Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de emziyorum hemde 4 aylık 24 günlük bebeğim var
Sen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git

Hayirli olsun canim Allah saglicskla kucagina almayi nasip etsin insallah

rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
tam buraya girdim senin mesajini okudum.
insalalh saglikli sekilde gecirirsin hamileligini

kuzummm hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallah
Dr a gittinmi, hersey yolundami
test sonucuna sevindim cnm

Bütün fransayi sizmi doyuracaksiniz
Kışın orda kıtlikmı oluyor
14 unde yaticaz 4 5gun kalicaz. bi kac diyetisyenle konustum ama cocuk oldugu icin ve hastaligindan dolayi kimse istemedi.
hastanedeki diyetisyenlede konustum ekmek tarifi yemek taridi felan verceklermis zaten
Hindistan cevizi unu, badem unu, findik unuyla falan baya biseyler yapiliyor

Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu

Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
yoktur ins canim sikma simdiden canini.
Eger esininde ici rahat degilse yaptirsin bir test olmazsa
Kızlar biturlu gelemedm 2 gundur konserve isleri yordu beni gene bi 15 kavanoz oldu bunlari sosluk yaptm haftayada yaparmiyim bilmiyorum ama kisin iyi gidiyor toplamda 30a yakin kavanoz oldu suanda :)
masallah eline saglik canim agiz tadiyla yiyin ins
Aynen öyle Canım. Dedim ben üzerime düşeni yaptım ikidir arıyorum veliyi daha da katılmazsa derse ben de peşine düşmem artık. Napim
ah canim zorla derse baglayacak halin yokya .
Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor
sen hangi sinifi okutuyordun canim.
Daha ogretmenlerimize acip ta bisey sormadim. Canli dersin oldugunu yaziyirlar ,
Sunu sunu yaptirin cociklara diyorlar tamam.
Daha ne soracagim ki zaten. Bazi insanlarda degisik gercekten. Bol bol sabir versin allahim
ayyy cok sevindim .
Rabbin kucagina almayi nasip etsin canim.
Her coxuk ayni olmuyor hamileligi. İns rahatlarsin
afiyet olsun elinize saglik canim.
Gule gule iyi gunlerde yiyin ins
bi kac gundurde utandigimdan gelemedim
hep tam basladim diyorum bi kac gun sonra devam ettiremiyorum
Ayni ben. Ben buralardayim ama can sikintisini yemeklerden cikarttim gene

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok sevindim canım hayırlı olsun ❤
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Kaç haftalik kese kalp atışlarını gordunuzmu

Fen bilimleri 5 6 7 8 sürekli yazışıyoruz. Whatsup tan araşıyoruz. Canlı ders yapıyorum sonra tel trafiği

Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu

Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
Belirti göstermeden test yapmıyorlar canım yine de dikkatli olun Allah korusun inşallah
Kızlar biturlu gelemedm 2 gundur konserve isleri yordu beni gene bi 15 kavanoz oldu bunlari sosluk yaptm haftayada yaparmiyim bilmiyorum ama kisin iyi gidiyor toplamda 30a yakin kavanoz oldu suanda :)
Maşallah afiyetle yiyin inşallah
Ya ben de öyle cımbızla alıyorum ağzından güzel bir şey duysam nasıl motive oluyorum oysa
Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor
Aynen canım valla tükendim böylesi çok çok zor
valla benim halim duman, eşimde tartıyı en dip köşeye koydu alamıyorum Bugun zorla aldıracam kiloyla yüzleşeyim
Aaa neden kaldırdı ki ? Çok mu tartılıyorsun
1,8 ve 12 hariç diğer kademelere şu an okul yolu görünmüyor malesef. Sağlık bakanı en son böyle dedi bu sene de uzaktan eğitime devam
İşimiz zor artık her şey düzenine dönsün
Tebrik ederim canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah
Aman kaç kişilik bu yaptıklarınız Çok merak ediyorum Fransız’lar da konserve yapıyor mu
Sporumu yaptım çok şükür Nerdeyse 2 haftadır bi şey yapamıyordum. 2 gündür yaptım şükür duş alıp yatayım. Kızçem birazdan mızıldanmaya başlar
Allah rahatlık versin canım harikasın spora devam

Amin, sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…