- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.561
Tamam canim yapiyim icsinBu hastalık bu ara kanda pıhtılaşma yapıyormuş canım, limonlu su içir eşine istersen
Geçmiş olsun canımMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Dayın olsa da o yolu seçme canım. O zaman onlardan ne farkın kalır. Biz işimizi iyi yapmakla yükümlüyüz. Ancak namuzsuzlar o kadar çok ki normali yapmak lüks görünüyor. Bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun. Kimsenin saltanatı sonsuza kadar sürmediği gibi kimse ölümsüz de değil. 3 kuruşluk dünya menfaati için üzülmeye de karakterinden ödün vermeye de değmez. Sen gönlünü ferah tut gerisi Allah kerimcok haklısın canım işte üzüldüğüm bu adaletsizlik yani işini iyi yapmanın 5 sene doldurmanın vs. hiçbir önemi yok yeter ki amcan dayın olsun işini görecek.
aynen hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim dilerse önümde dünya engel olsa bişey yapamaz, ben böyle yaşadım bugüne kadar bundan sonra da aynı olacak inşallah.
çok teşekkür ederim
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım
yok canım bugüne kadar herşeyi kendi emeğimle yaptım bundan sonra da olsa bile tenezzül etmem.Dayın olsa da o yolu seçme canım. O zaman onlardan ne farkın kalır. Biz işimizi iyi yapmakla yükümlüyüz. Ancak namuzsuzlar o kadar çok ki normali yapmak lüks görünüyor. Bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun. Kimsenin saltanatı sonsuza kadar sürmediği gibi kimse ölümsüz de değil. 3 kuruşluk dünya menfaati için üzülmeye de karakterinden ödün vermeye de değmez. Sen gönlünü ferah tut gerisi Allah kerim
Oyle ablacim biliyorumda o kivama gelemedim hala. Yorgunluktan oluyorum bugun hic bisey yapmiycam diyerek gidiyorum eve ama icim durmuyo. Otursam skiliyorum gezmeyi sevmem. Kendime ediyorum. E bosta birakmiyolar zaten mesela annem sebzeleri hazirlamis aradi gelirken kavanoz getir melemen yapicaz dedi. Hadi buyur napiyim simdi. Kilo meseleside zannimca benim baskul cok bozuk baska biyerde tartilmam lazim tunigim bayabaya bolgeldi bugun.kıyamam kuzumm yaaa aşırı yorgunluk ve koşturma yetişemem korkusu oluşturmuş bence sen kendini kasıyorsun işi çocukları evi yemeği her şeyi yapmaya çalış dur . sinirlerin bozulur tabi karbonhidratı tatlıyı kökten kesip gözle görülür kilonda azalma olmazsa insanın moralide uçurumdan atlar, siniri de keçilere karışır
bence senin bu kadar oluyor diyip bir rahatlamaya ihtiyacın var olduğu kadarını yaparım mükemmel olmak zorunda değilim demeye ihtiyacın var gülüm hayat sen kassan da koştursan da rahat davranıp yapabildiğini yapıp gerisini bıraksan da geçiyor , her gün karın da doyuyor çocuklarda büyüyor
Ben seni tutuyorum kedi kızRakip miyiz etiket görmedim haberim yoktu şimdi oldu
Pasta yok pasta bitti pasta
Sarımsağı sık tuketiyorum maske ile dolasinca dışarda rahat oluyir koku problemi de olmuyorsağolun kızlar
Cacığı sarımsaklı yapınca baya tok tutuyor sarımsağı evde olunca yemek lazım tabi
Pazar günüde tıka basa ne canım cekersede yerdimBende 9.takım yarışmasına baslamadan önce her pazartesi diyete başlıyordum
Gecmis olsun canim normal griptir insallah. Bilgilendir bizide merak ederiz.Merhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
1 kase öğle yemeği niyetine geçer bence cokda cız sayılmaz aşureAra ogunumu yapıyorum yogurt şeftali
Eltim msj attı sabah öğlen bisey yeme aşure yapıyorum bi kase yersin dedi sekerini az koyucagim dedi pişmemiş daha
Bende dayanamadim yogurt şeftali yiyorum
Soğan ve sarımsak hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı ama kokuyor işteSarımsağı sık tuketiyorum maske ile dolasinca dışarda rahat oluyir koku problemi de olmuyor
Olumlu dusunuyorum dedigi arkadasin dayisi varmis zannimca. Birak Allahindan bulur nasilsa boyleleri. Bide torpil isterim diye acik acik soyluyo cok terbiyesizmis.cok haklısın canım işte üzüldüğüm bu adaletsizlik yani işini iyi yapmanın 5 sene doldurmanın vs. hiçbir önemi yok yeter ki amcan dayın olsun işini görecek.
aynen hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim dilerse önümde dünya engel olsa bişey yapamaz, ben böyle yaşadım bugüne kadar bundan sonra da aynı olacak inşallah.
çok teşekkür ederim
Patlıcan da kozle benim içinBende kofteleri akşam elektrikli mangalda yapmaya karar verdim hafif olur biber çeşitleride kozlerim
bende cok sik tuketiyorum canim.Ben seni tutuyorum kedi kız
Sarımsağı sık tuketiyorum maske ile dolasinca dışarda rahat oluyir koku problemi de olmuyor
sagol canim ins oyledir.Gecmis olsun canim normal griptir insallah. Bilgilendir bizide merak ederiz.
Cok sekerli olmazsa bencede gayet doyurucu bir ogun olur1 kase öğle yemeği niyetine geçer bence cokda cız sayılmaz aşure
İştahsızlık vücudun kendini iyileştirdiğinin belirtisidir canım, korkmayınOyle gibi canim hastaneye gitti yogunluktan muayene olamadan gelmis ozele gidecek biraz sonra. İstahsizlik ta var hayirlisi olsun bakalim
Heheehh kim kimin rakibi nerde yazıyor ben de bakiiim biHepsini yidin mi
Evet rakibiz uyan kız
Senden ses çıkmayınca bende yazamadım rakipmisiz
Ben seni tutuyorum kedi kız
Sarımsağı sık tuketiyorum maske ile dolasinca dışarda rahat oluyir koku problemi de olmuyor
Babamla oturuyorum canım, babacıyım benE sen babanlami oturuyorsun simdi.
Fark eden bisey yokki canim annen gelince onunla sende goriseceksin yine.gidip mesafeli durup kafanimi dagitsaydin acaba
Oglun nasil oldu rahatladimi biraz daha
sen ayakta uyuyon kızHeheehh kim kimin rakibi nerde yazıyor ben de bakiiim bi
Hem salı günü mü söylenir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?