Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şaka maka 11kilo vermişin

Sabah 9.00

Yulaf lapası

Üzerine yarım muz

1 çk fıstık ezmesi

1 parça bitter

Öğlen 14.00

3 adet dana nugget

Yarım kase köz patlıcan salatası

Akşam 19.15

3-4 parça göğüs

Yarımdan az kepekli lavaş

3 sarma

Yarım bardak ayran

Spor yok

3 litre su

Menü yanlış yerde

Cok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.

Menünü paylaş ceza işi bende
500ip atla ama sen
Totomdan baska biyerimi hissetmiyorum zavallinin ustindeyim aksama kadar. Basim cok agiriyo stresten nefes alamiyorum. Colugunuza cocugunuza mukayyet olun aman diyim muhasebeci olmasinlar. Ama ev kisa zamanda atliycam o ipleri.

Memnun oldum bende canim Bende Elif 35 yas.
Masallah cok gizel kilo vermissin. Ne kadar surede neler yaptin anlatirmisin birazcik bize.

Çok sagliksiz bir menü olmuş acsin şuan günü çok erken kapatmissin
Afiyet olsun sporda yap mutlaka artik
Ancak eve gidiyorum menumu yazayimda evde elimden bi kaza cikmasin.

31 agustos

10.00 bir avuc taze findik

12.30 bir kase kuru fasulye yarim kase yayla c. Bir kase yogurt

18.30
Bir simit ayran
Olmamış gerçekten
Totomdan baska biyerimi hissetmiyorum zavallinin ustindeyim aksama kadar. Basim cok agiriyo stresten nefes alamiyorum. Colugunuza cocugunuza mukayyet olun aman diyim muhasebeci olmasinlar. Ama ev kisa zamanda atliycam o ipleri.
Bu akşam o ip atlanacak

Eşinin ailesi ile olan anlaşmazlık sonucu ayrılmış 2 çocuğu var küçük daha ikisi de. Ben hiç evlenmedin doğal olarak çocuğum da yok
Olmaz hayatim o is. Buyuk sorumluluk. Profiline bakmadi cokta buyutulecek bisey degil. İnsanoglu merakli. Ara ara bende aklima birileri gelir bakarim ama sadece meraktan. Bosanmis filan bosluga dusmus eskileri bi gozden gecireyim demistir. Yani ask yoksa maceraya gerek yok derim ben. Belkide barisir esiyle cocuklar varmis. Daha cook zaman ihtiyaci olmali beyefendinin bence yeni birini hayatina almak icin. Ama erkek milleti tabi ne amacla yaklastigina cok dikkat et. Uzulme sonra.

Üzülmem zaten bu saatten sonra canım

Bildirimler 2ye kadar yapılmalı canım biraz daha takıma adapte olalım şu sıra takımdan iyice uzaklaştığını seziyorum
Cok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.
O simiti yakar mı 500 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…