Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen daha eksiydim. afedersin tuvalete çıkamadım :) bu yüzden bugün yarın bir çay var ondan içeceğim.

şimdi haritadan baktım da bizim iş yerinin hemen yanında varmış noter. önceden randevu alınıyor mu diye baktım ama alınmıyor sanırım. vekalet için ücreti nakit mi alıyorlar. karttan çekiyorlar mı acaba

Seminere gideriz bak. sınav görevinde aldığın iltifatlar yerine bu defa geri almışsın gibi cümleler duymak istemiyorsun herhalde
Bu iki hafta sıkı tutup 69.5 görmeyi planlıyorum canım.
Yürüyüşlere de başlayacağım inşaallah

Nakit canım

Bildirimim
Cumartesi 84
Bugün 82.4
Fark -1.6
Yolculuk ödemi gitti sanırım az değil 9 saatlik bi yolculuktu
Tebrikler canim
Pazartesi eksi olmak bir avantaj, tebrik ederim canım.
Ama eskisi kadar sohbete gelmiyorsun, üzülüyorum
Sagol canim elimden geldigi kadar katılmaya calisiyorum aksamlari pilim bitiyor cocuklar gec yatiyor onlari uyutunca bende siziyorum bazen menuyu bile zor yaziyorum bir kac gundur disardaydim gunduzde aktif olamiyordum bugunden itibaren aktif olmaya calisacam kaptanim :)
Tebrikler canim inşallah hayirlisiyla alirsiniz evinizi
Kilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Tebrikler canim
Kizlar tunaydinlarrrrrr

3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo
Cumaya halledersin inşallah canim dikkat edersen cumaya birazda olsa gider

Senin bildirimi de merak etmiyor değiliz
Bende bekliyorum
Şeyyy kem küm
Bildirimim
Cumartesi 84
Bugün 82.4
Fark -1.6
Yolculuk ödemi gitti sanırım az değil 9 saatlik bi yolculuktu
Yolculuk yapmayı zaten sevmezdim çocukla yolculuk daha betermiş başlangıç için süper canım inşallah hep böyle ilerlersin
kiyamam kuzum. Benimkide agladi 2 kere falan. Ruya falanmi goruyorlar acaba korkarak uyaniyor
Ben de öyle düşündüm canım baba diyerek ağlıyordu babası işe filan gidince peşinden çok ağlıyor öyle bir rüya gördü diye düşündüm Güzel canım noter işi uzun değil de kalabalık ve sıra varsa bilemeyeceğim daha önce memleketimde görev yaptığım için çok vekalet almıştım il dışında bulunacak arkadaşlarımın ilişik kesme işlemleri için
Hayırlı olsun canım eviniz yatırım amaçlı alıyorsunuz galiba
Bu iki hafta sıkı tutup 69.5 görmeyi planlıyorum canım.
Yürüyüşlere de başlayacağım inşaallah
İnşallah canım Sıcak havalarda dışarda yürünmüyor zaten belki evde klima eşliğinde yürürsün burası akşamları epey serin malum sert karasal iklim akşam yürüyüşünü sevdik biz

teşekkür ederim canım. evet yatırım amaçlı. ilk defa ev alıyoruz. dayımlar mütait edirnede. ondan alıyoruz. 1+1 eşyalı lüks daire. şuan kiracı var ama bu ay çıkacakmış. 1,600 tl kira. bizde evi 290 bin sıfır eşyalı alıyoruz. ilk başta çok mantıkli gelmişti, büyük sıfır daireler 400 binden başlıyor ama kira getirisi 1200 felan, 1+1 eşyalı evlerin ise kira getirisi yüksek. dayımla anlaştık ettik. dün yata girdim, bu sefer aklıma şey takıldı, sürekli kiracı değişecek felan. ne bilim. korkuyorum :)

I Ilyusa nerelerdesin canım, görünmez oldun yine :))
Şimdi etiket yapacaktım sana ve I Ilyusa 'ya
Neredesiniz siz ya
I Ilyusa seninde kilolar aldı başını gitti galiba, bildirime gelmedin canım
I Ilyusa diyetten tamamen vazgeçti zaten
kusura bakma kaptanim haber veremedim
telefonumun ekrani bozuldu
garantisi vardi bi kac gun garanti.kagidini aradim anca buldum tamire verdim
yapilsin aliyim diyene kadar bu zaman oldu
esimin siteye uye oldugumu bilmedigi icinden onunkinden girmek istemedim
zaten sifreyide hatirlamiyordum

canım ben de anneme vekalet vermiştim. çok kolay 20 dk da halloldu noterde, kimlik ve fotograf yetiyor canım

Öğrenci ve bekar için çok ideal küçük ve eşyalı evler gayet mantıklı düşünmüşsünüz canım yatırım için
Hoş geldin canım ya sen de izne ayrılmıştın değil mi ? Ne durumdasın tartı olarak ?

Kizlar tunaydinlarrrrrr

3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo
Tatlım böreği anlarım ama kolayı anlamıyorum gerçekten...
Hiç faydası olmayan aksine kemiklerinizi yavaş yavaş eriten birşeyi neden içiyorsunuz ki
Zayıf bile olsan kolayı içmemelisin.
Sadece kendin için değil bunu çocukların içinde yapmalısın

Çocukların giyilmemiş yada tek sefer giyilmiş o kadar kıyafeti var ki, benim de 38 ve 42 beden kıyafetlerim..
Satsam kalabalığından kurtulurum en azından

evet izindeyim canim
bugun tartilmadim ama 2 3 gun once 63 dum

ortanca 2 ye buyuk orta 1 olacak canim. Disiplin saglamayi cok isterim . bi duzen kurmam lazim gercekten. Ozellikle buyuk ortaokullu oldugu icin zorlanmasini istemiyorum. Youtuber tavsiyeni tabiki isterim.
Bir an evvel program yap canım...
Biz zamanında yapmadık, şimdi 7 'ye geçen kızıma 5. ve 6. sınıf telafisi yapıyoruz, haliyle zor oluyor.

Ortaokul liseden daha önemli, ortaokulda iyi olup iyi liseye giden öğrenci kendini kurtarıyor...

Sadece eğitim olarak düşünme, iyi liseye giden öğrenci ders çalışan arkadaşlarını örnek alıyor.

Diğer türlü seviyesi düşük okuldaki öğrencilerde daha çok dibe çekiyor diğer öğrencileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…