Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kavanoz duruyor, içinden 7-8 tane minik incir yedim :))))
Afiyet olsun çok fazla kaçırmamışsın ozaman
Tamam canım sağol
Köftelerin arasına cery domates ve biberde attım fırın tepsisinde hazır akşama doğru fırına verecem

Merhabalar kizlar.

Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins

Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Geçmiş olsun canım benimde dünden beri ayağımın üstüne basınca ağrı oluyor bugünde başım zonkluyordu resmen paresetol içtim biraz geçti

Merhabalar kizlar.

Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.

Geçmiş olsun canım, İnşallah aklımıza gelen hastalık değildir

Sabah anneme geldim

"Kilo almış gibi duruyor muyum" diye sordum, "yok, aynısın" dedi.
Oysa ki son görüştüğümüzden bu yana 8 kg felan aldım

Akrabalar davet etmiş, "gel birlikte gidelim" dedi, "bu salgında mı, gelemem, sende gitme" dedim ama dinlemedi gitti

Merhabalar kizlar.

geçmiş olsun canım bağışıklıgınızı yüksek tutun bu aralar bol sebze c vitamini falan. İnşallah geçer

geçmiş olsun canım bağışıklıgınızı yüksek tutun bu aralar bol sebze c vitamini falan. İnşallah geçer
Sagol canim . ozellikle yesil biberde c vitamini yuksekmis bol bol yiyoruz. Meyvede cok severriz zaten ama hayirlisi bakalim

Kaptanım birinci mesaj ikinci mesaj gibi böyle herkes yazarsa kontrol eden arkadaşımızın sayması daha kolay olur günün sonunda 10 mesajı ve üstünü doldurdum iyi geceler dense daha iyi olur benim fikrim bu siz ne diyorsunuz

Oyle gibi canim hastaneye gitti yogunluktan muayene olamadan gelmis ozele gidecek biraz sonra. İstahsizlik ta var hayirlisi olsun bakalim
Bu hastalık bu ara kanda pıhtılaşma yapıyormuş canım, limonlu su içir eşine istersen

Sayı yazmana gerek yok, kontrol edecek arkadaşımız

hayirlisi olsun canim.
Valla bu virus testinde bile tanidik oldumu sipsak yaptirip sonucu ogreniyorsun.

Yani dedgigin gibi heryerde dayin olacak

İns seneye istedigin yere cikar tayinin
haklİsin canim.

İns daha dikkat edelim
5 veya 6 kofte bol salatayla guzel olur canim. Zaten kucukmus koftelerin
hosbulduk sevincim kursağımda kaldı abla izinler yine askıya alınmış kovidden dolayi su an o kadar sinirli ve üzgünüm ki anlatamam millet tatil tatil gezsin korona çoğalsın biz de cefasını çekelim,
haklisin canim
Bundada vardir bir hayir diyelim.
Sikmamaya calis canini
Ara ogunumu yapıyorum yogurt şeftali
Eltim msj attı sabah öğlen bisey yeme aşure yapıyorum bi kase yersin dedi sekerini az koyucagim dedi pişmemiş daha
Bende dayanamadim yogurt şeftali yiyorum
asureyi az yedinmi aksamida hafif tuttunmu sikinti olmaz ins
Geçmiş olsun canım benimde dünden beri ayağımın üstüne basınca ağrı oluyor bugünde başım zonkluyordu resmen paresetol içtim biraz geçti
sagol canim sanada gecmis olsun.

E sen babanlami oturuyorsun simdi.

Fark eden bisey yokki canim annen gelince onunla sende goriseceksin yine.gidip mesafeli durup kafanimi dagitsaydin acaba

Oglun nasil oldu rahatladimi biraz daha

Kızlarr isi gucu birakın 2 dk bi limonlu su birazda sade maden suyu yapın kendinize soguk soguk icin rahatlayın yudumlayinn tokluk hissi versin inşallah, ben öyle yapiyorum şuanda ve cok iyi geldii
Maden suyu yoğurt limon kürü de hem tokluk yapıyor hemde karin yağlarını yakıyormuş canım senin dediğinde güzel fikir afiyet olsun

Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Bu aleni torpil işliyor demek canım. Yazdıklarından anladığım kadarıyla inançlı bir insansın. Sorsan müdürün de inaçlıdır ancak torpili sıradan görüyor. O nedenle hep derim iyi insan olmak için dindar olmaya gerek yok ancak dindar olduğunu iddia eden iyi olmak zorundadır diye. Velhasıl sen kimsenin torpiline vs tamah etmeden yani hakka girmeyi aklına bile getirmeden temiz yoldan bekle sıranı. Sen doğru ol. Eğri öyle kalsın. Vicdanın rahat olsun. Elbet hakkında hayırlı olan zamanda olması gereken olacaktır

cok haklısın canım işte üzüldüğüm bu adaletsizlik yani işini iyi yapmanın 5 sene doldurmanın vs. hiçbir önemi yok yeter ki amcan dayın olsun işini görecek.
aynen hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim dilerse önümde dünya engel olsa bişey yapamaz, ben böyle yaşadım bugüne kadar bundan sonra da aynı olacak inşallah.
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…