- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.321
Sagol canim aynen haklisinİyi geceler cnm hemde ne yorar her yerinde şişer bol su iç yarın
Kekliğim ben hala emziriyorum ve sağlam yiyerek kilo veririm metom iyidir bilirsin ona göre artıkMenülere yorum yaptım ama henüz pek tanımıyor kimin metosu sağlamdır yediğini telafi eder, kim emziriyor ,kimin insülin direnci var vs zamanla öğreneceğim bu yorumlar geneldir
Neler yedin kız kötü imaj çizecek kadar bugün gayet iyiymiş ama sen imaji boşver ben sendromda sayılırım adaptasyon süreci için avans verBu hafta kotu imaj cizince takıma kendimi aklamak için bir hafta iyi dikkat edicem Rakibemsonra eski düzen devamkeee
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım ❤
Benim nick nasıl ama 75337925890 Tekrar deneGidip kendime yeni nick bulayım yılların nicki bile mutfak kokuyor
Ben türk kahvesi içiyorum iyi geliyor galiba sanirsamAçlığın nirvasini yasarkene genegidemde yatam sabah olsun bari
Tabi yaaa örnek ol hergün arttir amaAa bu arada ben nanekikle mesajlasirkrn sporumuda yaptım yarım saat eliptik gidemde yazam yapan var g.kaldirip yapmiyanda yazamda örnek olamm
Akşam yürüyüş dönüşü içtim bastırdı şuan tavan yaptı be bacimBen türk kahvesi içiyorum iyi geliyor galiba sanirsam
Ay yok anam 30 dk zor ettim vallaTabi yaaa örnek ol hergün arttir ama
Gurbette daha zordur ayrılık sanki yeniden ailenden ayrılmışçasına o gidince tamamiyle kimsesiz hissediyormuş gibi aman tam melankoliğe bağladım neyse ki yarından sonra buradasın yaniMerhabalar Hanımlar 3 gündür çok nadir geliyorum buralara. Geçen demiştim arkadaşımın görevlendirmesi çıktı Balıkesir' e diye. Ondan sabah akşam onunla vakit geçirdim bol bol. Son günlerimiz diye hem hüzün hem mutluluk bir arada eskileri yad edip durduk.
Yarın da nasip olursa saat 9 da uçağı var. Sabah erkenden 6 da yola çıkacağız. Ayrılık vakti geldi çattı
Gece ruyanda kesin yemek görürsün tabi uyuysbilirsen açlıktanAkşam yürüyüş dönüşü içtim bastırdı şuan tavan yaptı be bacim
Valla abla çabuk geçiyor zaman yeterki türlü bahanelerle izne cikmayalimnick değişimi falan yaptinmi cnm
Yspmadiysan listelerden bulunur
kiz yeni listeye girdin ne pizzasi
sende doğru yolu bulacan şekerim
derdin neydiki o kadar eziyet ettin kendine cnm
pek anlicak gibi degiller cnm
Bugün oglana makineyi yerlestir dedim, küfür etsen daha iyiydi diyor
miniğin doğum günü kutlu olsun cnm
Menunude gördüm, cok güzelmiş
en azindan kendimi bi 7 lere atsam rahatlicam cnm
kimseyle yarismicam artik diyorum yinede sataşmadan duramiyom
bi deneyim bakayim cnm işe yaricakmi
Heralde simdilik burda 150 kişi cnm
Allah izin verirse seneye olacak bizimki
Bakalim o zamana ne olur virus durumu
hoş geldin gönlümün baharııııııGidip kendime yeni nick bulayım yılların nicki bile mutfak kokuyor
bende evdeyken ramazan donemi aldim cnmbenim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)
bende ilk basladigimda 1 ayda 10 kilo verdiydimAbla trip atma aklımı 2 ayda 12 kilo çeldi affet
tatlicim aciktim deyip duruyonda 1 tabak sarmayi götürmüşunHoşgeldin canım ❤
bikere degistirdiydin hic alisamamistikGidip kendime yeni nick bulayım yılların nicki bile mutfak kokuyor
Bende tam ne izini, listede degilimki dicektimValla abla çabuk geçiyor zaman yeterki türlü bahanelerle izne cikmayalimSöz ver şimdi bana dünya yıkılsa kıyamet kopsa bile izne çıkmak yok hedefe gelmeden listede olmasan bile kendine listedeymis gibi düşün bize karşı sorumlusun kızdırma beni
Sende hosgeldin kalbimin sultanihoş geldin gönlümün baharıııııı
Yok canım değişiklik yapmadımnick değişimi falan yaptinmi cnm
Yspmadiysan listelerden bulunur
kiz yeni listeye girdin ne pizzasi
sende doğru yolu bulacan şekerim
derdin neydiki o kadar eziyet ettin kendine cnm
pek anlicak gibi degiller cnm
Bugün oglana makineyi yerlestir dedim, küfür etsen daha iyiydi diyor
miniğin doğum günü kutlu olsun cnm
Menunude gördüm, cok güzelmiş
en azindan kendimi bi 7 lere atsam rahatlicam cnm
kimseyle yarismicam artik diyorum yinede sataşmadan duramiyom
bi deneyim bakayim cnm işe yaricakmi
Heralde simdilik burda 150 kişi cnm
Allah izin verirse seneye olacak bizimki
Bakalim o zamana ne olur virus durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?