Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen de haklısın canım. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Rabbim korusun bizleri

spor ve menu cok guzel tebrikler
2 eylül
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 h yumurta 1kk peynir 1 salatalik 1k fistik ezmesi 1b Kahve

Ara
1 kayisi 2 ceviz

Aksam 17.30
5 Kofte 2k pilav 1tb yogurtlu brokoli
3lt su
afiyet olsun canım pilav bulgur mu pirinc mi?
kolay gelsin canım işler yogunken gercekten menuye dikkat etmek zorlasıyor
afiyet olsun canım akşam hafif olmuş
03.08.2020

12:00
sade soda

14:00
yarım şeftali

16:30
7 kaşık barbunya
yarım kase yoğurt

aksam yatmadan yesılcay ıcerım

su:2lt

spor bugun off gunum
afiyet olsun canım hafif olmuş
makarna ve ekmek aynı öğünde olmuş bundan sonra kasıkla sünnetle bence canım :))

afiyet olsun canım güzel menü
canim etlerin yanına salata yesen daha iyi olur bence, menün güzel

Protein protein oluyor di mi haklısın. Yoğurt çok seviyorum ama salata yapsam iyi olur
aynen canım diyetisyenin bana dediği hayvansal proteinde et tavuk balık gibi yanına salata yiyelim, bitkisel protein olursa mercimek,nohut,kurufasulye gibi yanına yoğurt yiyebiliriz demişti. benim de aklımda kalmış oyle canım

Bu vakalar böyle devam ederse zor çünkü bana birşey olmaz diyenlerle dolu bir ülkede yaşıyoruz
1,8 ve 12 hariç diğer kademelere şu an okul yolu görünmüyor malesef. Sağlık bakanı en son böyle dedi bu sene de uzaktan eğitime devam

03.08.2020

12:00
sade soda

14:00
yarım şeftali

16:30
7 kaşık barbunya
yarım kase yoğurt

aksam yatmadan yesılcay ıcerım

su:2lt

spor bugun off gunum
Çok iyi
Süper
Süper emzirdigin için ekmek de normal
Süpersin

Edibe12
Pazartesinden beri gruba yazmamışsın?
Hastaydın nasıl oldun canim...
Ah sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
Hamileyim Nasip olursa 40 yaşımda bir bebeğim daha olacak. Daha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum

Hayirlisi olsun canim istiyormuydunuz :)

Ciddi misin çok sevildim sağlıklı bir gebelik olur inşallah canım

I Ilyusa cok gecmis olsun kuzum insallah normal griptir

Ketoda cocuk beslenmesi daha farklidir belki
Zaten hastaneden liste verirler heralde
I Ilyusa eşin nasil oldu tatlim

Hastaneye ne zaman yaticaktiniz, hatirlayamadim
14 unde yaticaz 4 5gun kalicaz. bi kac diyetisyenle konustum ama cocuk oldugu icin ve hastaligindan dolayi kimse istemedi.
hastanedeki diyetisyenlede konustum ekmek tarifi yemek taridi felan verceklermis zaten

Selam arkadaşlar,
Yukarıda da yazdım benim mide rahatsızlıkları hamileliktenmiş. Az biraz kilo verip öyle olsaydı iyiydi ama herşey nasip. Bulantım tarifsiz kötü bir durumda, telefona filan bakamıyorum. Sabah akşam devam ediyor. Dua edin hayırlısı ile bu süreci atlatıp sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Annem gelecek yardıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…