- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.041
Oy benim içim öldü. Her şeye küfrettim.Aynen ya ben evde misafir var ağlayamadım başkalarının yanında pek ağlayamam eşim ve ben olsaydık salya sümüktüm kesin
iş bu hafta da devam ederse ben yıne %2 yaparım 9 saat sadece sıvı tuketebılıyorum bı yarım saat molam var oraya yemek tıkıstırıyorum onu da cok olmasın konusurken rahatsız etmesın dıye az yıyorum bır bakmısım kılo gıtmısYok canım artık listedesin uzun zamandır bunun için bekliyordun artık daha motive olacağına inanıyorum bu haftanın şerefine yüzde 2 olsun mu
Bu istikrarla gidersen kem gözlerinde nazari degmesse kesinlikle. Dusersinsaol canısı ay bıtmeden hedef kılomun da altına dusucem ınsallah
Yeniden görevi devralmissin hayırlı olsun canımRica ederim kaptanım
Cocuktan sonra ilkdefa yapicam insallah eskisi gbi olur :)
Kızlar etiket unutmayın gözden kacmasın, birde puanlari hesaplayip yazın ilksayfada butun puanlar yaziyor. Hadi bakalım baslasın rekabet
Haklısın arkadaşım açılmış kavanoz bitince ezmeye bir süre ara veriyimListe ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
Baya hafif
Fena değil. Belki meyveler teke düşüp yerine yoğurt ya da kuruyemiş konabilir
Ölçülü
Alıştık senin minnak menülere
Bugün son kaçamak günü olsun. Yoksa alışkanlık olur önünü alamazsın canım
İlk güne göre baya hafif canım. Zaten ne yapacağını biliyorsun
Kız fotosentez mi yapıyorsun sen
Aslında takımdaki herkes bizim takımın birinci olduğunu biliyor. Takıma bir göz gezdirince hemen herkeste harika sonuçlar var. Gerisi teferruat benceben de takıma birkaç aksilikten dolayı 2 hafta alınamadım mesela. Çok da dert değil bence. Enerjimiz ve motivasyonumuz gayet iyi
of günü Telafi edersin yarın
İnsan ben kendime ne yapmışım diye çok üzülüyor di mi. Ama şanslısın ki bunun farkına vardın. Zararın neresinden dönersen kardır
Menünde iştah açıcı ögeler fazla turşu ezme gibi. Onları bi süre yeme bence
Sana listemi yazsam asıl felaketi görürsün
Bu olaya sevindim. HattaHandandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Örnek: pzt 100 ip
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Miktarlar küçük olsun ki herkes üzerine düşeni yapmak psikolojisinden de olsa minik de olsa günü hareketsiz kapatmasın
Canım benim hoşgeldinYeniden görevi devralmissin hayırlı olsun canım
Hb canım insAllahCanım benim hoşgeldininşallah tıkır tıkır gider fazla kiloların bir an önce
İnşallah canımCanım benim yanlış kararım sonucu 2. Olduk diyelim benim için illa birincilik söz konusu değil açıkçası hepinizden özür diliyorum
Çok isabetli bir karar olmuş canım ben hiç ilgilenemedim kayınvalidemlerin gelmesi gitmesi köye geliş gidişimiz hepinizden özür diliyorum
Tebrik ederim CanımLusi
Bence de yoksa bu kız bi ileri bi geri olmuyor
Eline sağlık canım
Gidecek canım lütfen üzülme ve birkaç ay sonra iyi ki kendime bu iyiliği yapmışım diyeceksin
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok az bi farkla yanlış karar alıp ikinci olmamıza sebep olduğum için tekrar tekrar özür diliyorum
Umarım bu sefer başarırım. Hepimiz başarırızListe ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
Baya hafif☺
Fena değil. Belki meyveler teke düşüp yerine yoğurt ya da kuruyemiş konabilir
Ölçülü
Alıştık senin minnak menülere
Bugün son kaçamak günü olsun. Yoksa alışkanlık olur önünü alamazsın canım
İlk güne göre baya hafif canım. Zaten ne yapacağını biliyorsun
Kız fotosentez mi yapıyorsun sen
Aslında takımdaki herkes bizim takımın birinci olduğunu biliyor. Takıma bir göz gezdirince hemen herkeste harika sonuçlar var. Gerisi teferruat benceben de takıma birkaç aksilikten dolayı 2 hafta alınamadım mesela. Çok da dert değil bence. Enerjimiz ve motivasyonumuz gayet iyi
of günü Telafi edersin yarın
İnsan ben kendime ne yapmışım diye çok üzülüyor di mi. Ama şanslısın ki bunun farkına vardın. Zararın neresinden dönersen kardır
Menünde iştah açıcı ögeler fazla turşu ezme gibi. Onları bi süre yeme bence
Sana listemi yazsam asıl felaketi görürsün
Bu olaya sevindim. HattaHandandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Örnek: pzt 100 ip
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Miktarlar küçük olsun ki herkes üzerine düşeni yapmak psikolojisinden de olsa minik de olsa günü hareketsiz kapatmasın
Canım ben takımdayken sen bebiş istiyordun . Bebeğin olmuş anladığım kadarıylaHb canım insAllah❤
Ohh ohhh ben de uyumamayı seçtimKızçem uyandı. Çakmak çakmak gözlerle oyun oynuyor. Saatin 2 olması dışında sorun yokoh sabahlar olmasın
Kızçem uyandı. Çakmak çakmak gözlerle oyun oynuyor. Saatin 2 olması dışında sorun yokoh sabahlar olmasın
Ya şu bebekleri anlamıyorum yatın uyuyun derdiniz ne de mi ?Ohh ohhh ben de uyumamayı seçtim
gelen geciyor arkadas bu nedir yahu11 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Yasamakguzel123 (58.7) - )
zumazuma (59.5) - )
Lusi (65.3) - ) @Furha63 (65.8)
- )
denizbenimadim (69.0) - )
strontium (69.4) - ) @Elisa01 (69.5)
- ) M maygirl__ (70.9)
- )
MmerVveeEee (71.4) - )
Pnrrr-12 (72.1) - ) C chnnmkiz (72.2)
- )
Ucmelekannesi (75.0) - )
Handandandan (76.5) - )
Pembe Lotus (78.8) - )
Fitt_anne (79.3) - )
ATTRAENTE (79.5) - ) @ekim2009 (81.9)
- ) @Poni Bon (81.9)
- )
Fit mutlu anne (94.0) - ) @mefkurem (102.5)
- )
88prenses22 (105.2) - )
Namaria (107.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
bizim derdimiz bizle degil canim. Ama olan bize oluyor. Simdi bunu farkettigine gore eksiler bol bol gelecek canimHala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
eline saglik canimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Lusi === % 2.68 ===
2.Yasamakguzel123 === % 2.00 ===
3.denizbenimadim === % 1.57 ===
4.Pnrrr-12 === % 0.96 ===
5.MmerVveeEee === % 0.83 ===
6.Pembe Lotus === % 0.76 ===
7.Namaria === % 0 ===
ETAP SONUCUSU
Fitt_anne === % -0.25 ===
kizlarrr hepiniziiii tebrik ediyorum canlarrrr* * * 9.Takım 691. Etap * * * İKİNCİ
Beyazkugu87 (79.4/78.8/0.6/%0.76)
MmerVveeEee (72.0/71.4/0.6/%0.83)
Namaria (107.4///) sabit
Tekrar dene (79.1/79.3/-0.2/%-0.25)
hadikonuşalım (70.1/69.0/1.1/%1.57)
Yasamakguzel123 (59.9/58.7/1.2/%2.00)
Lusi (67.1/65.3/1.8/%2.68)
Pnrrr-20 (72.8/72.1/0.7/%0.96)
Niran Nevra (69.5/76.5/-7/%-0.77) 678.etapta 69.5 ile izne ayrılan üye, yüzdesi 13'e bölündü
strontium (70.8/69.4/1.4/%0.01) 532.etapta 2.takımdan 70.8 ile bildirimsiz izne ayrılan üye, yüzdesi 160 'ya bölündü
9.Takım Ortalaması: % 0.779
eline saglik canim. Gule gule yiyin.Pazardan 5 kilo kırmızı biberle 4 kilo patlıcan aldım..patlicanlari kizartiyorum fırında karniyarik olacak kışın inşallahkırmızı biberleri de kozliyorum onlarida aticam buzluğa..Yarın fırını temizlemem lazım iyi kirlendi ama
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691.ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (1.takim) ==> %0.801
2. (9.takim) ==> %0.779
3. (5.takim) ==> % 0.676
BİREYSEL DERECELER
1.Lusi ==>%2.68==> 9.TAKIM
2. blume90 ==> %2.23==> 4. TAKIM
3. snglmlk ==> %2.04==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
candy_candy ==> %-2.97==> 13.TAKIM
ben bu sefer listeye girersem izin hakkimda yok sanirim.Bence de yoksa bu kız bi ileri bi geri olmuyor
oyy uzaktan cok tatli. Birliktemi yatiyorsunuz canimBen kaçar artık çocuğumun uykusu gelmiş mızıldanıyor, işi ben yapıyorum o yoruluyor tüylü pakizem, koltukta helak oldu yatağa gidelimde rahatlasın, hepinize iyi geceler kızlarEki Görüntüle 2689092
sabirsizlikla bekliyorun fotonukaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl
bu arada az kaldı before after geliyur ıncelldıgımı hıssedıyorum
Allahik yerim ben onun o gozleriniKızçem uyandı. Çakmak çakmak gözlerle oyun oynuyor. Saatin 2 olması dışında sorun yokoh sabahlar olmasın
Ellerine saglik cnm9Takim menü tablosu
MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
denizbenimadim
strontium
Fitt_anne
Pembe Lotus
Yasamakguzel123
Pnrrr-12
@Elisa01
88prenses22
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı
Başarının anahtarı düzenli menü paylasmaktan geçer
menü yazarken ne kadar çok yemişim
diye düşünüp ertesi gun daha az yiyoruz menu paylaşımı önemli
Kırmızı kartı olanlar
ATTRAENTE
strontium
Lusi
4gun menu paylaşmayi unutmussunderece aldigin için kırmızı kartin yazilmasina gerek kalmadı bu hafta unutulmasın ama
zumazuma
C chnnmkiz
Kızlar free takiliyorsunuz kirmizi kart yok sizlere ama 2gunden fazla menu yazmayanlari tabloya almayacagim bilginize
M maygirl__
Duzenli menü paylaşıminda haftaya menü tablosunda olacaksin canım
Perşembe cuma menüsü paylaşmayi unutmayalım canlarimzira eksikler vardi özellıkle persembe menulerinde
menulerimizi yorumlamayida unutmayalım
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?