- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.521
aynen daha eksiydim. afedersin tuvalete çıkamadım :) bu yüzden bugün yarın bir çay var ondan içeceğim.Eksin güzel ama Cumartesi daha fazla eksi idin diye hatırlıyorum.
Bu Cuma ümidimizi sana bağladık
Noterde 10-15 dk lık iş diye biliyorum canım, tabi bekleme süren olursa uzar.
Annemin vekalet verme işi olur sürekli, ondan biliyorum, ama biz küçük bir ilçedeyiz
Bu iki hafta sıkı tutup 69.5 görmeyi planlıyorum canım.Seminere gideriz bak. sınav görevinde aldığın iltifatlar yerine bu defa geri almışsın gibi cümleler duymak istemiyorsun herhalde
Nakit canımaynen daha eksiydim. afedersin tuvalete çıkamadım :) bu yüzden bugün yarın bir çay var ondan içeceğim.
şimdi haritadan baktım da bizim iş yerinin hemen yanında varmış noter. önceden randevu alınıyor mu diye baktım ama alınmıyor sanırım. vekalet için ücreti nakit mi alıyorlar. karttan çekiyorlar mı acaba
Tebrikler canimBildirimim
Cumartesi 84
Bugün 82.4
Fark -1.6
Yolculuk ödemi gitti sanırım az değil 9 saatlik bi yolculuktu
Sagol canim elimden geldigi kadar katılmaya calisiyorum aksamlari pilim bitiyor cocuklar gec yatiyor onlari uyutunca bende siziyorum bazen menuyu bile zor yaziyorum bir kac gundur disardaydim gunduzde aktif olamiyordum bugunden itibaren aktif olmaya calisacam kaptanim :)Pazartesi eksi olmak bir avantaj, tebrik ederim canım.
Ama eskisi kadar sohbete gelmiyorsun, üzülüyorum
Tebrikler canim inşallah hayirlisiyla alirsiniz eviniziMerhaba hanımlar :)
geçen cuma: 61,1
bugün: 60,8
fark: 0,300 gram
bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık
Tebrikler canimKilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Cumaya halledersin inşallah canim dikkat edersen cumaya birazda olsa giderKizlar tunaydinlarrrrrr
3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo
teşekkür ederim :)Nakit canım
teşekkür ederim :)Tebrikler canim inşallah hayirlisiyla alirsiniz evinizi
Senin bildirimi de merak etmiyor değiliz
Şeyyy kem kümBende bekliyorum
Yolculuk yapmayı zaten sevmezdim çocukla yolculuk daha betermiş başlangıç için süper canım inşallah hep böyle ilerlersinBildirimim
Cumartesi 84
Bugün 82.4
Fark -1.6
Yolculuk ödemi gitti sanırım az değil 9 saatlik bi yolculuktu
Ben de öyle düşündüm canım baba diyerek ağlıyordu babası işe filan gidince peşinden çok ağlıyor öyle bir rüya gördü diye düşündümkiyamam kuzum. Benimkide agladi 2 kere falan. Ruya falanmi goruyorlar acaba korkarak uyaniyor
Güzel canım noter işi uzun değil de kalabalık ve sıra varsa bilemeyeceğim daha önce memleketimde görev yaptığım için çok vekalet almıştım il dışında bulunacak arkadaşlarımın ilişik kesme işlemleri içinMerhaba hanımlar :)
bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık
İnşallah canımBu iki hafta sıkı tutup 69.5 görmeyi planlıyorum canım.
Yürüyüşlere de başlayacağım inşaallah
teşekkür ederim canım. evet yatırım amaçlı. ilk defa ev alıyoruz. dayımlar mütait edirnede. ondan alıyoruz. 1+1 eşyalı lüks daire. şuan kiracı var ama bu ay çıkacakmış. 1,600 tl kira. bizde evi 290 bin sıfır eşyalı alıyoruz. ilk başta çok mantıkli gelmişti, büyük sıfır daireler 400 binden başlıyor ama kira getirisi 1200 felan, 1+1 eşyalı evlerin ise kira getirisi yüksek. dayımla anlaştık ettik. dün yata girdim, bu sefer aklıma şey takıldı, sürekli kiracı değişecek felan. ne bilim. korkuyorum :)Güzel canım noter işi uzun değil de kalabalık ve sıra varsa bilemeyeceğim daha önce memleketimde görev yaptığım için çok vekalet almıştım il dışında bulunacak arkadaşlarımın ilişik kesme işlemleri için
Hayırlı olsun canım eviniz yatırım amaçlı alıyorsunuz galiba
kusura bakma kaptanim haber veremedim
canım ben de anneme vekalet vermiştim. çok kolay 20 dk da halloldu noterde, kimlik ve fotograf yetiyor canımMerhaba hanımlar :)
Öğrenci ve bekar için çok ideal küçük ve eşyalı evler gayet mantıklı düşünmüşsünüz canım yatırım içinteşekkür ederim canım. evet yatırım amaçlı. ilk defa ev alıyoruz. dayımlar mütait edirnede. ondan alıyoruz. 1+1 eşyalı lüks daire. şuan kiracı var ama bu ay çıkacakmış. 1,600 tl kira. bizde evi 290 bin sıfır eşyalı alıyoruz. ilk başta çok mantıkli gelmişti, büyük sıfır daireler 400 binden başlıyor ama kira getirisi 1200 felan, 1+1 eşyalı evlerin ise kira getirisi yüksek. dayımla anlaştık ettik. dün yata girdim, bu sefer aklıma şey takıldı, sürekli kiracı değişecek felan. ne bilim. korkuyorum :)
Hoş geldin canım ya sen de izne ayrılmıştın değil mi ? Ne durumdasın tartı olarak ?kusura bakma kaptanim haber veremedim
telefonumun ekrani bozuldu
garantisi vardi bi kac gun garanti.kagidini aradim anca buldum tamire verdim
yapilsin aliyim diyene kadar bu zaman oldu
esimin siteye uye oldugumu bilmedigi icinden onunkinden girmek istemedim
zaten sifreyide hatirlamiyordum
Tatlım böreği anlarım ama kolayı anlamıyorum gerçekten...Kizlar tunaydinlarrrrrr
3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo
Çocukların giyilmemiş yada tek sefer giyilmiş o kadar kıyafeti var ki, benim de 38 ve 42 beden kıyafetlerim..Dolaba ilk kez üye olduğumda ürünlerimi koydum 3 ay tek birr satış yapmadım, sinirlenip kapattım :))
Sonra orada satış yapan bir arkadaşım 250 satışı bulunca, ürünü öylece koyup satamadığını anladım, satıcılarla iletişime geçmek, takipçi ve ürün beğeni sayısını arttırmak gerekiyor. Tanıdıklar vasıtası ile bir wp gurubuna üye oldum, dolabın bir algoritması var, başarılı satışçıların ürünlerini ve çok beğeni alan ürünleri sayfalarda üst sıralara taşıyorlar, bizde bunu yapmaya çalışıyoruz. Dolap alıcısı genelde ölücü, pahalı şeyler satılmıyor, beş lira için çirkeflik yapan çok ama evdeki eskileri değerlendirmek için iyi bir platform. Benim maksadım diktiklerimi satmak, evlerini süsleyen, dikiş seven insan artık çok az o yüzden sabırla ağır ağır gidiyorum, kendime bir ek gelir yaratmaya çalışıyorum. Ama giyim, mutfak eşyaları vs çok hızlı gidiyor. Denemek isterseniz yardımcı olurum:)
İyi düşünmüşsün canımCuma insallah gelecek o bildirim, dün Ilk kez erkenden kapattim yemegi fazla gelirim bise olur motivem cökmesincumaya Allah yardimcim olsun
Nihayet eksiye geçmişsin canımKilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
evet izindeyim canimÖğrenci ve bekar için çok ideal küçük ve eşyalı evler gayet mantıklı düşünmüşsünüz canım yatırım için
Hoş geldin canım ya sen de izne ayrılmıştın değil mi ? Ne durumdasın tartı olarak ?
Bir an evvel program yap canım...ortanca 2 ye buyuk orta 1 olacak canim. Disiplin saglamayi cok isterim . bi duzen kurmam lazim gercekten. Ozellikle buyuk ortaokullu oldugu icin zorlanmasini istemiyorum. Youtuber tavsiyeni tabiki isterim.
Çay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canımgecmis olsun canim. Dizlerinin durumu nasil cok agriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?