- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.341
hoş buldummmmmm kelimelerin sevgim için yetersiz kaldığı canımın canıııSende hosgeldin kalbimin sultani
Balım sen beni biliyosun evde kuzu çevirmesi olsa canım istemrz ama misafirlikte bı danayı deviririmNeler yedin kız kötü imaj çizecek kadar bugün gayet iyiymiş ama sen imaji boşver ben sendromda sayılırım adaptasyon süreci için avans ver
Guzel menu afiyet olsun canim12 Eylül Cumartesi
08:30=== 2 yk lor peyniri
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
1 kk kakaolu helva
El kadar ekmek
12:30=== 1/4 karpuz
17:30=== 2 kepçe şeyh mualla (yeşil mercimekli ve patlıcanlı)
Acı süs biberi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Afiyet olsun canim12 Eylül
10.00
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
13.30
1 yumurta
2 zeytin
1kk kaşar
1 tb ekmeği
17.00
1 bardak kefir
19.30
4 tane İzmir köfte
3 elma dilim patates
1 lt su
Afiyet olsun guzel menu canim12eylül menusu
Saat 09:00
2 haşlanmış yumurta bi dilim peynir 3zeytin 3ceri domates yeşil çay
14:00 yeşil çay 4catal karpuz
16:00 bi tabak bol acılı lahana sarma bulgurla sarılmış
2bardak ayran
19:30 sade kahve
20:30 sade soda
Şu 3lt
Spor 60dk yürüyüş 120pn @Pnrrr-20
Guzel menu afiyet olsun11.09.2020
13:00
2 dilim cavdar ekmek
bıraz labne
1 haşlanmıs yumurta
5 zeytın
19:00
5 kaşık pilav kurufasulye karışımı
yogurt
su:2lt
spor yok
12.09.2020
12:30
2 dilim cavdar ekmek
bıraz labne
1 haşlanmıs yumurta
5 zeytın
17:30
5 kaşık pilav kurufasulye karışımı
yogurt
su:2lt
spor yok
Guzel menu12 Eylül menüsü
Saat 9.3
Türk kahvesi
Saat 11.3
2 haşlama yumurta
Çökelekli salata
Saat 17
4 kepçe nohut yemeği
Salata
Saat 17.3
Antep fıstığı 10 tane kadar
2+ lt su
Afiyet olsun canimMENUM:
12:00 2 dilim ekmek, 1 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 10 zeytin,1 yumurta tavada
14:30 starbucks machiatto kucuk boy, 2 parca cikolata
18:30 2 kepce sehriye corbası, 1 karnıyarık, 1 kase cacık ve Salata
20:00 cay yanında 1 avuc kuruyemiş
2.5lt Su
Spor yok
8 de yediklerin olmasa iyiymis canim12 Eylül
8.30
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates nane
13.00
2 grissini 1 ayran 11 findik
16.30
10 findik
18.00
6 yk ispanak
6 yk yogurt
20.00
1 ince dilim pasta
1 sigara böreği
1 kandil simidi
Su. 2 lt
Spor 30 dk egzersiz 30 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canimKahvalti 11.00
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Salata
5 zeytin
Biberli domates kavurması
1 lokma reçelli ekmek
Arada 2 erik 2 parça kavun azcik sütle neskafe
Akşam
4 tane ızgara köfte yanına ızgara sebze
Salata ayran
Bol su... kızı uyutuyorum uyuyunca yarım saat eliptik yapicam yüzde bı milyon @Pnrrr-20
Bugun menulerin geneli hep guzel afiyet olsun canim12 Eylül Menüm
12.00: 2 dilim ekmek
4 yk menemen
1 dilim peynir
17.00: 5 ceviz büyüklüğünde içli köfte
1 dilim ekmek
21.00:2 küçük tuzlu bisküvi(misafirlikyteydim)
2 lt su
Afiyet olsun guzel menKahvalti 11.00
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Salata
5 zeytin
Biberli domates kavurması
1 lokma reçelli ekmek
Arada 2 erik 2 parça kavun azcik sütle neskafe
Akşam
4 tane ızgara köfte yanına ızgara sebze
Salata ayran
Bol su... kızı uyutuyorum uyuyunca yarım saat eliptik yapicam yüzde bı milyon @Pnrrr-20
Yarina dengeleriz inşallah canim12 Eylül 2020
Kahvaltı 10:30
1/4 simit - 1 açma - 1 dilim ekmek
3 dilim pişmiş sucuk
1 dilim salam
1 dilim peynir
1 yumurta
Çay
Akşam 18:15
3 köfte ızgara
1 dilim antrikot ızgara
3 tane içli köfte ( k.y minik içli köftelerden)
8 dal kızarmış patates
Yoğurt
20:00 çay
Su 1,5 lt yatana kadar tamamlarım
Spor 50 dk tempolu yürüyüş 150 puan @Pnrrr-20
Bugün korkunç oldu farkındayım
3 top dondurma cok gibi12 Eylül cumartesi
11:00
2 yumurta ile melemen
3 çatal peynir
Bir dilim kaşar
14:00
Bir avuç fıstık
15:30
3 top dondırma
19:00
6 adet köfte
Bir dilim ekmek
Salata
Afiyet olsun canım güzel menü12 Eylül menüm
11.30
2 peynirli yumurta
1 dlm kaşar
2 zeytin
Yarım acur
16.00
2 sebze dolması
1 tabak türlü
1 büyük bardak ayran
Su:2,5 lt olur
Spor:1,5 saat orta tempo yürüyüş=180 puan @Pnrrr-20
Rakibem cok iyi gidiyirsun yarina kollari sıvamam lazim12 Eylül 2020
Kahvaltı 10.15
-tost ( 2 tam bugday ekmegi arasına yarım domates 1 dilim peynir)
Akşam Yemeği 17.00
-1 tabak semizotu
-1 kase yogurt
-1 dilim tambugday ekmeği
2 litre su
120 dk hızlı tempoda yürüyüş 360 @Pnrrr-20
Kolay gelsin ballı lokumiyi geceler canlar bu gün bu 3. kere kk ye gelişim ama ilk yazışım anam bu kışlık hazırlık işi yapmaya kalkınca bitmiyor , dün bizim pazar vardı mesai bitimi eşim gidiyor hep 3 kilo minnak minnak bamya 7 kilo kapya biber 3 kilo da fasulye 2 kilo kornişon salatalık almış nedennnn ekim bamyaları ayıklasın dondurucuya atsın diğerlerini de turşu yapsın diye tabii ki peki ben turşu yapabiliyor muyummm hayıırrrrrkapyaların 5 kilo kadarını 3-4 kere de tek gözlü fırınım da közledim soydum doğradım sarımsak maydanoz sirke limon suyu z. yağı şeker tuz konulan pir tarife göre yaptım(tarifi eşim bulmuştu bu güzel olur yappp didiydi) kavanozun ağzını kapatıp ters çevirip tencereye sıcak suda koyup kaynattım ilk defa böyle bir yöntemle yaptım epi topu 3 kavanoz çıktı 4 tane 1 lt kavanozla kornişon yaptık (benim elimden tutmuyor diye eşim kattı malzemeyi) bamyalar dondurucuda geriye fasulye turşusu ve normal salatalığın incelerinden almış onları turşu yapmak kaldı sırtım ağrıyor yafff yarın da gıkım çıkmazsa bilin ki mutfakta koşturuyorum
haa bir de akşam üstü gelmiş harika bazlama tarifi bulmuşmuş tam ölçü veriyormuş kadın püf noktalarıyla, yani bak da yap diyor
Aynen öyle, burda zaman o var diye kolay geçiyordu. Aynı gün atanıp geldik buraya, şimdi 3 yıl sonra ayrılmak çok koyuyor banaGurbette daha zordur ayrılık sanki yeniden ailenden ayrılmışçasına o gidince tamamiyle kimsesiz hissediyormuş gibi aman tam melankoliğe bağladım neyse ki yarından sonra buradasın yani
Ağız tadıyla sağlıcakla yiyin inşallah abla kolay gelsiniyi geceler canlar bu gün bu 3. kere kk ye gelişim ama ilk yazışım anam bu kışlık hazırlık işi yapmaya kalkınca bitmiyor , dün bizim pazar vardı mesai bitimi eşim gidiyor hep 3 kilo minnak minnak bamya 7 kilo kapya biber 3 kilo da fasulye 2 kilo kornişon salatalık almış nedennnn ekim bamyaları ayıklasın dondurucuya atsın diğerlerini de turşu yapsın diye tabii ki peki ben turşu yapabiliyor muyummm hayıırrrrrkapyaların 5 kilo kadarını 3-4 kere de tek gözlü fırınım da közledim soydum doğradım sarımsak maydanoz sirke limon suyu z. yağı şeker tuz konulan pir tarife göre yaptım(tarifi eşim bulmuştu bu güzel olur yappp didiydi) kavanozun ağzını kapatıp ters çevirip tencereye sıcak suda koyup kaynattım ilk defa böyle bir yöntemle yaptım epi topu 3 kavanoz çıktı 4 tane 1 lt kavanozla kornişon yaptık (benim elimden tutmuyor diye eşim kattı malzemeyi) bamyalar dondurucuda geriye fasulye turşusu ve normal salatalığın incelerinden almış onları turşu yapmak kaldı sırtım ağrıyor yafff yarın da gıkım çıkmazsa bilin ki mutfakta koşturuyorum
haa bir de akşam üstü gelmiş harika bazlama tarifi bulmuşmuş tam ölçü veriyormuş kadın püf noktalarıyla, yani bak da yap diyor
Nezaman düğün tarih kesinmi yazaysa kolay 38 olursun bilemedin 40da olurbende evdeyken ramazan donemi aldim cnm
Biz adam olmayiz heralde
Sikildikca buraya gel işte, yemeye vaktin olmasin :))
Esin nasil, dusurdumu taşını
Kiz hâlâ gazlimi
bende ilk basladigimda 1 ayda 10 kilo verdiydim
tatlicim aciktim deyip duruyonda 1 tabak sarmayi götürmüşunnormalde sarma porsiyonu 4-5tanedir
bikere degistirdiydin hic alisamamistik
Bende tam ne izini, listede degilimki dicektim
Buyuk oglanin dugununde siskoydum, düğünden sonra zayiflamistim
bunda 38 beden olacam insallah
O arkadaşını aratmiycaj iyi insanlar çıkarsın Rabbim karşına cnmAynen öyle, burda zaman o var diye kolay geçiyordu. Aynı gün atanıp geldik buraya, şimdi 3 yıl sonra ayrılmak çok koyuyor bana
hadi inşallah mefkuşum oğlanın düğününe 38 bedene inersin de muhteşem olursun da abiyenle salına salına gezersinbende evdeyken ramazan donemi aldim cnm
Biz adam olmayiz heralde
Sikildikca buraya gel işte, yemeye vaktin olmasin :))
Esin nasil, dusurdumu taşını
Kiz hâlâ gazlimi
bende ilk basladigimda 1 ayda 10 kilo verdiydim
tatlicim aciktim deyip duruyonda 1 tabak sarmayi götürmüşunnormalde sarma porsiyonu 4-5tanedir
bikere degistirdiydin hic alisamamistik
Bende tam ne izini, listede degilimki dicektim
Buyuk oglanin dugununde siskoydum, düğünden sonra zayiflamistim
bunda 38 beden olacam insallah
Sende hoşgeldin çikilatalı ekmeğimSende hosgeldin kalbimin sultani
2 kere denemiştim yıllar önce hem yumuşak olmuştu hem de içi hala çiğ gibi duruyordu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum birileri şöyle böyle yap demişti yapmıştım:) bu defa 1 lt kavanozun altına biraz sarımsak kornişonu koyup üzerine de sarımsak konuyor 1 y. kaşığı kaya tuzu 1 t.k şeker yarım çay kaşığından daha az limon tuzu 1 çay bardağı sirke koyduk , üzerine kaynar su koyup ters çevirdim youtube de ki kadının tarifi :)Kolay gelsin ballı lokumSenin beyde masterchef olacakken vazgeçmiş herhalde mutfağı seviyor belliki
O değilde turşuyu nasıl tutturamiyorsun anlat bi helekornisondan garantidir erimez cunku yada ben öyle biliyim
Kocana de bazlama ekmek yapmak korononun ilk zamanlariydi out oldu o isler şuan in olan diyet yapmak spor yapmak
allah razı olsun gülüm sırayla takımcekkk hepimiz kışlık hazırlık yapıyoruz hepimiz sağlıkla huzurla mutlu mutlu yeriz inşallahAğız tadıyla sağlıcakla yiyin inşallah abla kolay gelsin
Emziriyorum canım. Su az haklısın. Menüyü de hafif tuttum çünkü dün çılgınlar gibi yedimbi yerde emziriyorum yazmışsın ama bebeğin küçük mü bilemedim su çok az çünkü menüde emziren için az geldi bana yada ben mi çok yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?