- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.401
Şaka maka 11kilo vermişinCanim cok guzel dusunceler.
Hepimizin hayat telasesi ayri ama ben en büyük motivasyonu diyet ya da sağlıklı yasam ne dersek diyelim bunu hayatımın birinci planina almakta buldum.onceden de kilo verme cabalarim oldu ama 4. 5. Planda kaliyordu diyet.
En büyük zaafimiz duygusal bosluklara dusunce yemekte ariyoruz çözümü.Hayat inisli cikisli boyle olmasi asla bizim diyetimize ya da sporumuza mani olmamali cunku en büyük yatirimimiz kendimiz.
Motivasyon arttiracak resimler sozler vs. de paylasabiliriz ideal kilomuzdaki halimizi hayal edip o zaman nasil olacagimizi konuşabiliriz.
Mesela ben yillardir bacak bacak üstüne atamiyorum en basiti ki cok sevdigim bir oturustu eskiden bunlari da paylasalim motivasyon olmadiktan sonra diyeti sürdürmek cok zor bence
Menü yanlış yerdeSabah 9.00
Yulaf lapası
Üzerine yarım muz
1 çk fıstık ezmesi
1 parça bitter
Öğlen 14.00
3 adet dana nugget
Yarım kase köz patlıcan salatası
Akşam 19.15
3-4 parça göğüs
Yarımdan az kepekli lavaş
3 sarma
Yarım bardak ayran
Spor yok
3 litre su
AnamMenü yanlış yerde
Zoppa nirde
Cok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.Handandandan
@zumazuma
MmerVveeEee
@ATTRAENTE
@Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
@strontium
@Tekrar dene
@VisneReceliii
yazarhanim35
C chnnmkiz
@Edibe12
@ekim2009
@mefkurem
@Ucmelekannesi
@Pnrrr-20
@Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım
benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin
spor için bi tablo yapılsın
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın
takım içi eslesmelerde rekabet olsun
sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola
Menünü paylaş ceza işi bendeCok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.
Totomdan baska biyerimi hissetmiyorum zavallinin ustindeyim aksama kadar. Basim cok agiriyo stresten nefes alamiyorum. Colugunuza cocugunuza mukayyet olun aman diyim muhasebeci olmasinlar. Ama ev kisa zamanda atliycam o ipleri.Menünü paylaş ceza işi bende
500ip atla ama sen
Birlikte detokslar yapabiliriz hafta sonlari kabaktir ayrandir vs.Çok haklısın niranin motivasyonunu ve takımın motivasyonunu yüksek tutmak için neler yapalım herkes öneride bulunsun ne dersiniz kızlar
Memnun oldum bende canim Bende Elif 35 yas.Bu arada yeni gelenler olmus aramıza ben kısaca kendimi tanıtayım
Adım Merve yasım 30 iki kızım var 103.2 ile basladım izine ayrıldığımda 70 kusurdum 3 hafta once tartıldıgımda 71. 7 idim suan kacım bilmiyorum biraz kilo aldım gibi hissediyorum suan sehır dısındayim dondugumde inşallah listeye girmeyi istiyorum
En büyük rakibimiz kendimizHer hafta birinci bilemedin ikinci olunuyor daha nasıl motive olsun takım maşallah deyin totonuzu çimdirin
Çok sagliksiz bir menü olmuş acsin şuan günü çok erken kapatmissin31 Ağustos Menüm
07.30:1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
14.00: 1 çay bardağı bulgur ile kısır yaptım bol yeşillikli onu yedim
1 mini dondurma
2 lt su
Bolca çay
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun sporda yap mutlaka artikSabah 9.00
Yulaf lapası
Üzerine yarım muz
1 çk fıstık ezmesi
1 parça bitter
Öğlen 14.00
3 adet dana nugget
Yarım kase köz patlıcan salatası
Akşam 19.15
3-4 parça göğüs
Yarımdan az kepekli lavaş
3 sarma
Yarım bardak ayran
Spor yok
3 litre su
Olmamış gerçektenAncak eve gidiyorum menumu yazayimda evde elimden bi kaza cikmasin.
31 agustos
10.00 bir avuc taze findik
12.30 bir kase kuru fasulye yarim kase yayla c. Bir kase yogurt
18.30
Bir simit ayran
Bu akşam o ip atlanacakTotomdan baska biyerimi hissetmiyorum zavallinin ustindeyim aksama kadar. Basim cok agiriyo stresten nefes alamiyorum. Colugunuza cocugunuza mukayyet olun aman diyim muhasebeci olmasinlar. Ama ev kisa zamanda atliycam o ipleri.
Noo baya baya tokumÇok sagliksiz bir menü olmuş acsin şuan günü çok erken kapatmissin
Afiyet olsun sporda yap mutlaka artik
Olmamış gerçekten
Bu akşam o ip atlanacak
Teşekkürler canım bu aralar ameliyatlı olduğum bacağımda bir ağrı var geçerse yapacağımÇok sagliksiz bir menü olmuş acsin şuan günü çok erken kapatmissin
Afiyet olsun sporda yap mutlaka artik
Olmamış gerçekten
Bu akşam o ip atlanacak
Olmaz hayatim o is. Buyuk sorumluluk. Profiline bakmadi cokta buyutulecek bisey degil. İnsanoglu merakli. Ara ara bende aklima birileri gelir bakarim ama sadece meraktan. Bosanmis filan bosluga dusmus eskileri bi gozden gecireyim demistir. Yani ask yoksa maceraya gerek yok derim ben. Belkide barisir esiyle cocuklar varmis. Daha cook zaman ihtiyaci olmali beyefendinin bence yeni birini hayatina almak icin. Ama erkek milleti tabi ne amacla yaklastigina cok dikkat et. Uzulme sonra.Eşinin ailesi ile olan anlaşmazlık sonucu ayrılmış 2 çocuğu var küçük daha ikisi de. Ben hiç evlenmedin doğal olarak çocuğum da yok
Üzülmem zaten bu saatten sonra canımOlmaz hayatim o is. Buyuk sorumluluk. Profiline bakmadi cokta buyutulecek bisey degil. İnsanoglu merakli. Ara ara bende aklima birileri gelir bakarim ama sadece meraktan. Bosanmis filan bosluga dusmus eskileri bi gozden gecireyim demistir. Yani ask yoksa maceraya gerek yok derim ben. Belkide barisir esiyle cocuklar varmis. Daha cook zaman ihtiyaci olmali beyefendinin bence yeni birini hayatina almak icin. Ama erkek milleti tabi ne amacla yaklastigina cok dikkat et. Uzulme sonra.
Bildirimler 2ye kadar yapılmalı canım biraz daha takıma adapte olalım şu sıra takımdan iyice uzaklaştığını seziyorumAşırı aşırı yoğun günün ardından merhabaaa
Gün boyu velilerle tek tek konuş ,tek tek süreçle ilgili bilgi ver neler yapılacak neler olacak birr sürü şey. Bir de yeni bir sınıf yeni ogrenciler yeni veliler, kimse birbirini tanımıyor hadi hayırlısı hakkımızda..
Kilo Bildirimi unuttum şimdi yazayım,sabah tartıldım ama okula gidince dünyayı unuttum tabi
Geçen cuma:74,2
Bugün:74,0
O simiti yakar mı 500 ipCok iyi fikir arkadasim. Ben varim. İsyerinde baska bisey bulamadim Simit yedim yazin bana 500 ip ceza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?