- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.061
Zayıfladıktan sonra istiyordum aslında. Artık doğum sonrası zayıflarım inşallah.Hayirlisi olsun canim istiyormuydunuz :)
Sen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli gitBen de emziyorum hemde 4 aylık 24 günlük bebeğim var
Hayirli olsun canim Allah saglicskla kucagina almayi nasip etsin insallahAh sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
HamileyimNasip olursa 40 yaşımda bir bebeğim daha olacak. Daha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinSelam arkadaşlar,
Yukarıda da yazdım benim mide rahatsızlıkları hamileliktenmiş. Az biraz kilo verip öyle olsaydı iyiydi ama herşey nasip. Bulantım tarifsiz kötü bir durumda, telefona filan bakamıyorum. Sabah akşam devam ediyor. Dua edin hayırlısı ile bu süreci atlatıp sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Annem gelecek yardıma inşallah.
Allah razı olsun canımHayirli olsun canim Allah saglicskla kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin inşallahrabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
tam buraya girdim senin mesajini okudum.
insalalh saglikli sekilde gecirirsin hamileligini
Insallah cnim cok sevindmZayıfladıktan sonra istiyordum aslında. Artık doğum sonrası zayıflarım inşallah.
kuzummm hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallahAh sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
HamileyimNasip olursa 40 yaşımda bir bebeğim daha olacak. Daha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum
test sonucuna sevindim cnmiyi aksamlar kizlar
bizde kis hazirliklari suruyo
35 kg ekmek yapip buzluga koyduk
6kasa domates sosu yaptik
10 kilo kapya biber yapicaz yarinda
iyce yoruldum artik
en son esime test yapildi demistim
sonuclar negatif di cok sukur.esim surekili grip nezle olan biri zaten.
Hindistan cevizi unu, badem unu, findik unuyla falan baya biseyler yapiliyor14 unde yaticaz 4 5gun kalicaz. bi kac diyetisyenle konustum ama cocuk oldugu icin ve hastaligindan dolayi kimse istemedi.
hastanedeki diyetisyenlede konustum ekmek tarifi yemek taridi felan verceklermis zaten
yoktur ins canim sikma simdiden canini.Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu
Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
masallah eline saglik canim agiz tadiyla yiyin insKızlar biturlu gelemedm 2 gundur konserve isleri yordu beni gene bi 15 kavanoz oldu bunlari sosluk yaptm haftayada yaparmiyim bilmiyorum ama kisin iyi gidiyor toplamda 30a yakin kavanoz oldu suanda :)
ah canim zorla derse baglayacak halin yokya .Aynen öyle Canım. Dedim ben üzerime düşeni yaptım ikidir arıyorum veliyi daha da katılmazsa derse ben de peşine düşmem artık. Napim
sen hangi sinifi okutuyordun canim.Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor
ayyy cok sevindim .Ah sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
afiyet olsun elinize saglik canim.iyi aksamlar kizlar
iyce yoruldum artik
Ayni ben. Ben buralardayim ama can sikintisini yemeklerden cikarttim genebi kac gundurde utandigimdan gelemedim
hep tam basladim diyorum bi kac gun sonra devam ettiremiyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahAh sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
Çok sevindim canım hayırlı olsun ❤Ah sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
Fen bilimleri 5 6 7 8 sürekli yazışıyoruz. Whatsup tan araşıyoruz. Canlı ders yapıyorum sonra tel trafiğisen hangi sinifi okutuyordun canim.
Daha ogretmenlerimize acip ta bisey sormadim. Canli dersin oldugunu yaziyirlar ,
Sunu sunu yaptirin cociklara diyorlar tamam.
Daha ne soracagim ki zaten. Bazi insanlarda degisik gercekten. Bol bol sabir versin allahim
Sağol canımSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin, sağol. Henüz eczaneden alınmış gebelik testi dışında bir şey bilmiyorum.Çok sevindim canım hayırlı olsun ❤
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Kaç haftalik kese kalp atışlarını gordunuzmu
Süpersin canim bu azimle gidersen istediğin kiloyu tartida görürsünSporumu yaptım çok şükürNerdeyse 2 haftadır bi şey yapamıyordum. 2 gündür yaptım şükür duş alıp yatayım. Kızçem birazdan mızıldanmaya başlar
Belirti göstermeden test yapmıyorlar canım yine de dikkatli olun Allah korusun inşallahCanım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu
Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
Maşallah afiyetle yiyin inşallahKızlar biturlu gelemedm 2 gundur konserve isleri yordu beni gene bi 15 kavanoz oldu bunlari sosluk yaptm haftayada yaparmiyim bilmiyorum ama kisin iyi gidiyor toplamda 30a yakin kavanoz oldu suanda :)
Ya ben de öyle cımbızla alıyorum ağzından güzel bir şey duysam nasıl motive oluyorum oysaYok yok öyle bişiAkşam eşim geldiğinden beri adama kendimi gösteriyorum Bak eşofman nasıl bol geliyo, bak tişörtümün kolları nasıl da geniş geliyor, biraz daha vermişim dimi diyip adamın başını yedim
Aynen canım valla tükendim böylesi çok çok zorOkullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor
Aaa neden kaldırdı ki ? Çok mu tartılıyorsunvalla benim halim duman, eşimde tartıyı en dip köşeye koydu alamıyorum Bugun zorla aldıracamkiloyla yüzleşeyim
1,8 ve 12 hariç diğer kademelere şu an okul yolu görünmüyor malesef. Sağlık bakanı en son böyle dedibu sene de uzaktan eğitime devam
Tebrik ederim canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallahAh sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
Aman kaç kişilik bu yaptıklarınız Çok merak ediyorum Fransız’lar da konserve yapıyor muiyi aksamlar kizlar
iyce yoruldum artik
Allah rahatlık versin canım harikasın spora devamSporumu yaptım çok şükürNerdeyse 2 haftadır bi şey yapamıyordum. 2 gündür yaptım şükür duş alıp yatayım. Kızçem birazdan mızıldanmaya başlar
Amin, sağolBelirti göstermeden test yapmıyorlar canım yine de dikkatli olun Allah korusun inşallah
Maşallah afiyetle yiyin inşallah
Ya ben de öyle cımbızla alıyorum ağzından güzel bir şey duysam nasıl motive oluyorum oysa
Aynen canım valla tükendim böylesi çok çok zor
Aaa neden kaldırdı ki ? Çok mu tartılıyorsun
İşimiz zor artık her şey düzenine dönsün
Tebrik ederim canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah
Aman kaç kişilik bu yaptıklarınız Çok merak ediyorum Fransız’lar da konserve yapıyor mu
Allah rahatlık versin canım harikasın spora devam
O zaman senin menü çok iyi CanımBen de emziyorum hemde 4 aylık 24 günlük bebeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?