Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dayın olsa da o yolu seçme canım. O zaman onlardan ne farkın kalır. Biz işimizi iyi yapmakla yükümlüyüz. Ancak namuzsuzlar o kadar çok ki normali yapmak lüks görünüyor. Bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun. Kimsenin saltanatı sonsuza kadar sürmediği gibi kimse ölümsüz de değil. 3 kuruşluk dünya menfaati için üzülmeye de karakterinden ödün vermeye de değmez. Sen gönlünü ferah tut gerisi Allah kerim

yok canım bugüne kadar herşeyi kendi emeğimle yaptım bundan sonra da olsa bile tenezzül etmem.
Müdüre de dedim zaten işimi görecek biri olsa burda6. seneme girmezdim diye.
cok haklısın cok tesekkürler.

Oyle ablacim biliyorumda o kivama gelemedim hala. Yorgunluktan oluyorum bugun hic bisey yapmiycam diyerek gidiyorum eve ama icim durmuyo. Otursam skiliyorum gezmeyi sevmem. Kendime ediyorum. E bosta birakmiyolar zaten mesela annem sebzeleri hazirlamis aradi gelirken kavanoz getir melemen yapicaz dedi. Hadi buyur napiyim simdi. Kilo meseleside zannimca benim baskul cok bozuk baska biyerde tartilmam lazim tunigim bayabaya bolgeldi bugun.

Rakip miyiz etiket görmedim haberim yoktu şimdi oldu
Pasta yok pasta bitti pasta
Ben seni tutuyorum kedi kız
sağolun kızlar
Cacığı sarımsaklı yapınca baya tok tutuyor sarımsağı evde olunca yemek lazım tabi
Sarımsağı sık tuketiyorum maske ile dolasinca dışarda rahat oluyir koku problemi de olmuyor

Merhabalar kizlar.

Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins

Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Gecmis olsun canim normal griptir insallah. Bilgilendir bizide merak ederiz.

Ara ogunumu yapıyorum yogurt şeftali
Eltim msj attı sabah öğlen bisey yeme aşure yapıyorum bi kase yersin dedi sekerini az koyucagim dedi pişmemiş daha
Bende dayanamadim yogurt şeftali yiyorum
1 kase öğle yemeği niyetine geçer bence cokda cız sayılmaz aşure

Sarımsağı sık tuketiyorum maske ile dolasinca dışarda rahat oluyir koku problemi de olmuyor
Soğan ve sarımsak hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı ama kokuyor işte

Olumlu dusunuyorum dedigi arkadasin dayisi varmis zannimca. Birak Allahindan bulur nasilsa boyleleri. Bide torpil isterim diye acik acik soyluyo cok terbiyesizmis.

Ben seni tutuyorum kedi kız

bende cok sik tuketiyorum canim.
Esimde sevince hic sikinti olmuyor
Gecmis olsun canim normal griptir insallah. Bilgilendir bizide merak ederiz.
sagol canim ins oyledir.

1 kase öğle yemeği niyetine geçer bence cokda cız sayılmaz aşure
Cok sekerli olmazsa bencede gayet doyurucu bir ogun olur

Oyle gibi canim hastaneye gitti yogunluktan muayene olamadan gelmis ozele gidecek biraz sonra. İstahsizlik ta var hayirlisi olsun bakalim
İştahsızlık vücudun kendini iyileştirdiğinin belirtisidir canım, korkmayın

Kızlar Handandandan çok haklı kendi kendinize kilo verecekseniz yükleyin bir uygulama günlük yediklerinizin kalori takibini yapın cumadan Cuma’ya haftalık kilo takibinizi yapın sen gelmezsen ben gelmezsem ne bir takım ruhu oluşur ne başarı elde edebiliriz sadece menü ve kilo bildirimi yapılan yer olarak görmek doğru değil motive etmiyorsanız motive de beklemeyin başarılı olan takımlarda genel olarak takım bilinci oluşmuş durumda derece alamayan takımlar ise girip bakabilirsiniz sadece menü ve kilo bildirimi var sizin bireysel başarınız takımın başarısı demek burada hiç birimiz kilo verdik diye üzülmüyoruz değil mi ? Bazı günler uğrayamayabiliriz sebeplerini söyleriz açıklarız sıkıntı değil bi menü yorumlarken bile afiyet olsundan başka bir şey yazmaya üşeniyorsak lütfen durup kendinize sorun içimden gelmiyorsa benim burda ne işim var diye ? Bütün çabamız takım ruhunu oluşturmak için yoksa kimse makine değil her hafta çok iyi sonuçlar elde edemeyiz zaten başarısız olsak Bile yeter ki takım ruhumuz oluşmuş olsun

E sen babanlami oturuyorsun simdi.

Fark eden bisey yokki canim annen gelince onunla sende goriseceksin yine.gidip mesafeli durup kafanimi dagitsaydin acaba

Oglun nasil oldu rahatladimi biraz daha
Babamla oturuyorum canım, babacıyım ben

Gitmek içimden gelmedi, kendi kabuğumu daha çok seviyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…