- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.721
Azmış2 simit 8 dilim ekmek yapıyor galiba
Çorap 5 gramsa tartida 5 gr eksik çıkmak lazım çorap çıkarmak şart
Allah yardımcın olsun canım.Üzülmemek elde değil çocuğum baba şefkati istiyor artık ya bir başkası yaninda çocuğunu kucağına alınca boynu bükük kalıyor vana geliyor o da baba baba deyip duruyor
Saçları merak ettimaahahahahahahah ayy kahkaya attım ben saclarımı anneme tutturuyorum tartılırken tabı benim kafamda 6 paket ek sac var oyüzden ama olsun
düzenim bozuldu.Bugün 2 simit yediğimi fark etmedim desem inanır mısındoymuş da hissetmedim. Uykusuzluktan sanırım tıktım ağzıma. Baktım 2 tane yemişim sırf o yüzden 2 den beri bi şey yemedim. Aşırı açım
Uzun aradan sonra yeniden çalışmaya başlamak hem çok yorucu, hem de yeniden adapte olabilmek zor oluyor.Benim de üzüntüm spor. Eskiden ne kadar yorgun olsam da spor yapardım ve enerji dolardım. Son 10 gündür ya başlayamıyor ya yarıda bırakıyorum.inş geçici bir enerji kaybı yaşıyorumdur
Emeğine sağlık canımBugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırımgünlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra
Spor geç vakte kalınca yorgunluktan aksatilabiliyor canım.Leslie açtım yapamadım kapattımAşırı yorgunum ya. 3.30 dan beri ayaktayım. Uyandı benim bıcır uyumadı sabaha kadar. Sonra okula gittim geldim. Hala onunlayım. Yorgunluktan mecalim kalmıyor
Namaz hareketlerine biraz benziyorEki Görüntüle 2683788
Kizlar heryerim tutulmus gibiydi esime stres yaptim sanirim. Bu hareketler cokk iyi geldi.
Tavsiye ederim
Gözünüz aydın canım.Kizlarrr temiz cikmis esimin tahlilleri.
Suruntu testi yapmamis doktor. Esimde rahatladim atesim dustu dedi eve gelemedi daha ins normal bir usutmedir
Ben tonbalıklı makarnayı yoğurt ile yiyorum2-3 Türk kahvesi bir kupa da filtre kahve
Bence dengeli cnm hatta karanfil salatalik tarcin vs de ekliyebilliryn daha cok tokluk hissi veriyor o sekilde ve maydonoz da ödem attırır. Ben persembeleri genelde 1.5lt boyle karisim yapiyorm ne varsa zencefil falanda koyuyormKızlar ben limonlu su yaparken 1 limonu 1 litre suya paylaştırıp hazırlıyorum, üzerine de buz gibi su koyunca limonata gibi oluyor tadı çok hoşuma gidiyor. İyi yapıyor muyum , yoksa limon fazla mı kullaniyom
Eki Görüntüle 2683838
Sagol canimafiyet olsun canım güzel menü akşam protein çeşiti fazla olmuş sadece
afiyet olsun canım tebrikler
canım akşam reçel fazla olmuş yiyeceksen de ara öğünde yemen daha iyi olur
maşallah cok güzel canım
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım ciğ köfte dürüm ile akşam yemeği yakın olmuş
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım gayet iyi
afiyet olsun canım merakımdan soruyorum bu kahvaltılık gecrekler işe yarıyor mu acaba
afiyet olsun canım az geldi gözüme
çok güzel canım afiyet olsun
yok canım cok görünmüyor bence yaz
afiyet olsun canım, canım kalburabastı çekti ne severim
Iyi geceler canımHepinize iyi geceler kızlar
1 Eylül
7.40
1 yumurta
1 dilim peynir
semizotu
salatalık
5 zeytin
1 dilim tam bugd. ekmeği
10.30
Yeşil çay
12.20
5 yk bamya yemegi
4 yk yogurt
1 dilim tam bugd. ekmeği
15.00
1 bardak süt
10 cig badem
2 kuru kaysı
18.00
5 yk mercimek yemeği
4 yk yogurt
20.30
2 grissini 2 dilim peynir
su. 2 lt
spor 30 dk yapacağım inşallah
1 Eylül 2020
Kahvaltı 09:00
1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2ceviz, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 dilim ekmek, çay
Öğlen 13:00
1 dilim etimek
Ara 15:00
Çay
Akşam 18:30
7yk zeytinyağlı taze fasulye, 1/2 salatalık, 1 dilim ekmek
Ara 19:30
Çay
Su 2 lt
Spor yok
Saat 22:12 limonlu soda yaptım kendime
1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma
14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası
2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım
Sabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna
13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt
20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim
Spor olsa tadından yenmezmiş afiyet olsun1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve
Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı
Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
Degil canim listemde aksam yemeginden sonra bisey yok. Bugun gergin oldugum icin yedim o kadar.yoksa diyetisyenim de aksama grissini yazacak biri degil zatenDiyetisyen listesi mi bu canım ? Ben saat 8 de yenen grisiniyi anlayamıyorum.
Haklisin canım stresli oldugum zamanlar kendimi buzdolabini acmis buluyorum maalesefAkşam 2 grissini yemeseydin keşke afiyet olsun canım
İşteeeSaçları merak ettim
Canim resimler acilmadi ama yarin araştıracağım cok merak ettimKızlar aklıma gelmişken yazayım
Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri ile çok güzel zayıflayan arkadaşlarım oldu yıllar önce..
Kk da konusu açılmış, link bırakayım
Tibetin Gençlik Pinari 5 Hareket
Yaşınız ve fiziksel durumunuz ne olursa olsun gençlik, sağlık ve canlılık kazanmak için her gün kısa bir süre de olsa bu egzersizleri uygulayabilirsiniz. Bu hareketleri gerçekleştirirken yavaş ve derin soluklar almak yeterli. Soluk alıp vermenin bu hareketlerin yararları arasında doğrudan...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?