- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.421
Aynen canim cok şükür gitti biraz ama daha hafifledigimi hissetmiyorum maalesefŞaka maka 11kilo vermişin
KesinlikleAynen canim cok şükür gitti biraz ama daha hafifledigimi hissetmiyorum maalesef
daha bi 40 kilom var ama 10u veren 40i da verir degil mi
Aklıma daha orijinal bir fikir geldi
Sana bir görev vereyim...
Menüleri yorumlamayanları etiketleyip uyarma görevi
Ne yaptın canımneeben köşede takılıyordum beni bu işlere bulaştırma sonra ben
Gecmis olsun canim30 Ağustos 2020
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates salatalık
14.00
1 tost
Salatalık söğüş
18.00
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kıymalı menemen
20.00
5 kaşık kinoa
3 yk yoğurt
*Sanki midem boş kaldıkça daha çok ağrıyor gibi geldi ve sık sık yedim. Yanlış yaptım galiba. Ağrı valla aklımı başımdan aldı.
Su 1 lt ( içemedim mide ağrısı yüzünden)
Spor 30 dk hafif tempo yürüyüş
Afiyet olsun canım acikmadiysan iyi31 Ağustos Menüm
07.30:1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
14.00: 1 çay bardağı bulgur ile kısır yaptım bol yeşillikli onu yedim
1 mini dondurma
2 lt su
Bolca çay
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun canim nacizane tavsiyem meyveyi bir porsiyon ve tek cesit yersen daha hizli kilo vereceğini düşünüyorum.31ağustos menüm
08:30
Cokelikli yumurta,2 kıl biber 2ceri domates 1dilim peynir 1dilim tm buğday ekmeği
10:30 yeşil çay
12:00 bi kase yoğurdun icine bi küçük şeftali doğradım
15:00 5catal karpuz
18:00 bi kase lahana kavurması acılı bi kase ev yapımı yogurt
20:30 sade kahve
22:00 gibi yeşil çay
Şu 3lt
Spor 30dk yürüyüş
15dk leslie
Afiyet olsun canim sabah muz fistik ezmesi bitter çok olmuş ama oglen ve aksam toparlamissinSabah 9.00
Yulaf lapası
Üzerine yarım muz
1 çk fıstık ezmesi
1 parça bitter
Öğlen 14.00
3 adet dana nugget
Yarım kase köz patlıcan salatası
Akşam 19.15
3-4 parça göğüs
Yarımdan az kepekli lavaş
3 sarma
Yarım bardak ayran
Spor yok
3 litre su
Aksam menün oglen olsaymis dhaa lyl olurmus canim afiyet olsunAncak eve gidiyorum menumu yazayimda evde elimden bi kaza cikmasin.
31 agustos
10.00 bir avuc taze findik
12.30 bir kase kuru fasulye yarim kase yayla c. Bir kase yogurt
18.30
Bir simit ayran
Aman canim baska bisey yeme sabah guzel bir kahvalti yaparsin onu düşün31 ağustos
10.00
1 kase aşure
1 dilim ekmek üzeri ezme
14.00
3 dilim ekmek
1 yumurta
3 köfte
Domates salatalık
su henüz 1lt arttırmaya çalışıcam
Spor bebeme bağlı. Uyursa inş yapıcam
3gündür kaçamak yapıyorum. Çiğ köfteler aşureler Günü erken kapatmaya çalışıcam. Umarım başka bir şey yemem çok açım
Dün Gece de eşimle tartıştık uyumadan 4 5 kaşık Nutella yedim
Kızıma karpuz doğradım dayanamadim gene yarın tek çeşit yogurtla yiyeceğimGecmis olsun canimaslinda menun guzel bence belki aksam araligi yakin olmus yemekle yogurt ondandir
Afiyet olsun canım acikmadiysan iyi
Afiyet olsun canim nacizane tavsiyem meyveyi bir porsiyon ve tek cesit yersen daha hizli kilo vereceğini düşünüyorum.
Afiyet olsun canim sabah muz fistik ezmesi bitter çok olmuş ama oglen ve aksam toparlamissin
Bir de yazarken menünü her satir arasina bosluk birakmasan canim okumasi zor oluyor uzun olunca
Aksam menün oglen olsaymis dhaa lyl olurmus canim afiyet olsun
Aman canim baska bisey yeme sabah guzel bir kahvalti yaparsin onu düşün ☺
Arada okuyomda, cabuk olsun diye begeni yapmiyom cnm
Aynen. Ay strese girdiğim an yemek istemek sinir bozucu. Bunu bırakmam lazım acilen. Ama kavga edip bağırıp çağırabilen biri olmadığımdan böyle saçma yollara sapıyorum sanırımAman canim baska bisey yeme sabah guzel bir kahvalti yaparsin onu düşün ☺
Tembellikten ziyade zamansızlık aslında. Annemlerdeyken hergün spor yapıyordum. Eve döndüm spor bitti. 1 de eve geldim. Süt iznim var erken çıktım. Kızım 1 den beri tepemde. Nefes alacak vakit bulamadımArada okuyomda, cabuk olsun diye begeni yapmiyom cnm
Önerilerin güzel
1 kişi gorevlendirilip, kilo verme basari hikayelerini paylasabilir
Zaman zaman takim ici yarislar eslesmeler yapiliyor
Bunuda birisi takip edip, cuma kazananlari acikliyabilir
Malesef bizim takim genelde sporda hep tembeldi öyle de devam ediyor gibi :))
Ahh zuhal abla bide gönüllü bulsakArada okuyomda, cabuk olsun diye begeni yapmiyom cnm
Önerilerin güzel
1 kişi gorevlendirilip, kilo verme basari hikayelerini paylasabilir
Zaman zaman takim ici yarislar eslesmeler yapiliyor
Bunuda birisi takip edip, cuma kazananlari acikliyabilir
Malesef bizim takim genelde sporda hep tembeldi öyle de devam ediyor gibi :))
kuzumm cok cok gecmis olsun Allah korumuş cocuklarisaol canım benim.
Agrılarımın icabına bakıcam ınsallah
Haklısın abla ben hıc boyle degıldım ne oldu bilmiyorum. Geceleri uyanıp saatlerce oturuyorum uykuya dalamıyorum sanırım degerlerım de dusmw var onların etkisi. Tek bı noktada olan agrım tum bacağa dagılıyor daha oncede boyle olmustu Dr a gıtmıstım tanı aynı maalesef. Kendimi toparlamam lazım kurumun sınavı var onu kafama cok takıyorum
Buyuk kızım koltuğun uzerıne sandalyesini cıkarmıs onunla koltuk ustunde oynarken yere yuz ustu dustu ve dustugu yerde oyuncak kutusu vardı paramçarca oldu cocugumu yerden alamadım bı sure koltuk altı ve gogus kısmında sıyırıklarla atlattık ama esim ve ben gunlerce kendimize gelemedik
Kucuk kızımda bardagı elınden dusurmesıyle avuclaması bir oldu o kadar derin kesilmişkı kanama durmadı dıkıs atıldı maalesefnice seyler yasıyoruz evde
Dısarı cıkaramıyorum abla acayip kalabalık. Tenha yerler ıcın esımı bekliyoruz oda cok yogun gec geliyor eve. Aksam belli saat sonra cıkarıyoruz dısarı ama yetmiyor onlara gunduz aynı yaramazlık ve sıkıldım nidaları
Ne çektin şu makineden nirancimHenüz 2 yılı dolmayan Arçelik çamaşır makinamın 3. bozuluşu...
Birinde motor, birinde anakart değişti.
Bugün de içinde ne yandı bilmiyorum ama saatler geçmesine rağmen evde hala yanık kokusu var.
Allah'tan kızların dikkati ile hemen şalteri indirdim, farketmesek ev yanardı herhalde
niye soymakla ugrasiyosunki cnmsabah beri domatesle uğraşıyorum 5 kavanoz menemen 3.5 kavanoz domates çıktı yıka soy doğra uğraş bu kadarcık çıksıniki dk dinlenip akşam yemeğine girişicem
bu kadar ne yoğunluğun oluyor tatlişimSükür iyim siz nasilsiniz
Yogunluk yorgunluk hersey karisti, kendime vakit ayiramadan pert oluyorum.
Az Sonra bi kac evrak islerini halledecem ins Önemli seyler bitecek simdilik
cok gecmis olsun tatlimYaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Kötü bi gece geçirmişsin cok gecmis olsun cnmSelam kızlar, mide ağrısı ile kıvranarak geçti günüm. Dün nane limon içmiştim o dokundu galiba. Kendime ve size sağlıklı günler diliyorum. Ağrı el verirse uyumaya çalışacağım. Hepinize Allah rahatlık versin
Benim kızımda aynı 4.5 yasında olmasina ragmen yapışık ikiz gibiyizTembellikten ziyade zamansızlık aslında. Annemlerdeyken hergün spor yapıyordum. Eve döndüm spor bitti. 1 de eve geldim. Süt iznim var erken çıktım. Kızım 1 den beri tepemde. Nefes alacak vakit bulamadımOkul başlayınca ayrılık kaygısı mı başladı bilmiyorum iyice üstüme düştü
Handandandan
@zumazuma
@MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
@strontium
@Tekrar dene
VisneReceliii
@sabahvesen
@chnnmkiz
@Edibe12
@ekim2009
Mefkurem
@Ucmelekannesi
Pnrrr-12
@Poni Bon
U UcanSupurge
Kızlar hayırlı akşamlar
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım
benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin
spor için bi tablo yapılsın
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın
takım içi eslesmelerde rekabet olsun
sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola
İçindeki tüm kablolar değişecekmiş, en erken Cuma dediler.Ne çektin şu makineden nirancim
Ne kadar surermiski yapilmasi
Sağol canım, bugün daha iyi şükürler olsuncok gecmis olsun tatlim
İnşallah ilerlemeden cabuk atlatir
Sen yine reçel yemişsin.Düşünce çok güzel, ne güzel kalpli insansın senancak motivasyon değişik bir durum, neden kaçıyor bilmiyorum
Günlerdir yürüyüş yapmadım
Yeşil çay içmedim
Estek köstek hiç olmazsa menülerimi doğru dürüst devam ettireyim derken akşam yemeğinden sonra bir küçük kase incir reçeli yedim, sanırım 7-8 tane küçük incir vardı içinde, kendimden nefret geliyor bazen sonra kendi kendine geçiyor neden oluyor nasıl oluyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?