- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.361
kuzum yaa cok yorulduniyi geceler canlar bu gün bu 3. kere kk ye gelişim ama ilk yazışım anam bu kışlık hazırlık işi yapmaya kalkınca bitmiyor , dün bizim pazar vardı mesai bitimi eşim gidiyor hep 3 kilo minnak minnak bamya 7 kilo kapya biber 3 kilo da fasulye 2 kilo kornişon salatalık almış nedennnn ekim bamyaları ayıklasın dondurucuya atsın diğerlerini de turşu yapsın diye tabii ki peki ben turşu yapabiliyor muyummm hayıırrrrrkapyaların 5 kilo kadarını 3-4 kere de tek gözlü fırınım da közledim soydum doğradım sarımsak maydanoz sirke limon suyu z. yağı şeker tuz konulan pir tarife göre yaptım(tarifi eşim bulmuştu bu güzel olur yappp didiydi) kavanozun ağzını kapatıp ters çevirip tencereye sıcak suda koyup kaynattım ilk defa böyle bir yöntemle yaptım epi topu 3 kavanoz çıktı 4 tane 1 lt kavanozla kornişon yaptık (benim elimden tutmuyor diye eşim kattı malzemeyi) bamyalar dondurucuda geriye fasulye turşusu ve normal salatalığın incelerinden almış onları turşu yapmak kaldı sırtım ağrıyor yafff yarın da gıkım çıkmazsa bilin ki mutfakta koşturuyorum
haa bir de akşam üstü gelmiş harika bazlama tarifi bulmuşmuş tam ölçü veriyormuş kadın püf noktalarıyla, yani bak da yap diyor
aksini dusunmedim zaten canimin içimefkuşum namiria ile yarışa mı girdiniz bu hafta öyle bir yazı gördüm sanki gündüz ben seni tutuyorum bacım tam destek yanında arkanda sağında solundayııımmm
yok daha zaman varNezaman düğün tarih kesinmi yazaysa kolay 38 olursun bilemedin 40da olurAma bı kaç ayaysa hızlandırılmış programa alalım seni
demekki karbon dokunuyor sana canimcimYa siz zeki karilarsiniz bilirsinizBen iki buçuk aya yakındır dikkat ediyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bu süreçte iki üç kere diyeti deldim tatlı karbonhidrat yedim sonra dikkat etmeye başlayınca baş ağrısı oluyor iki üç gün felan her seferinde de oldu şuanda da ağrıyor nedir bunun sebebi sadece tesadüfmu acaba
hadi insallh bitanemhadi inşallah mefkuşum oğlanın düğününe 38 bedene inersin de muhteşem olursun da abiyenle salına salına gezersin
Oyyy, kaybettigim küçük gardasimSende hoşgeldin çikilatalı ekmeğim
Insallah sabaha agrisiz hafifcene kalkarsin cnmben yatıyorum kızlar yukumm geldi:) sırtımın ağrısı sırt üstü yatıp sıfırlanınca hafifler nasıl olsa daha duramıyorum :)
hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrr
Hosgeldin cnmMerhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. Hamilelikte tiroit çıktı. Bir ayda 14 kilo aldım. Pandemiden dolayı geç garkettik gidemedim hastaneye derken şiştim. 60 kilo ile hamilr kaldım 86 ile doğuma gittim maalesef doğumda sadece 5 kg gitti. Çok mutsuzum. Kızım 2 aylık sütten dolayı çok aşırı kısamıylrum ama süt yapıcı şeyler yiyorum onun dışında 3 litre su içiyorum. 2 haftadırda spora başladım. Kilolar kalacak diye çok korkuyorum ya
Rabbim ağız tadı ile yemeyi nasip etsin ablammm2 kere denemiştim yıllar önce hem yumuşak olmuştu hem de içi hala çiğ gibi duruyordu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum birileri şöyle böyle yap demişti yapmıştım:) bu defa 1 lt kavanozun altına biraz sarımsak kornişonu koyup üzerine de sarımsak konuyor 1 y. kaşığı kaya tuzu 1 t.k şeker yarım çay kaşığından daha az limon tuzu 1 çay bardağı sirke koyduk , üzerine kaynar su koyup ters çevirdim youtube de ki kadının tarifi :)
Ben buzluğa 5,6 poşet barbunys attım yaz geldi bitiyor bir kere pişirdimallah razı olsun gülüm sırayla takımcekkk hepimiz kışlık hazırlık yapıyoruz hepimiz sağlıkla huzurla mutlu mutlu yeriz inşallah
düşündüm de bizim takım da baya baya becerikli kışlık hazırlık yapan hatun var haaa:)
Hoşbuldum hemen dolduruyorumHosgeldin cnm
Daha once baska takimda yaristinmi
Ilk sayfada takim kurallarimiz var
Okuyup kabul edersen oradaki tanitim formunu doldurup burda paylasirsan tanışmış oluruz
kiz yeni listeye girdin ne pizzasi
Amin CanımO arkadaşını aratmiycaj iyi insanlar çıkarsın Rabbim karşına cnm
Bunu bende farkettimBen buzluğa 5,6 poşet barbunys attım yaz geldi bitiyor bir kere pişirdimDiycem oki yazın daha az yiyoruz yaz sebzesini sanki
Handandandan
88prenses22
Tatlim 10.takim kapanirken ordan ayrilmişin en son
***10. TAKIM 525. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU
88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Buradaki ortami, yarismaya verdigimiz ciddiyeti görüyorsun
Cok cok onemli bi sebep olmadiktan sonra bildirim yapilmamasini kesinlikle kabul etmiyoruz
Ayrica listede olan kişi takim kurallarina uyup ayni zamanda takimin basarisi ve yüzdesi icin elinden geleni yapmasi gerekir
Öyle sık sık sabit gelmeyide pek hoş karsilamayiz :)))
Artik deneme süren dolunca kaptanla anlasirsiniz
Benim de bugünlerde gözlerim çok ağrıyor.Benimde gozlerim acidi, sulandi ekrani goremiyom :))
Iyi geceler
Hoşgeldin Papatya,ADINIZapatya_2014
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 çocuk 5yaş -2 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Evet
MESLEĞİNİZ:memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski Halime dönmek istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Hamileliğimde 26 kilo aldım gebelik tiroit yüzünden.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:evli mutlu çocuklu :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:mümkün oldukça sayfaya girerek takım arkadaşlarımıza motive edici konuşmalarda yer alabilirim
Ne kadar duygusalsın sen öyle yaAy bu saat oldu beni uyku tutmadıSabah ezanı da okundu. Namazımi kılıp sonrasında yavaş yavaş hazırlanayim bari
Keşke hiç ayrılıklar olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?