Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menülere yorum yaptım ama henüz pek tanımıyor kimin metosu sağlamdır yediğini telafi eder, kim emziriyor ,kimin insülin direnci var vs zamanla öğreneceğim bu yorumlar geneldir
Kekliğim ben hala emziriyorum ve sağlam yiyerek kilo veririm metom iyidir bilirsin ona göre artık

Bu hafta kotu imaj cizince takıma kendimi aklamak için bir hafta iyi dikkat edicem Rakibem sonra eski düzen devamkeee
Neler yedin kız kötü imaj çizecek kadar bugün gayet iyiymiş ama sen imaji boşver ben sendromda sayılırım adaptasyon süreci için avans ver

Tabi yaaa örnek ol hergün arttir ama
Ay yok anam 30 dk zor ettim valla spor salonunda çabuk vakit geçiyor oradaki karilarla içimden içimden yarisiyorum çünkü misal en son kosu bandından ben inmeliyim o 5 mekik çektiyse ben 10 cekmelim deli deli hareketler işte

Gurbette daha zordur ayrılık sanki yeniden ailenden ayrılmışçasına o gidince tamamiyle kimsesiz hissediyormuş gibi aman tam melankoliğe bağladım neyse ki yarından sonra buradasın yani

Valla abla çabuk geçiyor zaman yeterki türlü bahanelerle izne cikmayalim Söz ver şimdi bana dünya yıkılsa kıyamet kopsa bile izne çıkmak yok hedefe gelmeden listede olmasan bile kendine listedeymis gibi düşün bize karşı sorumlusun kızdırma beni

benim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)
bende evdeyken ramazan donemi aldim cnm
Biz adam olmayiz heralde

Sikildikca buraya gel işte, yemeye vaktin olmasin :))

Esin nasil, dusurdumu taşını

Kiz hâlâ gazlimi
Abla trip atma aklımı 2 ayda 12 kilo çeldi affet
bende ilk basladigimda 1 ayda 10 kilo verdiydim
Hoşgeldin canım ❤
tatlicim aciktim deyip duruyonda 1 tabak sarmayi götürmüşun normalde sarma porsiyonu 4-5tanedir
Gidip kendime yeni nick bulayım yılların nicki bile mutfak kokuyor
bikere degistirdiydin hic alisamamistik
Bende tam ne izini, listede degilimki dicektim

Buyuk oglanin dugununde siskoydum, düğünden sonra zayiflamistim
bunda 38 beden olacam insallah

Yok canım değişiklik yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…