Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sizde mazeret tayinleri neye göre yapılıyor canım.
Annenin sağlık problemlemi varsa ona yakın olmayı mazeret olarak gösterebilir misin
Canim onu da denedim maalesef es durumundan bile tayinde sıkıntı cikariyor kurum.Dava acanlar oldu.ama yaptiran 4 ayda da yaptiriyor tayinini. Ne diyim Allaha havale ediyorum bu ayrıştırmayi yapanlari

Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.

Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.

1. ) zumazuma
  2. ) Yasamakguzel123
  3. ) @Furha63
  4. ) Lusi
  5. ) @Elisa01
  6. ) denizbenimadim
  7. ) strontium
  8. ) @sabahvesen
  9. ) C chnnmkiz
  10. ) Pnrrr-12
  11. ) MmerVveeEee
  12. ) Ucmelekannesi
  13. ) Handandandan
  14. ) VisneReceliii
  15. ) Pembe Lotus
  16. ) Fitt_anne
  17. ) ATTRAENTE
  18. ) Poni Bon
  19. ) ekim2009
  20. ) Edibe12
  21. ) Namaria
Kızlar yukarıdaki maddeler ilk sayfa ilk mesajda yazılı olan takım kuralları...

Hepinizin bildiği gibi kurallara uymayan, takıma uğramayan üyelerimiz var.

Kuralları uygulamak ve uymayanları belirlemek üzere aramızdan bir kişiyi takıma yeteri kadar gelmeyenleri ve kurallara uymayanları belirlemek üzere görevlendirdim.

Mesajları okumayan, cevap yazmayan üyeleri takım kurallarına uymadığı içi diskalifiye edeceğiz.

Peki mesajları okuduğunuz nasıl belli olacak

Mesajların altında ki "BEĞEN" butonu "bu mesajı okudum" anlamı taşıyor bizim için, beğendiğimiz için tıklamıyoruz yani.

Herkesin kurallara uymasını diliyorum...

Not: Herkesi etiketledim, kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah

Kızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım

Mantıkli cnm. Iyi yapmissin

Ay evet ya necabuk geliyor cuma
1 üstü hedefliyorum bu hafta sende durumlar ne

Hemde cook cabuk ya, benim hedefimde yuksek insallah
Eki Görüntüle 2683462

günaydın arkadaşlar bir başarı hikayesi paylaşmak istedim.
68 kiloyu tek seferde vermedim, 68 seferde 1 kilo verdim demiş. Çok hoşuma gitti
Woww cok iyiymis sözude tuttumm

Günaydın ☺ evet korku var . Bu hafta otla besleniyorum. Güzel bir sonuç bekliyorum bakalım
Insallah guzel sonuclar aliriz takimca

Afiyet olsun simdiden ablaa bol bol yee bugun :)

Hakkinda hayirlisi olsun canim :/

Sade köfte ve cacık yiyceksen 4-5 kadar bence ama tabi boyutta önemli bazisi cok buyuk yapiyor oyle ise 3-4 olabillr

Sade köfte ve cacık yiyceksen 4-5 kadar bence ama tabi boyutta önemli bazisi cok buyuk yapiyor oyle ise 3-4 olabillr
Ceviz büyüklüğünde yuvarlak yaptım canım

Kızlarr isi gucu birakın 2 dk bi limonlu su birazda sade maden suyu yapın kendinize soguk soguk icin rahatlayın yudumlayinn tokluk hissi versin inşallah, ben öyle yapiyorum şuanda ve cok iyi geldii
Şuan kızı uyutuyorum zaten onu emzirerk uyutmasam tel elime hiç alamiucam Uyutunca limonlu soda icebilirim hava pek sıcak bugun

Canim onu da denedim maalesef es durumundan bile tayinde sıkıntı cikariyor kurum.Dava acanlar oldu.ama yaptiran 4 ayda da yaptiriyor tayinini. Ne diyim Allaha havale ediyorum bu ayrıştırmayi yapanlari
Tayinin çıkana kadar annen yanına gelemez mi peki

En azından yanlızlıktan kurtulursun tayinin çıkana kadar

hosbulduk sevincim kursağımda kaldı abla izinler yine askıya alınmış kovidden dolayi su an o kadar sinirli ve üzgünüm ki anlatamam millet tatil tatil gezsin korona çoğalsın biz de cefasını çekelim,

Ellerine sağlık canım
Takım kaptanı olarak elinden geleni yapiyorsun
Küçük çocuğun olduğu halde

Ceviz büyüklüğünde yuvarlak yaptım canım
Patates hiç yeme kofteler küçükmüş 6_7 yenebilir yanina acı biber közle domates sos yap doyurucu olur bide salata ohhh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…