Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugüünnnnn çiğ köfte günüüüüü çoko mu krem mi

güzel menu ama keşkem bır de spor olsaydııı
31 ağustos salı

12:30

bir kase domates çorbası
iki sabze yemeği
1 kase cacık
2 adet kalbura bastı
salata

19:30
salata
1 bardak kefir

kalbura bastı mıı KALBURA BASTI MIIII en sevdiğim şerbetli tatlı neyse erken yemıssın aksam ınsallah bırsuru spor ve bolca su da vardır yazmamıssın

20:30 a geç dıcektım ama saat olmuş 2 sen yazmıssın sporumu yaptım dusumu aldım vazgectım sana geç değil

1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma

14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası

2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım

simit ye yeme demiyoruz yıne ye ama hobı olarak ye 2 simit neee

sporun kalp beeennnn

Sabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna

13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt

20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim
3 öğün akşam yemeği yemişsin

kızlar menüleri beğendim beğen tuşuna basıp ama sanmayın kı begendım çok olduğu için genel yazmak ıstedım spor yapan cok az kılo veremezsınız demıcem kımısı yemegı kısınca bıle rahatlıkla kılo verebılıyor ama sünersınız her yanınız sünük sünük olur bız aynada kendımızı begenmek ıstemıyor muyuz ozaman sünmemelıyız ve bunu da spor yaparak sağlayabılırız en azından haftada 4 gun spor yapın hiç yoktan yarım saat bı leslıe yapın yada 30 squat 30sn plank 20 mekık fln yapın hergun buldugunuz bos duvarda ayakta mekık cekın cocuklarınızı kapın dombıl gıbı kaldırın ındırın kaslarınızı çalıştırın kaslı fit kadınların fotılerıne bakın gaza gelın azcık bızım neyımız eksık elımız kolumuz tutuyor şükür onları bıraz yoralım fit kadın profılı ısteyen bana yazabılırım tavsıyelerde bulunurum modum düştükce ugruyorum onların profıllerıne

Falakayı yaz canım bi müsait olup şu spor listesini hazırlayamadım bazen de unuttum Cuma’ya bi aksilik çıkmazsa falakaya hazır olun
600gr kurusu yaşı 1 kg u geçiyor
Tam da kız şunları ayrı tart kilondan düşersin diyecektim

Uzun aradan sonra yeniden çalışmaya başlamak hem çok yorucu, hem de yeniden adapte olabilmek zor oluyor.
Ama yinede dikkat et lütfen, 2 simit çok çok fazla
Simit konusunda kesinlikle haklısınız. Tamamen kontrolsüz oldu. Cidden fark etmedim

Çok güzeller 3lü keseye ayrı bi bayıldım emeğine sağlık

Kız farketmeden 2 simit nasıl yenir yöntemi bana da söyle
2 de uyuyup saat 3.30 da uyan okula git dön sonra yine çocukla ilgilen o sırada kahvaltıya otur ne yediğini takip edemiyorsun uykusuzluktan dün nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan cidden. Az biraz uyudum da kendime geldim çok şükür

Simit yiyince kendime geldim diyeceksin sandım bi an
adını simitçi koyalım senin de unutulmasın bu olay unutturmam üleyyn ehuhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…