- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.021
Canım benim yanlış kararım sonucu 2. Olduk diyelim benim için illa birincilik söz konusu değil açıkçası hepinizden özür diliyorumstrontium un yüzdesi Handandandan cığım kadar düşük değil canım. Sadece Strontium u alsanız yine birinci olmuyor muyduk ? Yanılıyor muyum beni aydınlatın @mefkurem ?
Çok isabetli bir karar olmuş canım ben hiç ilgilenemedim kayınvalidemlerin gelmesi gitmesi köye geliş gidişimiz hepinizden özür diliyorum
Tebrik ederim Canım
Bence de yoksa bu kız bi ileri bi geri olmuyor
Eline sağlık canım11 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Yasamakguzel123 (58.7)
- ) @zumazuma (59.5)
- )
Lusi (65.3) - ) @Furha63 (65.8)
- )
denizbenimadim (69.0) - )
strontium (69.4) - ) @Elisa01 (69.5)
- ) @maygirl59_ (70.9)
- ) @MmerVveeEee (71.4)
- ) @Pnrrr-20 (72.1)
- ) @chnnmkiz (72.2)
- ) @Ucmelekannesi (75.0)
- )
Handandandan (76.5) - ) @Beyazkugu87 (78.8)
- ) @Tekrar dene (79.3)
- )
ATTRAENTE (79.5) - ) @ekim2009 (81.9)
- ) @Poni Bon (81.9)
- ) @bi prenses annesi (94.0)
- ) @mefkurem (102.5)
- ) @88prenses22 (105.2)
- )
Namaria (107.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Gidecek canım lütfen üzülme ve birkaç ay sonra iyi ki kendime bu iyiliği yapmışım diyeceksinHala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok az bi farkla yanlış karar alıp ikinci olmamıza sebep olduğum için tekrar tekrar özür diliyorumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691.ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (1.takim) ==> %0.801
2. (9.takim) ==> %0.779
3. (5.takim) ==> % 0.676
BİREYSEL DERECELER
1.Lusi ==>%2.68==> 9.TAKIM
2. blume90 ==> %2.23==> 4. TAKIM
3. snglmlk ==> %2.04==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
candy_candy ==> %-2.97==> 13.TAKIM
İyi geceler canım aldığım karar takımda huzursuzluğa sebep olduğu için üzüldüm gerçektenCanim tam uyuyordum son mesajlara bakiyim dedim senin mesajini gordum U UcanSupurge
3 ayri yerde özür dilemissin mesajinda ilginc geldi. Yonetim kismini bilemem tabiki ama burda onemli olan stronium un listeye girmesi mi takim birinciligi mi buna bakmak lazim. Bence onun girmesi takim birinciliginden daha kiymetli ayrica tabi bu benim fikrim.
Sen mesajlarinla alintilarinla herkese destek oluyorsun zaten bu kadar özür dilemene gerek yok canim yapma boyleSevgiler iyi geceler
Aman ne güzel şey ya iyi uykular canım ben de yavaştan uyuyayım yarın kayınvalide yolcu erken kalkıp kahvaltı hazırlayacağımBen kaçar artık çocuğumun uykusu gelmiş mızıldanıyor, işi ben yapıyorum o yoruluyor tüylü pakizem, koltukta helak oldu yatağa gidelimde rahatlasın, hepinize iyi geceler kızlarEki Görüntüle 2689092
Aman ne güzel şey ya iyi uykular canım ben de yavaştan uyuyayım yarın kayınvalide yolcu erken kalkıp kahvaltı hazırlayacağım
Liste ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün11 Eylül
8.30
Otlu cokelek peyniri bir kasik
1 dilim kasar
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Semizotu nane dereotu yarim salatalik
15.30
1 bardak ayran
11 cig findik
2 kuru kayısı
19.00
Sebz sote 6 yk (brokoli fasulye bruksel lahanasi biber)
2 dilim izgara göğüs ( 100 gr yaklasik)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kasik haydari
Su.2.5 lt
Spor 2 saat yuzme 15 dk hafit egzersiz
Baya hafif10 eylul
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1tb ekmeginden tost 1b kahve
Ara
1 mandalina
Aksam 17.30
1tb yogurtlu kabak 1tb salata 1d ekmek
2lt su
Fena değil. Belki meyveler teke düşüp yerine yoğurt ya da kuruyemiş konabilir11 Eylül 2020
Kahvaltı 11.30
-4 çeri domates
-2 salatalık
-2 kıl biber
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ince dilim kızarmış kepekli ekmek
Ara Öğün 14.20
-1 armut
-2 ceviz
Ara Öğün2 16.00
-1 muz
Akşam Yemeği 18.20
-tavuklu mantarlı havuçlu patatesli yemek
-1 kase yoğurt
-1 dilim ince dilim kızarmış kepekli ekmek
1.5 litre su ( gece 2.5 litreye tamamlanacak)
90 dk orta tempoda yürüyüs
Ölçülü11 Eylül 2020
Sabah 10:00 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1ad çeri domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Ara 16:30
2 galeta
1 dilim peynir
Çay
Akşam 19:30
3 köfte+3 halka dilim patates (İZmir köfte)
Bol kıvırcık salata
20:30 Çay
Su 1,5 lt yatana kadar 2 ye tamamlarım
Spor 50 dk tempolu yürüyüş U UcanSupurge
Tempolu cam silme de var, sopalarla baya bir kol çalıştım bugün:))
Alıştık senin minnak menülere11 Eylül
11:00
1 porsiyon menemen
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 çay bardağı az şekerli çay
15:00
2 Kara erik
17:00
6 YK sebzeli bulgur pilavı
1 dilim kavun
2.5 lt su
Spor yok
Bugün son kaçamak günü olsun. Yoksa alışkanlık olur önünü alamazsın canım11 Eylül Menüm
13.00: 2 sarma
1 dilim pizza
1 yk aşure
1 bardak fanta
18.00: 1 dilim ekmek
3 yk sebzeli kıymalı sote
Yarım kase çorba
1 yk sebzeli bulgur pilavı
2 lt su
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan U UcanSupurge
İlk güne göre baya hafif canım. Zaten ne yapacağını biliyorsun11 Eylül Cuma
08:30=== 2 yk lor peyniri
5-6 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
12:30=== 1/4 karpuz
15:30=== Greyfurt büyüklüğünde kavun
17:30=== 1 köfte büyüklüğünde tepsi kebabı
1 ince dilim patates
1 kase yoğurt
Acı süs biberi
El kadar yufka ekmeği
Su=== 2 lt
Spor=== Her yeri yürüyerek gezdim ama dakika saymadım
Kız fotosentez mi yapıyorsun sen11 Eylül menüm
12.00
2 ince dilim kavun
1 ısırık acur
17.00
1 tabak türlü
su:2,5 lt
Aslında takımdaki herkes bizim takımın birinci olduğunu biliyor. Takıma bir göz gezdirince hemen herkeste harika sonuçlar var. Gerisi teferruat bencestrontium un yüzdesi Handandandan cığım kadar düşük değil canım. Sadece Strontium u alsanız yine birinci olmuyor muyduk ? Yanılıyor muyum beni aydınlatın @mefkurem ?
11 Eylül
8.00
Otlu cokelek bir kasik
1 dilim kasar
3 yk menemen
3 zeytin
Yesillik salatalik
13.00
1 dilim tam buğday ekmeği lor peyniri ( eve gelince yemek yapamadik)
17.00
5 yk ciger kavurma
Domates-nane
Su 2 lt
Spor 30 dk hafif egzersiz @Pnrrr-20
of günü Telafi edersin yarınMENUM:
10:00 kahve, 1 buyuk dilim vişneli browni
12:00 2 dilim ekmek, 2 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 10 zeytin
14:30 1 dilim kek ve soda
17:00 2kase aşure (komşu getirince dayanamadım, eşimde pek sevmez onun hakkinida yedim)
Aslında bu yediklerimden sonra menuyu kapatmistim hersey esimin disardan siparis vermesiyle daha da kotu oldu :/
20:30 1 lahmacun salata ile ve 1 bardak fanta
2.5lt Su
Spor yok
İnsan ben kendime ne yapmışım diye çok üzülüyor di mi. Ama şanslısın ki bunun farkına vardın. Zararın neresinden dönersen kardırHala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
Menünde iştah açıcı ögeler fazla turşu ezme gibi. Onları bi süre yeme benceKahvaltı 11.30
2 yumurta yağda
5 zeytin
1,5dilim beyaz peynir
Domates yeşillik
1 dilim ekmek
1 tk labne 1 tk reçel
Arada neskafe 1 parça bitter çikolata
Akşam 18.30
1 kase yumurtalı yeşil fasulye
1 kase tavuklu salata
3,4 parça kırmızı pancar turşusu
Küçük kase kırmızı biber patlıcan sosy
1 bardak ayran
2,5 lt su
Sana listemi yazsam asıl felaketi görürsün11eylül
Felaket menüsü ☹
10:30 2dilim tb ekmeginden tost 4zeytin yesil çay
14:30 bi kase aşure çorbası
17:30 bi kase patates patlıcan biber Kizartma 1dilim tm buğday ekmeği
19:00 bi kase aşure çorbası
35dk yürüyüş
70pn @Pnrrr-20
Bu olaya sevindim. Hatta__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Kızlar listemizi 2-3 gune bir paylaşıcam güncel haliyle kontrol amaclı sizde bakarsınız hem.
Şuanda kimseyi eklemedim Spor yapanları ekliycem herkez az da olsa gunde en az 100 zıplama diye başlıyabilliriz mesela spor yapalım, kendimde yapicam inşallah yarından itibaren kilo vermek kadar sıkılaşmakta önemli.
Bu arada tekrardan hatırlatayım spor puanlarnı ilksayfadan hesaplayıp yazın lutfen.
Bir de Motivasyon sözu ekliyeyim:
Eki Görüntüle 2689083
KatılıyorumCanim tam uyuyordum son mesajlara bakiyim dedim senin mesajini gordum U UcanSupurge
3 ayri yerde özür dilemissin mesajinda ilginc geldi. Yonetim kismini bilemem tabiki ama burda onemli olan stronium un listeye girmesi mi takim birinciligi mi buna bakmak lazim. Bence onun girmesi takim birinciliginden daha kiymetli ayrica tabi bu benim fikrim.
Sen mesajlarinla alintilarinla herkese destek oluyorsun zaten bu kadar özür dilemene gerek yok canim yapma boyleSevgiler iyi geceler
ayyy benım son 9.4 kg kaldıııHahah durmak yok yola devam Rocky
Daha verecek 14 kilom var.Nereye Duruyom şampiyon
Yani 60 a ben De fitim şu araayyy benım son 9.4 kg kaldııı
benım yuzumden 2.lıge mı dustuukkkYok canım Niran’ı aldığımızda zaten yine birinciydikstrontium izin kilosunun altına düşmüş onu listeye almayı unutmuşuz onu ben ekleyip paylaştım ikinci olduk
saol canısı ay bıtmeden hedef kılomun da altına dusucem ınsallahKaptancigim@Niran Nevra vestrontium arkadaşım listeye girişiniz hayırlı olsun İkişer ikişer kiloları verin inşallah ❤❤
Aynen ya ben evde misafir var ağlayamadım başkalarının yanında pek ağlayamam eşim ve ben olsaydık salya sümüktüm kesinKızlar
Her cuma olduğu gibi bugün de menü yazmıcam. Çünkü cumaları çöp günümmideme çöplükmüş gibi davranıyorum. Canım ne isterse yiyorum açıkçası. Spor da yapmıyorum. O nedenle kimsenin motivasyonu düşmesin diye cuma menülerini es geçiyorum
Kırmızı odayı izledim.başıma ağrı girdi ağlamaktan. Eşim de senaryo ne kadar sulugözsün diyo. O çocukları gördükçe içim kıyıldı. Kalbimi göğsümden söküp söküp aldılar sanki. Yarabbim çaresizlik ne zor. Keşke tüm kötüler ölse. Keşke hiçbir çocuk erken büyümese.
Evet. Her şey senin suçunbenım yuzumden 2.lıge mı dustuukkk
boyun kac canısı senın ben bazen 60 fazla mı dıye dusunuyorum cılız celımsız olmak da ıstemem bakalım 60 a ınınce begenmezsem sporla 65 e cıkarım gerı yag oranını azaltıp kas oranını arttırarakYani 60 a ben De fitim şu ara
Yok canım artık listedesin uzun zamandır bunun için bekliyordun artık daha motive olacağına inanıyorum bu haftanın şerefine yüzde 2 olsun mubenım yuzumden 2.lıge mı dustuukkk
Benim boyum 1.60 55 kilo tam incecik olduğum kilo. 50 de çirkin olurum. Fazla gelir.Senin vücut tipini bilmiyorum boyun 1.69 Muş. 65 de olabilir gibi sana. 65 e düş bakalım. Beğenirsen kalırsın. Beğenmezsen devam edersinboyun kac canısı senın ben bazen 60 fazla mı dıye dusunuyorum cılız celımsız olmak da ıstemem bakalım 60 a ınınce begenmezsem sporla 65 e cıkarım gerı yag oranını azaltıp kas oranını arttırarak
kaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?