Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2683462

günaydın arkadaşlar bir başarı hikayesi paylaşmak istedim.
68 kiloyu tek seferde vermedim, 68 seferde 1 kilo verdim demiş. Çok hoşuma gitti
Bakış açısı gayet güzel.
Tüme varım yöntemi her zaman işe yarar.
Biz de verecek 20-30 kilomuz var diye diye motivasyonumuzu düşünüyoruz

Merhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim

Evet onu biliyorumda benim rakibinin sesi çıkmıyor Lusi mıydı bende tek başına rakiblik yapamam demek istediğim kazanan kaybeden açıklansa daha çok motive olur herkes
Dövelimde espriydi kimse yanlış anlamasin
Bende elimden geldiği kadar aktif olmaya calisiyorum..

Herşeyde vardır bir hayır de, üzme kendini canım.
İnşallah hayırlısı ile seninde tayinin çıkar

Allah yardımcın olsun canım
Suan nerdesin ki bulunduğun yerden memnun değil misin

Mesajı senin mesajın üzerinden yazdım ama tek kişi için değil mesajım

Rekabet de tek taraflı olmuyor, rakibinden ses çıkmıyor işe sen onu rekabete davet edebilirsin.

Herşeyde vardır bir hayır de, üzme kendini canım.
İnşallah hayırlısı ile seninde tayinin çıkar
Allah razı olsun canim inşallah hayirlisi olsun tabi da haksizliga cok üzülüyorum kaç kisi gitti burdan tayinle bana gelince hep birseyler oluyor ben de insanim yani
Allah yardımcın olsun canım
Suan nerdesin ki bulunduğun yerden memnun değil misin
Allah razı olsun canim burda hicbir tanidigim yok tek basimayim annem de mersinde tek basina ona yakin olmak istiyorum.5 senem de doldu ama yapmıyorlar iste, adamı olan isini hallediyor.bize gelince iyi personel birakmak istemiyorum oluyor.

Mesajı senin mesajın üzerinden yazdım ama tek kişi için değil mesajım

Rekabet de tek taraflı olmuyor, rakibinden ses çıkmıyor işe sen onu rekabete davet edebilirsin.
Tmm canım haklisin sen elinden geleni yapıyorsun rakibemi çağırıyim bakalım ne yapıyor

Sizde mazeret tayinleri neye göre yapılıyor canım.
Annenin sağlık problemlemi varsa ona yakın olmayı mazeret olarak gösterebilir misin

Çok mu uzaksınız canım inşallah kısa zamanda tayinin istediğin yere çıkar hayırlısı sabır lazım Allah kolaylık versin

Ay incir temelini bende çok severim çıtır çıtır
Bir kavanoz mu yedin bir kaşık yeseydin bari cumaya çıldırsaydın

Rakip miyiz etiket görmedim haberim yoktu şimdi oldu
Pasta yok pasta bitti pasta
Hepsini yidin mi
Evet rakibiz uyan kız
Senden ses çıkmayınca bende yazamadım rakipmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…