- 8 Mart 2020
- 5.842
- 28.227
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.541
Allah razı olsun canımHakkinda hayirlisi olsun canim :/
Afiyet olsun çok fazla kaçırmamışsın ozamankavanoz duruyor, içinden 7-8 tane minik incir yedim :))))
Tamam canım sağolEllerine sağlık canım
Takım kaptanı olarak elinden geleni yapiyorsun
Küçük çocuğun olduğu halde
Patates hiç yeme kofteler küçükmüş 6_7 yenebilir yanina acı biber közle domates sos yap doyurucu olur bide salata ohhh mis
Afiyet olsun canımBende kofteleri akşam elektrikli mangalda yapmaya karar verdim hafif olur biber çeşitleride kozlerim
Geçmiş olsun canım benimde dünden beri ayağımın üstüne basınca ağrı oluyor bugünde başım zonkluyordu resmen paresetol içtim biraz geçtiMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Geçmiş olsun canım, İnşallah aklımıza gelen hastalık değildirMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
geçmiş olsun canım bağışıklıgınızı yüksek tutun bu aralar bol sebze c vitamini falan. İnşallah geçerMerhabalar kizlar.
Oyle gibi canim hastaneye gitti yogunluktan muayene olamadan gelmis ozele gidecek biraz sonra. İstahsizlik ta var hayirlisi olsun bakalimGeçmiş olsun canım, İnşallah aklımıza gelen hastalık değildir
Sagol canim . ozellikle yesil biberde c vitamini yuksekmis bol bol yiyoruz. Meyvede cok severriz zaten ama hayirlisi bakalimgeçmiş olsun canım bağışıklıgınızı yüksek tutun bu aralar bol sebze c vitamini falan. İnşallah geçer
Kaptanım birinci mesaj ikinci mesaj gibi böyle herkes yazarsa kontrol eden arkadaşımızın sayması daha kolay olur günün sonunda 10 mesajı ve üstünü doldurdum iyi geceler dense daha iyi olur benim fikrim bu siz ne diyorsunuzDiyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Kızlar yukarıdaki maddeler ilk sayfa ilk mesajda yazılı olan takım kuralları...
- ) @zumazuma
- ) @Yasamakguzel123
- ) @Furha63
- ) @Lusi
- ) @Elisa01
- )
denizbenimadim - ) @strontium
- ) @sabahvesen
- ) @chnnmkiz
- ) @Pnrrr-20
- ) @MmerVveeEee
- )
Ucmelekannesi - )
Handandandan - ) @VisneReceliii
- )
Pembe Lotus - ) @Tekrar dene
- ) @ATTRAENTE
- ) @Poni Bon
- ) @ekim2009
- ) @Edibe12
- )
Namaria
Hepinizin bildiği gibi kurallara uymayan, takıma uğramayan üyelerimiz var.
Kuralları uygulamak ve uymayanları belirlemek üzere aramızdan bir kişiyi takıma yeteri kadar gelmeyenleri ve kurallara uymayanları belirlemek üzere görevlendirdim.
Mesajları okumayan, cevap yazmayan üyeleri takım kurallarına uymadığı içi diskalifiye edeceğiz.
Peki mesajları okuduğunuz nasıl belli olacak
Mesajların altında ki "BEĞEN" butonu "bu mesajı okudum" anlamı taşıyor bizim için, beğendiğimiz için tıklamıyoruz yani.
Herkesin kurallara uymasını diliyorum...
Not: Herkesi etiketledim, kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar...
Bu hastalık bu ara kanda pıhtılaşma yapıyormuş canım, limonlu su içir eşine istersenOyle gibi canim hastaneye gitti yogunluktan muayene olamadan gelmis ozele gidecek biraz sonra. İstahsizlik ta var hayirlisi olsun bakalim
Sayı yazmana gerek yok, kontrol edecek arkadaşımızKaptanım yarından itibaren her mesaja sayı yazacam bugün 10 mesajida geçtim galibao yüzden yarın birinci mesaj ikinci mesaj gibi böyle herkes yazarsa kontrol eden arkadaşımızın sayması daha kolay olur günün sonunda 10 mesajı ve üstünü doldurdum iyi geceler dense daha iyi olur benim fikrim bu siz ne diyorsunuz
Ben sayılacak sandım kolaylık olur diye fikrimi yazdım zaten aktif olan 10 mesajı da gecerSayı yazmana gerek yok, kontrol edecek arkadaşımız
hayirlisi olsun canim.Merhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim
haklİsin canim.Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Kızlar yukarıdaki maddeler ilk sayfa ilk mesajda yazılı olan takım kuralları...
- ) @zumazuma
- ) @Yasamakguzel123
- ) @Furha63
- ) @Lusi
- ) @Elisa01
- )
denizbenimadim - ) @strontium
- ) @sabahvesen
- ) @chnnmkiz
- ) @Pnrrr-20
- ) @MmerVveeEee
- )
Ucmelekannesi - )
Handandandan - ) @VisneReceliii
- )
Pembe Lotus - ) @Tekrar dene
- ) @ATTRAENTE
- ) @Poni Bon
- ) @ekim2009
- ) @Edibe12
- )
Namaria
Hepinizin bildiği gibi kurallara uymayan, takıma uğramayan üyelerimiz var.
Kuralları uygulamak ve uymayanları belirlemek üzere aramızdan bir kişiyi takıma yeteri kadar gelmeyenleri ve kurallara uymayanları belirlemek üzere görevlendirdim.
Mesajları okumayan, cevap yazmayan üyeleri takım kurallarına uymadığı içi diskalifiye edeceğiz.
Peki mesajları okuduğunuz nasıl belli olacak
Mesajların altında ki "BEĞEN" butonu "bu mesajı okudum" anlamı taşıyor bizim için, beğendiğimiz için tıklamıyoruz yani.
Herkesin kurallara uymasını diliyorum...
Not: Herkesi etiketledim, kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar...
5 veya 6 kofte bol salatayla guzel olur canim. Zaten kucukmus koftelerinKızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım
haklisin canimhosbulduk sevincim kursağımda kaldı abla izinler yine askıya alınmış kovidden dolayi su an o kadar sinirli ve üzgünüm ki anlatamammillet tatil tatil gezsin korona çoğalsın biz de cefasını çekelim,
asureyi az yedinmi aksamida hafif tuttunmu sikinti olmaz insAra ogunumu yapıyorum yogurt şeftali
Eltim msj attı sabah öğlen bisey yeme aşure yapıyorum bi kase yersin dedi sekerini az koyucagim dedi pişmemiş daha
Bende dayanamadim yogurt şeftali yiyorum
sagol canim sanada gecmis olsun.Geçmiş olsun canım benimde dünden beri ayağımın üstüne basınca ağrı oluyor bugünde başım zonkluyordu resmen paresetol içtim biraz geçti
E sen babanlami oturuyorsun simdi.Sabah anneme geldim
"Kilo almış gibi duruyor muyum" diye sordum, "yok, aynısın" dedi.
Oysa ki son görüştüğümüzden bu yana 8 kg felan aldım
Akrabalar davet etmiş, "gel birlikte gidelim" dedi, "bu salgında mı, gelemem, sende gitme" dedim ama dinlemedi gitti
Maden suyu yoğurt limon kürü de hem tokluk yapıyor hemde karin yağlarını yakıyormuş canım senin dediğinde güzel fikir afiyet olsunKızlarr isi gucu birakın 2 dk bi limonlu su birazda sade maden suyu yapın kendinize soguk soguk icin rahatlayın yudumlayinntokluk hissi versin inşallah, ben öyle yapiyorum şuanda ve cok iyi geldii
Bu aleni torpil işliyor demek canım. Yazdıklarından anladığım kadarıyla inançlı bir insansın. Sorsan müdürün de inaçlıdır ancak torpili sıradan görüyor. O nedenle hep derim iyi insan olmak için dindar olmaya gerek yok ancak dindar olduğunu iddia eden iyi olmak zorundadır diye. Velhasıl sen kimsenin torpiline vs tamah etmeden yani hakka girmeyi aklına bile getirmeden temiz yoldan bekle sıranı. Sen doğru ol. Eğri öyle kalsın. Vicdanın rahat olsun. Elbet hakkında hayırlı olan zamanda olması gereken olacaktırYeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
cok haklısın canım işte üzüldüğüm bu adaletsizlik yani işini iyi yapmanın 5 sene doldurmanın vs. hiçbir önemi yok yeter ki amcan dayın olsun işini görecek.Bu aleni torpil işliyor demek canım. Yazdıklarından anladığım kadarıyla inançlı bir insansın. Sorsan müdürün de inaçlıdır ancak torpili sıradan görüyor. O nedenle hep derim iyi insan olmak için dindar olmaya gerek yok ancak dindar olduğunu iddia eden iyi olmak zorundadır diye. Velhasıl sen kimsenin torpiline vs tamah etmeden yani hakka girmeyi aklına bile getirmeden temiz yoldan bekle sıranı. Sen doğru ol. Eğri öyle kalsın. Vicdanın rahat olsun. Elbet hakkında hayırlı olan zamanda olması gereken olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?