- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.681
canım tayin isteğimle ilgili, öğlen yazmıştım 5 senem doldu ama yapmıyolar tayinimi onun içinne oldu canim ne gerginlik canim
Sormaama cocuklar hic yorulmuyorlar demi canim
aminn :)))
Ayy kusura bakma canim ya okudum yorum da yaptim ama bende akil kalmadi bugun pek unuttum kusura bakmacanım tayin isteğimle ilgili, öğlen yazmıştım 5 senem doldu ama yapmıyolar tayinimi onun için
Yok canım vurdurmadim hiç bu sene ıstiyorum amaİns bu sene olmazsin canim.
Grip asisi koruyucu oluyormu canim hic vuurndunmu daha once
Ellerine sağlık canım ❤Bugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırımgünlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra
estagfirullah canım oluyor öyle aradaAyy kusura bakma canim ya okudum yorum da yaptim ama bende akil kalmadi bugun pek unuttum kusura bakma
bazen oturup izliyorumSormaAllah sağlık versin tabi. Benimki daha tam emeklemiyor bile düşün
Hepsi cok guzel olmus canim.Bugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırımgünlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra
Gayet güzel eline sağlık. Poşetlik sanırım gri siyah beyaz Olan. Canlı renkler de seçebilirsinBugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırımgünlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra
eline sağlık canım cok güzel görünüyorlarBugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırımgünlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra
Ee hayatın başı. Hep enerjik olsunlar. Enerjilerini düşürecek şeyler yaşamasınlar inşbazen oturup izliyorum
Karinca gibiler 3ude hic oturmuyorlar. Ben onlar kadar dolansam bir deri bir kemik kalirdim
Hepsi cok guzel olmus canim.
İse yarayıp yaramadığını bilmiyorum Canım, aciktigimda ve hazırda yemek olmadığında tüketiyorum ben. Baya da doyurucu oluyor benim içinafiyet olsun canım güzel menü akşam protein çeşiti fazla olmuş sadece
afiyet olsun canım tebrikler
canım akşam reçel fazla olmuş yiyeceksen de ara öğünde yemen daha iyi olur
maşallah cok güzel canım
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım ciğ köfte dürüm ile akşam yemeği yakın olmuş
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım gayet iyi
afiyet olsun canım merakımdan soruyorum bu kahvaltılık gecrekler işe yarıyor mu acaba
afiyet olsun canım az geldi gözüme
çok güzel canım afiyet olsun
yok canım cok görünmüyor bence yaz
afiyet olsun canım, canım kalburabastı çekti ne severim
Amin canim . rabbim saglik versin ins evlatlarimiza hepEe hayatın başı. Hep enerjik olsunlar. Enerjilerini düşürecek şeyler yaşamasınlar inş
Süpermişyok canım fazla değil diyetisyenim de bana 1 lt suya bir limon bir cubuk tarcın ve 5 karanfil karışımı yazdırmıştı ilk haftalarda cok faydalı bence sıkıntı yok
afiyet olsun canım pratikliği güzel ben de aldım ama daha denemedim tok tutuyorsa yenebilir bence deİse yarayıp yaramadığını bilmiyorum Canım, aciktigimda ve hazırda yemek olmadığında tüketiyorum ben. Baya da doyurucu oluyor benim için
eline sağlık canım cok güzel görünüyorlar
senin de menü yorumlarını bizler de bekliyoruz canım
Gec canim benim herkes birbirini gecsin. 100 gram kadar:)Bende ayniyim ya uyuturken bile bi dalana kadar bogusuyoz meme salla pispis illa yorcak anasini
Aynen cok sicakti ya nezmn bitcek bu sicaklar
Cok grcms olsn negatof cikmasina sevindm normal bi griptir insallah cabuk gecr
Aynen bi ara yapiyordm etkiliydi sanmi :) sagol cnm
Aynen cok katiliyorm bende bazen bazi gunler daha az gelebiliyorm tabiki cok kosturmaca oluyor ama genelde 2 dk bile olsa gun icinde ugranabillinir yani motivasyon icin önemli
Ohh hadi iyisin 1 kase yeseydin bari niranim
Supersinnn
Bu arad listeye gore biz rakipiz bu hafta seni gecerim bence
Supersn bilmiyordm. Kapadm rahatim artk :)
Cok sevindm cnm negatif cikmasina
Super yapicam insallah
Sagol canim
14 aylik cnm bisiklet suremiyor daha ama zaten toplamda gunde en az 3 saat disardayiz oglen uzun cikariyorm ve gelip dusa sokuyorm normalde uyurdu ondan sonra uyumaz oldu 5gundur boyle. Sanirim boyle gidicek. Aksam erken yatiyor artk benm icin artisi o oldu sabah tabi biraz daha erken uyaniyorz oda kotu kismi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?