Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen yine reçel yemişsin.
Az önce bulaşıkları yerleştirdikten sonra kurumuş ekmeği kemirdim

Ya gözüm döndü birden bir de incir reçeli benim için tatlıdır yani reçel niyetine sofraya koymam tatlı olarak yerim hep, yapmıyorum o yüzden, Pazar günü bir arkadaşım verdi bir kavanoz, çıldırdımama çok utanıyorum

Helede Cevizli olursa Bana Aydın'dan incir geldi 1 kilosundan reçel yaptım Rabbim ne güzel nimetler vermiş çok çok yasarizda doya doya sağlıkla yiyelim inşallah

yok canim.ben hepten uctum.
Niyeti saglam etmemisim bu sefer
Yok canım homeoffıce evden çalışıcam
iyi bari canim. Daha rahat olursun
Ara öğün yaptım bi kase yogurt bi seftaliyle sizler napiyorsunuz bakıyım
kv vardi bende yemekten sonra esim birakti geldi evine. Yarin hastahaneye gidecekmia kv kalmadi daha fazla.
Butun gun evde ye yika kaldir tekrar ye yaptik kv hizmet babinda
Arada kizlarla ders calistik,canli dera yaptik falan ancak simdi girip yazabiliyorum tum ev ahalisi uyudu cunki
gecer gider ins canim.
Balgam cok sikintili bisey cocuklar hic rahat edemiyor.

Verecem verecem diyerek alıyorum

80.0 gördüğüm kaptanlığı bırakıp gidecem
canim yapma yaa.
Verirken binbir emekle ne acliklarla veriyoruz.
En azindan sabit kalmaya calis sonra ekside gelir zaten
Herkese merhaba kızlar
merhaba canim hosgeldin.
Hersey yolundami nasilsin
hemen yapilir gelir ins canim.
Cumaya demissin ama cuma olmadan gelir ins.
Yikayip halletmissin bile bundan sonra az camasir kirletin makine gelene kadar(imkansiz)
birebir eslesme ve rakibini.surekli takibe almak motive ediyor aslinda.

Spor konusu kanayan yaramaiz.malesef ne yaptiysak motive olamadik o konuda ne yapilabilir bilmiyorum.

Bende uyuyayim herkese iyi geceler ❤
iyi geceler canim
Saat olmuş bilmem kaç ben hala fotokopi ile uğraşıyorum
Eki Görüntüle 2683408
Kolay gelsin canim

Ne yaptın canım
Listede olup menü yorumlamayan arkadaşları not almaya başladın mı
Ben onu şakalaşıyoruz diye düşündüm Öyleyse sen onu başka birine ver bence çünkü suan ben öyle okadar zaman ayıramıyorum.
Çocuklar ufak malesf zaman bulunca gelebiliyorum. Benim bebek var yürüyor ve hep tehlikeli işlerde sürekli takip ettiğim halde düşüp kalkması tırmanması bitmiyor diğeri de aynı
Acıkcası suan okadar yoğunlasamıyorum.
VisneReceliii
Nerdesin kiz sen
Bide rakip olcaz
Yazdım sonra hiç oturmadım ya yemekti o bu şu kızları yıkadık çanta falan hazırladım anneme geldik
şimdi zaman buldum yazıyorum.
inanılmaz başım ağrıyor vallahı yazıp yatıcam midem de bulanıyor.

İyi gidiyorum çünkü seni örnek alıyorum bu sefer zehracigim hep ileri daima ileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…