- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.521
Canim onu da denedim maalesef es durumundan bile tayinde sıkıntı cikariyor kurum.Dava acanlar oldu.ama yaptiran 4 ayda da yaptiriyor tayinini. Ne diyim Allaha havale ediyorum bu ayrıştırmayi yapanlariSizde mazeret tayinleri neye göre yapılıyor canım.
Annenin sağlık problemlemi varsa ona yakın olmayı mazeret olarak gösterebilir misin
Allah razı olsun canimÇok mu uzaksınız canım inşallah kısa zamanda tayinin istediğin yere çıkar hayırlısı sabır lazım Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallahsaol canım benim.
Agrılarımın icabına bakıcam ınsallah
Haklısın abla ben hıc boyle degıldım ne oldu bilmiyorum. Geceleri uyanıp saatlerce oturuyorum uykuya dalamıyorum sanırım degerlerım de dusmw var onların etkisi. Tek bı noktada olan agrım tum bacağa dagılıyor daha oncede boyle olmustu Dr a gıtmıstım tanı aynı maalesef. Kendimi toparlamam lazım kurumun sınavı var onu kafama cok takıyorum
Buyuk kızım koltuğun uzerıne sandalyesini cıkarmıs onunla koltuk ustunde oynarken yere yuz ustu dustu ve dustugu yerde oyuncak kutusu vardı paramçarca oldu cocugumu yerden alamadım bı sure koltuk altı ve gogus kısmında sıyırıklarla atlattık ama esim ve ben gunlerce kendimize gelemedik
Kucuk kızımda bardagı elınden dusurmesıyle avuclaması bir oldu o kadar derin kesilmişkı kanama durmadı dıkıs atıldı maalesefnice seyler yasıyoruz evde
Dısarı cıkaramıyorum abla acayip kalabalık. Tenha yerler ıcın esımı bekliyoruz oda cok yogun gec geliyor eve. Aksam belli saat sonra cıkarıyoruz dısarı ama yetmiyor onlara gunduz aynı yaramazlık ve sıkıldım nidaları
Mantıkli cnm. Iyi yapmissinGünaydın 9.takimin bu haftada 1. Olucak kizlari☺
Bugün komşular bahçede piknik yapalım dediler shem diyetim bozulmasın hemde bu korona günlerinde ne gerek var diye düşünerek gitmek istemiyorum
Uygun bir dille anlaticam artık
Ay evet ya necabuk geliyor cuma
1 üstü hedefliyorum bu hafta sende durumlar ne
Woww cok iyiymis sözude tuttummEki Görüntüle 2683462
günaydın arkadaşlar bir başarı hikayesi paylaşmak istedim.
68 kiloyu tek seferde vermedim, 68 seferde 1 kilo verdim demiş. Çok hoşuma gitti
Insallah guzel sonuclar aliriz takimcaGünaydın ☺ evet korku var . Bu hafta otla besleniyorum. Güzel bir sonuç bekliyorum bakalım
Afiyet olsun simdiden ablaa bol bol yee bugun :)sabah erkenden üst katın gürültüsü sonrada dışarıda çim biçme makinelerinin sesi derken hortlayan ben aşure yapmakla uğraşıyorum şu anoğluşum uyansın bakkaldan ekmek manavdan elma alıp gelirse öğleye yetişebilir :)))
Hakkinda hayirlisi olsun canim :/Merhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim
Kızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım
Ceviz büyüklüğünde yuvarlak yaptım canımSade köfte ve cacık yiyceksen 4-5 kadar bence ama tabi boyutta önemli bazisi cok buyuk yapiyor oyle ise 3-4 olabillr
5diyorum ama benm fikrim tabi :) yanina salata da eklersen daha doyurucu olurCeviz büyüklüğünde yuvarlak yaptım canım
Şuan kızı uyutuyorum zaten onu emzirerk uyutmasam tel elime hiç alamiucamKızlarr isi gucu birakın 2 dk bi limonlu su birazda sade maden suyu yapın kendinize soguk soguk icin rahatlayın yudumlayinntokluk hissi versin inşallah, ben öyle yapiyorum şuanda ve cok iyi geldii
Tayinin çıkana kadar annen yanına gelemez mi pekiCanim onu da denedim maalesef es durumundan bile tayinde sıkıntı cikariyor kurum.Dava acanlar oldu.ama yaptiran 4 ayda da yaptiriyor tayinini. Ne diyim Allaha havale ediyorum bu ayrıştırmayi yapanlari
Bende 9.takım yarışmasına baslamadan önce her pazartesi diyete başlıyordumAynı ben
6 tane bol salata ile yenir bencwCeviz büyüklüğünde yuvarlak yaptım canım
hosbulduk sevincim kursağımda kaldı abla izinler yine askıya alınmış kovidden dolayi su an o kadar sinirli ve üzgünüm ki anlatamamsagolasin tatlim
Benimde eskiden cocuklar kucukken kurutma makinesi vardi, bozulunca geri almadim
Baya uzun süre calismasi gerekiyor :))
ne soylesende kocansiz yapamicagin ortada
Hem şu negatif sozleri bi birak cnm yaa
bu kiloda olsamda almadigima bende sevindim cnmçünkü hic dikkat etmedim
Bugunde oturma odasinin penceresini sildim, haliyi makineyle yikadim
Buzdolabini temizleyip, alisveris yerlestirdim
Yarin kalktigim gibi mutfaga girerim
Senin oglan aslinda sinava calismisti, hic calismadi degil cocuk
Kismet degilmis demekki
İnşallah seneye gönlüne göre tutturur cnm
eşin icin üzüldüm cnm
Insallah yeni bi kapi acilir
Hem cocuk kismetiyle gelir derler
cokmu sicaktida dokunduki cnm
hosgeldin zeynepcim
Ne guzel yakinda vuslat varmis
Cok şükür sevindim cnm
Bizimde gorumcemin kocasi gecen hafta tr den geldi
Bugun haber gelmis
Ucakta yaninda oturan kişide virus cikmis
Ay incir temelini bende çok severim çıtır çıtır
Bir kavanoz mu yedin bir kaşık yeseydin bari cumaya çıldırsaydın
6 tane bol salata ile yenir bencw
sağolun kızlar5diyorum ama benm fikrim tabi :) yanina salata da eklersen daha doyurucu olur
Ellerine sağlık canımDiyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Kızlar yukarıdaki maddeler ilk sayfa ilk mesajda yazılı olan takım kuralları...
- )
zumazuma - )
Yasamakguzel123 - ) @Furha63
- )
Lusi - ) @Elisa01
- )
denizbenimadim - )
strontium - ) @sabahvesen
- ) C chnnmkiz
- )
Pnrrr-12 - )
MmerVveeEee - )
Ucmelekannesi - )
Handandandan - )
VisneReceliii - )
Pembe Lotus - )
Fitt_anne - )
ATTRAENTE - )
Poni Bon - )
ekim2009 - )
Edibe12 - )
Namaria
Hepinizin bildiği gibi kurallara uymayan, takıma uğramayan üyelerimiz var.
Kuralları uygulamak ve uymayanları belirlemek üzere aramızdan bir kişiyi takıma yeteri kadar gelmeyenleri ve kurallara uymayanları belirlemek üzere görevlendirdim.
Mesajları okumayan, cevap yazmayan üyeleri takım kurallarına uymadığı içi diskalifiye edeceğiz.
Peki mesajları okuduğunuz nasıl belli olacak
Mesajların altında ki "BEĞEN" butonu "bu mesajı okudum" anlamı taşıyor bizim için, beğendiğimiz için tıklamıyoruz yani.
Herkesin kurallara uymasını diliyorum...
Not: Herkesi etiketledim, kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar...
Kızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım
Patates hiç yeme kofteler küçükmüş 6_7 yenebilir yanina acı biber közle domates sos yap doyurucu olur bide salata ohhh misCeviz büyüklüğünde yuvarlak yaptım canım
rahatsız dayım var canim bi annem ilgileniyo, arada geliyor ama uzun kalamıyor.Tayinin çıkana kadar annen yanına gelemez mi peki
En azından yanlızlıktan kurtulursun tayinin çıkana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?