Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnan birşey yemiyorum
Takımda beni motive eden yok maalesef
Cuma günü geliyor İnşaallah
3cçocuk annesi fit bir anne olmak istemiyorsun
bi daha gebelikte düşünmüyorsun zaten
kilolari verip her istedigini giydigini düşünsene
en önemlisi sağlık için kilo insani oldugundan yaşlı gösteriyor
herkes başarıyor biz neden basarmayalim dimi

benimde ara ara düşüyor mmotivasyoum takimda biseyler yapmamız lazım ama ne bilmiyorum

hirslanmamiz lazım mmotivasyonu hep yüksek tutup enerji dolu olmamız şart

yemekleri halledip bütün kizlara etiket yapayım
onlarda öneri sunsunlar

canım motive edelim ya
sen güzel takip ve liderlik yapıyorsun takımdakilere ama senin yeme alıskanlıklarını düzenini menülerini çok bilmiyorum kendi adıma biraz onlar üstüne yoğunlaşalım inşallah
Çok haklısın niranin motivasyonunu ve takımın motivasyonunu yüksek tutmak için neler yapalım herkes öneride bulunsun ne dersiniz kızlar

Gunaydin kızar kilo durumum sabit
73.6 ama normal tartı saatimden erken tartıldim bugun bence az da olsa eksi vardır
İnşallah canım Cuma’ya güzel yüzde bekliyoruz
günaydın arkadaşlar kilo bildirimi
cuma: 108.5
pazartesi 108.5
sabit.

bu 108.5 bandından sıkılmaya başladım. Diyetisyenimle de konuştuk, Yeneceğim bu bandı inşallah hadi bakalım
Yaparsın canım yeter ki pes etme
Bütün takım neredeyse sabit artı olmaktan iyidir belki
Günaydın mutlu haftalar
cuma 79.8
bu sabah 79.6
Güzel Cuma’ya güzel bir yüzde geliyor
Günaydın güzel hatunlar

Bildirimim
Cuma 80.5
Bugün 80.2
Fark -300

oh az kalmış 7lere
Selam kizlar.
Cuma 72.9
Bugun 73
Wc problemim devam ediyor. Psikolojikmidir nedir dardayim
ilaç kullan bi müddet olmadı canım sonrasında da beslenmene dikkat etmelisin tabi
Cuma 80.2
Bugün 79.9
Fark 300
Çok şükür bin şükür 70lere adım attım 8li rakamları birdaha görmek istemiyorum görmiycemde Allahın izniyle
Süper ilerliyorsun Dilek
Günaydın kızlar
Kilo sabit 71
Cuma’ya eksilerim inş
İnşallah canım
Kolay gelsn canm bizimki kursu olmayan gelmesin dedi yeni müdürümüz baya iyi :)
Biz seminer gibi gidiyoruz 9:30-13:30 sevgili müdürüm sayesinde
Canım arada çocuk olunca o evlilik asla bitmez ciddi anlamda seni zorlar bu durum kardeşin olarak çok kapılmamanı tavsiye ederim
Günaydın herkese, güzel bir hafta olsun inş :)
80,5 ile devam ediyorum
+/- yok, sıkıldım bu 80,5 tan ya
Geliyor 7ler ne kalmış şunun şurasında ha gayret canım
Cuma 71.1
Bugun 71.4
Fark +300
Öğlene kadar gider o da
O giderse sabitsin demektir canım
merhaba kızlar.

hemen bildirim yapayım
geçen cuma:59
bugün :59.4
fark +400
iki gündür wc ye çıkmadım.
cumaya eksi olur :)
WC problemi zaten düşman başına
Sevindim canım inşallah hemencecik toparlanır
Cuma: 94.2
Bugün: 94.3
Fark: +100
Şimdi nasılsın canım bütün gece kusmana rağmen vücudun ödem mi tuttu acaba ?
Herkese merhaba kızlar
Hoş geldin canımmm çok özledik seni
Halletmişsin canım ıslak olmasa bekletirdin de bu sefer de böyle olsun
Deterjan olarak makina deterjanı kullanmak istemiyorum cildime zarar vermesin diye

Sıvı sabun, katı sabun yada elde bulaşık deterjanı olur mu sence
Beyaz sabun Veya sabun tozu kullan diyecektim halletmişsin

Karşımdaki adamı tanıyorum işte cnm bittiyse gerçekten bitmiştir dönüşü yoktur onun için bundan eminim ama işte iki ufaklık var arada

Bu arada yeni gelenler olmus aramıza ben kısaca kendimi tanıtayım
Adım Merve yasım 30 iki kızım var 103.2 ile basladım izine ayrıldığımda 70 kusurdum 3 hafta once tartıldıgımda 71. 7 idim suan kacım bilmiyorum biraz kilo aldım gibi hissediyorum suan sehır dısındayim dondugumde inşallah listeye girmeyi istiyorum

yaavf gülüm sen bu ara neden, neyi bırakmaktan korkuyorsun , hayatında neyin eksilmesinden endişeleniyorsun onu bir kendine sor , eğer suyunu da yeterince içiyorsan bağırsak sorunun allahın izniyle kalmayacak
Cok calistiriyolar beni ekim abla. Bu aksam yine mesaideyim evde kosturmaca cocuklarin dersleri basladi mutluyum ama yorgunum. Yok gitmiyo kilolar ne istir anlamadim. Acim ya 3 hafta oldu gecenki 1 kase asureden baska tatli yemedim ekmek yok hamur isi yok noluyo anlamiyorum sinirlerimbozuldu.

Handandandan
zumazuma
MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
strontium
Fitt_anne
VisneReceliii
yazarhanim35
C chnnmkiz
Edibe12
ekim2009
Mefkurem
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım

benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin
spor için bi tablo yapılsın
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın
takım içi eslesmelerde rekabet olsun

sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola

Canim cok guzel dusunceler.
Hepimizin hayat telasesi ayri ama ben en büyük motivasyonu diyet ya da sağlıklı yasam ne dersek diyelim bunu hayatımın birinci planina almakta buldum.onceden de kilo verme cabalarim oldu ama 4. 5. Planda kaliyordu diyet.
En büyük zaafimiz duygusal bosluklara dusunce yemekte ariyoruz çözümü.Hayat inisli cikisli boyle olmasi asla bizim diyetimize ya da sporumuza mani olmamali cunku en büyük yatirimimiz kendimiz.
Motivasyon arttiracak resimler sozler vs. de paylasabiliriz ideal kilomuzdaki halimizi hayal edip o zaman nasil olacagimizi konuşabiliriz.
Mesela ben yillardir bacak bacak üstüne atamiyorum en basiti ki cok sevdigim bir oturustu eskiden bunlari da paylasalim motivasyon olmadiktan sonra diyeti sürdürmek cok zor bence

Yaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Geçmiş olsun nirancım Bir tarif var ama bebeğine uyar mı bilmiyorum bana çok iyi geliyor belki bebeğe ağır gelebilir. Bir tane daha var terayağını eritip pekmez katıyoruz dut veya üzüm karıstırıyoruz katılasırsa su ile kıvam verilebilir bu da öksürükte iyi geliyor.
Daha önce yazmıştım boğazlara hakiki kestane balı çok iyi geliyor.

Aşırı aşırı yoğun günün ardından merhabaaa
Gün boyu velilerle tek tek konuş ,tek tek süreçle ilgili bilgi ver neler yapılacak neler olacak birr sürü şey. Bir de yeni bir sınıf yeni ogrenciler yeni veliler, kimse birbirini tanımıyor hadi hayırlısı hakkımızda..

Kilo Bildirimi unuttum şimdi yazayım,sabah tartıldım ama okula gidince dünyayı unuttum tabi
Geçen cuma:74,2
Bugün:74,0

Bı ara iki gruba ayrılıp gruplar arası rekabet yapmıştık ya o çok iyiydi, hem grupla yaristik hem de grup içinde bireysel rakiplerle benim çok hoşuma gitmişti o, tekrar yapılabilir

Her hafta birinci bilemedin ikinci olunuyor daha nasıl motive olsun takım maşallah deyin totonuzu çimdirin

Her hafta birinci bilemedin ikinci olunuyor daha nasıl motive olsun takım maşallah deyin totonuzu çimdirin
Arada motivasyonu düşenler için diyorum
Sabah günaydın bile yazmadan gec saatlerde menü paylasanlar var
Sohbete gelmeyenler varda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…