasımı vs. Sorun olsun istemem. O yuzden sınavımdan sonra yani 1 ay sonra ınsallah aranızda olmayı ısterım herkese kolay gelsin ❤
Aynen oyle yapmayı cok ısterım ama kurallara menu paylasım vs begenı yorum dyeınve bı acaba yapamazsam dıye dusundum yenı üyeyim de ben. sorun olsun ıstemedım. Tam kurallara uymak suan zor olabilir dıyeHoş geldin aramıza canım sınavlar misafirler gezmeler hep olacaktır önemli olan bismillah deyip başlamak sonrasında bi şekilde kendini ayarlıyorsun ve kaçamaksız geçirdiğin iradeli davrandığın her gün daha çok bağlanıyorsun diyetine daha bi gurur duyuyorsun kendinle tabi senin kararın
basiniz sagolsun canim Mekani cennet olsun insallahhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
rüya görüptemi korktu acabaGünaydın kızlar kızım sabaha karşı 3 kere hıçkırarak ağladı uykusunda uyutmadı yine bıcırık
Cuma insallah gelecek o bildirim, dün Ilk kez erkenden kapattim yemegi fazla gelirim bise olur motivem cökmesinGünaydın canım
Kilo bildirimini alalım
Cumayı senin için bekliyor olacağımCuma insallah gelecek o bildirim, dün Ilk kez erkenden kapattim yemegi fazla gelirim bise olur motivem cökmesincumaya Allah yardimcim olsun
Senin bildirimi de merak etmiyor değilizCumayı senin için bekliyor olacağım
Ayni anda güzel oldu kaptanimSenin bildirimi de merak etmiyor değiliz
İngiltere'de Türk okullarına mı gidiyor çocukların canımTavsiye edeceğin YouTuber’ları ben de öğrenmek isterim.
ortanca 2 ye buyuk orta 1 olacak canim. Disiplin saglamayi cok isterim . bi duzen kurmam lazim gercekten. Ozellikle buyuk ortaokullu oldugu icin zorlanmasini istemiyorum. Youtuber tavsiyeni tabiki isterim.Kızların kaça geçti canım
Evde öğretmenlik yapacaksınız çocuklara, eğer yapabilirsen okulda aldığından daha fazla bilgi alır, biz eşimle birlikte yaptığımız telafi eğitimleri ile epey yol kat ettik..
YouTube de mükemmel ders anlatımları olan hocalar var, her branşta...
Videoyu açacaksın, çocuk izlerken yanında oturacaksın başka şeylere bakmasın diye, soruları çözerken videoyu durdurup önce kendi çözecek sonra çözümü izleyecek canım, sonrada Eba'da sınavlar bölümünde kategori kategori alıştırma ve tarama testleri var.(senin birşey bilmene gerek yok, çocuk izlerken anlar zaten)
Bir plan program yap, herşeyin saatinin belli olduğu,1 saat ders yarım saat mola, yada 45 dk ders 15 dk mola şeklinde, yemek saatleri de belli olsun, kitap okuma saatine kadar..
Evde disiplini de sağladın mı, çok güzel verim alırsınız canım
Yapabilirim diyorsan youtuber önerisinde bulanabilirim.
gecmis olsun canim. Dizlerinin durumu nasil cok agriyormuDizlerim için doktora gideceğim ama aylardır erteliyorum virüs korkusuna
sabit olmanda guzel canim artida degilsin en azindanGünaydın herkese ☺ ilk bildirim benden olsun
62.6 kiloyum ne azalma ne de eksilme varsanırım vücudumu şaşırtmam gerek
kaptan kaptannn basladigimiz yerw geri donuyoruz gibi ikimizdeCuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
eksin gayet iyi canimCuma 81.9
bugün 81.5
tebrikler canimHerkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm
Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
ne guzel canim ellerine saglik. Hayirli bol musterilerin olur insGünaydın :)
Dolap uygulamasında ilk önce ev hediyesi gelip hiç kullanılmamış mutfak eşyalarını sattım, şimdi evde diktiğim işleri satıyorum ; örtüler, torbalar, lavanta keseleri, runnerlar. Daha sistemde yeniyim oturtmaya çalışıyorum
gecmis olsun canim. Nesi vardiGünaydın kızlar
dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan
bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
sabit olman da guzel canimCuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
kiyamam kuzum. Benimkide agladi 2 kere falan. Ruya falanmi goruyorlar acaba korkarak uyaniyorGünaydın kızlar kızım sabaha karşı 3 kere hıçkırarak ağladı uykusunda uyutmadı yine bıcırık
eksi candircuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
masallah tebriklerCuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6
eksi candir canimTunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
masallah canim benim.Kizlar faydasi olur belki daha onceki kilo verme sureclerimden ve son yillarda neden hic kilo vermedigimden bahsedicen biraz.
Oglumdan sonra arti 35 kilo ile dogumdan eve dondum. Tam 95 kiloydum. Direk depresyona girdim tabi. 6 ay boyle devam etti. Gaz problemlerinden zaten dogru durust bisey yemememe ragmen hic kilo vermedim. Hayatim boyunca hic aaa kilo vermisim demedim. Her gram eziyetle gitti emin olun. 6 aylik olduktan sonra oglum kosu bandi aldim. Her firsatta spor yaptim cok az yedim sutum azaldi ama yinede vazgecmedim. 4 ay kadar sonra 75 leri gordum. Sonra bir yil icinde 67 yi gordum ve kizima hamile kaldim. Tamamen plansiz olarak. Yine dogum ve yine 90 li kilolarla evdeydim. Bu sefer sutumun azalacagini bildigimden acele etmedim. Kizim bir bucuk yasindayken 86 kilodan 3. Gurupta 3ay kadar surede 67 yi gordum. Bu sefer iki cocukla kosu bandini kullanamadim ama aksam babamiz eve gelir gelmez 1500 - 2000 ip atladim oyleki bacaklarim yamuldu. Sonra ise basladim 6 yil oldu ve 74 um. Benim kilo verme sirrim gece kurt gibi ac uyumak. Gurul gurul mideyle uyumadigim surece kilo veremiyorum.oyle ara ogunlu diyetisyen listeleri banamisin demiyor. Ha motive olunca kilolarin bir bir gittigini gorunce iltifatlar takdir edilmeler pespese gelince aclik hissetmiyosun. 6 yildir bu 7 kiloyu verip verip aliyorum. B12 ve demir eksikligim vardi. Suan duzeldi. 70 i gorunce bi rahatlama bi tatliya ekmege baslama hop 10 gunde geri. İstikrar olmayinca bverilen kilonun hic bir onemi yok gittigi gibi donuyor. Ama dogum sonrasi kilolarimi vermeseydim suan 140 kilo filandim. İstedigini giyebilmek kadar guzel bir sey yok. Alin size motivasyon. Simdi bi on kilo daha ver diyenlere ooo ne kilolar verdi bu bunye diyorum. Vucudum orantili sporun etkisiyle himbillikta yok. Ama aksama kadar masa basi otur otur totomun sekli degisti. :) Soyle bir 60 lari gorsem. Yine 3 ayda 15 kilo versem sizinle ah daha ne isterim. Nolur birakmayin beni suan cok iyi gidiyorum bence. Varmisiniz kizlar?
iyiyim sukur canim. Kizlarda iyiler sukur . kilolarla ugrasiorum isteHoşbuldum canım iyiym çok şükür. Sen nasılsın kızlar nasıl
ins canim. Bende bunu istiyorumHaydi hayırlısı bakalım ilk günü tamamladın mı dün yaptım bugün de yaparım psikolojisine bürünüyor insan bugünü kaçamaksız atlatırsan tamamdır kuzum
Tebrikler canimKilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Güzel bir başlangıç, tebrik ederim canımCuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6
Pazartesi eksi olmak bir avantaj, tebrik ederim canım.Tunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
Guzel eksi olmus canim. Cumaya dahada eksilirsin insBildirimim
Cumartesi 84
Bugün 82.4
Fark -1.6
Yolculuk ödemi gitti sanırım az değil 9 saatlik bi yolculuktu
ekside olman superMerhaba hanımlar :)
geçen cuma: 61,1
bugün: 60,8
fark: 0,300 gram
bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık
Eksin güzel ama Cumartesi daha fazla eksi idin diye hatırlıyorum.Merhaba hanımlar :)
geçen cuma: 61,1
bugün: 60,8
fark: 0,300 gram
bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık
Deneme-yanılma yöntemini dene canımBurdaki yazılan yorumları tek tek nasıl cevap verilir bilmediğimden bazen cevap veremiyorumyeni yeni öğreniyorum bunu biri bana öğretsin. Nasıl yapılır her posta cevap yazıp karıştırmamayı
Çorba içmeyi deneyebilirsin.Bu hafta böyle yapacağım ve akşam da kahvaltı tarzı besleneyim diyorum
Biz unutturmayız merak etme canımAaa nasıl unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?