Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onu bilmiyorum kim vardı ama bu hafta ağırlıklı olarak sebze yedim ve tek öğün tavuk yedim emzirme de etkili oldu amaç birbirimizi hırslandırmak değil mi canım
Oooo sen bi de annesin
geçen hafta ve bu hafta hiç motive değildim. yeni iş yerimde mutsuzum biraz. onun hayatıma ister istemez etkisi oluyor. alışacağım zamanla inşallah.
ama senin bu hafta ki sonucun beni çok motive etti :) akşamları kaçta yatıyorsun sporun nasıldı peki. tiyoları alalım

Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
Tebrikler canım
Bu daha 60li kkilolari gormezsin inş

günaydın arkadaşlar.

geçen cuma: 59
bu cuma: 58,8
fark: 0,200
yüzde: 0,34
Tebrikler canım kilo yag azaldikca az gidiyo olabilr
Morelini hic bozma
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
kilo bildirimi
geçen cuma: 108.5
bu cuma: 107.4
fark: 1.1 kg
yüzde: 1.01

108.5 bandını kırdım sonunda çok şükür
Maşallah maşallah 2li sayilarida görürsün ins en kısa zamanda
Gunaydin kizlar

Gecen cuma 72.9
Bugun 72.4
İte kaka gidiyoruz bakalim
Tebrikler 500gr az görme kız haftaya daha fazla gider inş
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 74,2
Bugün: 72
Fark: 2,2
Yüzde: %2,96

Yüzde 3ü kılpayı kaçırdım
Işte bubak takima daha sık ugrayinca motivasyonun arttı giden kilolar oldu
60li kilolara az kaldı

günaydın kızlar;

ben motivasyon konusunda sorun yaşıyorum ve aranızdan ayrılmak istiyorum. herşey için teşekkür ederim. kolay gelsin
Canım benim yıllardır bu takimdayim inan bana kalırsan iyki gitmemişim diyeceksin ..Burdaki sorumluluğumuz bizi durduruyor şuan cikarsan daha da kilo alıcaksın.. dönen dönem hepimizde oluyor motivasyon düşüklüğü ama bunun seni teslim alıp dibe çekmesine izin verme bence.. silkelen ve kilo vermekte nekadar istekli ve kararlı olduğunu hayel ettiğin vücudu hedefini tekrardan düşün

Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
MaşaAllah canım o bantta 2 kiloya yakın vermek gerçekten övgüyü hakediyor.
günaydın arkadaşlar.

geçen cuma: 59
bu cuma: 58,8
fark: 0,200
yüzde: 0,34

tebrikler canım hiç sorun değil eksidesin ve iş hayatın seni olumsuz etkiledi. Daha güzel günlerin olacak inşallah
Gunaydin kizlar

Gecen cuma 72.9
Bugun 72.4
İte kaka gidiyoruz bakalim

Canim 0.5 kg gitmiş gene gayet güzel bence
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 74,2
Bugün: 72
Fark: 2,2
Yüzde: %2,96

Yüzde 3ü kılpayı kaçırdım

MaşaAllah canimm harika kilo kaybi harika yüzde. O sondaki emoji nedir ya 2.2 kilo vermiş yüzde üç.ü kaçırdığına üzülüyor
Şaka bi yana daim olsun canım çok sevindim

Günaydın kızlar
Geçen cuma:71
Bugün :70.1
Fark:900 g
Yüzde:1.18
200 g daha gideydi 60 lara el sallayacaktım ya neyse. Haftaya inş

Senin menü değişimlerini ve kilo kaybını gördükçe gururlanıyorum. MaşaAllah sana

günaydın kızlar;

ben motivasyon konusunda sorun yaşıyorum ve aranızdan ayrılmak istiyorum. herşey için teşekkür ederim. kolay gelsin
canım istersen motivasyonunu beraberce toparlayalım herşey daha güzel olur. Ama aklını veremiyorsan kilo verme işine seni anlayabiliyorum çünkü çok dönemler yaşadım bazen hayat öyle bir hal alıyor ki diyet, spor sağlıklı yaşam vs. 5. plana düşüyor. İnşallah cok mutlu olursun istediğin kiloya ve stediğin hayata ulaşırsın. Allah yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…