Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2683462

günaydın arkadaşlar bir başarı hikayesi paylaşmak istedim.
68 kiloyu tek seferde vermedim, 68 seferde 1 kilo verdim demiş. Çok hoşuma gitti
Yani doğrusu bu. Sonuçta bu kiloları bir günde almadık. Bir günde gitmesini beklemek sadece hayal olur. Geri gitmedikçe sıkıntı yok. Başarıcaz inş

kıyamam kuzumm yaaa aşırı yorgunluk ve koşturma yetişemem korkusu oluşturmuş bence sen kendini kasıyorsun işi çocukları evi yemeği her şeyi yapmaya çalış dur . sinirlerin bozulur tabi karbonhidratı tatlıyı kökten kesip gözle görülür kilonda azalma olmazsa insanın moralide uçurumdan atlar, siniri de keçilere karışır
bence senin bu kadar oluyor diyip bir rahatlamaya ihtiyacın var olduğu kadarını yaparım mükemmel olmak zorunda değilim demeye ihtiyacın var gülüm hayat sen kassan da koştursan da rahat davranıp yapabildiğini yapıp gerisini bıraksan da geçiyor , her gün karın da doyuyor çocuklarda büyüyor

soymadan imparator soyundan gelip midesi kabuk görmemiş paşam kıymetlim koca kişisi yemiyor totmesiiiii:))
dediğin gibi denedim bir kere ,(domates incecik kabukluydu)bir daha böyle yapma emri geldi hemen :)

neye inanırsan o sun :)
inanarak söylediğin her şey mutlaka hayata geçer evren yasaları da hücre biyolojisi de aynını diyor(DNA lar değişebiliyor)

Kolay gelsin abla

Hem yedin Hem utaniyorsun He

En güzeli canim neyin Nerden gelecegi Belli degil artik

Her hafta rakiplerle yarışalım cuma günü kazananı alkışlayalım övelim kaybedeni dövelim

İyiyim canım
Bugün sabah erkenden çıkıp annemlere geldim, çocukların ısrarına dayanamadım.

Motivasyon için yeni fikirler bekliyorum, son noktayı koyacağım

Her hafta rakiplerle yarışalım cuma günü kazananı alkışlayalım övelim kaybedeni dövelim
Kronolji ile zaten herkesi birbirine rakip yapmış oluyoruz, üsttekinin rakibi alttaki...

Sadece menü yazmaya ve sabah günaydına gelenlerle rekabet yapılmıyor maalesef.

Takıma gelen herkes motive olmak derdinde, motive etmeye çalışan 3-5 kişi...

Tek taraflı verme ile de bu iş yürümüyor maalesef

Ya herkes elini taşın altına koyup diğerlerini de motive edecek ve takımda görev alacak...

Yada gelemeyen, burada diğerlerini motive etmek için çaba sarf etmeyenler gidecek....

Evi topladım çamaşirlar asılacak
Kıl biber turşusu yapacağım ilk defa inş güzel olur
Nettende bakayim püf noktalarina
Kolay gelsin canım. Ben daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor şimdi yeşil çay içiyorum ev almış başını gidiyor çok dağınık.ben de keyif yapıyorum

soymadan imparator soyundan gelip midesi kabuk görmemiş paşam kıymetlim koca kişisi yemiyor totmesiiiii:))
dediğin gibi denedim bir kere ,(domates incecik kabukluydu)bir daha böyle yapma emri geldi hemen :)
Canım benimkide huylanır kabuklu domatese
Kıyma makinasından geçirince hiç belli olmuyor
Söylemeden birkaç kavanoz da öyle yap bence,
farketmeyeceğine eminim.
Enerjini domates soyarak doğrayarak tüketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…