Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git ☺
Yarından sonra biraz esnek davranacağım canım

guzel menu ama bugun de spor yok

sankı menu cok protein olmus gıbı geldı bana

canım üşenmedım gecmıs menulerıne de baktım ve hıcbırınde spor yok spor yapmanı engelleyen bır durum mu var?

3 Eylül perçembe

08:30

iki fincan türk kahvesi

12:30
bir kase yayla çorbası
bir porsiyon mantı
4 yk sebze yemeği
salata

19:30
salata
bir dilim ekmek
öncekı gunlerıne gore bugun yemişssinnn su işini naptın yanlış hatırlamıyorsam içemiyorum dıyordun

afıyet olsun canım

Zayıfladıktan sonra istiyordum aslında. Artık doğum sonrası zayıflarım inşallah.
Ayy çok sevindim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah öyle deme yeni bir nefes yeni bir birey gelecek kilo yine verilir. Zaten dikkat edersin biraz hamilelikte de. Bana da dua et, ben de çok istiyorum anne olmayı
Sen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git ☺
Süt ürünleri bol bol tuketse sıkıntı olmaz inşallah Yasamakguzel123

İnşallah öyle olur, teşekkür ederim.
Dua ederim tabiki. Rabbim sana ve isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

ayy gözün aydın canım inşallah hamılelık surecın acayıp rahat gecer amin

Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
kızzzz tebrik ederim seni :) benim üstümde sen mi vardın, rakip miydik
bu haftaki sonucun mükemmel eni görünce hırslandım :) gaza getirdin beni :)

Yok ama iyilesme surecini hizlandiriyor. Mesela sert isirinca yara oluyor ya her emdiginde tekrar aciyor o surec daha kısa oluyor enazindan
Canim ayva cekirdegi cok iyi geliyor 2 kasik suda 2 ayvanin cekirdegini kaynat jole gibi oluyor onun sur. Bana cok iyi gelmisti.

kızzzz tebrik ederim seni :) benim üstümde sen mi vardın, rakip miydik
bu haftaki sonucun mükemmel eni görünce hırslandım :) gaza getirdin beni :)
Onu bilmiyorum kim vardı ama bu hafta ağırlıklı olarak sebze yedim ve tek öğün tavuk yedim emzirme de etkili oldu amaç birbirimizi hırslandırmak değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…