- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.761
Allah kimseyi düşürmesinSimit yiyince kendime geldim diyeceksin sandım bi an
adını simitçi koyalım senin de unutulmasın bu olay unutturmam üleyyn ehuhehe
Afet-i Devranİşteee
Zipor cezası seç kendine bacım o iki simit susamıylan birlikte yapışır o piremses göbüşüne kurtulamazsın vallahiiiAllah kimseyi düşürmesinGelsin tekmeler
Bugün yapıcam inşallah çok aminZipor cezası seç kendine bacım o iki simit susamıylan birlikte yapışır o piremses göbüşüne kurtulamazsın vallahiii
canım youtubedan baktım 5 hareket 3 tekrarla başlanıp hafta hafta arttırılormuş.Kızlar aklıma gelmişken yazayım
Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri ile çok güzel zayıflayan arkadaşlarım oldu yıllar önce..
Kk da konusu açılmış, link bırakayım
Tibetin Gençlik Pinari 5 Hareket
Yaşınız ve fiziksel durumunuz ne olursa olsun gençlik, sağlık ve canlılık kazanmak için her gün kısa bir süre de olsa bu egzersizleri uygulayabilirsiniz. Bu hareketleri gerçekleştirirken yavaş ve derin soluklar almak yeterli. Soluk alıp vermenin bu hareketlerin yararları arasında doğrudan...www.kadinlarkulubu.com
Sadece 5 kilo bu saçlar gelirİşteee
Allahım bunu nasıl taşıyorsunİşteee
bana hic korumayacakmis gibi geliyor grip asisi. Sonucta virus grip dedigimiz oda hep mutasyona ugruyor. Canan karatay da anlatiyordu. Esimde vurunalim diyorda ben kararsizimYok canım vurdurmadim hiç bu sene ıstiyorum ama
Sağlık ocağı 65yas üstüne zatürree ve grip aşısı yapıldı geçen hafta bütün yaşlılar gitti vurundu
çorapta biseymi komple çıkarıyorum
Ellerine sağlık canım ❤
sagol canim. Uyku iyi gelmis kafa agrim rahatlamis biraziyi geceler canım geçmiş olsun. Allah rahatlık versin
eline saglik canim gule gule yiyin menemenleri.İyi geceler kizlar melemenlerimi yaptim annem dogramisti sebzeleri. O arada bi mercimek koydum. Sonra mutfagi topladim yemek yedik topladim evi supurdum cocuklara cevap verdim bol bol. Yegenim geldi anca oturdum cay iciyorum.
Menumu yazayim aradan ciksin.
evet bende farkettim canim. Tabi daha esnek bunlarNamaz hareketlerine biraz benziyor
A kan grubu için en ideal spor yoga gibi sporlar.
Birde Tibet'in Gençlik Pınarı Hareketleri
sagol canimGözünüz aydın canım.
Aman dikkat edin kendinize
baktim ama hareketler yani fotolar acilmadai google amcaya bakiyim bideKızlar aklıma gelmişken yazayım
Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri ile çok güzel zayıflayan arkadaşlarım oldu yıllar önce..
Kk da konusu açılmış, link bırakayım
Tibetin Gençlik Pinari 5 Hareket
Yaşınız ve fiziksel durumunuz ne olursa olsun gençlik, sağlık ve canlılık kazanmak için her gün kısa bir süre de olsa bu egzersizleri uygulayabilirsiniz. Bu hareketleri gerçekleştirirken yavaş ve derin soluklar almak yeterli. Soluk alıp vermenin bu hareketlerin yararları arasında doğrudan...www.kadinlarkulubu.com
cok guzel ve tarz duruyorsun.İşteee
su ara bende oyle yapiyorum canim. İnsan aynada kendine bakmaya utaniyor demi onlari gorunce.kızlar menüleri beğendim beğen tuşuna basıp ama sanmayın kı begendım çok olduğu için genel yazmak ıstedım spor yapan cok az kılo veremezsınız demıcem kımısı yemegı kısınca bıle rahatlıkla kılo verebılıyor ama sünersınız her yanınız sünük sünük olur bız aynada kendımızı begenmek ıstemıyor muyuz ozaman sünmemelıyız ve bunu da spor yaparak sağlayabılırız en azından haftada 4 gun spor yapın hiç yoktan yarım saat bı leslıe yapın yada 30 squat 30sn plank 20 mekık fln yapın hergun buldugunuz bos duvarda ayakta mekık cekın cocuklarınızı kapın dombıl gıbı kaldırın ındırın kaslarınızı çalıştırın kaslı fit kadınların fotılerıne bakın gaza gelın azcık bızım neyımız eksık elımız kolumuz tutuyor şükür onları bıraz yoralım fit kadın profılı ısteyen bana yazabılırım tavsıyelerde bulunurummodum düştükce ugruyorum onların profıllerıne
Kolay gelsin canimgünaydın arkadaşlar mutlu günler işe geldim bedenim uyandı ama ruhum uyuyor hala
Balım okadar saat aç kaliyirum mükellef bir kahvaltıyı hak ediyorum benceKız kahvaltı çeşidi ne kadar çok2cesitt tatli
Üzerine yarım şeftali ekmek yulaflı omletler
Afiyet olsun ekmeği 1dilime düşür canım
Keşke sabah yerine sağlıklı bi kahvaltı olsaymış afiyet olsun
Afiyet olsun
Vayy gayet güzel menun
Afiyet olsun yaz canım olsun
Aksam antep fıstığı olmamış
2adet kalburabaştı olmamis neyin ödülü cumada değil
Afiyet olsun
Afiyet olsun ama ekmekler çok olmuş
Böyle devam edersen artı görürsün tartida
Dün bugün simithemide 2tane
Cuma tarti sana ne diyecek bakalim
Afiyet olsun
Su ne kadar?
Olan olmuş bugün bol su ve protein ağırlıklı beslenerek buhar edebilirsin cnmDün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
afiyet olsun canım çok güzel bende yazmıyorum genelde.. günlük iki üç kahvem 1 ,2 sodam oluyor hele geceye yakın kesin içiyorum yoksa zorluyor açlık ikiye kadar ayakta olduğum icinMENUM:
9:30 1 bardak limonlu su
10:00 1 fincan kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10zeytin
13:30 limonlu sade soda, 2.dilim karpuz
15:15 1 fincan kahve
18:00 1 kanat ( dunden kalanlardan) 2 kabak, 1 domates, 2 biber 2 yk zeytinyag ile sote yaptım
20:00 1 sutlu turk kahvesi, 1 avuc antep fistigi
2lt Su
Spor yok
Kızlar acaba kahve ve sodalari vs yazmasammi cok kalabalik gosteriyor menumu zaten kalorisi yok:)
Bu arada kahve cok, emziriyorsun diye dusunenlere kafeinsiz kullaniyorm yinede gunde 2 yi gecmemeye calisiyorm nadiren 3 oluyor bugunki gbi :)
afiyet olsun canım1 Eylül
7.40
1 yumurta
1 dilim peynir
semizotu
salatalık
5 zeytin
1 dilim tam bugd. ekmeği
10.30
Yeşil çay
12.20
5 yk bamya yemegi
4 yk yogurt
1 dilim tam bugd. ekmeği
15.00
1 bardak süt
10 cig badem
2 kuru kaysı
18.00
5 yk mercimek yemeği
4 yk yogurt
20.30
2 grissini 2 dilim peynir
su. 2 lt
spor 30 dk yapacağım inşallah
on numara beş yıldız1 Eylül 2020
Kahvaltı 09:00
1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2ceviz, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 dilim ekmek, çay
Öğlen 13:00
1 dilim etimek
Ara 15:00
Çay
Akşam 18:30
7yk zeytinyağlı taze fasulye, 1/2 salatalık, 1 dilim ekmek
Ara 19:30
Çay
Su 2 lt
Spor yok
Saat 22:12 limonlu soda yaptım kendime
iki simitmi1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma
14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası
2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım
sporuna bayildim1eylul menüsü
09:30 kıymalı yumurta,bi dilim peynir 3zeytin,2 acı kıl biber 2ceri domates 1dilim tm buğday
13:00 bi kase yoğurt bi küçük şeftali doğradım
14:45gibi bi kaseden az fazla aşure
Sade soda
18:00 5 tane ızgara köfte,2 aci Kıl biber bi kapya biber közlenmiş bol salata
20:20 gıbı sade kahve
22:00 yeşil çay
Su 3lt
Spor 45dk leslie +50 mekik 10 karin hareketi
afiyet olsun canımSabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna
13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt
20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim
eksi getirecek menü brnce1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve
Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı
Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
Sen bu işi biliyosun kedi kız1 Eylül menüm
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 12.30
Tavada 1 yumurta
Çökelek
Domates
Çay
Saat 16.30
Yeşilçay
Saat 18.30
7 parça tavuk kuşbaşı ızgara
Domates-soğan-biber köz🌶
8 bin adım
3+litre su
Evet canım öyle denk geldiafiyet olsun canım güzel menü akşam protein çeşiti fazla olmuş sadece
afiyet olsun canım tebrikler
canım akşam reçel fazla olmuş yiyeceksen de ara öğünde yemen daha iyi olur
maşallah cok güzel canım
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım ciğ köfte dürüm ile akşam yemeği yakın olmuş
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım gayet iyi
afiyet olsun canım merakımdan soruyorum bu kahvaltılık gecrekler işe yarıyor mu acaba
afiyet olsun canım az geldi gözüme
çok güzel canım afiyet olsun
yok canım cok görünmüyor bence yaz
afiyet olsun canım, canım kalburabastı çekti ne severim
bozmayaydin iyiymis canim. Ama bugun hafif gecirisen zaten gercek arti degildir gider hemenDün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
O ilk bir hafta heryerlerin agriyor canim. Ama sonra alisiyorsunDünkü yaptığım 45dk leslie sonra her yerim ağrıyor
Bugün 30dk olanı yapacağım ekstra 15dk biseyler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?