- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.241
Kolay gelsin canım çok yormuşsun kendiniNe zorumaysa gidip bi milyon biber aldım canım çıktı bitirene kadar artık topluca koyup koyup attım. Sonra utandım mi asla şimdi gittim domates aldım onları yapcam
Rica etmiş sildirmiş ama o yuzdende ban yemiş anladığm kadarıylaBen niye göremiyorum
Eşim de elini sürmedi zalım o kadar biberi napıcan otur kendin yap dedi. Ona vermicem kışınKolay gelsin canım çok yormuşsun kendini
Moderator düzenlemiş galiba ondan olabilirBen niye göremiyorum
Ama U UcanSupurge azönce çok tatlıymış yazmış. Görmüş demek ki şimdiRica etmiş sildirmiş ama o yuzdende ban yemiş anladığm kadarıyla
Ellerine sağlık canım kısın eline bulmuş gıbı geliyor insanin vakalar artıyor kısın ne olacağı belli değilEşim de elini sürmedi zalım o kadar biberi napıcan otur kendin yap dedi. Ona vermicem kışın
Büyük kızım zaten geç alındıKatiliyorum sana nezamana kadar gondermiyebillirsnki cocuklarda cok bunaldi ve sonu gorunmuyor deseler 3 ay hadi beklersin ama belki 4-5 sene boyle surcek cocuk egitim alamadan bukadar senesi cöp olucak.
8 Eylül Menüm
11.30: 200ml süt
15.00: Yarım ceviz
2 kepekli grissini
18.00: 2 kase ezogelin çorbası
Yarım ekmek
4 parmak boyutunda fıstıklı kadayıf burma
2lt su
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
Fıstıklı kadayıfı yorumlamıyorumçok karbonhidratı da öyle ancak şöyle diyeyim öğünlerinin dengesi yok, kahvaltı yok, bir öğünü atlamak diyette çok sorun, biraz daha düzenlemelisin bence
8eylül menusu
Saat 07:00 bi ceviz bi parça peynir (ilaç icmek icin)
09:30 bi küçük lavaş2dilim salam bi dilim peynir 3ceri domates yeşil çay
12:00 yesil çay
15:00 10 çiğ fındık bi kase üzüm
Sade soda
18:20 3kasik kuru fasulye bi kase salata
20:30 sade kahve
21:30 Yeşil çay
Spor yok
Su 3lt
8 Eylül Salı
08:30
1 adet muz
12:30
yarım kase ezogelin çorbası
2 adet biber dolması
bir avuç kadar karnıbahar
salata
16:30
bir adet muz
19:30
bir adet muz, bir adet armut, 3 adet erik hepsini yoğurtla karıştırıp yedim
8 Eylül
8.30
1 dilim beyaz peynir 1 eilim kasar
Nane semizotu
5 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 tam bugd. unlu simit
13.30
4 parça hindi gogus (7-8 catal)
Küçük tabak salata
1 dilim tam buğday ekmeği
16.30
2 kuru kayısı 2 ceviz
19.30
Sebze tabagi ( 1 brokoli bir karnabahar 4-5 minik bruksel lahanasi)
Yarim tabak salata
1 kasik haydari
20.00
2 kucuk biskuvili tatli
Su 2 lt
Spor 2.5 saat yüzme, 20 dk kol egzersizi, 30 dk alt karin egzersizi
Çok da ucuza almadım kilosu 5 liraydı .Yaz için pahalı bence. Ama kışın 3 katına çıkıyor tabi. Ancak en önemlisi kışın tadı tuzu yokEllerine sağlık canım kısın eline bulmuş gıbı geliyor insanin vakalar artıyor kısın ne olacağı belli değil
Herşeyin fiyatı artabilir kisin
08 Eylül 2020
Akşam menüm belli olduğu için erkenden yazmayı tercih ettim:)
Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çeri domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
2 ceviz
Çay
Ara 14:30
1 fincan yeşil çay
10 adet çiğ badem
Ara 16:30
1/2 kase yoğurt içine 2 çilek doğradım
Akşam 18:30
İzmir köfte (2 köfte+3 halka dilim patates)
1 kase cacık
19:30 çay
21 :00 4 tane mürdüm eriği (bunu gündüz yeseydin diye yorumluyorsunuz genelde ama o saatlerde acıkıyorum başka şeylere saldırmamak için erik yiyorum, bana doyurucu geliyor)
Su 1,5 lt yatana kadar daha içerim
Spor 55 dk tempolu yürüyüş 165 puan U UcanSupurge
Akşam hic olmamış8 Eylül Menüm
11.30: 200ml süt
15.00: Yarım ceviz
2 kepekli grissini
18.00: 2 kase ezogelin çorbası
Yarım ekmek
4 parmak boyutunda fıstıklı kadayıf burma
2lt su
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
Genelinde guzel cnm afiyet olsun. Işlenmiş seyler diyette tavsiye edilmiyor salam sosis sucuk gbi ama arada bir yenebillir bence bende yiyorm haftada 1-2 kez falan :)8eylül menusu
Saat 07:00 bi ceviz bi parça peynir (ilaç icmek icin)
09:30 bi küçük lavaş2dilim salam bi dilim peynir 3ceri domates yeşil çay
12:00 yesil çay
15:00 10 çiğ fındık bi kase üzüm
Sade soda
18:20 3kasik kuru fasulye bi kase salata
20:30 sade kahve
21:30 Yeşil çay
Spor yok
Su 3lt
Guzel afiyet olsun cnm8 Eylül
8:00
2 dilim arası tahin pekmez
2 haşlanmış yumurta
Domates
Peynir 1 dilim
3 çay bardağı şekersiz çay
16:00
Şekersiz türk kahvesi
2 kepçe yoğurt çorbası
2.5 lt su
Spor yok
Kisir ve mercimek salatasi ikiside sisircek seyler pek olmamis sanki bugunki menu8 eylul
Kahvalti yok
12.00 bir kase kereviz yogurt bir kase kadar bol salatali kisir
19.30 yemek yoktu pismesini bekledim
Bir tabak mercimek salata
Hic ekmek yemiyorum baya baya
Spor yarim saat orta tempo yuruyus
Ahada 2 saatte mutfaktan anca ciktim
Gunde 3 tane muz mu8 Eylül Salı
08:30
1 adet muz
yarım kase ezogelin çorbası
2 adet biber dolması
bir avuç kadar karnıbahar
salata
16:30
bir adet muz
bir adet muz, bir adet armut, 3 adet erik hepsini yoğurtla karıştırıp yedim
Fena degil ama sanki ekmek veya galetalar daha az olabillirmis8 eylül
10.00
10 tane belki daha fazla domates soslu ince biber kavurması
2 dilim ekmek
14.00
1 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek
16.00
1 muz
18.00
2 Galeta
1 dilim ızgara pirzola
2 lt su
Spor yapmaya çalışıcam
O saate tatli olmasaymis iyi olurmus oglen yeseydin keske :)8 Eylül
8.30
1 dilim beyaz peynir 1 eilim kasar
Nane semizotu
5 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 tam bugd. unlu simit
13.30
4 parça hindi gogus (7-8 catal)
Küçük tabak salata
1 dilim tam buğday ekmeği
16.30
2 kuru kayısı 2 ceviz
19.30
Sebze tabagi ( 1 brokoli bir karnabahar 4-5 minik bruksel lahanasi)
Yarim tabak salata
1 kasik haydari
20.00
2 kucuk biskuvili tatli
Su 2 lt
Spor 2.5 saat yüzme, 20 dk kol egzersizi, 30 dk alt karin egzersizi
Evet biber bu sene hiç ucuzlamadiÇok da ucuza almadım kilosu 5 liraydı .Yaz için pahalı bence. Ama kışın 3 katına çıkıyor tabi. Ancak en önemlisi kışın tadı tuzu yok
Aynen benm yegenimde almanyada okulu yarıda kaldı bu sene zaten dogru duzgun gidemedi ve ilk sinifdi. Cok zor gercekten inşallah duzelir artik hersey yoluna girer.Büyük kızım zaten geç alındıcorona çıktıktan sonra bi 5 ay gitmiştir sonra corona yüzünden kapanmıştı ve seneye okula başlıyor
Guzel bence erikler beni rahatsiz etmedi ama tabiki tam yatmadan once sekerli birsey yemek iyi degil belki yogurt yesen daha saglikli olur
Akşam hic olmamış
Genelinde guzel cnm afiyet olsun. Işlenmiş seyler diyette tavsiye edilmiyor salam sosis sucuk gbi ama arada bir yenebillir bence bende yiyorm haftada 1-2 kez falan :)
Guzel afiyet olsun cnm
Kisir ve mercimek salatasi ikiside sisircek seyler pek olmamis sanki bugunki menu
Gunde 3 tane muz mucok fazla meyve var buda eşittir şeker
Fena degil ama sanki ekmek veya galetalar daha az olabillirmis
O saate tatli olmasaymis iyi olurmus oglen yeseydin keske :)
Meyve konusunda genel bir görüş var ama son gittiğim diyetisyen gece 11 e koymuştu meyve, ara öğün 200 kaloriyi geçmedikçe sorun yok demişti. Hatta gece öğününde 1 galeta ve bir dilim peynir vardı ilk iki ayda sonra meyve ile değiştirdi. Gündüz ve akşam yoğurt yiyince bir de gece yemek istemiyor canımsoda falan içemiyorum zaten mideme dokunuyor, her meyveyi de yiyemiyorum, tutunabildiğim tek meyve mürdüm eriği
Bunu hak etmişEşim de elini sürmedi zalım o kadar biberi napıcan otur kendin yap dedi. Ona vermicem kışın
Iyi uykular canımKızlar ben yatiyorm. Oglan uyumusken dinleneyim biraz iyi geceler kaldı son 2 gün aman dikkat
Hmmm
Sagol canimIyi uykular canım
evet cnm köln yakinlarindayimEvet almanyadayim canim
Sendemi Almanyadasin
Ya internette ucuza satilanlar bazen kotu cikiyor yorumlara bakmak lazim :) ben genelde yakinlarimda bulamadim seyleri internetten siparis yapiyorum
Silmeli oldugunu yeni duydum calisanlar icin super ama
Bakalim ilerde alirim belki :)
tekrar hosgeldin cnm9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Prenses
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:89 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 oğlum var 8 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos-insülin direnci sayılıyorsa
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kilolu olmaktan çok sıkıldım hiçbir kıyafetim bana olmuyor
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Evlendikten sonra kilo almaya başlayanlardanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Yemek yapmayı ve yemeyi, kitap okumayı, çocuğumla zaman geçirmeyi çok severim. Kilolarım alıp başını gidince artık yemeyeyim yeter yahu dedim. Çok heyecanlıyım umarım kilolarım gider
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Elimden geldiğince paylaşım yaparım. Bildiğim, öğrendiğim diyet konularını arkadaşlarımla da paylaşırım . Varsa arkadaşlarımın diyet adına yanlışlarını düzeltmelerine yardımcı olurum
Yoğun çalışıyorsun. Haftasonu dinlen bari. +1 maalesef ama sanırım direnç oldu ya 3 gün boyunca saat 1 den sonra bir şey yemedim sadece kahve yeşil çay dışında ama 3 gun de aynı rakamda takildim ve sijirlerim bozuldu
sulama işini nasil yapiyosun cnmorkidelerim Benim ne sevdiklerim pencerem doluöldürme iyi bak ona
Allah kolayik vrrsin cnm iş yerinde huzursuzluk zor oluyorSelam kizlar cok canim skkin. calismak istemiyorum cok yoruldum insanlarin hasetlerinden kotuluklerine ses cikaramamaktan. Ama kendimi evde de dusunemiyorum. 10 kisilik bir ekipte tek bayanim. Yaptigim isle ilgili hicbir problemleri yok. Ama kurumsal bir yapida oyle ayak oyunlari goruyorumki uzerime oynanan nefret ettim artik. Ustlerim yerimizi kapar derdinde astlarim yerimi kapma derdinde. Essek gibi calisiyorum ama insan iliskilerinden anlamayanlar yuzunden boyle moralim altust oluyor. Cocuklar bebekken 5 yil kadar evde oturdum hicbizaman ev hanimi moduna giremedim. Oylebi donemdeyizki yarin ne olacagimiz belli degil. O yuzden calismaliyim diyorum ama cokta yiprandim. Varmi benim gibi olup nasihat verecek olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.
annene gecmis olsun cnmMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
balkinda cok güzel olur cnm brn cicek cok severim ama evde fazla yerim olmadigi icin ev cicegi istemiyorumBebeden başka hiç bir canliya bakamıyorum bendesevmiyorum da galiba ama balkonu rengarenk çiçeklerle donatmak isterdim
hakkınızda hayirlisi oldun cnmGeldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
Oncedende dedigim gibi senin adam cahil olmadigini biliyor ama seni kiskandigi icin bastirmaxa ezmeye calisiyoronunla aynı görüşte olmadığım zaman cahil diyor ama benim umurumda mııııı hayııırrrr:))
cahil kime denir biliyor musun yaradan rabbini bilmeyene çok şükür ben rabbimi biliyorum gözle görülen doğruları bilgiyi inkar edip gözümü kulağımı kalbimi kapatmıyorum ki , o yüzden kim olursa olsun cahil dese de beni etkilemez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?