- 8 Mart 2020
- 5.848
- 28.246
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.381
3cçocuk annesi fit bir anne olmak istemiyorsunİnan birşey yemiyorum
Takımda beni motive eden yok maalesef
Cuma günü geliyor İnşaallah
Çok haklısın niranin motivasyonunu ve takımın motivasyonunu yüksek tutmak için neler yapalım herkes öneride bulunsun ne dersiniz kızlarcanım motive edelim ya
sen güzel takip ve liderlik yapıyorsun takımdakilere ama senin yeme alıskanlıklarını düzenini menülerini çok bilmiyorum kendi adıma biraz onlar üstüne yoğunlaşalım inşallah
İnşallah canımGunaydin kızar kilo durumum sabit
73.6 ama normal tartı saatimden erken tartıldim bugun bence az da olsa eksi vardır
Yaparsın canım yeter ki pes etmegünaydın arkadaşlar kilo bildirimi
cuma: 108.5
pazartesi 108.5
sabit.
bu 108.5 bandından sıkılmaya başladım. Diyetisyenimle de konuştuk, Yeneceğim bu bandı inşallah hadi bakalım
Bütün takım neredeyse sabit artı olmaktan iyidir belkigünaydın kızlar
hafta sonu gelemedim bu aralar kafam çok dağınık bazı sorunları çözmeye çalışıyorum kafamdadüşünceler vs derken bakalım bu hafta diyete nasıl odaklanacağım
cuma:71,2
bugün: 71,2
fark: 0
GüzelGünaydın mutlu haftalar
cuma 79.8
bu sabah 79.6
Günaydın güzel hatunlar
Bildirimim
Cuma 80.5
Bugün 80.2
Fark -300
ilaç kullan bi müddet olmadı canım sonrasında da beslenmene dikkat etmelisin tabiSelam kizlar.
Cuma 72.9
Bugun 73
Wc problemim devam ediyor. Psikolojikmidir nedir dardayim
Süper ilerliyorsun DilekCuma 80.2
Bugün 79.9
Fark 300
Çok şükür bin şükür 70lere adım attım 8li rakamları birdaha görmek istemiyorum görmiycemde Allahın izniyle
İnşallah canımGünaydın kızlar
Kilo sabit 71
Cuma’ya eksilerim inş
Biz seminer gibi gidiyoruz 9:30-13:30 sevgili müdürüm sayesindeKolay gelsn canm bizimki kursu olmayan gelmesin dedi yeni müdürümüz baya iyi :)
Canım arada çocuk olunca o evlilik asla bitmez ciddi anlamda seni zorlar bu durumÜniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.
Geliyor 7ler ne kalmış şunun şurasında ha gayret canımGünaydın herkese, güzel bir hafta olsun inş :)
80,5 ile devam ediyorum
+/- yok, sıkıldım bu 80,5 tan ya
O giderse sabitsin demektir canımCuma 71.1
Bugun 71.4
Fark +300
Öğlene kadar gider o da
WC problemi zaten düşman başınamerhaba kızlar.
hemen bildirim yapayım
geçen cuma:59
bugün :59.4
fark +400
iki gündür wc ye çıkmadım.
cumaya eksi olur :)
Sevindim canım inşallah hemencecik toparlanırHepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
Bebek dediğime bakmayın 2 yaş 3 aylık sana, benim gözümde bebek.
Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.
Şimdi nisbeten iyi ama gece belli olur durumu.
Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.
Şimdi nasılsın canım bütün gece kusmana rağmen vücudun ödem mi tuttu acaba ?Cuma: 94.2
Bugün: 94.3
Fark: +100
Hoş geldin canımmmHerkese merhaba kızlar
Halletmişsin canım ıslak olmasa bekletirdin de bu sefer de böyle olsunKızlar servis geldi, çamaşır makinasını götürdü ve içindeki çamaşırları bana bıraktı
Elinde çorap bile yıkamamış biri olarak 10 kg makina dolusu çamaşırı ben ne yapayım şimdi
Beyaz sabun Veya sabun tozu kullan diyecektim halletmişsinDeterjan olarak makina deterjanı kullanmak istemiyorum cildime zarar vermesin diye
Sıvı sabun, katı sabun yada elde bulaşık deterjanı olur mu sence
Hosbuldum canım bende cok ozledım sizi inşallah en yakın zamanda kaldıgım yerden kiloları vermeye devamHoş geldin canımmmçok özledik seni
İnşallah canımHosbuldum canım bende cok ozledım sizi inşallah en yakın zamanda kaldıgım yerden kiloları vermeye devam
Karşımdaki adamı tanıyorum işte cnm bittiyse gerçekten bitmiştir dönüşü yoktur onun için bundan eminim ama işte iki ufaklık var aradaİnşallah canımCuma’ya güzel yüzde bekliyoruz
Yaparsın canım yeter ki pes etme
Bütün takım neredeyse sabit artı olmaktan iyidir belki
GüzelCuma’ya güzel bir yüzde geliyor
oh az kalmış 7lere
ilaç kullan bi müddet olmadı canım sonrasında da beslenmene dikkat etmelisin tabi
Süper ilerliyorsun Dilek
İnşallah canım
Biz seminer gibi gidiyoruz 9:30-13:30 sevgili müdürüm sayesinde
Canım arada çocuk olunca o evlilik asla bitmez ciddi anlamda seni zorlar bu durumkardeşin olarak çok kapılmamanı tavsiye ederim
Geliyor 7ler ne kalmış şunun şurasında ha gayret canım
O giderse sabitsin demektir canım
WC problemi zaten düşman başına
Sevindim canım inşallah hemencecik toparlanır
Şimdi nasılsın canım bütün gece kusmana rağmen vücudun ödem mi tuttu acaba ?
Hoş geldin canımmmçok özledik seni
Halletmişsin canım ıslak olmasa bekletirdin de bu sefer de böyle olsun
Beyaz sabun Veya sabun tozu kullan diyecektim halletmişsin
Bizim 9 -15.00 üstelik eve gelince de canlı dersBiz seminer gibi gidiyoruz 9:30-13:30 sevgili müdürüm sayesinde
Yıne sistem uzerınden düşücek çağrılar bugun kurulumu yaptılar dönemlik ama ındırım kampanyası aşlıcakmış oyuzden eleman alınıyormuşSüpermiş o zaman..
Sana nasıl bağlanacak müşteriler
Sabiti de geçtım eksideyım canım şuanO giderse sabitsin demektir canım
Cok calistiriyolar beni ekim abla. Bu aksam yine mesaideyim evde kosturmaca cocuklarin dersleri basladi mutluyum ama yorgunum. Yok gitmiyo kilolar ne istir anlamadim. Acim ya 3 hafta oldu gecenki 1 kase asureden baska tatli yemedim ekmek yok hamur isi yok noluyo anlamiyorum sinirlerimbozuldu.yaavf gülüm sen bu ara neden, neyi bırakmaktan korkuyorsun , hayatında neyin eksilmesinden endişeleniyorsun onu bir kendine sor , eğer suyunu da yeterince içiyorsan bağırsak sorunun allahın izniyle kalmayacak
Canim cok guzel dusunceler.Handandandan
zumazuma
MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
strontium
Fitt_anne
VisneReceliii
yazarhanim35
C chnnmkiz
Edibe12
ekim2009
Mefkurem
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım
benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin
spor için bi tablo yapılsın
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın
takım içi eslesmelerde rekabet olsun
sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola
Geçmiş olsun nirancımYaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Bı ara iki gruba ayrılıp gruplar arası rekabet yapmıştık ya o çok iyiydi, hem grupla yaristik hem de grup içinde bireysel rakiplerle benim çok hoşuma gitmişti o, tekrar yapılabilirHandandandan
zumazuma
MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
strontium
Fitt_anne
VisneReceliii
yazarhanim35
C chnnmkiz
Edibe12
ekim2009
Mefkurem
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar
diye..
benim fikrim
Her hafta birinci bilemedin ikinci olunuyor daha nasıl motive olsun takım maşallah deyin totonuzu çimdirinHandandandan
zumazuma
MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
strontium
Fitt_anne
VisneReceliii
yazarhanim35
C chnnmkiz
Edibe12
ekim2009
Mefkurem
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar
diye..
benim fikrim
Arada motivasyonu düşenler için diyorumHer hafta birinci bilemedin ikinci olunuyor daha nasıl motive olsun takım maşallah deyin totonuzu çimdirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?