Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Üzülmemek elde değil çocuğum baba şefkati istiyor artık ya bir başkası yaninda çocuğunu kucağına alınca boynu bükük kalıyor vana geliyor o da baba baba deyip duruyor
Allah yardımcın olsun canım.
Tez zamanda yeni karar çıkar, kavuşursunuz İnşaallah.

Benim de üzüntüm spor. Eskiden ne kadar yorgun olsam da spor yapardım ve enerji dolardım. Son 10 gündür ya başlayamıyor ya yarıda bırakıyorum.inş geçici bir enerji kaybı yaşıyorumdur
Uzun aradan sonra yeniden çalışmaya başlamak hem çok yorucu, hem de yeniden adapte olabilmek zor oluyor.
Ama yinede dikkat et lütfen, 2 simit çok çok fazla

Emeğine sağlık canım
Çok güzel gözüküyorlar

Leslie açtım yapamadım kapattım Aşırı yorgunum ya. 3.30 dan beri ayaktayım. Uyandı benim bıcır uyumadı sabaha kadar. Sonra okula gittim geldim. Hala onunlayım. Yorgunluktan mecalim kalmıyor
Spor geç vakte kalınca yorgunluktan aksatilabiliyor canım.
Akşam üstü yapabilirsen çok güzel olur

Ben tonbalıklı makarnayı yoğurt ile yiyorum 2-3 Türk kahvesi bir kupa da filtre kahve
vay canınaaa

Bence dengeli cnm hatta karanfil salatalik tarcin vs de ekliyebilliryn daha cok tokluk hissi veriyor o sekilde ve maydonoz da ödem attırır. Ben persembeleri genelde 1.5lt boyle karisim yapiyorm ne varsa zencefil falanda koyuyorm

Sagol canim

Kızlar aklıma gelmişken yazayım

Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri ile çok güzel zayıflayan arkadaşlarım oldu yıllar önce..

Kk da konusu açılmış, link bırakayım

Diyetisyen listesi mi bu canım ? Ben saat 8 de yenen grisiniyi anlayamıyorum.

Bence spor ekle artık duraklama faydası olur

1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma

14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası

2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım

Listede misin canım hafta ortası iki simit tüketmek senin minnoş midene yakışıyor mu ? Bu takımın spor bakanı kim U UcanSupurge ceza verilmiyor mu zipor cezası o yoksa ben falaka yaziim

Sabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna

13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt

20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim

Full karbonlu bir gün geçirmişsin miden bile şaşırmıştır diyette miyim değil miyim diye. Sabah makarna öğlen tarhana akşam sarma.

1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve

Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı

Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
Spor olsa tadından yenmezmiş afiyet olsun

Canim resimler acilmadi ama yarin araştıracağım cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…