Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşim de elini sürmedi zalım o kadar biberi napıcan otur kendin yap dedi. Ona vermicem kışın
Ellerine sağlık canım kısın eline bulmuş gıbı geliyor insanin vakalar artıyor kısın ne olacağı belli değil
Herşeyin fiyatı artabilir kisin

Katiliyorum sana nezamana kadar gondermiyebillirsnki cocuklarda cok bunaldi ve sonu gorunmuyor deseler 3 ay hadi beklersin ama belki 4-5 sene boyle surcek cocuk egitim alamadan bukadar senesi cöp olucak.
Büyük kızım zaten geç alındı corona çıktıktan sonra bi 5 ay gitmiştir sonra corona yüzünden kapanmıştı ve seneye okula başlıyor

Genel olarak fena bir menü değil, ancak salam ve üzüm cıss ürünler

3 adet muz biraz fazla gibi ama akşam yemeğin yok, kahvaltı yok günün tamamı meyve ile geçmiş diyet bir yana sağlığın zarar görür böyle bir de çok acıkırsın

Simit, ekmek, tatlı hepsi bir arada fazla sanki canım, sporun çok güzel ama

Ellerine sağlık canım kısın eline bulmuş gıbı geliyor insanin vakalar artıyor kısın ne olacağı belli değil
Herşeyin fiyatı artabilir kisin
Çok da ucuza almadım kilosu 5 liraydı .Yaz için pahalı bence. Ama kışın 3 katına çıkıyor tabi. Ancak en önemlisi kışın tadı tuzu yok

Guzel bence erikler beni rahatsiz etmedi ama tabiki tam yatmadan once sekerli birsey yemek iyi degil belki yogurt yesen daha saglikli olur

Akşam hic olmamış

Genelinde guzel cnm afiyet olsun. Işlenmiş seyler diyette tavsiye edilmiyor salam sosis sucuk gbi ama arada bir yenebillir bence bende yiyorm haftada 1-2 kez falan :)

8 Eylül
8:00
2 dilim arası tahin pekmez

12:30

2 haşlanmış yumurta
Domates
Peynir 1 dilim
3 çay bardağı şekersiz çay

16:00
Şekersiz türk kahvesi

19:30
2 kepçe yoğurt çorbası
2.5 lt su

Spor yok
Guzel afiyet olsun cnm

8 eylul
Kahvalti yok
12.00 bir kase kereviz yogurt bir kase kadar bol salatali kisir
19.30 yemek yoktu pismesini bekledim
Bir tabak mercimek salata
Hic ekmek yemiyorum baya baya
Spor yarim saat orta tempo yuruyus
Ahada 2 saatte mutfaktan anca ciktim
Kisir ve mercimek salatasi ikiside sisircek seyler pek olmamis sanki bugunki menu

Gunde 3 tane muz mu cok fazla meyve var buda eşittir şeker

8 eylül
10.00
10 tane belki daha fazla domates soslu ince biber kavurması
2 dilim ekmek

14.00
1 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek

16.00
1 muz

18.00
2 Galeta
1 dilim ızgara pirzola

2 lt su
Spor yapmaya çalışıcam
Fena degil ama sanki ekmek veya galetalar daha az olabillirmis
O saate tatli olmasaymis iyi olurmus oglen yeseydin keske :)
Simit yemek istiyorsan yarımla yetinmelisin cnm cnku tam simit 4 dilim ekmek yapiyor

Büyük kızım zaten geç alındı corona çıktıktan sonra bi 5 ay gitmiştir sonra corona yüzünden kapanmıştı ve seneye okula başlıyor
Aynen benm yegenimde almanyada okulu yarıda kaldı bu sene zaten dogru duzgun gidemedi ve ilk sinifdi. Cok zor gercekten inşallah duzelir artik hersey yoluna girer.

Meyve konusunda genel bir görüş var ama son gittiğim diyetisyen gece 11 e koymuştu meyve, ara öğün 200 kaloriyi geçmedikçe sorun yok demişti. Hatta gece öğününde 1 galeta ve bir dilim peynir vardı ilk iki ayda sonra meyve ile değiştirdi. Gündüz ve akşam yoğurt yiyince bir de gece yemek istemiyor canım soda falan içemiyorum zaten mideme dokunuyor, her meyveyi de yiyemiyorum, tutunabildiğim tek meyve mürdüm eriği

Aslında kilo verdigin surece skntı yok cnm baktın gitmiyor ozaman belki el atarsın gec yememek veyatta meyveye dikkat etmek gibi :)

evet cnm köln yakinlarindayim
tekrar hosgeldin cnm
orkidelerim Benim ne sevdiklerim pencerem dolu öldürme iyi bak ona
sulama işini nasil yapiyosun cnm
Allah kolayik vrrsin cnm iş yerinde huzursuzluk zor oluyor
Kisilerle mesafeyi iyi ayarlamak lazim

Aslinda bence evli bide cocuklu kadinlarin aksama kadar tam zamanli calismalari zor oluyor, kadin cok yipraniyor
Bu yuzden en iyi meslek ogretmenlik heralde :)) en azindan öğlen geliyolar
Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
annene gecmis olsun cnm

Benimde taş vardı safrada cok zorluyordu, aldirdim kurtuldum :)
Bebeden başka hiç bir canliya bakamıyorum bende sevmiyorum da galiba ama balkonu rengarenk çiçeklerle donatmak isterdim
balkinda cok güzel olur cnm brn cicek cok severim ama evde fazla yerim olmadigi icin ev cicegi istemiyorum
Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
hakkınızda hayirlisi oldun cnm
Burdada ev fiyatlari cok uçtu
Oncedende dedigim gibi senin adam cahil olmadigini biliyor ama seni kiskandigi icin bastirmaxa ezmeye calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…