- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.481
Yani doğrusu bu. Sonuçta bu kiloları bir günde almadık. Bir günde gitmesini beklemek sadece hayal olur. Geri gitmedikçe sıkıntı yok. Başarıcaz inşEki Görüntüle 2683462
günaydın arkadaşlar bir başarı hikayesi paylaşmak istedim.
68 kiloyu tek seferde vermedim, 68 seferde 1 kilo verdim demiş. Çok hoşuma gitti
kıyamam kuzumm yaaa aşırı yorgunluk ve koşturma yetişemem korkusu oluşturmuş bence sen kendini kasıyorsun işi çocukları evi yemeği her şeyi yapmaya çalış dur . sinirlerin bozulur tabi karbonhidratı tatlıyı kökten kesip gözle görülür kilonda azalma olmazsa insanın moralide uçurumdan atlar, siniri de keçilere karışırCok calistiriyolar beni ekim abla. Bu aksam yine mesaideyim evde kosturmaca cocuklarin dersleri basladi mutluyum ama yorgunum. Yok gitmiyo kilolar ne istir anlamadim. Acim ya 3 hafta oldu gecenki 1 kase asureden baska tatli yemedim ekmek yok hamur isi yok noluyo anlamiyorum sinirlerimbozuldu.
İnşaallah iyi sonuçlar alırız canımaynen canım motivasyon için bakıyorum ben müsait oldugumda arada
soymadan imparator soyundan gelip midesi kabuk görmemiş paşam kıymetlim koca kişisi yemiyor totmesiiiii:))kuzumm cok cok gecmis olsun Allah korumuş cocuklari
Onlarda ne yapsin, sikiliyolar
Insan kötü hissediyorum dedikce dahada kötü oluyor
Sabah kalkinca biraz kendine ceki düzen ver, hareketli bi müzik ac, modun yukselsin
Ben seni hep bu emojiyle bağdastiriyorum
Ne çektin şu makineden nirancim
Ne kadar surermiski yapilmasi
niye soymakla ugrasiyosunki cnm
Dograyip bizzt yapınca da gayet güzel oluyor
bu kadar ne yoğunluğun oluyor tatlişim
cok gecmis olsun tatlim
İnşallah ilerlemeden cabuk atlatir
Kötü bi gece geçirmişsin cok gecmis olsun cnm
Bugün tek haşlanmış patates yiyip mideni dinlendirseydin
neye inanırsan o sun :)Bunu söylerken inanarak söylemek mi lazım insnmadim bir şeyi soylemek bile etkili olurmu
Masterchef izliyorum şuan o tarz yarış yapabiliriz mesala
Kırmızı takım mavi takım olsun takımların kaptanı olsun takımından sorumlu olan kaptan takımını motive etsin kaçamak yapana kafa göz girşsinKazanan takım içinde bir ödül düşünebiliriz yada menuye yorum yapmaktan felan muaf olabilir gibi gibi
Kolay gelsin ablasabah erkenden üst katın gürültüsü sonrada dışarıda çim biçme makinelerinin sesi derken hortlayan ben aşure yapmakla uğraşıyorum şu anoğluşum uyansın bakkaldan ekmek manavdan elma alıp gelirse öğleye yetişebilir :)))
Hem yedin Hem utaniyorsun HeYa gözüm döndü birdenbir de incir reçeli benim için tatlıdır yani reçel niyetine sofraya koymam tatlı olarak yerim hep, yapmıyorum o yüzden, Pazar günü bir arkadaşım verdi bir kavanoz, çıldırdım ama çok utanıyorum
En güzeli canim neyin Nerden gelecegi Belli degil artikGünaydın 9.takimin bu haftada 1. Olucak kizlari☺
Bugün komşular bahçede piknik yapalım dediler shem diyetim bozulmasın hemde bu korona günlerinde ne gerek var diye düşünerek gitmek istemiyorum
Uygun bir dille anlaticam artık
Her hafta rakiplerle yarışalım cuma günü kazananı alkışlayalım övelim kaybedeni dövelimHandandandan
@zumazuma
@MmerVveeEee
@ATTRAENTE
@Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
@strontium
@Tekrar dene
@VisneReceliii
@sabahvesen
@chnnmkiz
@Edibe12
ekim2009
@mefkurem
@Ucmelekannesi
@Pnrrr-20
@Poni Bon
@zsaracoglu
Kızlar hayırlı akşamlar
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım
benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin
spor için bi tablo yapılsın
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın
takım içi eslesmelerde rekabet olsun
sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola
İyiyim canımHandandandan kaptanım nasılsın? dün motivasyonla ilgili, senin de motivasyonunu yükseltmek amacıyla mesajlar öneriler yazdık Pembe Lotus sağolsun etiket yaptı bizler de yorum yazdık hiçbirine cevap vermedin. Sorun yok inşallah
Iyi yapmışsın canım sanada iyi gelir ❤İyiyim canım
Bugün sabah erkenden çıkıp annemlere geldim, çocukların ısrarına dayanamadım.
Motivasyon için yeni fikirler bekliyorum, son noktayı koyacağım
Kronolji ile zaten herkesi birbirine rakip yapmış oluyoruz, üsttekinin rakibi alttaki...Her hafta rakiplerle yarışalım cuma günü kazananı alkışlayalım övelim kaybedeni dövelim
Kolay gelsin canım. Ben daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor şimdi yeşil çay içiyorum ev almış başını gidiyor çok dağınık.ben de keyif yapıyorumEvi topladım çamaşirlar asılacak
Kıl biber turşusu yapacağım ilk defa inş güzel olur
Nettende bakayim püf noktalarina
Canım benimkide huylanır kabuklu domatesesoymadan imparator soyundan gelip midesi kabuk görmemiş paşam kıymetlim koca kişisi yemiyor totmesiiiii:))
dediğin gibi denedim bir kere ,(domates incecik kabukluydu)bir daha böyle yapma emri geldi hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?