- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.081
Yarından sonra biraz esnek davranacağım canımSen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git ☺
guzel menu ama bugun de spor yok3 Eylül Menüm
12.30: 6 yk kuru sebzeli makarna (makarnası az sebzesi bol)
2 yk domatesli kıymalı sos
1 dilim ekmek (tabağı sunnetlemek için kullandım)
17.00: 1 kase mısır gevreği (içinde 1 ceviz,1 yk yulaf,1 kırmızı erik,1tk bal, yarım çay bardağı süt ve gevrek var)
2 lt su
Merhaba
3 eylül
11.00
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
1 kk peynir
16.00
1 bardak kefir
3 yk et yemeği
19.30
4 parça fırında tavuk
2 tb ekmeği
3 yk yoğurt
2 lt su
4 saat temizlik yaptım. Çok yoruldum. Enerjim olurda spor yapcam
MENUM:
9:00 1 kuru kayısı
12:00 1 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10 zeytin, 1 hasl yumrta
14:30 meyve tabagı: avuc uzum, 2 dilim karpuz, 2 dilim nektari, 2 bögurtlen
16:00 1 fincan kahve
18:00 1 tbk bamye yemegi, bol salata, 2 yk yogurt, 1 dilim karpuz
2lt Su
Spor yok
Yazınca farkettim meyve cok olmuş
öncekı gunlerıne gore bugun yemişssinnn3 Eylül perçembe
08:30
iki fincan türk kahvesi
12:30
bir kase yayla çorbası
bir porsiyon mantı
4 yk sebze yemeği
salata
19:30
salata
bir dilim ekmek
afıyet olsun canım3eylul persembe menüsü
Sabah 10:00
Sahanda 2yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates bi salatalık bi kıl biber 1dilim tm buğday ekmeği
13:30 bi kase mercimek çorbası
15:00 sade kahve 2kuru kayisi
17:15
Bi kase firinda tavuk, bi tabak salata bi kase mercimek çorbası
20:00 bi bardak ayran
22:30 kayısı çayı
sade soda
Şu 3lt
Spor yapamadım inanilmaz vücudum ağrıyor spordan Yarina inş
benım deee 2 gundur açımBugün mü ruh halimEki Görüntüle 2684950
Ayy çok sevindim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahZayıfladıktan sonra istiyordum aslında. Artık doğum sonrası zayıflarım inşallah.
Süt ürünleri bol bol tuketse sıkıntı olmaz inşallahSen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git ☺
İnşallah öyle olur, teşekkür ederim.Ayy çok sevindim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahöyle deme yeni bir nefes yeni bir birey gelecek kilo yine verilir. Zaten dikkat edersin biraz hamilelikte de. Bana da dua et, ben de çok istiyorum anne olmayı
Süt ürünleri bol bol tuketse sıkıntı olmaz inşallahYasamakguzel123
ayy gözün aydın canım inşallah hamılelık surecın acayıp rahat gecer aminAh sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
HamileyimNasip olursa 40 yaşımda bir bebeğim daha olacak. Daha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum
Sağol tatlım. Daha en baştan korkunç başladı ama devamı rahat geçer inşallahayy gözün aydın canım inşallah hamılelık surecın acayıp rahat gecer amin
iş yerinde öğlen ne yemek çıkarsa onu yiyorum. ilk defa mantı çıktı :) hergün olmasa da binde 1 litre felan içebiliyorumöncekı gunlerıne gore bugun yemişssinnnsu işini naptın yanlış hatırlamıyorsam içemiyorum dıyordun
kızzzz tebrik ederim seni :) benim üstümde sen mi vardın, rakip miydikGünaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
Canim ayva cekirdegi cok iyi geliyor 2 kasik suda 2 ayvanin cekirdegini kaynat jole gibi oluyor onun sur. Bana cok iyi gelmisti.Yok ama iyilesme surecini hizlandiriyor. Mesela sert isirinca yara oluyor ya her emdiginde tekrar aciyor o surec daha kısa oluyor enazindan
Onu bilmiyorum kim vardı ama bu hafta ağırlıklı olarak sebze yedim ve tek öğün tavuk yedim emzirme de etkili oldukızzzz tebrik ederim seni :) benim üstümde sen mi vardın, rakip miydik
bu haftaki sonucun mükemmeleni görünce hırslandım :) gaza getirdin beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?