Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler canlar bu gün bu 3. kere kk ye gelişim ama ilk yazışım anam bu kışlık hazırlık işi yapmaya kalkınca bitmiyor , dün bizim pazar vardı mesai bitimi eşim gidiyor hep 3 kilo minnak minnak bamya 7 kilo kapya biber 3 kilo da fasulye 2 kilo kornişon salatalık almış nedennnn ekim bamyaları ayıklasın dondurucuya atsın diğerlerini de turşu yapsın diye tabii ki peki ben turşu yapabiliyor muyummm hayıırrrrr kapyaların 5 kilo kadarını 3-4 kere de tek gözlü fırınım da közledim soydum doğradım sarımsak maydanoz sirke limon suyu z. yağı şeker tuz konulan pir tarife göre yaptım(tarifi eşim bulmuştu bu güzel olur yappp didiydi) kavanozun ağzını kapatıp ters çevirip tencereye sıcak suda koyup kaynattım ilk defa böyle bir yöntemle yaptım epi topu 3 kavanoz çıktı 4 tane 1 lt kavanozla kornişon yaptık (benim elimden tutmuyor diye eşim kattı malzemeyi) bamyalar dondurucuda geriye fasulye turşusu ve normal salatalığın incelerinden almış onları turşu yapmak kaldı sırtım ağrıyor yafff yarın da gıkım çıkmazsa bilin ki mutfakta koşturuyorum

haa bir de akşam üstü gelmiş harika bazlama tarifi bulmuşmuş tam ölçü veriyormuş kadın püf noktalarıyla, yani bak da yap diyor

Neler yedin kız kötü imaj çizecek kadar bugün gayet iyiymiş ama sen imaji boşver ben sendromda sayılırım adaptasyon süreci için avans ver
Balım sen beni biliyosun evde kuzu çevirmesi olsa canım istemrz ama misafirlikte bı danayı deviririmiki günde gezmeye gidince birazcık diyeti deldim işte
Avans veremem senin 10 kilo yerleşmemis kilo zaten silkensen ativerirsin bagane

Guzel menu afiyet olsun canim
12 Eylül
10.00
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt

13.30
1 yumurta
2 zeytin
1kk kaşar
1 tb ekmeği

17.00
1 bardak kefir

19.30
4 tane İzmir köfte
3 elma dilim patates

1 lt su
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Guzel menu afiyet olsun

12 Eylül menüsü

Saat 9.3
Türk kahvesi

Saat 11.3
2 haşlama yumurta
Çökelekli salata

Saat 17
4 kepçe nohut yemeği
Salata

Saat 17.3
Antep fıstığı 10 tane kadar

2+ lt su
Guzel menu
Afiyet olsun canim
8 de yediklerin olmasa iyiymis canim
Afiyet olsun canim
12 Eylül Menüm
12.00: 2 dilim ekmek
4 yk menemen
1 dilim peynir

17.00: 5 ceviz büyüklüğünde içli köfte
1 dilim ekmek

21.00:2 küçük tuzlu bisküvi(misafirlikyteydim)

2 lt su
Bugun menulerin geneli hep guzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel men
Yarina dengeleriz inşallah canim
12 Eylül cumartesi

11:00
2 yumurta ile melemen
3 çatal peynir
Bir dilim kaşar

14:00
Bir avuç fıstık

15:30
3 top dondırma

19:00
6 adet köfte
Bir dilim ekmek
Salata
3 top dondurma cok gibi
12 Eylül menüm

11.30
2 peynirli yumurta
1 dlm kaşar
2 zeytin
Yarım acur

16.00
2 sebze dolması
1 tabak türlü
1 büyük bardak ayran

Su:2,5 lt olur

Spor:1,5 saat orta tempo yürüyüş=180 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım güzel menü
Rakibem cok iyi gidiyirsun yarina kollari sıvamam lazim

Kolay gelsin ballı lokum Senin beyde masterchef olacakken vazgeçmiş herhalde mutfağı seviyor belliki
O değilde turşuyu nasıl tutturamiyorsun anlat bi hele kornisondan garantidir erimez cunku yada ben öyle biliyim
Kocana de bazlama ekmek yapmak korononun ilk zamanlariydi out oldu o isler şuan in olan diyet yapmak spor yapmak

Gurbette daha zordur ayrılık sanki yeniden ailenden ayrılmışçasına o gidince tamamiyle kimsesiz hissediyormuş gibi aman tam melankoliğe bağladım neyse ki yarından sonra buradasın yani
Aynen öyle, burda zaman o var diye kolay geçiyordu. Aynı gün atanıp geldik buraya, şimdi 3 yıl sonra ayrılmak çok koyuyor bana

Ağız tadıyla sağlıcakla yiyin inşallah abla kolay gelsin

Nezaman düğün tarih kesinmi yazaysa kolay 38 olursun bilemedin 40da olur Ama bı kaç ayaysa hızlandırılmış programa alalım seni

Aynen öyle, burda zaman o var diye kolay geçiyordu. Aynı gün atanıp geldik buraya, şimdi 3 yıl sonra ayrılmak çok koyuyor bana
O arkadaşını aratmiycaj iyi insanlar çıkarsın Rabbim karşına cnm

Ya siz zeki karilarsiniz bilirsiniz Ben iki buçuk aya yakındır dikkat ediyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bu süreçte iki üç kere diyeti deldim tatlı karbonhidrat yedim sonra dikkat etmeye başlayınca baş ağrısı oluyor iki üç gün felan her seferinde de oldu şuanda da ağrıyor nedir bunun sebebi sadece tesadüfmu acaba

hadi inşallah mefkuşum oğlanın düğününe 38 bedene inersin de muhteşem olursun da abiyenle salına salına gezersin

2 kere denemiştim yıllar önce hem yumuşak olmuştu hem de içi hala çiğ gibi duruyordu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum birileri şöyle böyle yap demişti yapmıştım:) bu defa 1 lt kavanozun altına biraz sarımsak kornişonu koyup üzerine de sarımsak konuyor 1 y. kaşığı kaya tuzu 1 t.k şeker yarım çay kaşığından daha az limon tuzu 1 çay bardağı sirke koyduk , üzerine kaynar su koyup ters çevirdim youtube de ki kadının tarifi :)

Ağız tadıyla sağlıcakla yiyin inşallah abla kolay gelsin
allah razı olsun gülüm sırayla takımcekkk hepimiz kışlık hazırlık yapıyoruz hepimiz sağlıkla huzurla mutlu mutlu yeriz inşallah
düşündüm de bizim takım da baya baya becerikli kışlık hazırlık yapan hatun var haaa:)

bi yerde emziriyorum yazmışsın ama bebeğin küçük mü bilemedim su çok az çünkü menüde emziren için az geldi bana yada ben mi çok yiyorum :)
Emziriyorum canım. Su az haklısın. Menüyü de hafif tuttum çünkü dün çılgınlar gibi yedim

Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. Hamilelikte tiroit çıktı. Bir ayda 14 kilo aldım. Pandemiden dolayı geç garkettik gidemedim hastaneye derken şiştim. 60 kilo ile hamilr kaldım 86 ile doğuma gittim maalesef doğumda sadece 5 kg gitti. Çok mutsuzum. Kızım 2 aylık sütten dolayı çok aşırı kısamıylrum ama süt yapıcı şeyler yiyorum onun dışında 3 litre su içiyorum. 2 haftadırda spora başladım. Kilolar kalacak diye çok korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…