Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zipor cezası seç kendine bacım o iki simit susamıylan birlikte yapışır o piremses göbüşüne kurtulamazsın vallahiii
Bugün yapıcam inşallah çok amin Göbüşüm premses değil bildiğin kraliyetin başındaki ana kraliçe

canım youtubedan baktım 5 hareket 3 tekrarla başlanıp hafta hafta arttırılormuş.
bazı hareketler zorlasa da başlayacağım ben. hem kendimi motive etmek için spor matı almıştım onda yaparım iyi olur inşallah

bana hic korumayacakmis gibi geliyor grip asisi. Sonucta virus grip dedigimiz oda hep mutasyona ugruyor. Canan karatay da anlatiyordu. Esimde vurunalim diyorda ben kararsizim
iyi geceler canım geçmiş olsun. Allah rahatlık versin
sagol canim. Uyku iyi gelmis kafa agrim rahatlamis biraz
eline saglik canim gule gule yiyin menemenleri.
Namaz hareketlerine biraz benziyor

A kan grubu için en ideal spor yoga gibi sporlar.

Birde Tibet'in Gençlik Pınarı Hareketleri
evet bende farkettim canim. Tabi daha esnek bunlar

Gözünüz aydın canım.
Aman dikkat edin kendinize
sagol canim
baktim ama hareketler yani fotolar acilmadai google amcaya bakiyim bide
cok guzel ve tarz duruyorsun.
Onu kafada tasimakta maharet ister yalniz
su ara bende oyle yapiyorum canim. İnsan aynada kendine bakmaya utaniyor demi onlari gorunce.ama sen bana at yinede profillerinde sen hangilerine bakiyorsun
günaydın arkadaşlar mutlu günler işe geldim bedenim uyandı ama ruhum uyuyor hala
Kolay gelsin canim

Balım okadar saat aç kaliyirum mükellef bir kahvaltıyı hak ediyorum bence
Beyazkugucugum ben soframi sanki misafire hazirlarmis gibi hazirlamiyi çok seviyorum gözüm gönlüm açılıyor çeşit çok miktar olarak az yiyiyorum zayiflama sürecinde doğru değil belki ama metom iyi ordan yirtiyorum ki kilo vermemi engellemiyor

afiyet olsun canım çok güzel bende yazmıyorum genelde.. günlük iki üç kahvem 1 ,2 sodam oluyor hele geceye yakın kesin içiyorum yoksa zorluyor açlık ikiye kadar ayakta olduğum icin
afiyet olsun canım
on numara beş yıldız
1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma

14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası

2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım
iki simitmi
sporuna bayildim
Sabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna

13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt

20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim
afiyet olsun canım
1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve

Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı

Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
eksi getirecek menü brnce
Sen bu işi biliyosun kedi kız

Evet canım öyle denk geldi

Dün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
bozmayaydin iyiymis canim. Ama bugun hafif gecirisen zaten gercek arti degildir gider hemen
Dünkü yaptığım 45dk leslie sonra her yerim ağrıyor
Bugün 30dk olanı yapacağım ekstra 15dk biseyler yaparım
O ilk bir hafta heryerlerin agriyor canim. Ama sonra alisiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…