Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arada motivasyonu düşenler için diyorum
Sabah günaydın bile yazmadan gec saatlerde menü paylasanlar var
Sohbete gelmeyenler varda var
o ben oluyorum sanırım :)
sabah evden 7:30 da çıkıyorum. 19:30 da evdeyim.
memlekettekilerle telefon trafiği. ev işleri.
akşam için kısacık vakit kalıyor kendime.
hele moral bozukluklarında ve yorgunluklarda hiç gelemiyorum
ama bunların dışında da kendi ihmalkarlığım da var tabi

sagol canim iyiyiz idare ediyoriz.
Allah kolaylik guc kuvvet versin canim.
Su ara ugramiyorsun eskisi gibi
ugrayamiyorum canim bugun Hic oturmadim daha yeni oturdum
Allah kolaylik versin hem evrak isleri hem cocuklar zor oluyodur eminim, heleki almanyanin evrak isleri bitmez incignin cincigne kadar soruyorlar
Iyiyimcok sukurr giderdimm bana seneye kadar yeter bu :)
steuererklärung icin bile Gec kaldim düsün sagolsun Muhasebeci hatirlatti tabi vakit bulamayinca mektupta geldi finanzamttan Hemen hallettik sükür
valla abla Hic bi isim yokmus gibi bide kendime eziyet ettim, fasulyelerle Birde asure yaptim neyseki gömdüm
Nazlı nerelerdesn canm yedinde bol bol utandın gelemedin mi korkma sen yiyip yiyip kilo almayacak seviyeye geldin :)
yok canim Ben yerim utanmam yiyorum Ama Cidden
bu kadar ne yoğunluğun oluyor tatlişim
Abla bu ara baya evrak isi oldu o ayri, cocuk Kindergarten basladi o ayri, ne hikmetse Hic oturamiyorum Sürekli araya biseyler giriyor. Hic yaramadi bu zamanlar bana. Iki kizcem kindergartenda oluyor Benim isim bitmiyor

t
Tekrardan cok gecmis olsn cnm

ooo hadi bakalim kimin taktik yada beden daha iyi iş yapacak bakalımmm

Bana da bir el at ayol

Sabah aç karnına 78.0 geldim

Haftada 2 kg alarak gidiyorum

Niranimm toplamda 10 kg olmus yanlis hatirlamiyorsam 68 gormustun. Bence bi dur de artık cunki sonu yok

Insallah canim

Cocuk yokken takim ici spor listesi bendeydi cokta motiveydm. O ara kendimde yapardm nerdeyse hergun, ama cocukla gercktn cok zor gun icinse totomu hic koyamiyorm bazn durmadan pesindeym hareketli ve sıkılgan bir cocuk hicbirseye odaklanamiyor oturamiyor ki bu ara uyumak bile istemiyor beni cok zorluyor ama motive edici seyler olursa katilirm tabiki elimden geldignce sadece benm tesvik edici olmam şuan biraz zor

Ne yedim dedin
Birden aklıma geldi dün gece yarisi peynir yedigim rüya degilmis
Afiyet olsun canım gayet güzel menun şu sporda var
Afiyet olsun öğlen ekmekler çok olmus
Aksamki lavaş boyutu ne kadardiki
31 ağustos pazartesi

12:30

bir kase yayla çorbası
iki kepçe türlü
1 yk börülce
3 yk yoğurt

19:30
iki avuç sarı üzüm
1 bardak kefir
Afiyet olsun cok hafif olmuş
Reçel olmasaymis ne güzel olurmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif bi menü olmuş

Bildirimler 2ye kadar yapılmalı canım biraz daha takıma adapte olalım şu sıra takımdan iyice uzaklaştığını seziyorum

O simiti yakar mı 500 ip
Bilmem yakmazmi bence yakmali cok acikmistim yemekhane kapali oluyor o simiti yemeseydim evde saat 9 da yenen aksam yemegine yumulurdum. Ki bir makarna yapmisim feslegenli domatesli off ne yediler gormeniz lazim. Ben yedimmi peki yemedim. Afferin diyin bana.

Bilemedim bi daha yime
15dk leslie baciyi yapsaydin bunu ilkkez yaptım bayaga tempolu iyi geldi
Genelde uzun olan 45dk leslie yaparım yapinca
Senin cocuk yokmu canim benimkiler essek kadar oldular ama free takilamiyorum hala. İs cikisi hava harikaydi cok guzel bi rusgar vardi ama hem yorgundum hemde surekli aradilar ne zaman geliyosun diye. Oglumla mekik kizimla oryantal yada roman oynayarak spor yapabiliyorum oyle yapayim yine diye dusundum. İp atlarken etrafimda dolanirlar kosu bandinda arkama atlamaya calisirlar hep bi panik hali. Bugun goremedimde dogru durust. Uyumaya gidiyoruz simdi. Sabah dersleri var.

Olmazmi 4.5 yasinda bi kızım var iyi uykular canım
Eki Görüntüle 2683397

Kizlar ben hep soluma yatiyordum .
Demekki yatis seklimiz bile etkiliyormus kizlar
Ben sabaha kadar sağ sol karişik yatarım
Yüzüstü hiç yatamam ama

hayalini gerçekçi yapıp cidden o korkuyu bir kez bile hissetsen yer bilinç altı saf çocuk gibidir hatta aptaldır gerçek mi hayal mi ayırt edemez :)
Bunu söylerken inanarak söylemek mi lazım insnmadim bir şeyi soylemek bile etkili olurmu
Masterchef izliyorum şuan o tarz yarış yapabiliriz mesala
Kırmızı takım mavi takım olsun takımların kaptanı olsun takımından sorumlu olan kaptan takımını motive etsin kaçamak yapana kafa göz girşsin Kazanan takım içinde bir ödül düşünebiliriz yada menuye yorum yapmaktan felan muaf olabilir gibi gibi

Süper fikir

Hatta haftanın birincisi 1.takim kaptanı ikincisi de 2. Takım kaptanı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…