Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

strontium un yüzdesi Handandandan cığım kadar düşük değil canım. Sadece Strontium u alsanız yine birinci olmuyor muyduk ? Yanılıyor muyum beni aydınlatın @mefkurem ?
Canım benim yanlış kararım sonucu 2. Olduk diyelim benim için illa birincilik söz konusu değil açıkçası hepinizden özür diliyorum
Kızlar menülerimizin sonuna yazdığımız sporlara bugünden itibaren @Pnrrr-20 etiketlerseniz memnun olurum

@Pnrrr-20 bu görevi devraldığı için teşekkür ediyorum
Çok isabetli bir karar olmuş canım ben hiç ilgilenemedim kayınvalidemlerin gelmesi gitmesi köye geliş gidişimiz hepinizden özür diliyorum
Lusi yanlış gormediysem 1.olmuşun tatlicim
Tebrik ederim Canım Lusi
O ihtimal olmasın

Haftaya senden iyi bir yüzde bekliyorum

@Ucmelekannesi ni listeye alacağım
Bence de yoksa bu kız bi ileri bi geri olmuyor
Eline sağlık canım
Hala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
Gidecek canım lütfen üzülme ve birkaç ay sonra iyi ki kendime bu iyiliği yapmışım diyeceksin
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok az bi farkla yanlış karar alıp ikinci olmamıza sebep olduğum için tekrar tekrar özür diliyorum

Canim tam uyuyordum son mesajlara bakiyim dedim senin mesajini gordum U UcanSupurge
3 ayri yerde özür dilemissin mesajinda ilginc geldi. Yonetim kismini bilemem tabiki ama burda onemli olan stronium un listeye girmesi mi takim birinciligi mi buna bakmak lazim. Bence onun girmesi takim birinciliginden daha kiymetli ayrica tabi bu benim fikrim.
Sen mesajlarinla alintilarinla herkese destek oluyorsun zaten bu kadar özür dilemene gerek yok canim yapma boyle Sevgiler iyi geceler

İyi geceler canım aldığım karar takımda huzursuzluğa sebep olduğu için üzüldüm gerçekten

Aman ne güzel şey ya iyi uykular canım ben de yavaştan uyuyayım yarın kayınvalide yolcu erken kalkıp kahvaltı hazırlayacağım

Liste ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
10 eylul
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1tb ekmeginden tost 1b kahve

Ara
1 mandalina

Aksam 17.30
1tb yogurtlu kabak 1tb salata 1d ekmek
2lt su
Baya hafif
Fena değil. Belki meyveler teke düşüp yerine yoğurt ya da kuruyemiş konabilir
Ölçülü
11 Eylül

11:00

1 porsiyon menemen
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 çay bardağı az şekerli çay

15:00
2 Kara erik

17:00

6 YK sebzeli bulgur pilavı
1 dilim kavun

2.5 lt su
Spor yok
Alıştık senin minnak menülere
Bugün son kaçamak günü olsun. Yoksa alışkanlık olur önünü alamazsın canım
İlk güne göre baya hafif canım. Zaten ne yapacağını biliyorsun
11 Eylül menüm

12.00
2 ince dilim kavun
1 ısırık acur

17.00
1 tabak türlü

su:2,5 lt
Kız fotosentez mi yapıyorsun sen
strontium un yüzdesi Handandandan cığım kadar düşük değil canım. Sadece Strontium u alsanız yine birinci olmuyor muyduk ? Yanılıyor muyum beni aydınlatın @mefkurem ?
Aslında takımdaki herkes bizim takımın birinci olduğunu biliyor. Takıma bir göz gezdirince hemen herkeste harika sonuçlar var. Gerisi teferruat bence ben de takıma birkaç aksilikten dolayı 2 hafta alınamadım mesela. Çok da dert değil bence. Enerjimiz ve motivasyonumuz gayet iyi

of günü Telafi edersin yarın
Hala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
İnsan ben kendime ne yapmışım diye çok üzülüyor di mi. Ama şanslısın ki bunun farkına vardın. Zararın neresinden dönersen kardır
Menünde iştah açıcı ögeler fazla turşu ezme gibi. Onları bi süre yeme bence
Sana listemi yazsam asıl felaketi görürsün
Bu olaya sevindim. Hatta Handandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Örnek: pzt 100 ip
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Miktarlar küçük olsun ki herkes üzerine düşeni yapmak psikolojisinden de olsa minik de olsa günü hareketsiz kapatmasın

Katılıyorum

Kızlar
Her cuma olduğu gibi bugün de menü yazmıcam. Çünkü cumaları çöp günüm mideme çöplükmüş gibi davranıyorum. Canım ne isterse yiyorum açıkçası. Spor da yapmıyorum. O nedenle kimsenin motivasyonu düşmesin diye cuma menülerini es geçiyorum
Kırmızı odayı izledim.başıma ağrı girdi ağlamaktan. Eşim de senaryo ne kadar sulugözsün diyo. O çocukları gördükçe içim kıyıldı. Kalbimi göğsümden söküp söküp aldılar sanki. Yarabbim çaresizlik ne zor. Keşke tüm kötüler ölse. Keşke hiçbir çocuk erken büyümese.

Aynen ya ben evde misafir var ağlayamadım başkalarının yanında pek ağlayamam eşim ve ben olsaydık salya sümüktüm kesin

Yani 60 a ben De fitim şu ara
boyun kac canısı senın ben bazen 60 fazla mı dıye dusunuyorum cılız celımsız olmak da ıstemem bakalım 60 a ınınce begenmezsem sporla 65 e cıkarım gerı yag oranını azaltıp kas oranını arttırarak

Benim boyum 1.60 55 kilo tam incecik olduğum kilo. 50 de çirkin olurum. Fazla gelir.Senin vücut tipini bilmiyorum boyun 1.69 Muş. 65 de olabilir gibi sana. 65 e düş bakalım. Beğenirsen kalırsın. Beğenmezsen devam edersin

Kızlar menülerimizin sonuna yazdığımız sporlara bugünden itibaren @Pnrrr-20 etiketlerseniz memnun olurum

@Pnrrr-20 bu görevi devraldığı için teşekkür ediyorum
kaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl

bu arada az kaldı before after geliyur ıncelldıgımı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…